Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
Cd játszók
udv nektek
keresek egy egyhuzamban is hosszan hallgathato (akar egesz nap) cd jatekost 20E alatt. mit ajanlanatok? jazz/blues, de foleg minimal-ambient
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Cd játszók
Hali!
Kérdezném a hozzáértőket, hogy 100e Ft határig milyen CD játszót ajánlanak.
Többféle erősítővel lenne használva, főleg progressziv és jazz műfajokra.
Én a Pioneer PD-D6-J-t néztem ki.
Helló!
Pioneer PD-D6-J ajánlom én is.
Tényleg nagyon jó. Valamibe nagyon belenyúltak a Pioneeresek. :kiraly:
Nekem is tetszett a készülék. és jól meg is van építve ahogy hallottam.
Szerintem jó döntés, de vannak még jó darabok a piacon...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
-
Vendég
Cd játszók
Néha nagyon beletalálnak dolgokba a Pioneer-nél, aztán utána meg mellényúlnak legalább ekkorát.
Igen ebben nagyon igazad van.
Pl. dvd lejátszóik.
Cd játszók
Néha nagyon beletalálnak dolgokba a Pioneer-nél, aztán utána meg mellényúlnak legalább ekkorát.
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
-
Vendég
Cd játszók
Hali!
Helló!
Pioneer PD-D6-J ajánlom én is.
Cd játszók
Hali!
Az új Pio széria szerintem jól sikerült, én ezt a CD játékost az A-A9-es erősítővel és a "Pure Malt" hangfalukkal hallottam, kellemes tapasztalat volt. Ha újat akarsz venni, szerintem megéri az árát. Egy kicsit ugyan gyanús, hogy EISA-díjas lett, de ettől akár még jó is lehet... :kiraly:
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Cd játszók
Hali!
Forrás:OPPO BDP-93(NuForce upgrade) / Denon DCD 1450AR / S.M.S.L SD-9
DAC : Eversolo DAC Z6Erősítő : Copland CSA28 Mozi Emotiva UMC-200/Emotiva UPA-700
Front/sztereó: ELAC FS 68.2 Center: ELAC CC 61.2 Surround: Monitor Audio M4 Sub:Mission
Kábelek: Valhalla/Hydrasound
DAC : Eversolo DAC Z6Erősítő : Copland CSA28 Mozi Emotiva UMC-200/Emotiva UPA-700
Front/sztereó: ELAC FS 68.2 Center: ELAC CC 61.2 Surround: Monitor Audio M4 Sub:Mission
Kábelek: Valhalla/Hydrasound
- szabo_pitty
- V.I.P.

- Értékelés: 96
Cd játszók
A Jamozás közben el is felejtettem, miért léptem be ebbe a topicba.
Azt tervezem, hogy a rendszeremet SACD irányába fejlesztem. 40-50 ezer körül láttam használt, QS-szériás, SONY SACD-lejátszókat.
Milyenek ezek? Érdemes velük foglalkozni?
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
- szabo_pitty
- V.I.P.

- Értékelés: 96
Cd játszók
misirulez!
Az s606-ost már nem csak hm-re ajánlják. A hangja kb 100%-ot változott a megvétele óta.
Először el voltam keseredve, nem tetszett, sok mély harsány hangzás stb....
Kb most 10 hónapos körüli és mivel nagyon keveset használom őket/ most kezdett el szinte napról-napra óriásit változni a hangja, és csak egyre lágyabb melegebb....HIHETETLEN a változás mértéke :kiraly: Most kellemes lágy hangja van, nincs harsány hangzás, döngő mély....
Az viszont tény hogy fontos az elhelyezés, az erősítő és a többi elem is a rendszerben...
Egyébként írtam róla a jamo topicban...
Inkább ott mert itt ki fogunk kapni az off miatt
Ezeket az észrevételeket én is alá tudom támasztani. Az enyém már több, mint egy éves, lassan kettő és nyugodtan állíthatom, hogy nagyon sokat javult a hangja. Abszolut kidolgozatlan, elnagyolt hangja volt új korában. A mélyek valóban döngtek és ráültek az egész hangképre. Most viszont, sokkal kiegyenlítettebb, lágyab, részletezőbb a hangja, kifejezetten kellemes hallgatni.
Szerintem, zenére is jó választás.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
Cd játszók
misirulez!
Az s606-ost már nem csak hm-re ajánlják. A hangja kb 100%-ot változott a megvétele óta.
Először el voltam keseredve, nem tetszett, sok mély harsány hangzás stb....
Kb most 10 hónapos körüli és mivel nagyon keveset használom őket/ most kezdett el szinte napról-napra óriásit változni a hangja, és csak egyre lágyabb melegebb....HIHETETLEN a változás mértéke :kiraly: Most kellemes lágy hangja van, nincs harsány hangzás, döngő mély....
