Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mélysugárzók
Mélysugárzók
Nekem 15 nm-en fél hangerőn megy max. a 8-as.Olyan, mint a hangdobozaim. Csak csavarom-csavarom fel a hangerőt, végül az erősítőm előbb kifullad, mint a dobozok. Mintha azt "mondanák": ha csak ennyit követelsz tőlünk, az sima ügy. Döbbenetes.
Pont a Te véleményedre voltam kíváncsi, mert tudtam, hogy neked van ilyen sub-od.
Hát nem tudom, lehet, hogy nekem is elég lenne a CHT-8 :kiraly:
TV: Panasonic 42PX80 Amp: NAD T754 Speaker: Klipsch RF-62 front, Magnat Motion 210 center, DIY surround Sub: Martin Logan Dynamo Konzol: PS3
Mélysugárzók
Nekem 15 nm-en fél hangerőn megy max. a 8-as.
Olyan, mint a hangdobozaim. Csak csavarom-csavarom fel a hangerőt, végül az erősítőm előbb kifullad, mint a dobozok. Mintha azt "mondanák": ha csak ennyit követelsz tőlünk, az sima ügy. Döbbenetes.
Erősítő: Accuphase, Denon, Audio-gd
Forrás: Lindemann
Hangsugárzók: Quadral, Audioquest (fejhallgató)
Kábelek: Ricable, Crystal Cable
Mélysugárzók
Valakitől hallottam hogy nagyon jók, viszont ezek inkább zenére ajánlottak mmár ha kel egyátalán zenéhez szub.Mondjuk úgy oda jobban besegít valszeg mint a moziba, de gondolom ott sem vall szégyent.
Én is azt hallottam-olvastam, hogy inkább zenéhez ajánlottak, dehát ki tudja. Ki kéne próbálni. Meg a Velo CHT-8at is mert a 10 sehol nincs és nem is tudják mikor érkezik.
Nekem meg lehet, hogy elég lenne az is ebbe a kb 20nm-be. :kiraly:
Illetve ide szinte biztos, hogy elég, de az is érdekelne, hogy ha esetleg nagyobb szobába kerül a rendszer akkor nem kell-e majd upgrade-elni
TV: Panasonic 42PX80 Amp: NAD T754 Speaker: Klipsch RF-62 front, Magnat Motion 210 center, DIY surround Sub: Martin Logan Dynamo Konzol: PS3
Mélysugárzók
Valakitől hallottam hogy nagyon jók, viszont ezek inkább zenére ajánlottak mmár ha kel egyátalán zenéhez szub.
Mondjuk úgy oda jobban besegít valszeg mint a moziba, de gondolom ott sem vall szégyent. :kiraly:
Mélysugárzók
MJ Pro 50-ről találtam méréseket, ezek az eredmények jók vagy nem? Nem értek hozzá :kiraly:
Link: KATT
1.
2.
3.
4.
Mélysugárzók
Olyan 20-30nm-re elég lenne a CHT8 is vagy erősen ajánlott a 10-es? !36_7_11.gif' />'
Rubicon R63 szettem van aminek alapból van mélye rendesen és mivel CHT10 nincs sehol és amugy se nagy térbe kell, azon gondolkozom lehet elég lenne nekem a 8-as is :kiraly:
...MJ Acoustics Pro 50mkII-t hallotta már valaki?
Mélysugárzók
Kiváncsi leszek mi lesza vélemény az új Q sorozatról....
Sajnos még én sem hallottam splr-t, de lehet jobb is.....Utána meg csak az lenne, hogy semmi nem jó csak az splr..... :kiraly:
Mélysugárzók
Kiváncsi leszek mi lesza vélemény az új Q sorozatról....
Sajnos még én sem hallottam splr-t, de lehet jobb is.....Utána meg csak az lenne, hogy semmi nem jó csak az splr..... :kiraly:
- Streamaudio
- V.I.P.

