Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2546

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: mishow »

A konkrét típust nem ismerem, de az általam eddig hallott Yamaháknál mélyhangokban nem volt hiány! Sőt.... Az én régi házimozim már-már zavaróan sok mélyet nyomott.

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: _pp_ »

Így maradt a yamaha rx-797 valaki nem tudna erről valami véleményt mondani? ...
Dawedee!

Itt találsz egy rövidke véleményt az rx-497-esről (nem tudom, h a banánhüvelybe milyen banándugót akar beledugni, aki a véleményt írta, én simán használom 4mm-essel). Remélem segít még egy picit.

Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood

_pp_
Fórumlakó
Fórumlakó

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: _pp_ »

:kiraly:

Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood

dawedee
Isten Hozott! :)

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: dawedee »

Az lehet...

Vendég

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Végülis csak ugyanazok az emberek nézik ezt is...

dawedee

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: dawedee »

Sziasztok!

Erősítő és hangfalvásárlás előtt állok. Eddig 1 h/k 3480 volt tervbe használtan nagyon jó árért de lemaradtam róla :kiraly: Így maradt a yamaha rx-797 valaki nem tudna erről valami véleményt mondani? Hangfalnak B&W 602 s3 lenne, erről hallottam jót is meg rosszat is. 15m2 a szobám kb. Elektronikus zenét hallgatnék (trance, progressive esetleg techno) szóval a mélyek eléggé fontosak és egyenlőre mélynyomó nélkül szeretném megúszni az egészet. Így ezzel a felállással megoldható lenne szerintetek, vagy valamit változtassak?

Másik topicban már kérdeztem hasonlókat de gondoltam megkérdem ittis remélem nem gond.

Vendég

Sztereó erősitők

Sziasztok! 
Mennyivel jobb fejhallgató erősítőn fülesezni, mint egy aránylag normálisabb sztereo erősítő füles kimenetén?
Van valakinek ezzel tapasztalata?
Előre is köszi!

Üdv

Sokkal...:kiraly:

kovibali
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 13

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: kovibali »

Sziasztok! 
Mennyivel jobb fejhallgató erősítőn fülesezni, mint egy aránylag normálisabb sztereo erősítő füles kimenetén?
Előre is köszi!

Üdv

Látom neked csak a füles maradt.Kifosztottak ma.

Egyenlőre még minden megvan.
Hallgatom még egy picit, aztán lassan dobozolok.

Remélem bejön ez a füles project. Legalább akkusztikai gondom nem lesz. :kiraly:

UPSakku.hu

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: AVX »

Sziasztok! 
Előre is köszi!

Üdv

Látom neked csak a füles maradt.Kifosztottak ma. :kiraly:

kovibali
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: kovibali »

Sziasztok!

Előre is köszi!

Üdv

UPSakku.hu

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1524

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Köszönöm szépen  infókat!Nagyon hasznosak.Nem halottam még sajna,ezért is érdeklődtem utána.A külföldi sajtókat bújva is vannak ilyen vélemények mint ami írtál a sterilséggel kapcsolatban,de általában csak pozitívan írnak róla.Kinek mi tetszik,van aki szerint pont a hagyományos erősítők színezik a hangot,és emiatt jobban szereti a legtöbb hallgató.A tápkábel,és az RF problémát főleg a 8-as modellel kapcsolatban hozták fel,állítólag a 9.02 már kevésbé szenved ettől a problémától.Állítólag.
Tothn evvel is rendelkezik. Keresd meg.

Már megkerestem privátban,és átbeszéltük a dolgokat. :kiraly:

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 993

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: csövi »

Köszönöm szépen infókat!Nagyon hasznosak.Nem halottam még sajna,ezért is érdeklődtem utána.A külföldi sajtókat bújva is vannak ilyen vélemények mint ami írtál a sterilséggel kapcsolatban,de általában csak pozitívan írnak róla.Kinek mi tetszik,van aki szerint pont a hagyományos erősítők színezik a hangot,és emiatt jobban szereti a legtöbb hallgató.A tápkábel,és az RF problémát főleg a 8-as modellel kapcsolatban hozták fel,állítólag a 9.02 már kevésbé szenved ettől a problémától.Állítólag.
Tothn evvel is rendelkezik. Keresd meg.
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Köszönöm szépen infókat!Nagyon hasznosak.Nem halottam még sajna,ezért is érdeklődtem utána.A külföldi sajtókat bújva is vannak ilyen vélemények mint ami írtál a sterilséggel kapcsolatban,de általában csak pozitívan írnak róla.Kinek mi tetszik,van aki szerint pont a hagyományos erősítők színezik a hangot,és emiatt jobban szereti a legtöbb hallgató.A tápkábel,és az RF problémát főleg a 8-as modellel kapcsolatban hozták fel,állítólag a 9.02 már kevésbé szenved ettől a problémától.Állítólag.

