Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD mellékletes magazinokról vegyesen
Sziasztok!
Ha valaki elmulasztotta Cinema magazin szeptemberi dvd mellékletét, A medvét, s szeretné,az hozzájuthat, ha megveszi az Autópiac legújabb számát, ugyanis ezt a filmet mellékelik hozzá teljesen ugyanolyan köntösben, mint anno, kb 2200 Ftért, ha jól láttam ma az újságosnál.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
igen is meg nem isbonyolult kerdeskor ez, oruljunk neki, hogy sok akcios film van
az ujsag 2490ft-os ara nehezen lenne redukalhato, ezert ugy gondolom nem sok
viszonyitasban 500ft-tal tobb mint egy akcios film
ha igy vesszuk dragabb (de 500ft kulonbsegre nem mondanam azt hogy _draga_)
a sztarom a parom nem kaphato 1990ft-ert akcioban, igy a 2490 se sok erte
osszehasonlitva mas mellekletekkel ugy gondolom nem kell szegyenkeznunk, de a cel az, hogy az ujsagunk is kiallja az osszehasonlitas probajat
az ido eldonti majd
Én is ezt akatam kihozni, az viszont biztos, hogy a kiadók DVD-akciónak hatására valóban csak azok a DVD-mellékletes magazinok maradnak majd életképesek, amelyek széles tömegek igényét, minőségi mellékletekkel képesek kielégíteni.
"amelyek széles tömegek igényét, minőségi mellékletekkel képesek kielégíteni"
ez paradoxon ld. kereskedelmi TVk
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Csatlakozni tudok az előttem hozzászólokhoz! Egyre több magazin mellett található dvd film, ugye már nemcsak kifejezetten filmmel, dvd-vel foglalkozó újságokhoz kapunk mellékletet. Már szinte nemis tudom megszámolni hány magazin van a piacon. Viszont a dolognak van jó oldala is. Sajnos szelektálni kell az tény, viszont a fórumokat olvasgatva az ember már ugy érzi,hogy szinte megspórolt néhány ezer forintot és nem költötte el igénytelen mellékletekre. Viszont,ha már valaki vásárolt szinte mindegyik lapból az már jó úton halad, hogy legközlebb tényleg értékes dologgal térjen haza. Így vagyok ezzel én is.
A DVDCENTER nálam már bízonyított, úgyhogy remélem ez a minőségpolitika folyik továbbra is a lapnál
Ami a konkurens lapokat illeti, egy kezem megtudom számolni, hányat érdemes megvenni, ja és a ti lapotok és beleszámít a top kiadványok közé
üdv!
igen is meg nem isbonyolult kerdeskor ez, oruljunk neki, hogy sok akcios film van
osszehasonlitva mas mellekletekkel ugy gondolom nem kell szegyenkeznunk, de a cel az, hogy az ujsagunk is kiallja az osszehasonlitas probajat
az ido eldonti majd
Én is ezt akatam kihozni, az viszont biztos, hogy a kiadók DVD-akciónak hatására valóban csak azok a DVD-mellékletes magazinok maradnak majd életképesek, amelyek széles tömegek igényét, minőségi mellékletekkel képesek kielégíteni.
igen is meg nem is
bonyolult kerdeskor ez, oruljunk neki, hogy sok akcios film van
az ido eldonti majd
o v e r p o w e r e d
Aki a Netpiacnál rendeli a DVDCenter Magazint és a fővárosban él, az személyes átvétel esetén csak 2200 Ft-ot fizet. Az pedig szerintem igen baráti a Sztárom a páromért. Még abban a tekintetben is, hogy a Bridget Jones naplóját, a Lesz ez még így se című filmet, A múmiát és még vagy nyolc filmet is 1990 Ft-ért adtak a MediaMarktban...
Sztem a dvd mellékletes magazinoknak túl magas az áruk.Főleg, ha azt a rengeteg akciózást figyelembe vesszük, ami az ünnepek előtt volt
z
Ezt akár T-BoY-nak is megemlítheted. Biztos igazat ad neked.