- Értékelés: 47
Mélysugárzók
Utána jártam a Velo dolognak, ahogy ígérték január elején sem jött meg, sőt most adták csak fel, ami azt jelenti, hogy még legalább -1,5 hét fejel.gif vader.gif :kiraly:
Jó hír viszont, hogy az új CHTQ sorozatból is jön....
Az ára kb a következőképpen alakul:
8" : kb. 140-150e
10": kb. 180-200e
12": kb. 250e
Ez függ még a végleges számla beérkezéstől, szállítástól...de nagyjából +/- pár % ezzel lehet előreláthatólag számolni!
Ha beérkezik a cucc, akkor szólok ismét.....
Az új sorozat hangjáról ne kérdezzetek, mert még mi sem hallottuk..!
üdv
Miklós
Stream Audio
Mélysugárzók
Annak idején én is spl-t szerettem volna. De megvettem harmadannyiért a cht-r-t :kiraly:
Sokkal kisebb, mint a cht-r, mellesleg kb. 5-ször akkora a teljesítménye.
Ugyan még nem hallgattam, csak a hifipiacban olvastam tesztet az spl-ről és bizony írták, hogy más kategória, mint a cht-r.
Erősítő: Accuphase, Denon, Audio-gd
Mélysugárzók
ahogy gondolod, ha van elég zséé :kiraly:
Mélysugárzók
Race.
Szerintem nekem cht lesz egyszer, de én inkább a 12-re hajtok...Nyáron jó lesz klimatizálni is a reflexnyílása... :kiraly:
Mélysugárzók
ITTis vannak velo cht-10r hozzászólások
Másik tulajé pedig ITT
Mélysugárzók
Találtam egy ilyet egy külföldi fórumon:
Yesterday, went to friend's pad. Watched Kung Fu Panda BD. The SPL-1200R really My CHT-12R sounds puny It really rumbles and shift air with its massive 1000W int amp. Too bad, no money
egyébként itt egylink:http://forum.lowyat.net/topic/725192/+1160
Úgy tűnik az splr-hez képest még cht 12 sem volt sehol....bár ez csak egy vélemény
hát én azért ezt nem hinném.
Akiknek velojuk van még senkit nem hallottam panaszkodni hogy elfogyna az erő, vagy rosszul szólna.
De másik 2 -2 alternatíva ha nem bízol a velo képességeiben:
Klipsch RW-10D, RW-12D
Polkaudio DSW PRO 500, DSW PRO 600
Mélysugárzók
Találtam egy ilyet egy külföldi fórumon:
Yesterday, went to friend's pad. Watched Kung Fu Panda BD. The SPL-1200R really My CHT-12R sounds puny It really rumbles and shift air with its massive 1000W int amp. Too bad, no money
egyébként itt egylink:http://forum.lowyat.net/topic/725192/+1160
Úgy tűnik az splr-hez képest még cht 12 sem volt sehol....bár ez csak egy vélemény
Mélysugárzók
A StreamAudio-nál épp ennek járnak utána :kiraly:
Mélysugárzók
Tudsz valami infót a q sorozat áráról?
Mélysugárzók
Én is így gondoltam hogy jobb.
Miért gondolod hogy a mérőmiki nem tudja a mélyet belőni, nekem az előző pio 2011 is szépen belőtte és még centiméterre is hajszálra passzolt.
Az onkyo esetében még nem tudok nyilatkozni, mert mire ez meglett addiga az autós passzív szubom és a sal sub 250 végfok elkelt.
Visszatérve, az új klipsch RW-10D esetében csak egy a dühítő számomra.
Lehetne távvezérelni mert van rajta IR sensor, csak táv nem jár hozzá, az külön állítólag megvásárolható, hát azért ez kicsit mocsokság nem?
Vagy úgy vannak vele majd egy univerzális táv megoldja ezt a problematikát?
:kiraly:
...ha megoldja...
