Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

Vendég

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Vendég »

mennyiért? (/méter)

silboy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 5

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: silboy »

Tudnátok ajánlani kedvező ár-érték arányú hangszórókábelt háttérsugárzókhoz?Erősítő:Sony STR-DB840QS,háttérsugárzó:Tannoy M1.
HÁZIMOZI & HIFI - TV: Sony KD-60XF8305 AVR: Denon AVR-X2500H AMP: Audiolab 6000A front: Dali Opticon 2 & Dynaudio Emit M20 center: Dali Opticon Vokal rear: Dali Zensor 1 minidisc deck: Sony MDS-JE640

Vendég

Kábelezzünk

sima, finom hangja van.
Szerintem nem úz sehová, és nem emel ki mondjuk felsőbasszus tartományban, nem világosítja ki a felsőközepeket, hogy látványos legyen.
Az elvárásaidnak valszeg megfelel.
Merre laksz?
én is ilyet használok.

Vendég

Kábelezzünk

...és...
valaki ismeri a DNM kábeleket? engem a hangfal kábele érdekelne... milyen a hangra gyakorolt hatása?
egy kicsit dinamikusabbá szeretném tenni a hangot, de nem túlzó mélyekkel... Arcam avr280 (még nincs meg), és celestion f28 közé... :kiraly:

Vendég

Kábelezzünk

Iec dugók pedig Schurterek...

honnan is? van több is neki? mennyiért? :kiraly:

Írj neki privit.

Vendég

Kábelezzünk

Iec dugók pedig Schurterek...

honnan is? van több is neki? mennyiért? :kiraly:

Vendég

Kábelezzünk

Közben visszaolvastam itt is, no comment Kimbernél az igazság. :kiraly:

Vendég

Kábelezzünk

Elkészült a 2 db Diy tápkábelem. 
A villa speciális Popp az Iec dugók pedig Schurterek, Bta fórumtárs jóvoltából.  :kiraly:

Egy kép. 

És a kbel?

Egyenlőre NBCU

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1367

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: akvapark »

A villa speciális Popp az Iec dugók pedig Schurterek, Bta fórumtárs jóvoltából. :kiraly:

Egy kép.

És a kbel?
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

Vendég

Kábelezzünk

A villa speciális Popp az Iec dugók pedig Schurterek, Bta fórumtárs jóvoltából. :kiraly:

Egy kép.

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1367

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: akvapark »

"Nem lesznek emiatt álmatlan éjszakáim. Nekem elég, ha valaki segítséget kér valamilyen konkrét témában, és én úgy ítélem meg, hogy tudok neki ezügyben valamit nyújtani, akkor megteszem. Ha netán jószándékúan is, de tévednék,akkor a többiek majd kijavítanak, és ezáltal én is épülök, gazdagodom. Ezért is fórumozok, nem tudom, te miért teszed."

Ez egy közösségi fórum ismérve.
Tézis-Antitézis-Szintézis, vagy hogy is tanultuk? :kiraly:
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

Jolida
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 30

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Jolida »

Egyébként, mit érdemes tudni, erről a Mogami kábelről....
Egy ugyanilyen nicknevű egyén (akkor éppen budai koleszban lakozó) próbálta kb. egy éve Mogami 2534-ből készült IC-met.
Analóg: Roksan Xerxes, SME IV, Supex 900S, Paravicini MC3, Audio Innovations 200;
Digit: Roon ROCK, SOtM 200, Singxer SU-1; Lite DAC50, Soekris 1941;
Preamp: #26 tube+TVC, #801 tube; Amp: 300B SET;
Kábelek: VhAudio Flavor 2 és 4 táp, Jon Risch DIY IC és hangfal;
Speaker: Acoustic Energy Aelite 3

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2544

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: mishow »

egy fórum hiába szakmai mégiscsak valahol egy társaság (jellemzően) bejáratott kerekasztala
Így van, és tegyük hozzá: egy jó fórum előbb-utóbb valódi baráti közösséggé is válik, a személytelen nickekből egyre inkább valódi arcok lesznek.
Tudom, hogy ezen a fórumon ma már nagyon sokan tartják személyesen a kapcsolatot olyanok, akik amúgy innen ismerik egymást - én magam is törekszem erre!
De személyes kapcsolat nélkül is tudjuk egymásról, hogy ki mit szeret, kinek mi a stílusa, és ez nagyon jó - szerintem... :kiraly:

mackohaz
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 672

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: mackohaz »

most visszaolvastam egy két lapot, kapott mindenki hideget meleget, nagy igazságok hangoztak el amik közül egy nagyon tetszett :

Kimber

Ezt kellene megértenetek, hogy mi nem a ti pénzetekkel akarunk hi-fizni, mert mi már elköltöttük a magunkét, és most így éljük ki magunkat, hanem tényleg azért szánunk időt, és energiát erre az egészre, mert ez a szeretett hobbink.

valahogy magamra ismertem :kiraly:
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300

Vendég

Kábelezzünk

Kedves Lacy. 
Megnéztem a linket, amit ajánlottál. De ott nem találtam Litze-t, csak Koax, és ezüstözött rézkábelt értékesítenek, többféle méretben.