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 993

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: csövi »

+ No meg Psaudio tápszüröt a D oszt. mivolta miatt. Ami már elég komoly vassá teszi. Stabil mint az atom…
Michell Engineering, SOtM sMS Neo, Devialet D200, és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

viri
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1653

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: viri »

Sziasztok! 
NuForce reference 9.02-vel szemezgetek és kíváncsi vagyok a véleményetekre.Ha van/volt valakinek,és hosszabb távon hallgatta,megköszönném ha leírná a véleményét vele kapcsolatban.Bármilyen infóra vevő vagyok. Hang,megbízhatóság,mennyire kényes a rendszer többi elemére...

Köszönöm.

Ha már más nem válaszolt: Én egy integráltat, meg az egyik féle monoblokkot hallgattam saját rendszeren. Kár, hogy a pontos tipusukra nem emlékszem, de elég hasonló, jellegzetes karakterük volt. Én nem hallottam még ennyire "gyors" erősítőt. Ha pl. csak rock zenét hallgatnék, lehet hogy beneveznék rá, annyira hajtós, pörgős, energikus. A monoblokkok elég nagy teret csináltak, sok apró részlettel, de valahogy hiányérzetem volt az érzelmek terén (pedig csöves cd volt az elején, Lp-re nem volt idő) és szerintem a hangszínek sem voltak annyira természetesek, de ez csak akkor tűnt fel, amikor visszakötöttük a Sonert. Mindenesetre elég ütős volt a hangja, ha tudsz, hallgass meg egyet, lehet, hogy neked pont ez fog tetszeni, és elég jó árban is vannak. Szóval nekem túl steril hang volt, de pl. elektronikus zenén meglepően jó lehet, egy ilyen D osztályú. :kiraly:
Nem hinném, hogy háklis a társakra (ilyen energiával a kevésbé érzékeny hangfalakat is bőven meghajthatja), viszont úgy tudom, a hálózati kábelre érzékeny, és a HT AC10-et ajánlják hozzá, ami nem kevés + költség.
Audio PC(PPV3)- Audio Note DAC3 - Convergent Audio Technology SL1 sign.- PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

dexlerpoppe
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: dexlerpoppe »

Azt nézd meg, hogy az erősítő nincs e kontaktusban antennacsatlakozóval! Rádió, vagy még inkább kábeltévé antenna csatija szokott ilyet csinálni.

köszönöm, de nem ez volt a gond. ami egyébként végül azzal oldódott meg, hogy visszakerült az erősítő a feladóhoz. sosem fog már fény derülni arra, hogy pontosan mi is okozta a zavart, de többek jutottak arra a megállapításra, hogy az valami beállítási probléma lehet.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Sziasztok!

NuForce reference 9.02-vel szemezgetek és kíváncsi vagyok a véleményetekre.Ha van/volt valakinek,és hosszabb távon hallgatta,megköszönném ha leírná a véleményét vele kapcsolatban.Bármilyen infóra vevő vagyok. :kiraly: Hang,megbízhatóság,mennyire kényes a rendszer többi elemére...

Köszönöm.

Vendég

Sztereó erősitők

Sikerült megoldanom a kábel problémát.
Kombifogó csodákra képes.
Így azért sokkal jobban tetszik.
Elég rossz a minőség, nem bírtam ki, hogy le ne fényképezzem.
:kiraly:

gida
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 67

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: gida »

Ok!
Akkor nyugodtan fogok aludni :kiraly:

KÉTBÉ
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: KÉTBÉ »

Ezer Bocsi! 
Ez a tetves net tényleg lassú !36_7_11.gif' />' /><!--endemo--> , hogy a fene vinné el, de igyekszem odafigyelni...

Töröltem az egyiket, ebből nem csinálunk gondot. :kiraly:

ATC Jászberény, 30/6362061

Bemutatóterem

ATC Webáruház

Vendég

Sztereó erősitők

Ezer Bocsi! 
Ez a tetves net tényleg lassú !36_7_11.gif' />' /><!--endemo--> , hogy a fene vinné el, de igyekszem odafigyelni...

Semmi baj, ez még nem bűn :kiraly:

gida
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 67

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: gida »

Ezer Bocsi!

Ez a tetves net tényleg lassú !36_7_11.gif' /> , hogy a fene vinné el, de igyekszem odafigyelni...

Vendég

Sztereó erősitők

Azt hiszem a kérdésre rázza a fejét inkább,és nem a duplázásra.
Rosszul hiszed. (:

Na, többet nem szólok emiatt.

ON

Vendég

Sztereó erősitők

Nemhiszemel.  :kiraly:
Na mi a baj?_

Azt hiszem a kérdésre rázza a fejét inkább,és nem a duplázásra.

Vendég

Sztereó erősitők

Mert lassú nála a net és nem várja meg, h elmenjen rendesen, hanem ráküld még 1x :kiraly:

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”