Ha igazat ad neki T-BoY, ha nem, ha tudomásul veszi, ha nem, TÉNY, hogy magasak az áraik a mellékletes újságoknak, a Dvdcenter Magazinnak is a maga 2490 ft-os árával, és ez elől akkor sem fogok elzárkózni, mégha T-BoY az egyik szerkesztője is a lapnak. (Félreértés ne essék, nem magát az újságot akarom fikázni).
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
Sztem a dvd mellékletes magazinoknak túl magas az áruk.Főleg, ha azt a rengeteg akciózást figyelembe vesszük, ami az ünnepek előtt volt
z
Ezt akár T-BoY-nak is megemlítheted. Biztos igazat ad neked.
Sztem a dvd mellékletes magazinoknak túl magas az áruk.
Főleg, ha azt a rengeteg akciózást figyelembe vesszük, ami az ünnepek előtt volt
z
Régi szép idôk! Mikor még a savanyú cukros papír zörgött csak + ha késtél és a híradó(vagy mi) már lement NEM MEHETTÉL be a filmre!(az is igaz,hogy az erkélyre 20 Ft(kiemelt) volt a jegy a StarWarsra anno....)Nem is zavarták meg az embert ha már kezdted élvezni!A mozit.Most meg már csak a profit.
Tegnapi rossz tapasztalat a Kossuthban, szintén iszonyatosan idegesítôen zörgô zacskók!
A popkorn persze nem elengedhetetlen kellék, de a reklámok alatt nyugodtan el lehet majszolni egy perecet, ami ugyebár nem kifejezetten éttermi étel.
Egyébként engem is nagyon zavar a mozikban tapasztalható folytonos fecsegés-zörgés-csámcsogás, és anno a lámpákat sem kapcsolták fel, míg le nem mentek a film végi creditek (szereplők, stb.). Igaz, olyanra is emlékszem, mikor az Alien (Nyolcadik utas a halál) második napi vetítésére (ilyen öreg vagyok, huh) tejet vittünk be, hogy a mellkasból kirobbanós jelenetnél idegesíthessük a mellettünk ülőket (azzal, hogy nyugodtan iszogatunk, mikör ő éppen émelyeg).
Egyszóval sokkal nyugisabb otthon DVD-zni, mint bemenni egy moziba, ahol ki tudja, ki ül mellém.
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 715
Végül is, ha moziban nézném meg akkor sem usznám meg olcsóbban, mint egy magazinmelléklet.
2 jegy + benzin + akkor már kell ott valamit inni, vagy enni
Bocsi, de nem igazán értem, miért kell egy moziban feltétlenül enni meg inni? Ha éhes az ember, akkor miért nem étterembe megy? Engem baromira idegesít, amikor mellettem, előttem, mögöttem popcornt zabálnak a film alatt, s a kevésbé jól nevelt nézők a földre szórják egy részét, vagy éppen azzal dobálóznak. A következő előadás közönsége meg egy disznóólba ül le, mert takarítani két vetítés között nem nagyon szoktak.
P. S.: Ne érts félre, nem állítom, hogy nem tudsz kultúráltan étkezni, de a moziban evésről sajnos ez a leggyakoribb tapasztalatom.
Tizenvalahány évvel ezelött nyári munkaként amerikában mosogattam egy gyerektáborban. Egyszer elvittek minket moziba a gyerekekkel. Azt hiszem a Batman, vagy valami más hasonló baromságnak volt a bemutatója. Sokkoló élmény volt, ahogy az emberek hatalmas popcornos vödrökkel és extraszuper méretű üdítőkkel benyomultak a vetítőterembe, a halkabb részeknél pedig mindenhonnan zörgés és csámcsogás hallatszott. .... Aztán megjelentek nálunk is ezek az amerikai típusú mozik és hozzászoktunk(am) ezekhez a kellékekhez.
Régi szép idôk! Mikor még a savanyú cukros papír zörgött csak + ha késtél és a híradó(vagy mi) már lement NEM MEHETTÉL be a filmre!(az is igaz,hogy az erkélyre 20 Ft(kiemelt) volt a jegy a StarWarsra anno....)Nem is zavarták meg az embert ha már kezdted élvezni!A mozit.
Most meg már csak a profit.
Tegnapi rossz tapasztalat a Kossuthban, szintén iszonyatosan idegesítôen zörgô zacskók!
