Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!

Kedvenc zenei felvételeim

Robesz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Robesz »

Nekem nagyon tetszik ahogy Norah Jones énekel viszont az igaz,hogy töbszöri hallgatás után kissé unalmassá egyhangúvá válik.Szerintem az új albuma lényegesen gyengébb az elsőnél.
Most épp Bone Thugs and Harmony-Tha Crossroads szól nálam.Ja és ha valaki szereti a rap zenét akkor tudom még ajánlani 2pac-től a My blockot.Szerintem az egyik legjobb száma.Ezt nem lehet megunni.
"Az élet nem Hollywood,nincs happy end!"

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Az új Norah Jones nagyon jóóóóó!
Érdekes, hogy mindenki szereti és hát Gramy-t sem akármiért kapott, de nekem nagyon nem jön be. Hallgattam az új lemezét (Feels like home) és a a régebbit is (Come away with me), de mindegyik kiakaszt, pedig csípem ezt a zenei stílust. Nekem valahogy a csaj hangjáról az jön be, mintha folyton "hisztizne egy Szőke". A számok bár nem egyformák, de teljesen egyformán énekli őket, mintha nagyon kicsi lenne a hangterjedelme. Csak ezt tudja, igaz ezt nagyon jól. Viszont ez nem az én gusztusom, de ez már az én bajom!
gordon314.fw.hu

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Jaaajj J. E. figyelj már oda miket írsz!!!! 
Nem Five és Journey, hanem Fíwe és Jurrnei
és különben is Vee Viil Rack Yu

...kicsivel több komolyságot!

Ketőőnk közt nem is tudom, ki a komolyabb amigos!

Vendég

Ha már felvetődött a filmzene mint téma.
Sajna koromnál fogva én régizene párti vagyok.
Ezért pl. nekem a Jó reggelt Vietnám, és a Rainman zenéje tetszik, ergo meg is van CD-n.
Bár jó még a Bud Spencer & Terrence Hill filmek válogatott zenéi CD is.
A Penge vagy a Mátrix mint film tetszik, jó a dögös zene alatta, de ha pl. külön egy CD-ről kéne meghallgatni, hát kínvallatás lenne számomra.

spiderclone
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: spiderclone »

Ha már zene, akkor film! Filmzenékkel, hogy álltok? Én mostanában a Big Fish és a Last Samurai-t koptatom, mindkettő nagyon tetszik. A Big Fish Danny Elfman, és a komponált track-ek, mellett van jónéhány egyéb szösszenet is. Pearl Jam és Elvis pl...
A Last Samurai Hans Zimmer, aki hol magát másolja, hol valami nagyon nagyot alkot, most megtalálta a középutat, ugyanis a zene egész jó, bár hangzásvilágban és a hangszerekben nem sok köze van a keleti dolgokhoz, de legalább nem másolja úgy a nagysikerű sziklát, mint ahogy azt a gladiátorban tette.
Sean Bateman: "Megoldjuk! Rock'n'Roll!"

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

Jaaajj J. E. figyelj már oda miket írsz!!!!

Nem Five és Journey, hanem Fíwe és Jurrnei
és különben is Vee Viil Rack Yu

...kicsivel több komolyságot!

Vendég

Tényleg mondjátokk már meg mér van az, hogy Haselhofnak még nemm jelent meg DVD-je?

Vendég

Nálam ez a topp 10.

Bruze Springsten - Born In America
Bruze Springsten - Dancing In The Park
David Haselhof - Loking For Freedom
David Haselhof - Everybody Sunshhine
David Haselhof - Limbbo Dansz
Journey - Onlli The Young
Five - We will rock you
Lajcsi-Jimmy - A muzsikusnak dalból van a lelke
Áriem - Bang And Blám
David Haselhof - Casaablanca (nyugi nem a szar film betétdala volt)

wadkan
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: wadkan »

Az új Norah Jones nagyon jóóóóó! Valamint nálam favorit még Lene Marlin új lemeze is, olyan melankólikus kissé. Este beteszem a lejátszóba, és arra alszom el. Nyugtatónak isteni egy stresszesebb nap után!
Előfok: Denon AVR-3801, Front végfok: Rotel RA-985 BX, Első és hátsó center végfok: Rotel RA-985 BX, Surround végfok: Rotel RA-980 BX, DVD: Denon DVD 900, CD: Rotel RCD-865 BX, VHS: Panasonic NV-HD 670, Front: JM lab Cobalt 816, Center: JM lab Chorus LCR 700, Surround: JM lab Chorus 707, Surround center: JM lab Chorus LCR 707, Sub: JM lab Chorus SW 700, TV: JVC AV32H20, kábelek: VDH CS-122 & VDH The Combination

mv3
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 12

Hozzászólás Szerző: mv3 »

Mostanában nálam az Anima Sound System cd lemezei forognak a legtöbbet
Érdekesség képpen fordżtva történt a zenekar megismerése: a legutolsó albumukat vettem meg elôször, de annyira rákaptam a zenéjük żzére, hogy az egyre régebbi lemezeiket is többnyire megvettem.

