Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cd játszók

misirulez
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: misirulez »

Igen, van egy 920-asocska gy pio A400-asocskával Jamos606-al megtámogatva.Még most kezd beállni  a rendszer hangja, és kezd nagyob baba lenni :kiraly:

Csak kiváncsi vagyok a Marantz hangjára is.

Jamo S606-on én is gondolkodtam külföldi teszteken nagyon jókat írnak róla, de Mo.-n csak egy boltot találtam ahol ilyet forgalmaznak, és ott nem is lehet meghallgatni...
Te hol vetted?

Jah és inkább házi mozira alkalmas nem stereo zenélésre, legalább is a gyártó hm-nek szánja, neked erről mi a véleményed?

gida
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 67

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: gida »

Igen, van egy 920-asocska gy pio A400-asocskával Jamos606-al megtámogatva.
Még most kezd beállni a rendszer hangja, és kezd nagyob baba lenni :kiraly:

gida
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Cd játszók

Igen, van egy 920-asocska gy pio A400-asocskával Jamos606-al megtámogatva.
Még most kezd beállni a rendszer hangja, és kezd nagyob baba lenni :kiraly:

Vendég

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Érdekes fülelek hozzászólása, mivel épp minap Került egy Szabo Zoli féle Cd tuning a képekhez, amibe 3 táp került..Hmmm  :kiraly:

Dehogy érdekes.

Vendég

Cd játszók

Érdekes fülelek hozzászólása, mivel épp minap Került egy Szabo Zoli féle Cd tuning a képekhez, amibe 3 táp került..Hmmm :kiraly:

Dehogy érdekes.

Vendég

Cd játszók

Érdekes fülelek hozzászólása, mivel épp minap Került egy Szabo Zoli féle Cd tuning a képekhez, amibe 3 táp került..Hmmm :kiraly:

Gondolom egy ilyen gépbe azért nem csak összeokádva van beleszórva, hanem kimérve beállítva minden.Ezek a gépek a felső kategóriát képviselték 92-94-ben.Nagyon komoly highend gépeket tettek félre ezért a gépért.Az egyik ismerősömnek is volt ilyen annó.Hosszú évekig használta nagy megelégedéssel.Ja ő az aki azóta LP-t hallgat, tehát nem CD-t cserélt, egy kuzma van neki.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Doky »

Csak tudásbővítésként kérdezném tőletek, hogy a philips 920-ashoz viszonyítva milyen hangúak ezek a marantzok?
Miért? Van egy 920-od?

Sok függ a rendszertől is. :kiraly:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

gida
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Cd játszók

Csak tudásbővítésként kérdezném tőletek, hogy a philips 920-ashoz viszonyítva milyen hangúak ezek a marantzok?

Vendég

Cd játszók

Lac., köszönöm, és a többieknek is, akik próbálnak segíteni!

kukori

lac
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 178

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: lac »

Egyéb info? 
Senki más nem hallott (a) CA CD6-osról?

kukori

Kb. 10 évvel ezelőtt szerettem volna egyet venni a Szász Károly utcában, illetve Micromega Miniummal összehasonlítva a jobbikat hazavinni. Elcipeltem a hangfalaimat, erősítőmet, kábeleimet. A vadi új CA hibás volt, kipróbálni sem tudtuk. Több hónapig vártam egy következő példányra, de sehogy sem akart megérkezni, úgyhogy végül letettem az egészről. Fényképen láttam a belsejét, nagyon ígéretesnek tünt. :kiraly:

Eqx
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 5

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Eqx »

Engem Technics CD játszókról éredekelne pár
infó. Régebbi típúsokról van szó.
SL-PS900
SL-P999
SL-P50

Utóbbi kettőben 4 DAC van, bár ez nem feltételnül
jelent kimagasló minőséget.
Lehet az elsőben is 4 van, de azt már nem reklámozzák.

Rediscover music

Vendég

Cd játszók

Egyéb info?

Senki más nem hallott (a) CA CD6-osról?

kukori

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1526

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

A dac-ot ami benne van a Naim is használta,biztos nem lehet rossz hangja.A Három trafó sem mindennapi dolog CD-játszókban.Szép!
ez egy elég gyenge dac csip, bárki is használta. A bejövő adat jitterét jócskán erősíti, amit aztán nem lehet semmivel sem csökkenteni.
Egy darab igazán jól megtekert trafó a szükséges leágazásokkal - többet ér, mint 3db ki tudja, mennyire és merrefelé szóró trafó. Azaz a mennyiség nem jelent automatikusan minőséget.

