Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
üdv!
T-BOY!!!sikerült megtudni,hogy a Wonder Boys a régi szinkront kapja 5.1-be felkeverve???
köszi
igen
az eredeti magyar szinkron marad, de 5.1-re keverve
Köszi szépen!!!
Igaz, az Oroszlánkirály nálam csak sokadik a Disney-sorban és Elton John sem tartozik a kedvenceim közé, azért szemet szúrt az 58-59. oldalon az Oscar-jelölt (vagy díjas is?) nóta címe, ami pediglen nem Circle of LOVE, hanem Circle of LIFE!
Bocs, ha már más is szóvá tette...
A lap egyébként remek, zongorázni lehetne a különbséget a két szám között! Csak így tovább!
"A konklúzió akkor keletkezik, ha már lusták vagyunk tovább gondolkodni."
---------------------------------------------------------------------------------------
TV: Panasonic TX-P42G30, DVD: Nintaus N9808, DVDR: Sony RDR-HX780, CD: Pioneer PD-201, A/V Erősítő#1: Denon 1705, A/V Erősítő#2: Onkyo TX-SV 454, Front: JBL TLX-10, Center+Surr: Denon Overture Effect 100, Sub: Yamaha YST-SW315, Video#1: Panasonic NV HD-625, Video#2: Thomson VTH-6320, Phono: még keresem a megfelelőt...
üdv!
T-BOY!!!sikerült megtudni,hogy a Wonder Boys a régi szinkront kapja 5.1-be felkeverve???
köszi
igen
az eredeti magyar szinkron marad, de 5.1-re keverve
o v e r p o w e r e d
És csak azért is megveszem a következő számot is!
Mért, lesz következő szám?.....
z
- Pink Panther
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
T-BoY!Ha valamiből eleged van, akkor arra vagy nem válaszolsz, vagy ha igan, akkor egy kicsikét visszafogottabban illik. Főleg Pink Panther nevű kedves fórumtársunknak, akinek szavaiból eddig csak pozitív jóindulatot vettem ki. Ráadásul fizetett is a lapodért.
Enrico, köszönöm, hogy kiálltál mellettem.
Azért csak most reagálok erre, mert egy kicsit emésztenem kellett.
Végülis nem érzem viccesnek, de igazán bántónak sem T-Boy reakcióját.
Ráadásul az én stílusom is gunyorosabb volt, mint korábban.
Szerintem lapozzunk.
Nagyon sokat javult a lap, az általam jelzett problémák sem óriásiak és valóban a jobbító szándék vezérelt leírásuknál.
Azért nem fogom be a pofám, azt megígérem! :smile19:
És csak azért is megveszem a következő számot is!
PP
Víg kedély, jó egészség!
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
vegul belepisilunk a konnektorba
Miért, nincs aki kirázza?
Azt javaslom, hogy előtte fáziskeresővel győződjetek meg róla, hogy melyik a fázis, mert a 0 vagy föld nem biztos, hogy hatásos lesz. :smile22:
T-BoY!
A magad fajta rendszergazda-lapkiadó fickókat nem tanították meg disztingválni? Moderáld magad!
De tudod mit? Ilyen hozzáállással, már akkor sem venném meg melléklet nélkül a magazinodat, ha lehetne.
Ha valamiből eleged van, akkor arra vagy nem válaszolsz, vagy ha igan, akkor egy kicsikét visszafogottabban illik. Főleg Pink Panther nevű kedves fórumtársunknak, akinek szavaiból eddig csak pozitív jóindulatot vettem ki. Ráadásul fizetett is a lapodért.
én is erőteljes arroganciát érzek és nekem sem szimpatikus...
hiába ideges Boy, max tényleg azt fogja elérni h jonéhányan nem fogják megvenni a lapot 1-2 ilyen visszaszólás után, persze erre lehet mondani, h le van sz*rva az a fórumnyi -5 -50 vevő
mondjuk azt is megértem, h elég már a k. sok negativumbol, a pozitivumot kevesen emlitik fel én pl. még semmmit sem irtam, lévén egyik melléklet sem hatott rám, több ismerösnek is vettem lapot, de a netpiac zacsiban adja, és nem volt pofám kibontani másokét igy én spec. még egyetlen lapszámot sem olvastam ...
az NBK-t majdnem megvettem, éreztem a filmet kritikusnak is ám tulontul eröszakosnak is, inkább nem hiszem el h mindez a kritika miatt kellett, a nézettség alapbol le volt sz... a készitők majdnemcsak nem jobbak azoknál akit/akiket kritizálnak
(lehet h csak az eröszakbol sokalltam be)
boy reakcioi, stilusa bennem is az ellenállást váltotta ki, és habár nekem tuti nem szólt 1 mondata sem, valahogy a beharangozokban mézesmázasabb volt inkább hagyná fferi és a többi kollegát itt érvényesülni
szoval itt tartok most, a topikot olvasva.