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc
Végül is, ha moziban nézném meg akkor sem usznám meg olcsóbban, mint egy magazinmelléklet.
Bocsi, de nem igazán értem, miért kell egy moziban feltétlenül enni meg inni? Ha éhes az ember, akkor miért nem étterembe megy? Engem baromira idegesít, amikor mellettem, előttem, mögöttem popcornt zabálnak a film alatt, s a kevésbé jól nevelt nézők a földre szórják egy részét, vagy éppen azzal dobálóznak. A következő előadás közönsége meg egy disznóólba ül le, mert takarítani két vetítés között nem nagyon szoktak.
P. S.: Ne érts félre, nem állítom, hogy nem tudsz kultúráltan étkezni, de a moziban evésről sajnos ez a leggyakoribb tapasztalatom.
Tizenvalahány évvel ezelött nyári munkaként amerikában mosogattam egy gyerektáborban. Egyszer elvittek minket moziba a gyerekekkel. Azt hiszem a Batman, vagy valami más hasonló baromságnak volt a bemutatója. Sokkoló élmény volt, ahogy az emberek hatalmas popcornos vödrökkel és extraszuper méretű üdítőkkel benyomultak a vetítőterembe, a halkabb részeknél pedig mindenhonnan zörgés és csámcsogás hallatszott. .... Aztán megjelentek nálunk is ezek az amerikai típusú mozik és hozzászoktunk(am) ezekhez a kellékekhez.
-
Vendég
Amúgy a filmet egyszer meg lehete nézni.
Hát ez az! Ha már így el vagyunk kényeztetve dvd mellékletes újságok egyre bővülő választékával, ezzel szemben csökkenni egyáltalán nem akaró áraikkal, akkor bizony igencsak mérlegelni kell, hogy a 10-12 melléklet közül melyiket is válasszuk!
Személy szerint én csak két mellékletes újságot vásárolok rendszeresen, őket nemcsak a melléklet miatt, a többi közül csemegézek, de nem azzal a hozzáállással, hogy "egyszer meg lehet nézni", aztán meg ott porosodik.Akkor inkább kikölcsönzöm 450-500 ft-ért a tékából és ugyanott vagyok:egyszer biztos meg fogom nézni 24 óra alatt.
Én is úgy gondolom, hogy ezeknek a pár lapos "magazinoknak" a mellékletei is ilyen egyszer nézhetős filmek.
Én már egyszer láttam, nem is veszem meg, mert mégegyszer nem bírnám megnézni.
Elkúrtuk
-
Vendég
Ma láttam a következő NAGY tragédiát:
Valami istenverte autós ujsághoz volt csomagolva mellékletként a Kémkölykök DVD, meg valami vékony ismeretterjesztő valami füzet, mindez 10 Ft. hiján 2000-ért.
Tudom, hogy van autóba való FDVD lejátszó is, na de ez azért mégiscsak...
Ha már az autós szaklapok is csak DVD-vel fogynak...
Bár akkor már a Felpörgetve hozzáilőbb lett volna
Hát ez az! Ha már így el vagyunk kényeztetve dvd mellékletes újságok egyre bővülő választékával, ezzel szemben csökkenni egyáltalán nem akaró áraikkal, akkor bizony igencsak mérlegelni kell, hogy a 10-12 melléklet közül melyiket is válasszuk!
Személy szerint én csak két mellékletes újságot vásárolok rendszeresen, őket nemcsak a melléklet miatt, a többi közül csemegézek, de nem azzal a hozzáállással, hogy "egyszer meg lehet nézni", aztán meg ott porosodik.Akkor inkább kikölcsönzöm 450-500 ft-ért a tékából és ugyanott vagyok:egyszer biztos meg fogom nézni 24 óra alatt.
Én is úgy gondolom, hogy ezeknek a pár lapos "magazinoknak" a mellékletei is ilyen egyszer nézhetős filmek.
