Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cd játszók

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: venomer »

Az említett Marantzokban ugyanaz a dac/futómű van mint a 304MkI lejátszóban(TDA 1540),hangilag kiváló. 
Nem tudom milyen elektronikus zenére gondolsz,de szerintem bármelyik megfelelne neked.A Denon 1520 könnyűzenére kifejezetten alkalmas,dinamikus hangja van.(BB PCM64 dac)

Ha tudsz szerezni egy Denon 1560-as gépet az tuti jó lesz neked elektronikusra(is),volt nekem,komoly basszusa van. :lol!:

koszonom a tippeket.

basszus az nem art, ellenben nem dongetni szeretnek hanem:

Akufen, Deadbeat, Murcof, esetleg kis ambient is. finom, preciz zenek ezek, 'pruntyogos', estere valo, bensoseges, fejhallgatos nagy reszletezokepesseget megkivano trackek. inkabb a tisztasag, kifinomult hangzas a lenyeg, dinamika sem art persze, de nem dongetes lesz itt.

inkabb valamilyen melegebb analogosabb hangra gondoltam. kello gyorsasag, tisztasag es precizseg mellett.

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

Most mondhatnám, hogy nálam meghallgathatnál egy 304-est, mert nekem van egy "elfekvőben" :lol!: (félreértés ne essék, nem eladó), csak azért vettem, hogy egy későbbi tuninggal másodrendszerbe jó lesz.

MkI,vagy MKII?

MKII.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1526

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Most mondhatnám, hogy nálam meghallgathatnál egy 304-est, mert nekem van egy "elfekvőben" :lol!: (félreértés ne essék, nem eladó), csak azért vettem, hogy egy későbbi tuninggal másodrendszerbe jó lesz.

MkI,vagy MKII?

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

304 az nagy legenda de, meg nem hallottam, karaktererol sem irnak soha semmit csak hogy hajdejo. 
DCD-1520-rol azthallom eleg jo, analogos, rendkivul tiszta hangja van.

marantzokrol meg hogy elektronikusra egyaltalan nemjok.

namostakkor melyik kell nekem?

Most mondhatnám, hogy nálam meghallgathatnál egy 304-est, mert nekem van egy "elfekvőben" :lol!: (félreértés ne essék, nem eladó), csak azért vettem, hogy egy későbbi tuninggal másodrendszerbe jó lesz. De ez nem lenne könnyen kivitelezhető... :-; Az említett Marantz-ok is jók, de én a későbbieket már nem venném meg, valamint a Lacy által ajánlott Philips 900-as sorozat (leginkäbb a 950) is erősen megfontolandó.

http://www.audiocorner.nl/PhilipsCD950.htm

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

Vendég

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Vagy egy 900-as sorozatú Philips pl...  :lol!:
van egy 931-s a srácoknál,hallgattam,de gyengébb mint a Denonok.Szerintem.

Egyébként sem vagyok oda a Bitstream masinákért. :lol!:

pedighát... :lol!:
Az a 931 egy ritka madár..
én olyan kerek számokat ismerek.
Pl doky-nak 910-e volt, nekem 920 van, de a 940 és 950 is legendás lejátszó.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Vagy egy 900-as sorozatú Philips pl...  :lol!:
Van egy 931-esem, a srácok használják,hallgattam,de gyengébb mint a Denonok.Szerintem.

Egyébként sem vagyok oda a Bitstream masinákért. :lol!:

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Az említett Marantzokban ugyanaz a dac/futómű van mint a 304MkI lejátszóban(TDA 1540),hangilag kiváló.

Nem tudom milyen elektronikus zenére gondolsz,de szerintem bármelyik megfelelne neked.A Denon 1520 könnyűzenére kifejezetten alkalmas,dinamikus hangja van.(BB PCM64 dac)

Ha tudsz szerezni egy Denon 1560-as gépet az tuti jó lesz neked elektronikusra(is),volt nekem,komoly basszusa van. :lol!:

Vendég

Cd játszók

a 900-as sorozatnak meg még külső DAC se kell... :lol!:
Én meghallgattam, és igazán de igazán semmivel sem volt jobb vagy másabb egy -mondjuk nem milliós- de külső DAC-al...

