Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Hozzászólás Szerző: Doky »

Házas ember problémája. Nálatok is van ilyen?

ÉN csak kijelentettem, hogy ezt veszem és csak a szín kiválasztásánál bólogatott.

Nadon kemény vagy... :lol!: :lol!:

Nálunk a színen nincs vita soha, csak azon hogy már megint minek ez vagy az...
De meg lehet győzni az "életem értelmét" tényekkel és észérvekkel.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Hozzászólás Szerző: Doky »

Jó, ezt eddig nem írtad. :lol!: 
Na de, hogy ne csak off legyek:

Ja, még egy kérdés:
Még mindig laposnak érzem a hangzást, ha pure direct/tone defeat módban van az erősítő. Sajnos még mindig csak loudness-szel tetszik a rendszer hangzása. Segíthet majd ezen egy normális hangkártya/dac és egy jobb kábel ez és a PC közt?

Gratula hozzá.
Örülök hogy tetszik. :lol!:

-KP- ötlete is nagyon jó, de esetleg kábel cserével lehetne próbálkozni.
Nálam pl. sokkal pontosabb és precízebb lett a hang (főleg az alsó tartományokban).
Albertkától kérdezd meg hogy nála mi volt és milyen tapasztalatokkal.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

orionr
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 41

Hozzászólás Szerző: orionr »

ÉN csak kijelentettem, hogy ezt veszem és csak a szín kiválasztásánál bólogatott.

pi61
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 32

Hozzászólás Szerző: pi61 »

Bocs hogy belekotyogtam, én nem kérdeztem meg az asszonyt, csak füleltem aztán vittem a 6002F-et haza....

Wireman
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Wireman »

Szép az a Swans 6002F. Ebből csak cseresznye szín elérhető?Sajnos úgy kell zenét hallgatnom, hogy olyan hangdobozt vigyek haza, amit előtte leokéztattam asszonnyal.
Neki a külső, nekem a belső fontos.

Kompromisszum...
Gondolom nem szabod meg az asszonynak hogy milyen ruhát, cipőt, ékszert vehet csak kizárólag fel.
A HI-FI és házimozi főként a férfi ember elfoglaltság képviseli.
Az élet egyensúlyát nem szabad megbolygatni!

CD: Denon DN-C635 AMP: Electrocompaniet Ampliwire 100 Front: Chario Hiper 2000MKII, Tannoy ST50, Söund Arts DT1600 Headphones: Sennheiser HD25-1 MKII
DVD: Samsung HD945, Marantz DV 4001 Receiver: Marantz SR4500 AV Front: Mission m33 MOD Center: Mission m3c2i Surround/SBack: Mission m31i SUB 2db Tannoy R15 MOD (készülőben) Kábelek: D.I.Y. ezüst RCA&SPKR Rendszer állvány: OEM Spider TV: Panasonic TH42PZ8ES Media Player: HP Pavilion DV7-4070eo

pi61
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 32

Hozzászólás Szerző: pi61 »

Szép az a Swans 6002F. Ebből csak cseresznye szín elérhető?Sajnos úgy kell zenét hallgatnom, hogy olyan hangdobozt vigyek haza, amit előtte leokéztattam asszonnyal.

Nálunk van ilyen! Mármint itthon! Ha szeretnéd megnézni- meghallgatni, szívesen látlak!

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1729

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Még mindig laposnak érzem a hangzást, ha pure direct/tone defeat módban van az erősítő. Sajnos még mindig csak loudness-szel tetszik a rendszer hangzása. Segíthet majd ezen egy normális hangkártya/dac és egy jobb kábel ez és a PC közt?

segíthet. amúgy van 1 trükk. letekered teljesen a basszt, úgy hallgatod pár percig aztán visszateszed nullára. próbáldd ki. hatásos.

Z.É.T. (exAtcBp)
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 211

Hozzászólás Szerző: Z.É.T. (exAtcBp) »

Ez többnyire így van nálunk is, csak nekem nem a belső, hanem a hang számít

E-mail: [email protected]: +36202224151

"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."

Albert Einstein

moja
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: moja »

Szép az a Swans 6002F. Ebből csak cseresznye szín elérhető?
Sajnos úgy kell zenét hallgatnom, hogy olyan hangdobozt vigyek haza, amit előtte leokéztattam asszonnyal.

CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

még mindig nem érted. ha digitális kimenet használsz akkor nem rontja el semmi, akkor rontja el a hangot az integrált kártya ha az analóg kimenetét hallgatod.
Jó, ezt eddig nem írtad.

Na de, hogy ne csak off legyek:

Pár hete kérdezgettem itt hangfal vásárlás ügyben. Akkor úgy volt, hogy majd elmegyek atc dobozokat fülelni. Viszont közben sikerült szert tennem egy Klipsch F-3 hangfalpárra. Nagyon tetszik a hangja. Nem tudom egyelőre normálisan elhelyezni, de még így is nagyon jó tere van. Helyre kerültek a mélyek, megjött a középtartomány, tisztábbak a magasak. :lol!: Szóval örülés van.

Köszönet az ittenieknek a segítségért, főleg albertka-nak a hangfalakért és doky-nak a tippért. :lol!:

Mondjuk még gondolkodom, hogy ennek ellenére elmenjek-e JB-be hallgatózni. Vagy inkább hifi show? Az meg pénzes. Hmm...

szerk:
Ja, még egy kérdés:

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1729

Hozzászólás Szerző: -KP- »

még mindig nem érted. ha digitális kimenet használsz akkor nem rontja el semmi, akkor rontja el a hangot az integrált kártya ha az analóg kimenetét hallgatod.

