Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Heed Audio termékek

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1428

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: akvapark »

Sajnálom,hogy a ZsoltAudio-Heed honlapon nincsenek árak.Nem tudom én ilyen "ár mániás" vagyok és szeretem tudni mikor nézegetem a cuccokat,hogy árban hol is állnak.Nem szeretem ,hogy ha bármiről árat akarok megtudni,fel kell hívni az illetőt aki árulja( az apróban is ezt utálom néha) :lol!: .Egyébként a Heed termékeket én is nagyon jónak tartom,eddig még a hangjukban nem nagyon csalódtam.Az irányvonal amit képviselnek hangzásban ,nagyon szimpatikus.

Remélem nem titkot árulok el, de a HEED-nél bizony vannak kül- és belföldi árak, ez lehet oka az árlista hiánynak.
Nem tudnánk megfizetni a külhoni árakat.
De ez csak sejtés. :lol!:
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

akvapark
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

en is buszke lennek ra - csak mas gyartoknal meg ugye le van kopkodve, hogy fuj szaksajto. nem ellentmondasos ez egy kicsit?
Én már jó ideje - HiFi-ben, Zenében - hajtom, hogy igen is van létjogosultsága a sajtó, és a kritikák olvasásának. :lol!:

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: vtb »

Akkor valószínűleg Canopus volt :lol!: Amúgy szerencsémre a mostani rendszeremen nagyon szeretek zenét hallgatni, úgyhogy inkább csak a kíváncsiság miatt hallgatnám meg, mint a váltás/továbblépés kényszere miatt. Azért bízok benne, hogy lesz alkalmam majd valamikor saját füllel megtapasztalni :lol!:

arn
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 177

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: arn »

Én is szívesen meghallgatnék egy Obelisket itthon, de azt hiszem ez a kategória árban sajnos már fölötte van a lehetőségeimnek :lol!: Tényleg, mennyibe kerül? Mintha lett volna itt használtan egy-két darab 100e körül, de lehet, hogy rosszul emlékszem.
hat jo lett volna, ha annyi lett volna :lol!: hivatalos ara vmi ilyesmi:

obelisk si 265e
tap 145e
vegfok 195e

de keresd meg zsoltot :lol!:

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: vtb »

Én is szívesen meghallgatnék egy Obelisket itthon, de azt hiszem ez a kategória árban sajnos már fölötte van a lehetőségeimnek :lol!: Tényleg, mennyibe kerül? Mintha lett volna itt használtan egy-két darab 100e körül, de lehet, hogy rosszul emlékszem.

Miki_
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Miki_ »

Nekem volt Canopusom, de rendesen behidalt a dínó A42 előtt. Talán nem sértek vele érdeket, hogy leírom: sávhatárolt volt és élettelen. Nagyon nem illenek össze.
Most viszont szívesen kipróbálnám a sokkal jobban hajtható dobozaimmal.

turizoli
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: turizoli »

Sajnálom,hogy a ZsoltAudio-Heed honlapon nincsenek árak.Nem tudom én ilyen "ár mániás" vagyok és szeretem tudni mikor nézegetem a cuccokat,hogy árban hol is állnak.Nem szeretem ,hogy ha bármiről árat akarok megtudni,fel kell hívni az illetőt aki árulja( az apróban is ezt utálom néha) :lol!: .Egyébként a Heed termékeket én is nagyon jónak tartom,eddig még a hangjukban nem nagyon csalódtam.
Az irányvonal amit képviselnek hangzásban ,nagyon szimpatikus.

Miki_
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Heed Audio termékek

en is buszke lennek ra - csak mas gyartoknal meg ugye le van kopkodve, hogy fuj szaksajto. nem ellentmondasos ez egy kicsit?
Hát igen, de aki jártas a hifiben, annak nem kell bemutatni a heed-et, aki viszont járatlan, annak célszerű felhívni valahogy a figyelmét, és erre nincs jobb eszköz egy whathifi-cikknél. A nyugati szaksajtót ért bírálatok nem minden esetben jogosak, nézd csak meg, hogy lehúzzák a Rega Elicit-et, pedig angol. A whathifi-t mindenki azzal vádolja, hogy tolja a hazai cuccokat. Katt

BIG FOOT
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: BIG FOOT »

Megújult a honlap, és most már folyamatosan - egyelőre képekkel - újul tovább. 
http://www.heedaudio.hu :lol!:

Régebben volt némi info a régebbi, "kifutott" termékekről, én ezt kicsit hiányolom. Azok is kiváló termékek voltak, nem csak a maguk nemében és a maguk idején, hanem napjainkban is megállnák/megállják a helyüket, nem kéne megfeledkezni róluk, csak azért mert már megszűnt a gyártásuk.
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor

arn
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2582

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: mishow »

Méltán büszke lehet arra, hogy a magyar manufaktúrák közül egyedül vele foglalkozik a nyugati szaksajtó. Nagy dolog ez.
:lol!: :lol!: :kiraly: :lol!:

Miki_
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Heed Audio termékek

akartam irni, hogy vegre :lol!: de ugy latom csak reszben. szvsz nem kellene ennyire a review reszt elore nyomni.

Méltán büszke lehet arra, hogy a magyar manufaktúrák közül egyedül vele foglalkozik a nyugati szaksajtó. Nagy dolog ez.

arn
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

akartam irni, hogy vegre :lol!: de ugy latom csak reszben. szvsz nem kellene ennyire a review reszt elore nyomni.

akvapark
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

akvapark
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Nekem szerencsém volt, mert szert tettem egy Canamp-ra, és nagyon bejött a hangja. :lol!:

Jolida
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 30

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Jolida »

Én szombaton délelőtt voltam, inkább csak beszélgetni, de azért belehallgattam pár lemezbe/CD-be.

A berendezések egy részét már hallottam, a szokásos (jó) Heed színvonalon szólaltak meg. A Radius után egy (még kisérleti) fonó volt kötve, ami néha összeszedett valami statikus töltést, de annak ellenére jól szólt.

Az előtérben kedélyes hangulatú trécselés folyt, megvitattuk a világ folyását.
Decemberben valószínűleg lesz hasonló találkozó, aki most nem tudott eljönni, figyelje Zsolt blogját.
Analóg: Roksan Xerxes, SME IV, Supex 900S, Paravicini MC3, Audio Innovations 200;
Digit: Roon ROCK, SOtM 200, Singxer SU-1; Lite DAC50, Soekris 1941;
Preamp: #26 tube+TVC, #801 tube; Amp: 300B SET;
Kábelek: VhAudio Flavor 2 és 4 táp, Jon Risch DIY IC és hangfal;
Speaker: Acoustic Energy Aelite 3

zz7
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 363

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: zz7 »

Itt van pár kép.

A Radius-t is fel kellett volna ruházni ugyanazzal a hangszedővel, phono-val mint a Xerxes-t, az érdekes lett volna még.
De igaz, jobb volt így hogy nem hasonlítgattunk, a zene hallgatáson volt a hangsúly.
Estefelé már igen végig mentek teljes LP oldalak és senki nem akart cserélgetni.
Egy barátom soha nem hallgatott operát, nem is igazán szereti, mégis végig hallgatott egy lemez oldalt és tetszett is neki.
Filozófiákból is volt természetesen, a fórumok is szóba kerültek persze.
És mint mindig hasonló összejöveteleken, most is érdekes infókat lehetett hallani pár márkáról, gyártásról, üzletről stb.

Mathias
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: Mathias »

Annyi volt hogy a zeneszobában zenét hallgattunk az előtérben meg beszélgetés, borozgatás volt.Zenéből meg elég változatos volt a paletta. Chie Ayado, Clinton Marsalis, Vivaldi, stb, stb.
Volt ami CD-n és volt ami LP-n volt.

:lol!:
Csak úgy társalgási szinten is megfelelhet egy beszámoló. Esetleg a technikai részre annyit kitérve, mélyre ható elemzés és átviteli görbék nélkül, volt-e újdonság vagy mitudom én. Fórumon vagyunk társalgunk. Ha kíváncsi vagyok valamire a véleményem végére a pontot úgy is a meghalgatás-próba teszi ki.
A Heed Audio-tól amit eddig kipróbálhattam ahhoz elismerésem

Hűű hát a technikai részére remélem jól emlékszem. Azt tudom, hogy a sor végén minden esetben Obelisk volt és az Enigma hangfal. Az egyik rendszer meg:
Roksan Radius(azt hiszem Benz Micro-val)
Pioneer dvd
Obelisk Si + Dac kártya + külső táp(X2)
Enigma

A másik
Xerxes
Caspian cd
Luna
Obelisk PAS
Enigma

És azért a Xerxes jobb volt, de hát a Radius s volt rossz.

Képeket nem csináltál?

Én nem, de láttam, hogy volt aki fotózott, de nem tudom a nevét.

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: AVX »

Annyi volt hogy a zeneszobában zenét hallgattunk az előtérben meg beszélgetés, borozgatás volt.Zenéből meg elég változatos volt a paletta. Chie Ayado, Clinton Marsalis, Vivaldi, stb, stb.

Csak úgy társalgási szinten is megfelelhet egy beszámoló. Esetleg a technikai részre annyit kitérve, mélyre ható elemzés és átviteli görbék nélkül, volt-e újdonság vagy mitudom én. Fórumon vagyunk társalgunk. Ha kíváncsi vagyok valamire a véleményem végére a pontot úgy is a meghalgatás-próba teszi ki.

Hűű hát a technikai részére remélem jól emlékszem. Azt tudom, hogy a sor végén minden esetben Obelisk volt és az Enigma hangfal. Az egyik rendszer meg:
Pioneer dvd
Enigma

A másik
Xerxes
Caspian cd
Luna
Obelisk PAS
Enigma

Képeket nem csináltál?

bolygo
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 48

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: bolygo »

Pioneer dvd
Enigma

A másik
Xerxes
Caspian cd
Luna
Obelisk PAS
Enigma

Az első rendszerben volt még egy Orbit lemezjátszó tápegység, a másodikban pedig a Zene nevű hangszedővel kezdődött a sor.
Az " előtérben " a CanAmp fejhallgató erősítőt és a Goldring fejhallgatóit lehetett megfülelni.
"Torzítatlan vétel, zavartalan adás, fausti pillanat, örök maradás."

KÉTBÉ
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: KÉTBÉ »

Hűű hát a technikai részére remélem jól emlékszem. Azt tudom, hogy a sor végén minden esetben Obelisk volt és az Enigma hangfal. Az egyik rendszer meg:Roksan Radius(azt hiszem Benz Micro-val)
Pioneer dvd
Enigma

A másik
Xerxes
Caspian cd
Luna
Obelisk PAS
Enigma

ATC Jászberény, 30/6362061

Bemutatóterem

ATC Webáruház

Mathias
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

Pioneer dvd
Enigma

A másik
Xerxes
Caspian cd
Luna
Obelisk PAS
Enigma

arn
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

De nincs is mit mondani. Ez olyan, hogy meséld már el a Mona Lisa-t. Lehet azt mondani, hogy egy nő van rajta, de ettől még senki nem fogja tudni milyen is.
meg ha a monalisarol lenne szo... max az uvegrol beszelunk, amin keresztul latod :lol!:

KÉTBÉ
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

Heed Audio termékek

Hozzászólás Szerző: KÉTBÉ »

ATC Jászberény, 30/6362061

Bemutatóterem

ATC Webáruház

Mathias
V.I.P.
V.I.P.

Heed Audio termékek

De nincs is mit mondani. Ez olyan, hogy meséld már el a Mona Lisa-t.:lol!: Lehet azt mondani, hogy egy nő van rajta, de ettől még senki nem fogja tudni milyen is.
Az a sok kritikus meg művészeti lap mifenének koptatja a betűket.

Hát ha elolvasol egy "elemzést" a Mona Lisáról, attól még nem fogod tudni milyen az a festmény. Azok a lapok szerintem akkor nyerik értelmüket, mikor elmész és megnézed azt amiről írnak, vagy utólag elolvasod a lapot, vagy a lapból értesülsz valami újról és elmész megnézed, mert felhívják rá a figyelmed hogy van.

A Heed szimpatizánsok/tulajdonosok nem nagyon fognak olyanokat írni, hogy "a mély tartomány precíz és.... a magas tartomány lekerekített..." vagy ehhez hasonló boncolgatást.

Annyi volt hogy a zeneszobában zenét hallgattunk az előtérben meg beszélgetés, borozgatás volt.
Zenéből meg elég változatos volt a paletta. Chie Ayado, Clinton Marsalis, Vivaldi, stb, stb.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi gyártók”