Öreg hiba ez a beszólás, arty! Majd most biztosan te is megkapod privátba a "szerelmes levelet" tboytól, mint én egy pár napja...
...a pozitivumot kevesen emlitik fel
Szerintem volt itt pozitív kritika is, pl. ami jó volt, arról én is elismerően írtam. Szvsz a dolgokat az objektív kritika viszi előre (amiben van (+) és (-) vélemény egyaránt), nem pedig a rosszindulató fikázás, sem pedig a jópofizó nyalizás.
Csak be kell látni, hogy egy jobbító szándékú negatív kritika nem rosszindulatból, írígységből stb. született.
fapapucs
- es a nagyfesz holmaradt?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Azt javaslom, hogy előtte fáziskeresővel győződjetek meg róla, hogy melyik a fázis, mert a 0 vagy föld nem biztos, hogy hatásos lesz. :smile22:
T-BoY!
A magad fajta rendszergazda-lapkiadó fickókat nem tanították meg disztingválni? Moderáld magad!
De tudod mit? Ilyen hozzáállással, már akkor sem venném meg melléklet nélkül a magazinodat, ha lehetne.
Ha valamiből eleged van, akkor arra vagy nem válaszolsz, vagy ha igan, akkor egy kicsikét visszafogottabban illik. Főleg Pink Panther nevű kedves fórumtársunknak, akinek szavaiból eddig csak pozitív jóindulatot vettem ki. Ráadásul fizetett is a lapodért.
én is erőteljes arroganciát érzek és nekem sem szimpatikus...
hiába ideges Boy, max tényleg azt fogja elérni h jonéhányan nem fogják megvenni a lapot 1-2 ilyen visszaszólás után, persze erre lehet mondani, h le van sz*rva az a fórumnyi -5 -50 vevő
mondjuk azt is megértem, h elég már a k. sok negativumbol, a pozitivumot kevesen emlitik fel én pl. még semmmit sem irtam, lévén egyik melléklet sem hatott rám, több ismerösnek is vettem lapot, de a netpiac zacsiban adja, és nem volt pofám kibontani másokét igy én spec. még egyetlen lapszámot sem olvastam ...
az NBK-t majdnem megvettem, éreztem a filmet kritikusnak is ám tulontul eröszakosnak is, inkább nem hiszem el h mindez a kritika miatt kellett, a nézettség alapbol le volt sz... a készitők majdnemcsak nem jobbak azoknál akit/akiket kritizálnak
(lehet h csak az eröszakbol sokalltam be)
boy reakcioi, stilusa bennem is az ellenállást váltotta ki, és habár nekem tuti nem szólt 1 mondata sem, valahogy a beharangozokban mézesmázasabb volt inkább hagyná fferi és a többi kollegát itt érvényesülni
szoval itt tartok most, a topikot olvasva.
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

... T-Boy még azt sem mondta, hogy "fapapucs"!!!NZS
fapapucs
Ejnye T-BoY, az idézőjeleket lefelejtetted.
... T-Boy még azt sem mondta, hogy "fapapucs"!!!NZS
fapapucs
o v e r p o w e r e d
mert nekem a NH eleve bejött, és most legalább úgy tudtam nézni, ahogy akarom (angolul, felirat nélkül ). (Kövezzen meg a többi fórumozó, de én például a Keresztapós -- Mickey Blue Eyes című opuszt is el bírnám viselni mellékletként.
igen, csak úgy szabad, az eredeti hang/kiejtés nélkül teljesen kiherélődnek Spike szövegei - szenzációs az a fazon!
nem szeretem a romantikus filmeket, JR-t sem, de ez a film mégis az egyik kedvencem, bármikor meg tudom nézni
persze ebből adódóan már rég megvan, és így ezt a számot nem is veszem meg - ez a mellékletes magazinok átka, ha nem kell a film, akkor túl drágák
a Mickey Blue Eyes egyébként már közel nem ilyen jó, abból teljesen hiányzik az a bájos hangulat, ami ezt a filmet földobja
az egy tipikis hollywoodi film, amerikai poénokkal - ez viszont brit, finom angol humorral (ld pl a "találkoztam Ringo Starral" csöndes elmesélését)
Köszi a gyors reagálást!!! 2. számot megvettem az újság színvonalas, melléklet meg abszolut telitalálat.
