Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Házimozi magazin

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Detonátor »

Jelentés Székesfehérvárról:Borús, ködös idő, 8:25, újságosbódé:nem jött meg.

Jászberény, detto.

Vendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Jelentés Székesfehérvárról:
Borús, ködös idő, 8:25, újságosbódé:nem jött meg.

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Házimozi magazin

tényleg megjelent ma ? látta már valaki az újságosnál ? vidéken mi a helyzet ?
Rövidesen megyek ebédszünetre, és felderítem a terepet.

Vito
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Vito »

tényleg megjelent ma ? látta már valaki az újságosnál ? vidéken mi a helyzet ?

Vendég

Házimozi magazin

Az ajándékszám (Hetedik érzék) Siófokra is megérkezett "közönséges" levélként. Úgy emlékszem, hogy október utolsó napjaiban küldtem el az igénylőlapot, a leadási határidő elött nem sokkal.

Van vmi info a visszaküldött Dogma-ról?(Várható érkezés, csere hasonlóan "nézhetetlenre", stb.)

z12
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: z12 »

Attis már lentebb megadott néhány linket, többek közt ezt is.

Tényleg...
Ez kimaradt.. Bocsi az ismétlésért.

z

oritomi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: oritomi »

Sziasztok ! 
Ma beszéltem egy hölggyel a Házimozitól (a főszerk. szabin van), aki nagyon sajnálkozott, mikor mondtam neki, hogy már három kópiával pórul jártam, s azt ajánlotta fel, hogy egy régebbi filmre becserélik a Missziómat. Ez nem igazán tetszene, mert azért vettem meg ezt a filmet, mert értdekelt. Tudjuk, hogy a Dogmát újra elkészítik a hibás széria miatt, a Misszióról azonban a hölgy azt mondta, hogy nem tervezik az újranyomást. Javasolnám, hogy sorstársaimmal írjunk Komáromi főszerk-nek emil, amiben nyomást gyakorolnánk rá, hogy legalább néhány példányt húzzanak már le a Misszióból is, mivel vagyunk egy páran, akiknek a gépe egyáltalán nem viszi a korongot. Minél többen írunk, szerintem annál nagyobb az esély.

Az elképzelés nem rossz csakhát (legjobb esetben) 100-200 ember miatt nem fognak új masterlemezt nyomatni és az M.o-Cseh szállítási díjtételét is ki kellene fizetni,szóval nekik tök veszteséges lenne egyszerűbb kicserélni nekik 1 régebbi számra ami amúgy is a nyakukon maradt

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Házimozi magazin

Érdekelt mi lenne a zenei DVD amit adnak a Traffic mellé a következő számban.Nyomoztam egy kicsit a neten
Íme
http://www.nautilus-tour.de/#

Bele lehet hallgatni egy kicsit.....
Mit mondjak leesett az állam.....
Csak már műszakilag ne lenne vele gond......

üdv
z

Attis már lentebb megadott néhány linket, többek közt ezt is.
A házimozi honlapján, ha ráklikkentetek a borítóra, ott van egy jó kis cikk. A leírás alapján nagyon jó lehet a hangzás, mert mesterséges visszhangosításra sem volt szükség a sok kő meg üveg miatt. No meg a B&W hangfalak is biztos jót muzsikáltak. Nem hallottam még a hölgyet/hölgyről, de várom már dec. 1-ét, hogy a saját fülemmel/szememmel is meggyőződhessek, hogy miről is van itt 'nagybaszó.

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Tami »

http://www.nautilus-tour.de/#Bele lehet hallgatni egy kicsit.....

- Haaat ha ezt elcsesznek akkor nagygaz van, szvsz. erre annyira fognak figyelni mint allat... /valahogy ez az erzesem/
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

z12
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: z12 »

Érdekelt mi lenne a zenei DVD amit adnak a Traffic mellé a következő számban.
Nyomoztam egy kicsit a neten
Íme
http://www.nautilus-tour.de/#

Bele lehet hallgatni egy kicsit.....

üdv
z

sztrovacsek
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: -6

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: sztrovacsek »

Sziasztok !

Ma beszéltem egy hölggyel a Házimozitól (a főszerk. szabin van), aki nagyon sajnálkozott, mikor mondtam neki, hogy már három kópiával pórul jártam, s azt ajánlotta fel, hogy egy régebbi filmre becserélik a Missziómat. Ez nem igazán tetszene, mert azért vettem meg ezt a filmet, mert értdekelt. Tudjuk, hogy a Dogmát újra elkészítik a hibás széria miatt, a Misszióról azonban a hölgy azt mondta, hogy nem tervezik az újranyomást. Javasolnám, hogy sorstársaimmal írjunk Komáromi főszerk-nek emil, amiben nyomást gyakorolnánk rá, hogy legalább néhány példányt húzzanak már le a Misszióból is, mivel vagyunk egy páran, akiknek a gépe egyáltalán nem viszi a korongot. Minél többen írunk, szerintem annál nagyobb az esély.

Vendég

Házimozi magazin

Budapest, II. kerületbe is megjött az ajándékszám a másodiknak megjelölt filmmel: BUENA VISTA SOCIAL CLUB. Az első a NOSTRADAMUS lett volna.

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Házimozi magazin

A decemberi 2 DVD mellékletet már nem a Cseh gyárban csináltatják.
Jobb is lesz, mert a DVD mellékleteikkel igen csehül álltak.

Nem is igazán a mellékletek színvonalával állnak csehül, hanem inkább a minőséggel. De remélem, hogy elindul valami, mert igen nagy konkurencia harc van itt kialakulóban, ami nekünk nagyon jó.

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

A decemberi 2 DVD mellékletet már nem a Cseh gyárban csináltatják.
Jobb is lesz, mert a DVD mellékleteikkel igen csehül álltak.

mszaby
Törzsvendég
Törzsvendég

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: mszaby »

Jövőre 10x jelennek meg. Nagyobb az esély, hogy kifogjunk jó mellékleteket. Tavaly még 6 szám, papírtokos melléklettel, jövőre meg Amaray tok.

Fejlődés tán, vagy ily jövedelmező a DVD-s újságkiadás?

Kitalálhatnának már új előfizetési akciót, mert az 1 éves előfizetés esetén nincs árkedvezmény és még mindig a Valami Amerika az ajándék.

Nem rossz ajándék, csak már uncsi.
Elkúrtuk

Vendég

Házimozi magazin

Gordon!
Szerintem tanulmányozd a "Felszívódó külföldi rendelések, Panasz fontolgatása a Magyar Posta ellen" topicot.
Én beszéltem a Házimozival. A decemberi 2 DVD mellékletet már nem a Cseh gyárban csináltatják.

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Házimozi magazin

"A 2003/6 számban elhelyezett kérdőívet közel 3000-en küldték vissza. Az adatok feldolgozása még mindig folyik. 2500 küldemény postázására már sor került, a maradékra csak a 2003/8 magazin megjelenése - 2003. december 1. - után kerül sor, mert most minden kapacitásunk a előfizetések feldolgozására koncentrálódik. Köszönjük közreműködésüket."

Ne rányáljatok már annyit!