A másik örömteli cd érkezés: a Pink Floyd: Pulse c. albumát kaptam nemrég ajándékba. Régi vágyódásom volt, de mindig sajnáltam rá a pénzt. Hihetetlen élmény, eddig is szerettem a szabadtéri felvételeket, de ez a búcsú koncert igazi csemege

NZoli
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: NZoli »

Igen, igen... nem Tour De France 2004, hanem... Manapság csak ezt a lemezt tudom végig(!)hallgatni, pedig már túl vagyok a 10x-en biztos, míg a családnak már egyszer is sok volt
Nekem megvan a Kraftwerk - Tour De France Soundtracks 2003, amit szintúgy kedvelek is
Hang: Yamaha RX-V371, KX-580, Acoustic Research S50, S20, SC2, Sub 30A
Kép: Samsung LE40ES6100, LE32D551, ASUS O!Play HDP-R1, UPC HD-DVR

Vendég

ha el akarok "lankadni" bizony Kraftwerket teszek be...
Nekem megvan a Kraftwerk - Tour De France Soundtracks 2003, amit szintúgy kedvelek is

NZoli
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: NZoli »

Kaptam három Chill Out Feeling albumot, nagyszerű nyugis pillanatokra. A stílusa: Psy-Trance.
Ezt én is kipróbálom. Bár otthon nyugis pillanatok nincsenek :-(
(De szeretem, mikor 3,4MB/sec a transfer rate...)

Egyébként a 80-as évek zenéjét szeretem, főleg Italo-t, de ha el akarok "lankadni" bizony Kraftwerket teszek be...
a Man Machine, Computer World, és a Tour de France 2004. Ide tartozik még a Tangerine Dream és Jean Michel Jarre (régebbi) dolgai. Máskor jöhet a Metallica közel minden, Accept Metal Heart-ja, vagy Kylie Minogue Fever DVD-je.
Aktuális kedvenc a Belga: A gyaloglás vége c nótája.
Hang: Yamaha RX-V371, KX-580, Acoustic Research S50, S20, SC2, Sub 30A
Kép: Samsung LE40ES6100, LE32D551, ASUS O!Play HDP-R1, UPC HD-DVR

Vendég

Apostol Ne bántsd a tangót Álllat!!!

ui.:
csak vicc volt

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

tavasszal jon az elso geyster album 1984 cimmel (www.geyster.com) egy kicsit retros, 80as evek feeling zene, nekem bejon kegyetlenul...

kiadtak 1 promo medley-t az albumbol, jofajta narratorral
de azert kiraj igy is (pl.: bye bye superman eleg ismert zene)

itt van ni: geyster medley
o v e r p o w e r e d

Fazso
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: Fazso »

Segítség !!!

Nagyon rég keresem az REM - MTV unplugged lemezét , de nem akadok a nyomára, tud valaki segíteni nekem ?

Köszi,

Fazso
TV: Samsung 55cm, Receiver: Onkyo TX-DS595, CD: Sony CPD-211, front: Jamo 630

Rocky Balboa
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: Rocky Balboa »

Akik bírják az elvontabb dolgogat azoknak ajánlanám a Balkan Fanatikot.

Imici1972
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Imici1972 »

Kaptam három Chill Out Feeling albumot, nagyszerű nyugis pillanatokra. A stílusa: Psy-Trance. 

http://mangoa.cjb.hu/download/download.html

Köszi a linket Newman! Szépen szorgalmasan letöltögettem az összes albumot. Azóta laza vagyok mint a Rigalánc...