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
Mélysugárzók
De amiért digit erősítő lesz benne nem hiszem hogy olyan nagy változást jelentene a mély hangokra.A klipsch szubjaiban is már azok vannak és nagyon dícsérik őket, de a polk új szubjában is (DSW PRO) ha jól emlékszem.
Az biztos a kinézet alapján a régebbi cht-r sorozat nekem is jobban tetszik mint a cht-q sorozat.
A mérőmikrofon miért is lenne problémás? :kiraly:
a digitális erősítő hangja subban szerintem jobb, előbb nem voltam egyértelmű.
A mikrofon szerintem ilyen kategóriában sosem lesz tökéletes, mint ahogy a mozierősítőknél sem tudja belőni a mélyet a mikrofon normálisan.
Meglepődnék, ha nem így volna.
Naim-ZU
Mélysugárzók
De amiért digit erősítő lesz benne nem hiszem hogy olyan nagy változást jelentene a mély hangokra.
A klipsch szubjaiban is már azok vannak és nagyon dícsérik őket, de a polk új szubjában is (DSW PRO) ha jól emlékszem.
Az biztos a kinézet alapján a régebbi cht-r sorozat nekem is jobban tetszik mint a cht-q sorozat.
A mérőmikrofon miért is lenne problémás? :kiraly:
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
Mélysugárzók
szerintem full ugyanolyan lehet a hangja.Mivel még a reflexport is ugyanolyan csak a borítás takarja.
Annyival tud többet hogy mérőmiki van hozzá és be tudod mérni az ülési pozíciót, na meg digit erősítő van benne.
De néztem még súlyra is full ugynannyi mint a cht-r sorozat.
Na meg nem led villog ami a hangerő állását mutatja hanem egy 2 és fél digites LCD kijelző.
az erősítéstechnika miatt kicsit más lesz a hangja szerintem. A mérőmikrofont én kétségekkel fogadnám, illetve a kijelző is kissé felesleges extra, amivel csak nő az ár.
Bár, ha jó áron lesz, akkor azért megéik ezek az extrák.
Naim-ZU
Mélysugárzók
szerintem full ugyanolyan lehet a hangja.
Mivel még a reflexport is ugyanolyan csak a borítás takarja.
Annyival tud többet hogy mérőmiki van hozzá és be tudod mérni az ülési pozíciót, na meg digit erősítő van benne.
De néztem még súlyra is full ugynannyi mint a cht-r sorozat.
Na meg nem led villog ami a hangerő állását mutatja hanem egy 2 és fél digites LCD kijelző.
Mélysugárzók
Racepower!
Frankón néznek ki azok a q-sorozatú szubok...
Kiváncsi lennék milyen a hangja egy cht sorozathoz képest... :kiraly:
Mélysugárzók
Kedves PP!
Én úgy oldottam meg, de sok helyen is elmondtam, sokan nem merték bevállalni én igen, hogy
AZ av erősítő AC outletjére tettem a szubot.
Magyarul ha azt bekapcsoltam akkor kapcsolt a szub is ...
Szia RACPOWER!
Na ez az, amit én nem mertem kipróbálni, bár gondoltam, h ennek az áramkörnek külön biztije van, és nem vágom vele haza az egész vasat. De mégsem...
Viszont amit fentebb írtál, az lesz az én megoldásom, sőt!
Régebben nézegettem egy távvezérlős csillárkapcsolót, h fokozzam a komfortot, meg a kényelmet (lehet, h még fényerőszabályzós is volt), de amikor megláttam, h 17e pénz, villámgyorsan letettem róla.
Viszont ha veszek két távos aljzatot egy távval, akkor az egyik jó lesz a szubnak, a másik meg a kislámpáknak.
De örülök, h ezt megmutattad... :kiraly:
:kiraly:
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
Mélysugárzók
igen most sokan mondjátok, hogy de mi van azzal ki nem engedhet meg magának távirányítós szubot???
Jogos a kérdés, neki EZT
tudnám ajánlani és ugyanott van mint akinek egy távirányítós szubja van. :kiraly: