Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házimozi magazin
Házimozi magazin
Jelentés Székesfehérvárról:Borús, ködös idő, 8:25, újságosbódé:nem jött meg.
Jászberény, detto.
-
Vendég
Házimozi magazin
Jelentés Székesfehérvárról:
Borús, ködös idő, 8:25, újságosbódé:nem jött meg.
Házimozi magazin
tényleg megjelent ma ? látta már valaki az újságosnál ? vidéken mi a helyzet ?
Rövidesen megyek ebédszünetre, és felderítem a terepet.
Házimozi magazin
tényleg megjelent ma ? látta már valaki az újságosnál ? vidéken mi a helyzet ?
-
Vendég
Házimozi magazin
Az ajándékszám (Hetedik érzék) Siófokra is megérkezett "közönséges" levélként. Úgy emlékszem, hogy október utolsó napjaiban küldtem el az igénylőlapot, a leadási határidő elött nem sokkal.
Van vmi info a visszaküldött Dogma-ról?(Várható érkezés, csere hasonlóan "nézhetetlenre", stb.)
Házimozi magazin
Attis már lentebb megadott néhány linket, többek közt ezt is.
Tényleg...
Ez kimaradt.. Bocsi az ismétlésért.
z
Házimozi magazin
Sziasztok !
Ma beszéltem egy hölggyel a Házimozitól (a főszerk. szabin van), aki nagyon sajnálkozott, mikor mondtam neki, hogy már három kópiával pórul jártam, s azt ajánlotta fel, hogy egy régebbi filmre becserélik a Missziómat. Ez nem igazán tetszene, mert azért vettem meg ezt a filmet, mert értdekelt. Tudjuk, hogy a Dogmát újra elkészítik a hibás széria miatt, a Misszióról azonban a hölgy azt mondta, hogy nem tervezik az újranyomást. Javasolnám, hogy sorstársaimmal írjunk Komáromi főszerk-nek emil, amiben nyomást gyakorolnánk rá, hogy legalább néhány példányt húzzanak már le a Misszióból is, mivel vagyunk egy páran, akiknek a gépe egyáltalán nem viszi a korongot. Minél többen írunk, szerintem annál nagyobb az esély.
Az elképzelés nem rossz csakhát (legjobb esetben) 100-200 ember miatt nem fognak új masterlemezt nyomatni és az M.o-Cseh szállítási díjtételét is ki kellene fizetni,szóval nekik tök veszteséges lenne egyszerűbb kicserélni nekik 1 régebbi számra ami amúgy is a nyakukon maradt
Házimozi magazin
Érdekelt mi lenne a zenei DVD amit adnak a Traffic mellé a következő számban.Nyomoztam egy kicsit a neten
Íme
http://www.nautilus-tour.de/#
Bele lehet hallgatni egy kicsit.....
Mit mondjak leesett az állam.....
Csak már műszakilag ne lenne vele gond......
üdv
z
Attis már lentebb megadott néhány linket, többek közt ezt is.
A házimozi honlapján, ha ráklikkentetek a borítóra, ott van egy jó kis cikk. A leírás alapján nagyon jó lehet a hangzás, mert mesterséges visszhangosításra sem volt szükség a sok kő meg üveg miatt. No meg a B&W hangfalak is biztos jót muzsikáltak. Nem hallottam még a hölgyet/hölgyről, de várom már dec. 1-ét, hogy a saját fülemmel/szememmel is meggyőződhessek, hogy miről is van itt 'nagybaszó.
Házimozi magazin
http://www.nautilus-tour.de/#Bele lehet hallgatni egy kicsit.....
- Haaat ha ezt elcsesznek akkor nagygaz van, szvsz. erre annyira fognak figyelni mint allat... /valahogy ez az erzesem/
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Házimozi magazin
Érdekelt mi lenne a zenei DVD amit adnak a Traffic mellé a következő számban.
Nyomoztam egy kicsit a neten
Íme
http://www.nautilus-tour.de/#
Bele lehet hallgatni egy kicsit.....
üdv
z
- sztrovacsek
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: -6
Házimozi magazin
Sziasztok !
Ma beszéltem egy hölggyel a Házimozitól (a főszerk. szabin van), aki nagyon sajnálkozott, mikor mondtam neki, hogy már három kópiával pórul jártam, s azt ajánlotta fel, hogy egy régebbi filmre becserélik a Missziómat. Ez nem igazán tetszene, mert azért vettem meg ezt a filmet, mert értdekelt. Tudjuk, hogy a Dogmát újra elkészítik a hibás széria miatt, a Misszióról azonban a hölgy azt mondta, hogy nem tervezik az újranyomást. Javasolnám, hogy sorstársaimmal írjunk Komáromi főszerk-nek emil, amiben nyomást gyakorolnánk rá, hogy legalább néhány példányt húzzanak már le a Misszióból is, mivel vagyunk egy páran, akiknek a gépe egyáltalán nem viszi a korongot. Minél többen írunk, szerintem annál nagyobb az esély.
-
Vendég
Házimozi magazin
Budapest, II. kerületbe is megjött az ajándékszám a másodiknak megjelölt filmmel: BUENA VISTA SOCIAL CLUB. Az első a NOSTRADAMUS lett volna.
Házimozi magazin
A decemberi 2 DVD mellékletet már nem a Cseh gyárban csináltatják.
Jobb is lesz, mert a DVD mellékleteikkel igen csehül álltak.
Nem is igazán a mellékletek színvonalával állnak csehül, hanem inkább a minőséggel. De remélem, hogy elindul valami, mert igen nagy konkurencia harc van itt kialakulóban, ami nekünk nagyon jó.
