Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hivox hálózati szűrő/elosztó
Moderátor: fülelek
- jános bácsi
- V.I.P.

- Értékelés: 132
Mennyi forint lesz igy akcióban?
AlcesOne lesz akcióban a hétvégén! :lol!:
:lol!:
És az Alces3? Mert abban is gondolkodom!
Hogy fértél bele?
Honnan vetted? Azt nem adtam. :lol!:
:kiraly:
Ha Alces1 ilyen jó, akkor inkább 3-ast vennék, hogy legyen mindenkinek külön aljzat.
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
AlcesOne lesz akcióban a hétvégén! :lol!:
:kiraly:
Hogy fértél bele?
Honnan vetted? Azt nem adtam.
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
AlcesOne lesz akcióban a hétvégén!
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5273
AlcesOne lesz akcióban a hétvégén!
Én megyek!De csak akkor ha az avatarodon lévő hölgy fog testápolni.
Gyere! Ha találkoznál vele, azért rólam se feledkezz el, mert elhagytam a telefonszámát...:lol!:
-
Vendég
Ma szerencsére betévedtem KétBé-hez és el tudtam hozni tőle egy Alces1-et kipróbálásra.Eddig olyan parasztvakításnak gondoltam a hálózati szűrőket, de 2 órás teszt után nyugodtan ki merem jelenteni, hogy nagyon sokat jelent. Olyan összeszedett lett minden hang. Mindenből elég van, nem húz a zene semerre sem.
Aki ezek után lenézi a hálózati szűrőket, azt küldjétek hozzám "testápolásra".
Én megyek!De csak akkor ha az avatarodon lévő hölgy fog testápolni. :lol!:
Ma szerencsére betévedtem KétBé-hez és el tudtam hozni tőle egy Alces1-et kipróbálásra.
Eddig olyan parasztvakításnak gondoltam a hálózati szűrőket, de 2 órás teszt után nyugodtan ki merem jelenteni, hogy nagyon sokat jelent. Olyan összeszedett lett minden hang. Mindenből elég van, nem húz a zene semerre sem.
Aki ezek után lenézi a hálózati szűrőket, azt küldjétek hozzám "testápolásra". :lol!:
"Sok vásárlási tapasztalat után azt kell mondjam, h természetesen kötelező adniuk, HA KÉRED (és ha az áruhoz egyáltalán tartozik garancia). Jogszabály szerint nem kötelező se a számla, se a garancia, tehát azok híján nem büntetnek (van persze visszavásárlási kötelezettség bizonyos köürülmények között, úgy tudom, ez egy hónap a jogszabály szerint, de hogy tudod-e érvényesíteni?). "
Csak hogy tisztába tegyük ezt a kérdést. 50 eft vásárlási összeget el nem érő vásárlás esetén számlát valóban csak kérésre kell adni, de nyugtát vagy blokkot köteles a kereskedő kiállítani, azonban e összeg határ fölött függetlenül a kiegyenlítés módjától a kereskedő köteles számlát adni. A garancia v jótállási kötelezettségre törvény van ,ezt gondolom sokan ismerik.
Fülelek, nyugodtan töröld ki ezt a hozzá szólást is. Szerencsére ezekkel a tényekkel egyre több vásárló tisztában van.
Ugye csak viccelsz?! Kötelező adniuk.
Sok vásárlási tapasztalat után azt kell mondjam, h természetesen kötelező adniuk, HA KÉRED (és ha az áruhoz egyáltalán tartozik garancia). Jogszabály szerint nem kötelező se a számla, se a garancia, tehát azok híján nem büntetnek (van persze visszavásárlási kötelezettség bizonyos köürülmények között, úgy tudom, ez egy hónap a jogszabály szerint, de hogy tudod-e érvényesíteni?). Ha nem kéred, ki tudsz sétálni úgy az üzletből, h nincs garanciád se számlád. (Az utólagos számlázás pl könyvelési okokból egyszerűen lehetetlen tud lenni.) 3 napon belül blokk ellenében még megcsinálják utólag is mindkettőt. De már a papírok megőrzése is a te felelősséged. Ha valamilyen okból nincs meg a papír, a nagyobb üzletekben kiröhögnek.