Nem állítottam olyat hogy ez a Cd-játszó ezek miatt a dolgok miatt jó,csak jó lehet. Amit hirtelen találtam róla,azt írtam le az érdeklődőnek.Ez nem jelent semmit,főleg nem azt hogy igazam van. :kiraly:

Peace!

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5274

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: fülelek »

A dac-ot ami benne van a Naim is használta,biztos nem lehet rossz hangja.A Három trafó sem mindennapi dolog CD-játszókban.Szép!
ez egy elég gyenge dac csip, bárki is használta. A bejövő adat jitterét jócskán erősíti, amit aztán nem lehet semmivel sem csökkenteni.
Egy darab igazán jól megtekert trafó a szükséges leágazásokkal - többet ér, mint 3db ki tudja, mennyire és merrefelé szóró trafó. Azaz a mennyiség nem jelent automatikusan minőséget.

Vendég

Cd játszók

mondom hogy jó :kiraly:

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Cd játszók

De XLR az van rajta, ennyit még sikerült kiderítenem... meg azt, hogy 1994-től kezdték gyártani... 
Itt van pár kép róla:

http://www.bgaudio.org/modules.php?name ... ic&t=12958

De vki hallotta már?

Nagyon szimpatikus darab...
Lehet hogy a hangja sem rossz? :kiraly:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Vendég

Cd játszók

Na. 150 körül volt az ára belföldön.
Igen korrekt gép. Cimborám tavaly adott túl rajta, de már nem vágom valami 30-40 ezer környékén talán. De inkább megkérdezem majd tőle.
Abban az időben ezért az árért nemigen kaphattál jobb hangú gépet.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1526

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Vendég

Cd játszók

De XLR az van rajta, ennyit még sikerült kiderítenem... meg azt, hogy 1994-től kezdték gyártani...

Itt van pár kép róla:

http://www.bgaudio.org/modules.php?name ... ic&t=12958

De vki hallotta már?

Vendég

Cd játszók

sziasztok, 
segítségeteket szeretném kérni egy CD-lejátszóval kapcsolatban.
Típusa: Cambridge Audio CD6.

Ki ismeri, mit kell róla tudni, milyen a hangja? És mennyit érhet?

előre is jó nagy thanx!

kukori

Nem az a régebbi cd, aminek XLR kimenete is van?

Vendég

Cd játszók

segítségeteket szeretném kérni egy CD-lejátszóval kapcsolatban. Típusa: Cambridge Audio CD6.

Ez nem valami új holmi szerintem... :kiraly:

Vendég

Cd játszók

sziasztok,

segítségeteket szeretném kérni egy CD-lejátszóval kapcsolatban.
Típusa: Cambridge Audio CD6.

Ki ismeri, mit kell róla tudni, milyen a hangja? És mennyit érhet?

előre is jó nagy thanx!

kukori

gida
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Cd játszók

Doky!
Köszönöm.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎

Cd játszók

Először is szeretném megköszönni mindenkinek a hozzászólásait. Lett egy pio A400-as erősítőm és a egy philips cd920-as lejátszóm.
Gratula a cuccokhoz.
Ha megunod a 920-ast akkor keress majd meg. :kiraly:
Mennyiért vetted egyébként (jöhet priviben is)?

gida
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Cd játszók

Boldog új évet mindenkinek!

Először is szeretném megköszönni mindenkinek a hozzászólásait. Lett egy pio A400-as erősítőm és a egy philips cd920-as lejátszóm. Nagyon szépen szól rendszer./ bár átt kellett kicsit rendezni a szobát a hangfalak miatt /. A cd lejátszónak valóban egy kellemes , lágy hangja van....
Van egy egy régebbi, de kitűnő hangú, de sajnos ezüst színű tunerem/ és a hellyett szeretnék egy a rendszerbe illőt. Örülnék, ha valamelyik elemhez illene, így gondoltam a PHILPS FT 920/950-re vagy egy pio-ra, de nem baj ha nem fognak egyezni.

Fontos lenne, hogy a tunernek kellemes, lágy hangja legyen, ha lehet távos és ne ezüst színű.

Láttam sok Technics, meg Sony tunert is hírdetve...Erről mia vélemény? Esetleg az új Yamaha tunerek, vagy használt Marantzokról tudtok valamit?

Előre is köszönöm.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”