Bocs, csak ez egy kifejezetten rádiós bolt, és nem is gondoltam, hogy nincs ilyen drótjuk... én mást szoktam ott venni... :kiraly:

Vendég

Kábelezzünk

Nem hiába ez egy komoly előre mutató társalgás, amiből a kérdező biztos rengeteget profitál.
Kérdezem én,miért is kell mindig szögegyenesen és vasszigorral haladni egy fórumvita irányvonalába,miért is nem lehet erre-arra kilengeni a diskurzusnak??
Mert így alakulnak ki a legjobb viták általában,mellesleg egy fórum hiába szakmai mégiscsak valahol egy társaság(jellemzően)bejáratott kerekasztala.

frankie
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 83

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: frankie »

Szerbusztok.

Akkor haladjunk sorban.

Kedves Fülelek.

Mit érdemes tudni, ama bizonyos szén-kábelrők? Ár/m?

Kedves Lacy.

Megnéztem a linket, amit ajánlottál. De ott nem találtam Litze-t, csak Koax, és ezüstözött rézkábelt értékesítenek, többféle méretben.

Kedves EAR.

Bizony tényleg elég pepecselős munka elkészíteni a Zománchuzal, és a Litze alapú IC kábelt, de szerintem érdemes vele foglalkozni. Nemrégiben volt alkalmam meghallgatni mindkét változatot, s engem meggyőztek ezek a kábelek. Persze ez is, mint minden más rendszer, és ízlés függő. Nálam járt a Zománchuzal (0,18-as szálakból 2*35=70 szálas) alapú IC, s nagyon jó hangot produkált! Fájó szívvel adtam vissza. :kiraly: Az ezüst kábelemnél jobb volt, inkább úgy fogalmaznám, hogy analógosabb volt a megszólalása. Mint az aláírásomban látható, én Cat-7-et használok, elégedett is vagyok vele, de ... Ha akadna elfogadható áron nála jobb, akkor lehet hogy váltanék. Elsősorban itt is DIY lehetőségben gondolkodom. Hála Istennek, eddig még nem áldoztam túl sok pénzt ebbe a kábel dologba, de nem is nagyon szeretnék vagyonokat költeni. Egyébként, mit érdemes tudni, erről a Mogami kábelről, milyen rendszerekbe ajánlott? A külföldi DIY fórumokon sokszor látom e nevet.

Bocsánat, kicsit hosszúra sikeredett. Köszönöm.
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn

egabika02
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: egabika02 »

Nem hiába ez egy komoly előre mutató társalgás, amiből a kérdező biztos rengeteget profitál.

Vendég

Kábelezzünk

Há valahova csak odaengedi, mer' naon eltűnt :kiraly:
Esze mint a borotva

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Tényleg, tigrincs még mindig nincs?
Zasszony nem engedi a gép közelébe ..... :kiraly:

Se?

Há valahova csak odaengedi, mer' naon eltűnt

Vendég

Kábelezzünk

Se?

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

Vendég

Kábelezzünk

Lehet h ezért jó itt? :kiraly:
Meg a társaság jó részében benne van az egészséges "hülyeség". (Tényleg, tigrincs még mindig nincs?)

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Kábelezzünk

ha valaki segítséget kér valamilyen konkrét témában, és én úgy ítélem meg, hogy tudok neki ezügyben valamit nyújtani, akkor megteszem. Ha netán jószándékúan is, de tévednék,akkor a többiek majd kijavítanak, és ezáltal én is épülök, gazdagodom.
Ez a korrekt hozzáállás, és szerencsére ezen a fórumon a többségünk így gondolja!
Lehet h ezért jó itt? :kiraly:

Vendég

Kábelezzünk

Köszönöm Kimber hogy tiszteled a véleményemet, mert egy pár évvel idősebb vagyok nálad, ami persze nem jelent feltétlenül nagyobb tapasztalatot a hifi fórum világában.
De sajnos el kell hogy keserítselek, mert sztm. (nekem) semmit nem jelent hogy mit raktál le az asztalra ebben a fórumban.

Szerintem mindenki olyat és akkorát tud mondani itt ismeretlenül, amekkorát csak akar.
Az, hogy Neked mennyire mit jelent Kimber - vagy más- véleménye teszünk rá, mert NEM TE KÉRDEZTÉL, aki kérdezett annak válaszoltunk, Te jöttél és beleszóltál, amikor pedig Neked válaszolunk, akkor nem érdekel? Kaffa jó fej vagy, de inkább boldogítsd a hificity-t ne minket...

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”