NZS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: NZS »

bp. XI. ker.: ajándékszám nuku.
Szeged: ajandekszam szinten nuku. Lehet meg remenykedni?
Smelo

Én megkaptam kb. két hete. A Sziki szökevény jött, sima levélként, értesítve. Karácsonyra elajándékozom. Ezt vajon hol készítették, és atöbbit, amelyeknek hibátlan a lejátszása? A Csehek? (Erről egy Laar András vers jut eszembe. )
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

erasure
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: erasure »

Sziasztok,
Ezek szerint az ajándékszámok nem ajánlott küldeményként jönnek?
Hát ez megint egy rosz pont az újságnak. A DVD tok miatt a postás nem tudja bedobni a normál levélszekrénybe, aztán vagy bedob egy értesítőt vagy nem. Még anno békebeli Cinema előfizetőkét nem kaptam meg az egyik lapszámot, és kiderült, hogy valami ajándék hónaljkence volt hozzá és a postás egy hétig hordozta magával. Egyébként a Házimozi fórumába beírt panaszomra kaptam egy emilt Komáromi Úrtól, és egy olyan technológia alkalmazását jelölte meg a hiba okaként, amit a lejátszók néhány százaléka nem ismer.
Most tégyleg nem felvágásból írom, félre ne értsetek. A saját lemezgyűjteményem most már 200 felett van, de a dogmáig és a misszióig csak a Lúdas Matyi DVD menürendszere hülyítette meg a lejátszómat.
Lehet ,hogy szerencse , nem tudom. De két egymásutáni számnál sokunknál lehal a cucc, azért az érdekes.
Néhány éve a Chip magazin futott bele egy vírusos cd mellékletbe, és a tv hiradóban közzétették,hogy bármelyik újságosnál ki lehet cserélni a vírusos lemezt. Nagyon elegánsan oldották meg a problémát, én is a szomszéd újságosnál cseréltem ki a lemezt. Lehet egy hibás mellékletet ilyen elegáns módon is kicserélni.
üdv

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: vtb »

Mondjuk én inkább bízom a postában (lehet, hogy alaptalanul, mert nekem még nem veszett el csomagom, levelem) mint a házimoziban, amiben már csalódtam párszor.

Nekem eddig semmi bajom a Házimozival viszont a póóósta volt szíves elnyelni több ajánlott! küldeményemet is...
...ja és ajándék még nekem sem jött

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Most keresnek új lemezgyártócéget,szóval elég nagy a valószínűsége hogy a trafficot még a gagyi cseh gyárral nyomatják. 
Januártól várható SZVSZ a javulás.

Vajon miért nem lep ez meg?
Az egészben csak az az igazán felháborító, hogy nem ismerik be, hogy gondok voltak/vannak. Miért kell a vevőket hülyének nézni?

Az ajándék csomagról egyébként nekem sincs hírem, de elolvasva a házimozi honlapján az egyik topicba vésetteket, ez akár azért is lehet, mert nem ajánlva adták fel őket és így útközben lábuk kelhetett. Mondjuk én inkább bízom a postában (lehet, hogy alaptalanul, mert nekem még nem veszett el csomagom, levelem) mint a házimoziban, amiben már csalódtam párszor.

Az "ártatlanság vélelme" a póstát is illesse meg!
gordon314.fw.hu

Smelo
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: Smelo »

Szeged: ajandekszam szinten nuku. Lehet meg remenykedni?
Smelo

xmaster
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: xmaster »

kép: Pioneer DV-444-K dvd, Sanyo PLV-Z1 projektor, 240 x 139 cm vászon
hang: Pioneer VSX-810S erölködô, Pioneer S-H510V front, Pioneer S-CR59 center + 3 szatelit, Pioneer S-W80S-QL mélynyomó

oritomi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Házimozi magazin

Hozzászólás Szerző: oritomi »

Én is megkaptam tegnap az ajándék számot.

Egyébbként a 3. missziont se viszi a lejátszóm már nincs energiám visszavinni.

Belső infó:
Most keresnek új lemezgyártócéget,szóval elég nagy a valószínűsége hogy a trafficot még a gagyi cseh gyárral nyomatják.

Januártól várható SZVSZ a javulás.

Detonátor
Fórumlakó
Fórumlakó

Házimozi magazin

Frissült a házimozi honlapja. Ott figyelnek már a decemberi mellékletek.

Válasz küldése

Vissza: “DVD mellékletes magazinok”