- Enrico Benetti
- Fórumlakó

- Értékelés: -1
Házimozi magazin
A decemberi 2 DVD mellékletet már nem a Cseh gyárban csináltatják.
Jobb is lesz, mert a DVD mellékleteikkel igen csehül álltak.
Házimozi magazin
Jövőre 10x jelennek meg. Nagyobb az esély, hogy kifogjunk jó mellékleteket. Tavaly még 6 szám, papírtokos melléklettel, jövőre meg Amaray tok.
Fejlődés tán, vagy ily jövedelmező a DVD-s újságkiadás?
Kitalálhatnának már új előfizetési akciót, mert az 1 éves előfizetés esetén nincs árkedvezmény és még mindig a Valami Amerika az ajándék.
Nem rossz ajándék, csak már uncsi.
Elkúrtuk
-
Vendég
Házimozi magazin
Gordon!
Szerintem tanulmányozd a "Felszívódó külföldi rendelések, Panasz fontolgatása a Magyar Posta ellen" topicot.
Én beszéltem a Házimozival. A decemberi 2 DVD mellékletet már nem a Cseh gyárban csináltatják.
Házimozi magazin
"A 2003/6 számban elhelyezett kérdőívet közel 3000-en küldték vissza. Az adatok feldolgozása még mindig folyik. 2500 küldemény postázására már sor került, a maradékra csak a 2003/8 magazin megjelenése - 2003. december 1. - után kerül sor, mert most minden kapacitásunk a előfizetések feldolgozására koncentrálódik. Köszönjük közreműködésüket."
Ne rányáljatok már annyit!
Házimozi magazin
bp. XI. ker.: ajándékszám nuku.
Szeged: ajandekszam szinten nuku. Lehet meg remenykedni?
Smelo
Én megkaptam kb. két hete. A Sziki szökevény jött, sima levélként, értesítve. Karácsonyra elajándékozom. Ezt vajon hol készítették, és atöbbit, amelyeknek hibátlan a lejátszása? A Csehek? (Erről egy Laar András vers jut eszembe. )
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
Házimozi magazin
Sziasztok,
Ezek szerint az ajándékszámok nem ajánlott küldeményként jönnek?
Hát ez megint egy rosz pont az újságnak. A DVD tok miatt a postás nem tudja bedobni a normál levélszekrénybe, aztán vagy bedob egy értesítőt vagy nem. Még anno békebeli Cinema előfizetőkét nem kaptam meg az egyik lapszámot, és kiderült, hogy valami ajándék hónaljkence volt hozzá és a postás egy hétig hordozta magával. Egyébként a Házimozi fórumába beírt panaszomra kaptam egy emilt Komáromi Úrtól, és egy olyan technológia alkalmazását jelölte meg a hiba okaként, amit a lejátszók néhány százaléka nem ismer.
Most tégyleg nem felvágásból írom, félre ne értsetek. A saját lemezgyűjteményem most már 200 felett van, de a dogmáig és a misszióig csak a Lúdas Matyi DVD menürendszere hülyítette meg a lejátszómat.
Lehet ,hogy szerencse , nem tudom. De két egymásutáni számnál sokunknál lehal a cucc, azért az érdekes.
Néhány éve a Chip magazin futott bele egy vírusos cd mellékletbe, és a tv hiradóban közzétették,hogy bármelyik újságosnál ki lehet cserélni a vírusos lemezt. Nagyon elegánsan oldották meg a problémát, én is a szomszéd újságosnál cseréltem ki a lemezt. Lehet egy hibás mellékletet ilyen elegáns módon is kicserélni.
üdv
Házimozi magazin
Mondjuk én inkább bízom a postában (lehet, hogy alaptalanul, mert nekem még nem veszett el csomagom, levelem) mint a házimoziban, amiben már csalódtam párszor.
Nekem eddig semmi bajom a Házimozival viszont a póóósta volt szíves elnyelni több ajánlott! küldeményemet is...
...ja és ajándék még nekem sem jött
Házimozi magazin
Most keresnek új lemezgyártócéget,szóval elég nagy a valószínűsége hogy a trafficot még a gagyi cseh gyárral nyomatják.
Januártól várható SZVSZ a javulás.
Vajon miért nem lep ez meg?
Az egészben csak az az igazán felháborító, hogy nem ismerik be, hogy gondok voltak/vannak. Miért kell a vevőket hülyének nézni?
Az ajándék csomagról egyébként nekem sincs hírem, de elolvasva a házimozi honlapján az egyik topicba vésetteket, ez akár azért is lehet, mert nem ajánlva adták fel őket és így útközben lábuk kelhetett. Mondjuk én inkább bízom a postában (lehet, hogy alaptalanul, mert nekem még nem veszett el csomagom, levelem) mint a házimoziban, amiben már csalódtam párszor.
Az "ártatlanság vélelme" a póstát is illesse meg!
gordon314.fw.hu
Házimozi magazin
Szeged: ajandekszam szinten nuku. Lehet meg remenykedni?
Smelo
Házimozi magazin
kép: Pioneer DV-444-K dvd, Sanyo PLV-Z1 projektor, 240 x 139 cm vászon
hang: Pioneer VSX-810S erölködô, Pioneer S-H510V front, Pioneer S-CR59 center + 3 szatelit, Pioneer S-W80S-QL mélynyomó
Házimozi magazin
Én is megkaptam tegnap az ajándék számot.
Egyébbként a 3. missziont se viszi a lejátszóm már nincs energiám visszavinni.
Belső infó:
Most keresnek új lemezgyártócéget,szóval elég nagy a valószínűsége hogy a trafficot még a gagyi cseh gyárral nyomatják.
Januártól várható SZVSZ a javulás.
Házimozi magazin
Frissült a házimozi honlapja. Ott figyelnek már a decemberi mellékletek.