Az viszont tény hogy fontos az elhelyezés, az erősítő és a többi elem is a rendszerben...
Egyébként írtam róla a jamo topicban...
Inkább ott mert itt ki fogunk kapni az off miatt
-
Vendég
Cd játszók
Nagyon szép emlékek kötnek ehez a cdhez.Nagyon jó gép.Nem hogy enyiért!Mondjuk a Bodorféle tuninggal elképesztő mit tud zenélni.
Milyen az a Bodorféle tuning? :kiraly:
Bébodorítják az tekercseket...
tinódi lantos kukori
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Cd játszók
Jah és inkább házi mozira alkalmas nem stereo zenélésre, legalább is a gyártó hm-nek szánja, neked erről mi a véleményed?
OFFTOPIC:
Nos igen, nem sztereó doboz... hanem inkább mozis.De azért jól tud szólni.
MM-ban nincs már egy darab sem? Érdemes körbetelefonálni, hátha. :kiraly:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Cd játszók
Nagyon szép emlékek kötnek ehez a cdhez.Nagyon jó gép.Nem hogy enyiért!Mondjuk a Bodorféle tuninggal elképesztő mit tud zenélni.
Milyen az a Bodorféle tuning? :kiraly:
Cd játszók
Igen, van egy 920-asocska gy pio A400-asocskával Jamos606-al megtámogatva.Még most kezd beállni a rendszer hangja, és kezd nagyob baba lenni :kiraly:
Csak kiváncsi vagyok a Marantz hangjára is.
Jamo S606-on én is gondolkodtam külföldi teszteken nagyon jókat írnak róla, de Mo.-n csak egy boltot találtam ahol ilyet forgalmaznak, és ott nem is lehet meghallgatni...
Te hol vetted?
Jah és inkább házi mozira alkalmas nem stereo zenélésre, legalább is a gyártó hm-nek szánja, neked erről mi a véleményed?
Cd játszók
Igen, van egy 920-asocska gy pio A400-asocskával Jamos606-al megtámogatva.
Még most kezd beállni a rendszer hangja, és kezd nagyob baba lenni :kiraly:
Cd játszók
Igen, van egy 920-asocska gy pio A400-asocskával Jamos606-al megtámogatva.
Még most kezd beállni a rendszer hangja, és kezd nagyob baba lenni :kiraly:
-
Vendég
Cd játszók
Érdekes fülelek hozzászólása, mivel épp minap Került egy Szabo Zoli féle Cd tuning a képekhez, amibe 3 táp került..Hmmm :kiraly:
Dehogy érdekes.
-
Vendég
Cd játszók
Érdekes fülelek hozzászólása, mivel épp minap Került egy Szabo Zoli féle Cd tuning a képekhez, amibe 3 táp került..Hmmm :kiraly:
Dehogy érdekes.
-
Vendég
Cd játszók
Gondolom egy ilyen gépbe azért nem csak összeokádva van beleszórva, hanem kimérve beállítva minden.Ezek a gépek a felső kategóriát képviselték 92-94-ben.Nagyon komoly highend gépeket tettek félre ezért a gépért.Az egyik ismerősömnek is volt ilyen annó.Hosszú évekig használta nagy megelégedéssel.Ja ő az aki azóta LP-t hallgat, tehát nem CD-t cserélt, egy kuzma van neki.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Cd játszók
Csak tudásbővítésként kérdezném tőletek, hogy a philips 920-ashoz viszonyítva milyen hangúak ezek a marantzok?
Miért? Van egy 920-od?
Sok függ a rendszertől is. :kiraly:
Cd játszók
Csak tudásbővítésként kérdezném tőletek, hogy a philips 920-ashoz viszonyítva milyen hangúak ezek a marantzok?
-
Vendég
Cd játszók
Lac., köszönöm, és a többieknek is, akik próbálnak segíteni!
kukori
Cd játszók
Egyéb info?
Senki más nem hallott (a) CA CD6-osról?
kukori
Kb. 10 évvel ezelőtt szerettem volna egyet venni a Szász Károly utcában, illetve Micromega Miniummal összehasonlítva a jobbikat hazavinni. Elcipeltem a hangfalaimat, erősítőmet, kábeleimet. A vadi új CA hibás volt, kipróbálni sem tudtuk. Több hónapig vártam egy következő példányra, de sehogy sem akart megérkezni, úgyhogy végül letettem az egészről. Fényképen láttam a belsejét, nagyon ígéretesnek tünt. :kiraly:
Cd játszók
Engem Technics CD játszókról éredekelne pár
infó. Régebbi típúsokról van szó.
SL-PS900
SL-P999
SL-P50
Utóbbi kettőben 4 DAC van, bár ez nem feltételnül
jelent kimagasló minőséget.
Lehet az elsőben is 4 van, de azt már nem reklámozzák.
Rediscover music