koszonjuk
vegre 1 elegedett ugyfel
Legalább még egyet hozzá tehetsz (mármint elégedett ügyfélből ), mert nekem a NH eleve bejött, és most legalább úgy tudtam nézni, ahogy akarom (angolul, felirat nélkül ). (Kövezzen meg a többi fórumozó, de én például a Keresztapós -- Mickey Blue Eyes című opuszt is el bírnám viselni mellékletként. ) Az újság valóban színvonalas, bár személy szerint szeretem a százalékban vagy söröskupakban, stb. viszonyított összevetéseket, hogy rögtön tudjam, mihez tartsam magam. És ez abban is segít, hogy három-négy lapszám átböngészése után tudjam, ha ti 60%-ot adtok neki, akkor az nálam mennyit ér.
Ezt a konkrétabb értékelést szeretném látni én is, de T-Boy még azt sem mondta, hogy "fapapucs"!!!
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Köszi a gyors reagálást!!! 2. számot megvettem az újság színvonalas, melléklet meg abszolut telitalálat.
koszonjuk
vegre 1 elegedett ugyfel
Legalább még egyet hozzá tehetsz (mármint elégedett ügyfélből ), mert nekem a NH eleve bejött, és most legalább úgy tudtam nézni, ahogy akarom (angolul, felirat nélkül ). (Kövezzen meg a többi fórumozó, de én például a Keresztapós -- Mickey Blue Eyes című opuszt is el bírnám viselni mellékletként. ) Az újság valóban színvonalas, bár személy szerint szeretem a százalékban vagy söröskupakban, stb. viszonyított összevetéseket, hogy rögtön tudjam, mihez tartsam magam. És ez abban is segít, hogy három-négy lapszám átböngészése után tudjam, ha ti 60%-ot adtok neki, akkor az nálam mennyit ér.
Látom, hogy a Gyűrűk Ura hangmérnökével készült interjú elektronikus formát öltött az első számban való megjelenése után röviddel. Jó irányvonal!
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
2. Követelem az összes eddigi szám visszahívását, és a borítón való bocsánatkérést személyem felé!! 3. $10.000.000 Dollár kp. kifizetését!
A büdös francba, mik vannak!
elkezdtuk begyujteni, de tobb vasarlo kezebol nem sikerult kicsavarni, ellenallnak!
mit csinaljunk veluk? nem adjak oda
esetleg az jo, hogy a kov. szamban minden hozzaszolashoz teged irunk be?
a 10milcsi dolcsi kifizeteserol intezkedtunk, a nemzeti bank alagsoraban veheted at, nyitas elott 1 oraval
pajszert vigyel!
o v e r p o w e r e d
Cinkelés!
Most olvazom a kettes számú magazin DVDCenter Online fórum/Vélemények oldalait, ahol szó esik nemegyszer az első szám hibáiról, köztük arról, hogy többször szerepelt a Pana dvd író a borítón.
Mester idézete:
"Asszem Simon említette, hogy nem kellett volna kétszer a Panát odarakni. Szerintem se"
Az én voltam!!
1. Követelem a hiba kijavítását, miszerint Mester rosszul emlékezett, a szerkesztőség meg nem járt utána üzenete hitelességének.
2. Követelem az összes eddigi szám visszahívását, és a borítón való bocsánatkérést személyem felé!!
3. $10.000.000 Dollár kp. kifizetését!
A büdös francba, mik vannak!
koszonjuk
vegre 1 elegedett ugyfel
o v e r p o w e r e d
T-BOY!!!sikerült megtudni,hogy a Wonder Boys a régi szinkront kapja 5.1-be felkeverve???köszi
dolgozunk a lemez tartalman
szinkron ugyben meg nincs konkret
rovidesen
o v e r p o w e r e d
Alapvetoen jellemzo a netes, "forumos tarsadalomra", hogy olyasmibe is szeret beleszolni, amihez semmi koze, s ezt magatol nem nagyon veszi eszre...
Ezek utan nem kell fennakadni egy ilyesmi valaszon, mint TBoy-e, ez most igy sikerult. Mellesleg szerintem poenosabb volt, mint serto.
Krinyo
| Orion T3215 STX | Samsung DVD-6E (DVD+VHS kombó) | Panasonic DMR-E50 DVD-Recorder | honlap |
üdv!
köszi
te mirol beszelsz?
inkabb ugy tunik neked nincs aki kirazza
o v e r p o w e r e d
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

T-BoY!