Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Autós topik autósoknak
Autós topik autósoknak
A sok csodaautó közé itt a MI vagyis az én autóm:
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
-
Vendég
Autós topik autósoknak
Na ez épp jó videó ahhoz, h lehessen látni amit Mishow betett az kamu.
???? :lol!:
Itt látszik az Audi quatró hogy megy fel havon egy sokkal kisebb meredekségű lejtőn Ez valós...
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2582
Autós topik autósoknak
Na ez épp jó videó ahhoz, h lehessen látni amit Mishow betett az kamu.
???? :lol!:
Autós topik autósoknak
AT ugye viccelsz , h ilyen meredekségbe , főleg havon felmegy egy autó?
Igen.
Nem láttad,hogy kötélen húzzák?
Nekem meg van a film az előkészületekkel együtt.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
-
Vendég
Autós topik autósoknak
Na ez épp jó videó ahhoz, h lehessen látni amit Mishow betett az kamu.Az a sípálya meredekebb és jóval magasabb is mint itt a teszten volt.nem beszélve arról, h itt azért látszott ahogy a gépjármű csúszkál és kipörög a kereke :lol!: Ettől független a reklám jópofa volt.
Autós topik autósoknak
Én úgy tudom, a csörlőnek csak biztonsági szerepe volt, de maga az autó ott és akkor önerőből ment fel.
Láttam egy másik tesztet is (valamelyik német TV csatornán ment egy autós műsorban, nem reklám volt), ahol 4x4 autókkal vágtak neki sípályán felfelé, sok dzsip is volt a tesztben, Toyota, Land Rover stb. 1 autó tudott felmenni, a 2.7 Biturbo Audi Allroad, az viszont úgy ment fel, mintha úton ment volna...
Asszem ITT le is tölthető, amúgy
vergleichstest-allroad-quattro.avi
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
- mishow
- V.I.P.

Autós topik autósoknak
Mint említettem, Nivával én is mentem fel olyan lejtőn, ahol lenézve nem mertem volna gyalog(!) lemenni...
Gondolom pörögtek a kerekek rendesen.
Ezeken a filmeken pedig csak a legelején pörögnek ki a kerekek, utána már gurulnak szépen a verdák. Még a havat se nagyon verik fel.... :lol!:
No, de részemről ennyi, tulajdonképpen egy reklámfilmen számon kérni a való(di)ságot, az annyi mint elhinni, hogy a tűzhelyre frankól leégett szmötyi a "Szuperlött" súrolószerrel puha szivaccsal és egy laza mozdulattal könnyedén és mosolyogva eltávolítható! :lol!:
-
Vendég
Autós topik autósoknak
Na de az a sípálya meredekebb ennél, legalábbis a videón
- mishow
- V.I.P.

Autós topik autósoknak
EGY auto biztosan nem... EZ az auto úgy tűnik, igen
..... 1985-ben pedig még messze nem voltak olyan jó filmtrükkök, hogy egy Audi100-al eljátsszák ugyanezt :lol!:
Hát filmtrükkök nem, de más trükk igen!
Nézzétek meg mégegyszer: a film 43-44 másodpercében egy pillanatra látszik a havas csörlőkötél a kocsi középvonalában, azután pedig az oldalképen végig vigyáznak, hogy a olyan szögben mutassák a kocsit, amelyben a korlát szépen takarja a kötelet.
Utána felülről távoli....
A "rimékelt" filmen már nem kellett ennyit vacakolni, mert MA már VAN olyan trükktechnika....
No meg az AT által feltett fotón a 2005-ös változaton a sánc tetején ott a bazi nagy csőrlő!
-
Vendég
Autós topik autósoknak
Hmmm nem a havon történő menettel van a gondom, hanem a tehetetlenség tőrvényével. Vagy csak a képen tűnik ennyire meredeknek, de elvileg vagy ki kellett volna kaparjon vagy csúsznia kellett volna vissza a hóval.De a képen simán egyenletesen felgurult, ez a fura számomra.
-
Vendég
Autós topik autósoknak
Autós topik autósoknak
Itt is vannak szépek :lol!: http://www.youtube.com/watch?v=G_6AyjDI ... re=related
szegény papa hogy menekült a kis renault elől...
Sztereo I: Jungson Moon Harbor CD, CAV A12, CAV MD II, Jungson SPCM bikábel, Jungson gold coated XLR
Sztereo II: Jungson Hedo CD, Jungson Hedo WG200, CAV MDI,CAV kábelek
Jungson SPCM bikábel, Jungson gold coated XLR
Hazimozi: Onkyo DV-SP504, Onkyo TX SR875, Swans F3BF frontok+center+F3BR hatterek+Swans Szub60+Sony AW15 projektor+Bydium vaszon+XBOX360+CAV kabelek...
- mishow
- V.I.P.