PC és hifi ügyeimet már csak "kis" üzletekben intézem. Garanciára még papírok híján sem volt soha panaszom, mivel ismerjük egymást személyesen. A papír a jogérvényesítés eszköze. Ha nem sérül a jog, nincs szükség papírra sem. (Nekem ez az ideális eset.) Aki szereti magát csontra bebiztosítani, figyeljen oda vásárlásnál, hogy meglegyen minden papír. Vagy legyen meg a bizalom.
Az országunkban meglévő számlavezetési és adóügyi anomália-halmazba pedig sztem ne kezdjünk bele. Indítsunk inkább saját vállalkozást
Stereo: Alces szűrők, Dell laptop USB-n, Lupus B DAC (fadobozos), Scrofa M végfokpár, Sound Art W2 (Hivox-tuning), Forever Main, Forever CLB, Cat7, Libra, 2 db Hivox-diffúzor
Kábelt, dugót és hátat is fordítok, ha kell.
Nincs harag.
Ki ne akarná, h minden olcsóbb legyen, még a Hivox termékek is? Ezzel nincs is baj.
A kérdésfeltevés módjával annál inkább. Ha jobban belegondolsz, ez így egy kényszerítő kérdés, a gyártónak egyáltalán nem biztos, h vicces. Szerinted hogy jön ki jól belőle, akár válaszol akár nem? Lévén ez a legfőbb reklámfelülete.
Személy szerint bírlak, szami, és semmi rosszindulatot nem feltételezek, de az lenne a korrekt, ha inkább most kihátrálnál a helyzetből, és nem a szmájlikon lovagolnánk. Mióta jobban belelátok, tudom, h a kis, emberközpontű gyártóknak az ilyen ártatlannak szánt viccecskék is súlyosan húsba vágóak tudnak lenni. Ez nem biztos, h evidens, és szarrágásnak tűnhet, de életben ez nem olyan, mint itt a virtuális térben.
Köszi a megértésed, és remélem, nincs harag!
Stereo: Alces szűrők, Dell laptop USB-n, Lupus B DAC (fadobozos), Scrofa M végfokpár, Sound Art W2 (Hivox-tuning), Forever Main, Forever CLB, Cat7, Libra, 2 db Hivox-diffúzor
-
Vendég
Számlát és garipapírt meg még a multiknál is KÜLÖN KÉRNI KELL! Ha elmulasztod, ott bebuktad....
Ugye csak viccelsz?! Kötelező adniuk.
Hülyeséget írtam? Ok. Elismerem.
Szerintem legközelebb inkább kérj jobb árat privátban a gyártótól.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
A megszólításért vártam volna el a bocsánatkérést.
Hülyeséget írtam? Ok. Elismerem.
Ezért még nincs jogod sértegetni.
Szmájli nélkül ez a megszólítás: "Szamááár!"
Inkább sértő, mint vicces.
Érzelmeink kifejezőeszköze a fórumon a szmájli.
Nem mindegy:
Szamááár! :lol!: vs. Szamááár!
Erről többet beszélni nem akarok.
Ha valakit megbántottam, majd jelzi és bocsánatot kérek tőle.
Kedves Madmedve!
1. A kérdésemet nem hozzád intéztem.
2. Nem tudom, hogy mi jogosított fel, hogy szamárnak nevezz.
Ha a szmájlit lefelejtetted, akkor viccnek veszem és semmi gond.
Ellenkező esetben elvárom a bocsánatkérésedet.
üdv.
szami
Tisztelt Szami Úr!
Avatarja és neve alapján nem tudtam nem asszociálni a Shrek című multimédiás termékre. Azzal, h egyébként csökkent tudatú szövegünkbe eufemisztikus szmájlikat biggyesztünk (mely az ön esetében maradéktalanul fennáll), még nem kerüljük el a tiszteletlenség látszatát. Ez nekem nem is állt szándékomban, bár az ok nélküli sértegetés nem kenyerem.
1. A kérdést egyáltalán feltenni volt tiszteletlenség ilyen formában. Ez ugye nem komoly, h tényleg választ vár rá? VIP létére pláne gondolkodni kéne ilyet közösbe benyögni.
2. Nekem csak báncsa a szemem, ezért reagáltam rá, meramúgy elég nagy szamárság volt, sztem ezt így. Nem szántam személyes sértésnek, valóban reméltem, h szmájli híján is elveszi az élét egyébként legkevésbé sem személyeskedő mondandómnak.
3. Felettébb csodálkozom, h egyáltalán elvár bocsánatkérést ezügyben.
Hát valóban ilyen céget mint a Hivox "ilyet még nem b@szott európa!"Számla nuku... Garancia személyre szólóan, ha szimpatikus a vásárló.