Vendég

úgy látom nem érted. nagyon nem az spdif a digit kimenetet jelenti. ez általában az alaplapi integrált hangkártya koaxiális vagy optikai kimenete szokott lenni. pontosan ahogy írtad ez általában egy külön csatlakozó. szerzel egy digitális kábelt, spdif kimenetbe berakod. másik felét a lupus megfelelő bemenetébe attól függően, hogy koax vagy optikai. a lupusból pedig kijön az analóg hang rca formájában, amit rákötsz a sztereó erősítődre. 
ha pedig vmi sound blaster hangkártyád van ott vmelyik csatlakozó üzemel digit kimenetként, vagy a mic in vagy a line in nemtom, meg kell nézni melyik az, oda egy kisjack-RCA kábel kell, kacsa audionál forrasztanak neked, de ideig óráig ki lehet húzni egy sztereó jack-RCA átalakítóval is, csak meg kell keresni melyik oldalán jön a jel.

meg van a harmadik megoldás, hogy usb-n kötöd össze, azt nem vágom hogy megy pontosan.

A hsz-ed után már értettem. Ezek szerint a legjobb, ha usb-n kapja a jelet a dac, így tuti nem rontja el az integrált hangkari.

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Hozzászólás Szerző: AVX »

Hahóó fiukák , ez hangfalas topik :lol!: :lol!: Amúgy gyönyörűek a cuccok...
én kiszedtem a sajátom.

Vendég

Hahóó fiukák , ez hangfalas topik :lol!: :lol!: Amúgy gyönyörűek a cuccok...

wampa1
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: wampa1 »

OFFTOPIC:

Forgi: 10-20-30 éve is voltak csúcs cuccok, de nem hinném, hogy az a bizonyos 15 ezer forintos JVC erősítő, az Orion dobozok meg a Sony center közéjük tartozna, na meg a Jadist ezekhez hasonlitani kicsit, hogy is mondjam... :lol!:  
Más tészta pl egy Yamaha DSP-A1 97-es csúcsmodell, nem is tudom mit csinálnék ha egy ilyen a birtokomban lenne.

ui. bocs az off-ért

TV: Panasonic 42PX80 Amp: NAD T754 Speaker: Klipsch RF-62 front, Magnat Motion 210 center, DIY surround Sub: Martin Logan Dynamo Konzol: PS3

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Akkor az enyém a nagybátyjuk lehetne.
Ezt is visszavonnád,ha eljönnél hozzám.
tudnék egy két érdekességet mutatni neked.

Térjünk vissza a hangdobozokhoz.

forgi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5

Hozzászólás Szerző: forgi »

Ne Offoljunk tovább.Én se.

Ok abbahagyom én is az OFF-t.

Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek

Négy láb jó, két láb rossz

forgi
V.I.P.
V.I.P.

Akkor az enyém a nagybátyjuk lehetne.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Ne Offoljunk tovább.
Én se.

Vendég

Ezek a végfokaim 21évesek!És kibaszott jók! Bocsi :lol!:

forgi
V.I.P.
V.I.P.

Ez a kis szerény 160 kg-os Jadis 500-as erősítőm is 10 éves.

Gyanítom Noe ezt is kidobta volna a bárkájából, csak az elefánt el volt foglalva a párjával, neki meg nem volt daruskocsija.

Vendég

Tudod szerintem sok mai cuccos kezitcsokolomot köszönhetne, annak az ócska Orionos rendszernek, és megemelhetné a kalapját előtte.

De mennyire igaz... Természetesen nem lehet általánosítani.

forgi
V.I.P.
V.I.P.

KP: Én inkább bízok egy uj(relatív persze) fejlesztésben és egy bontatlan szettben, mint egy 10 éves agyonhasznált erősítőben meg pár ócska Orion dobozban amit már Noé is kidobott a bárkájából...

Valami azt súgja, nem vagy igazi old-hifi fan. :lol!:

Csak még azt nem tudom, hogy, ha egy 10 éves erősítő agyonhasznált, akkor mit szólnál egy 30 éveshez, mint, ami nekem is van. :lol!:

Tudod szerintem sok mai cuccos kezitcsokolomot köszönhetne, annak az ócska Orionos rendszernek, és megemelhetné a kalapját előtte.

Vendég

Volt neki hasonló...Sok cucc van ami hasonló de a hangjuk teljesen más...

Nálunk meg kint van mind a kettő az Office depóban és a Logitech amiben jobb az az sok mély dinamika...Ennyi...Meg szolgáltatásaiban több...De ugye nem vagyunk egyformák, kinek a pap, kinek a paplan :lol!:

wampa1
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: wampa1 »

Arról nem beszélve, h már vannak fadobozos PC-s hangdobozok is, akkor minek a műanyag? És még olcsóbb is...És nem hiszem, h rosszabb...Sőt... 
http://www.c-sale.hu/index.php?akt_menu ... =reszletek

Tigris: Ez a Genius egy repedt fingot nem ér, össze se lehet hasonlítani a Z-5500-al...
Egyik ismerősömnek volt hasonló, aztán meghallota a Z-5500-at nálam, utána ment a kukába a Genius.

Az, hogy vmi fadobozos nem azt jelenti, hogy jol szol. És hogy jobb mint a müanyag.

KP: Én inkább bízok egy uj(relatív persze) fejlesztésben és egy bontatlan szettben, mint egy 10 éves agyonhasznált erősítőben meg pár ócska Orion dobozban amit már Noé is kidobott a bárkájából...

De mind1 hagyjuk ez nem Z-5500 topic
TV: Panasonic 42PX80 Amp: NAD T754 Speaker: Klipsch RF-62 front, Magnat Motion 210 center, DIY surround Sub: Martin Logan Dynamo Konzol: PS3

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”