Autós topik autósoknak
Itt is vannak szépek :lol!: http://www.youtube.com/watch?v=G_6AyjDI ... re=related
Mik ezek mezőgazdasági gépek, mind szántani akart :kiraly:
:lol!:
-
Vendég
Autós topik autósoknak
Ez a sofőr meg nem egy bepisilős típus... Ha igaz...
Akár trükk, akár nem, nagyon ötletes és látványos reklámfilm!
Trükk, de jópofa... :lol!:
- mishow
- V.I.P.

Autós topik autósoknak
Ez a sofőr meg nem egy bepisilős típus... :lol!: Ha igaz...
Akár trükk, akár nem, nagyon ötletes és látványos reklámfilm! :lol!:
Ha vixont "frankóba" vették fel, akkor télleg kalap le a sofőr előtt...
-
Vendég
Autós topik autósoknak
Itt is vannak szépek http://www.youtube.com/watch?v=G_6AyjDI ... re=related
Mik ezek mezőgazdasági gépek, mind szántani akart :lol!:
- mishow
- V.I.P.

Autós topik autósoknak
Ezek meg inkább
- mishow
- V.I.P.

Autós topik autósoknak
Nálam a vége fele a sárga autó a nyerő nem bízta a véletlenre már a kanyarba bedobta az autót.
Igen, én is ebből gondoltam, hogy a huncutság már azon az íven elkezdődik ami nincs a képen, és mi utána már csak a végeredményt látjuk!
Autós topik autósoknak
ez meg érdekes
Huncut íve lehet ennek a kanyarnak! :lol!:
jah valami nem stimmel ott....
Vajjan van megkenve :lol!:
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Autós topik autósoknak
ez meg érdekes
Szerintem abban versenyeznek ki tudja cifrábban előadni azt a kanyart.
Nálam a vége fele a sárga autó a nyerő nem bízta a véletlenre már a kanyarba bedobta az autót.
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Autós topik autósoknak
ez meg érdekes
jah valami nem stimmel ott....
Sztereo I: Jungson Moon Harbor CD, CAV A12, CAV MD II, Jungson SPCM bikábel, Jungson gold coated XLR
Hazimozi: Onkyo DV-SP504, Onkyo TX SR875, Swans F3BF frontok+center+F3BR hatterek+Swans Szub60+Sony AW15 projektor+Bydium vaszon+XBOX360+CAV kabelek...
Autós topik autósoknak
ezt nézd meg Tigris, Ken Block bácsi nem tdu vezetni :
Azt a K...a életbe :lol!: :lol!: Nem semmi, mondjuk ehhez kell a jó kocsi is :taps:
annyira ráizgultam, hogy elhatároztam délután kimegyek kicsit állatkodni, van egy hosszabb 5-6 kmeres földut ami a falunktól megy egy másik faluig, és aránylag széles plsz jó minőségű csak az a baj tele van a széla fákkal és eddig nem mertem oda kimenni, de óvatosan csak ki kell próbálnom, nem bírom ki..... amúgy azért ehhez a vezetési tudáshoz már sztem nem elég gyakorolni, valszninű amit itt a Ken csinál a viden...arra születni kell :kiraly:
- mishow
- V.I.P.

Autós topik autósoknak
ez meg érdekes
-
Vendég
Autós topik autósoknak
ezt nézd meg Tigris, Ken Block bácsi nem tdu vezetni :
Azt a K...a életbe :kiraly: :lol!: :lol!: Nem semmi, mondjuk ehhez kell a jó kocsi is