Sajnálom, h rosszak a tapasztalataid. Nekem ellenkezőleg.
Én is vittem vissza fülelekhez termékét, h rossz. Szó nélkül átvizsgálta, még alkatrészeket is cserélt benne, miután nem talált hibát, mely szerintem fennált. Végül kiderült, h a rendszeremben lévő rossz PC-m miatt elnyekkent a hang. Rendkívül türelmesen és megértően állt a problémámhoz, amit utólag nézve a helyzet nem indokolt. Lehet, én szimpatikus voltam neki, de az is igaz, h nem kezdtem el rögtön hőzöngeni. Szerintem mindent meg lehet vele beszélni emberi hangnemben.
Számlát és garipapírt meg még a multiknál is KÜLÖN KÉRNI KELL! Ha elmulasztod, ott bebuktad, itt meg emlékeznek az arcodra. Ha valahogy elrontod a kapcsolatot, az persze nyilván nem segít. Peace!
Akkor, erről: ennyit!
Szamááár!
A jelenlegi válság közvetlenül elsősorban a fiktív tőkét érinti. (A bank garanciák alapján - tehát fiktív összegből - kölcsönad sokat (milliókat képzelj el) egy kölcsönadónak, aki kölcsönöz egy kölcsönadónak, satöbbi, satöbbi. Csak a láttatás kedvéért.)
Emiatt elsősorban a nagytőke érintett: mammutcégek. Onnan rugdossák kifele az embereket, ahol nagy "pénzek" (valójában jórészt virtuális számok formájában) fordulnak meg. Egyelőre. Ha ők most lejjebb viszik az árakat, legfeljebb nem jön be, és újabb kirúgások.
Örüljünk, ha a kis gyártókat még nem érinti közvetlenül, vagy ha igen, akkor kis áremeléssel piacon tudnak maradni. Még mindig a tömegcikk-piac selejtoid árkategóriájában veszünk kiváló(!) minőségű termékeket: emberszabású kiszolgálással és extra, lifelong szupporttal.
Ezesetben ráadásul játékokhoz kötött nyereményözönt is kapunk. Szóval ahogy nagyapám mondta mindig: ilyet még nem baszott európa!
Kedves Madmedve!
1. A kérdésemet nem hozzád intéztem.
2. Nem tudom, hogy mi jogosított fel, hogy szamárnak nevezz.
Ha a szmájlit lefelejtetted, akkor viccnek veszem és semmi gond.
Ellenkező esetben elvárom a bocsánatkérésedet.
üdv.
szami
hozzászólásodból is kiderül, "hiba az ön készülékében van"
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
Szamááár!
A jelenlegi válság közvetlenül elsősorban a fiktív tőkét érinti. (A bank garanciák alapján - tehát fiktív összegből - kölcsönad sokat (milliókat képzelj el) egy kölcsönadónak, aki kölcsönöz egy kölcsönadónak, satöbbi, satöbbi. Csak a láttatás kedvéért.)
Emiatt elsősorban a nagytőke érintett: mammutcégek. Onnan rugdossák kifele az embereket, ahol nagy "pénzek" (valójában jórészt virtuális számok formájában) fordulnak meg. Egyelőre. Ha ők most lejjebb viszik az árakat, legfeljebb nem jön be, és újabb kirúgások.
Örüljünk, ha a kis gyártókat még nem érinti közvetlenül, vagy ha igen, akkor kis áremeléssel piacon tudnak maradni. Még mindig a tömegcikk-piac selejtoid árkategóriájában veszünk kiváló(!) minőségű termékeket: emberszabású kiszolgálással és extra, lifelong szupporttal.
Ezesetben ráadásul játékokhoz kötött nyereményözönt is kapunk. Szóval ahogy nagyapám mondta mindig: ilyet még nem b@szott európa!
hát ez valóban disznó dolog volt
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Tudom, hogy disznóság ilyet kérdezni, de most, hogy a válság miatt mindenki akciózik, egy Alces One ára mennyi lesz?
Fúúú de szemét vagyok, hisz a mostani ára sem rossz (ár-érték), de biztos lehet még jobb!? :lol!:
-
Vendég
Nem tudom, mit köszönsz, de a csodaszarvas nálam is csodát tett, megéri a pénzét!
Azt köszöntem, hogy elkészítette nekem.
Télleg javít nem is kicsit.