Új DVD mellékletes magazin indul december közepétől:DVD Sztár
Az első szám melléklete:Hangyák a gatyában
Ára:1990Ft
Jah, ennek is lehetne nyitni topikot akkor lassan, ha egyáltalán életben marad, és lesznek 2.,3. stb. számai. A film meg tényleg nem kellene ha ingyen adnák sem, az újságot meg nem ismerem, miről fog majd egyáltalán szólni? Gondolom inkább DVD filmekről, mint technikai dolgokról, akkor meg tényleg nem kell mégegy ilyen ennyi pénzért, maradok a DVDCenter-nél;) Azért ha vki "véletlenül" megvenné, számoljon be majd:)
A DVD Sztár magazin egy érdekes színfolt ebben a műfajban. A kiadó belátta, hogy ezeket az újságokat ugyis csak a dvd miatt veszik meg, úgyhogy itt maga az újság csak pár oldal. Legalább nem drágitja feleslegesen a dvd -t Ami viszont tisztességtelen szerintem, hogy a jelöléssel ellentétben a film nem anamorfikus. Amúgy a filmet egyszer meg lehete nézni.
Az iszonyú című Mensz Helsz újsághoz is adnak DVD 1695 Ft-ért, a Kémkölyköket.
Új DVD mellékletes magazin indul december közepétől:DVD Sztár
Az első szám melléklete:Hangyák a gatyában
Ára:1990Ft
Jah, ennek is lehetne nyitni topikot akkor lassan, ha egyáltalán életben marad, és lesznek 2.,3. stb. számai. A film meg tényleg nem kellene ha ingyen adnák sem, az újságot meg nem ismerem, miről fog majd egyáltalán szólni? Gondolom inkább DVD filmekről, mint technikai dolgokról, akkor meg tényleg nem kell mégegy ilyen ennyi pénzért, maradok a DVDCenter-nél;) Azért ha vki "véletlenül" megvenné, számoljon be majd:)
CsőMár vol tvalahol hogy 2 db pepsi mellé adnak egy dvdt.Nos én is láttam.Titanic/zeta.jones/, Fél lábbal a paradicsomban/Bádszpenszer/ ez nem is olyan rossz film.JA és az ára 1100 pénz!
A CBA-kban 999-Ft. A 3. film a Kleopátra 3 órás monstre TV-film /kétoldalas dvd/, a Titanic. Az első kettőt én is megvettem kb. 500-ba kerül, ha a kólát levonjuk.
Mindegyiken olyan halk a hang, mint az Asterixen? Az 5.1 egész jó lenne, de a center az bazi halk.
Ja, az én Kleopátrám is halk. Ezeket hívják szomszédbarát DVD-knek. Itt legalább nem lehet reklamálni, mint a DVD Magazinoknál. Visszaviszed 2 üres műanyagflakonnal, hogy cseréljék ki?
CsőMár vol tvalahol hogy 2 db pepsi mellé adnak egy dvdt.Nos én is láttam.Titanic/zeta.jones/, Fél lábbal a paradicsomban/Bádszpenszer/ ez nem is olyan rossz film.JA és az ára 1100 pénz!
A CBA-kban 999-Ft. A 3. film a Kleopátra 3 órás monstre TV-film /kétoldalas dvd/, a Titanic. Az első kettőt én is megvettem kb. 500-ba kerül, ha a kólát levonjuk.
Mindegyiken olyan halk a hang, mint az Asterixen? Az 5.1 egész jó lenne, de a center az bazi halk.
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
Érdekes szitu a MM-ban: A dvdfilmes polcon ott figyel a Bérgyilkos a szomszédom c. film eredeti kiadásban 7990 ft-ért, két méterrel arrébb a Nemz.DVDmagazinos állványról meg ugyanezt a filmet 2490-ért el lehet vinni.
És ennek még létjogosultsága is van!
Ahogy azt már egy másik topicban leírtam, nekem sajnos mindkét verzió megvan és saját tapasztalat alapján kijelenthetem, hogy a gyári kiadás képminősége sokkal jobb mint a mellékletes változaté.
Ha számokban akarnám kifejezni, akkor 10:7-hez az arány a gyári javára a képminőségben.
Érdekes szitu a MM-ban: A dvdfilmes polcon ott figyel a Bérgyilkos a szomszédom c. film eredeti kiadásban 7990 ft-ért, két méterrel arrébb a Nemz.DVDmagazinos állványról meg ugyanezt a filmet 2490-ért el lehet vinni.