Üdv: Imre

Erősítö: Kenwood KRF-X9060D THX Select 6*100W , Marantz PM-50 2*85W Hangfalak: Wharefedale Diamond 8Center, 8.4front, 8.2surround Sub: Mordaunt-Short MS-907W Kábel: Monitor Cobra 4mm2
CD:Denon DCD-755 DVD: Panasonic DVD-S75 ; Panasonic DVD-S47 DVD Recorder: Panasonic DMR-E50 ; Panasonic DMR-EH60 200GB HDD, Progressive scan TV: Samsung LE32R32BX , LG Flatron 100Hz PIP RE-29FA33PX Video: Panasonic NV-FJ632 Nicam Hi-Fi Deck:Denon DRM-595
Lemezjátszó:Akai AP-Q310 (néha jó egy kis nosztalgia bakelitezés... /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />)

Vendég

Sziasztok!
Mint Knopfler-fanatikus egy regebbi dologhoz fuznek hozza eztazt... A Local Hero OST-n volt eloszor ez a szam, marmint a Going Home. Minden koncertjuk vegen azota is ezt jatszak joformaín, meg a szoloturnekon is. Megjelent azota az Alchemy dupla elon is 84ben, majd az onallo filmzenevalogatasan - Screenplaying - valamint az azota kiadott koncertfelveteleken... Ja, es hat eloben az igazi: 1996. nyaran a Pecsa szabadteri szinpadan... Neha lassabban jatszak, neha gyorsabban, ezt meg szokta tenni a Sultans os Swing-gel is, de ott varialhat, hogy a vege is lassu marad-e, stb...
Ha mar kedvenc zenei felvetel: Paradise Lost: Evolve... A koncerten is voltam nyaron... Vagy akar Roger Waters: In the flesh, itt is voltunk... Vagy Pink Floyd: p.u.l.s.e.... jar a hangszoro, itt is voltunk... bar szerintem a Delicate Sound Of Thunder a legjobb 80as evekbeli koncertlemez, ja meg az Alchemy es a Scorpions World Wide Live-ja... Meg meg jonehany, kinek mi okoz katarzist... Jo zenehallgatast! Fi.

Vendég

Chill Out Feeling - Spiritual Travelling:
Elutaztál már az idén valahova? Még nem? Akkor gyere velem erre a Spirituális Utazásra! Nincs más dolgod mint letöltened, majd meggyújtanod egy füstölőt (vagy amit csak akarsz), bekapcsolnod kedvenc playered, és átadnod magad zenének. Garantált közel 80 perc egy különös világban, mely belőlem jött, és most átadom neked! Indulhatunk?

Chill Out Feeling - Spiritual Travelling 2:
Most vettem csak észre, hogy eltelt egy év! Hm... De itt a második rész! Aki ismeri az első rész világát, tudja mire számithat. Aki nem, hagyatkozzon a cimére Remélem hasonló fogadtatásban lesz része, mint az előzőnek. Örülök hogy sok hasonló érzelmü emberke van köztetek! és hogy mindenek elött, veszitek a fáradtságot és kiváncsian letöltitek, majd teszt alá vetitek. Megtisztelő.
Senkit nem fogok cserbenhagyni!

Chill Out Feeling - Spiritual Travelling 3:
Kivánok mindenkinek kellemes partyélményeket, vagy bármit, ami jólleső érzésekkel fogad, a hatására.
PEACE AND LOVE!

http://mangoa.cjb.hu/download/download.html

Vendég

Sorted OST, nem kifejezetten "Hi-Fi topic Kedvenc zenei felvételek" típusú zenék, de nekem nagyon bejönnek:
- Sorted Soundtrack (OST I.)
erről már nagyon kerestem azt a számot, amikor a lelassulós drogos jelenet van a disco-ba:
13. Mauro Picotto - Lizard
és ez a második kedvenc erről, ami szintén egy filmbéli disco-ban ment hosszan: 10. Art OfTrance - Madagascar
majd a film bevező zenéje és egész jó: 01. Morcheeba - Blindfold

- Sorted Slam Jr. OST II.
ez pedig végig nagyszerű (lágy) trance

tudom ez egy Hi-Fi topic, de mivel az oldal filmes jellegű is és mivel kedvenc zenei felvételeinkre vagytok kíváncsiak, gondoltam még is ez lesz a legmegfelelőbb topic.

Vendég

Ezen felül pedig egy kedvenc "Love OST":
Chantal Krevizuk - Weight of the World

Vendég

Nálam most az alkalomra való tekintettel ez a legnyerőbb!!!
Travis - River

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 197

Hozzászólás Szerző: cisco »

Nálam most az alkalomra való tekintettel ez a legnyerőbb!!!

Dave Koz & Friends - A Smooth Jazz Christmas

Vendég

Kedvenc zenéim:

Leonard Cohen
Diana Krall
Dave Brubeck
Metallica
Simply Red
Susan Vega
Celia Cruz