Vendég

Cd játszók

A 304 a futóműve miatt nagyon jó, egy külső DAC és egy kis Tuning és van egy jó géped...

Vendég

Cd játszók

Vagy egy 900-as sorozatú Philips pl... :lol!:

venomer
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

304 az nagy legenda de, meg nem hallottam, karaktererol sem irnak soha semmit csak hogy hajdejo.

DCD-1520-rol azthallom eleg jo, analogos, rendkivul tiszta hangja van.

marantzokrol meg hogy elektronikusra egyaltalan nemjok.

namostakkor melyik kell nekem?

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Egy öregebb Denont vennék a helyedben.
Régi Philips is jó lehet, pl. a 304-es, azt tuningolva (pl. Alisca) pedig még jobb gépet kaphatsz.

Az is jó választás,vagy Marantzokból CD74-84.

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Régi Philips is jó lehet, pl. a 304-es, azt tuningolva (pl. Alisca) pedig még jobb gépet kaphatsz.

Heed Thesis rendszer

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

1700 :lol!:

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

1400,1500,1520,1560,2560...

Vendég

Cd játszók

azt is az 1000-res szériából...

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

venomer
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

max. 40 ezer

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

hmm, ketto kozott van valami? preciz, kelloen gyors hang, viszont jazzt, bluest, elektronikust meg kellene hogy kajalja (mast nem hallgatok). 
az sem baj ha egy fajta erzelmesebb interpretalassal nyujtja mindezt. (az Arcam Alpha sorozat ilyen, ugye? de annal meg a tobbi nem teljesul.)

Milyen árkategóriában gondolkodsz?

venomer
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

hmm, ketto kozott van valami? preciz, kelloen gyors hang, viszont jazzt, bluest, elektronikust meg kellene hogy kajalja (mast nem hallgatok).

az sem baj ha egy fajta erzelmesebb interpretalassal nyujtja mindezt. (az Arcam Alpha sorozat ilyen, ugye? de annal meg a tobbi nem teljesul.)

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

osszehasolitas: 
harman/kardon HD750 vs. Micromega Minium

2x-es az ar az utobbi javara, ennyivel jobb is? milyen karaktert kepvisel a H/K? milyen stilusokban jo?

Szeintem az, hogy ha valami kétszer annyiba kerül, akkor vajon annyival jobb is, nem objektíven mérhető vagy megállapítható paraméter. A H/K dinamikus, de nem egy kifinomult hang, a Minium nagyon más, jó gép, de kevésbé all-rounder, és ha valaki pl. gyomorrengető basszust szeretne, az inkább másutt keresgéljen.

Heed Thesis rendszer

venomer
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

osszehasolitas:

harman/kardon HD750 vs. Micromega Minium

2x-es az ar az utobbi javara, ennyivel jobb is? milyen karaktert kepvisel a H/K? milyen stilusokban jo?

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

na jó, tényleg elég az off-ból... :lol!:

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

Érdekes, hogy a Hajdúsági Iparművek (R.I.P.) 30 évvel ezelőtt tudott olyan automata mosógépet gyártani, ami még ma is megy - mi is azt állítjuk csatasorba, amikor az épp aktuális csodamasina kidől.
A HAJDU márkanév ma is létezik, csak nem divatos: klikk.
Őket is elérte a marketinghatás.

abojlereik nagyon népszerűek...és drágák. 120 literes villanybojler 20ezerrrel drágább, mint a hasonló ariston, bár a hajdú legalább javítható, ariston kuka, ha valami baja van :lol!:

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Érdekes, hogy a Hajdúsági Iparművek (R.I.P.) 30 évvel ezelőtt tudott olyan automata mosógépet gyártani, ami még ma is megy - mi is azt állítjuk csatasorba, amikor az épp aktuális csodamasina kidől.
A HAJDU márkanév ma is létezik, csak nem divatos: klikk.
Őket is elérte a marketinghatás.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”