Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
OFFTOPIC:
Forgi: 10-20-30 éve is voltak csúcs cuccok, de nem hinném, hogy az a bizonyos 15 ezer forintos JVC erősítő, az Orion dobozok meg a Sony center közéjük tartozna, na meg a Jadist ezekhez hasonlitani kicsit, hogy is mondjam... :lol!:
Más tészta pl egy Yamaha DSP-A1 97-es csúcsmodell, nem is tudom mit csinálnék ha egy ilyen a birtokomban lenne.
ui. bocs az off-ért
OFFTOPIC:
Forgi: 10-20-30 éve is voltak csúcs cuccok, de nem hinném, hogy az a bizonyos 15 ezer forintos JVC erősítő, az Orion dobozok meg a Sony center közéjük tartozna, na meg a Jadist ezekhez hasonlitani kicsit, hogy is mondjam... :lol!:
Más tészta pl egy Yamaha DSP-A1 97-es csúcsmodell, nem is tudom mit csinálnék ha egy ilyen a birtokomban lenne.
ui. bocs az off-ért
TV: Panasonic 42PX80 Amp: NAD T754 Speaker: Klipsch RF-62 front, Magnat Motion 210 center, DIY surround Sub: Martin Logan Dynamo Konzol: PS3
Akkor az enyém a nagybátyjuk lehetne.
Ezt is visszavonnád,ha eljönnél hozzám.
tudnék egy két érdekességet mutatni neked.
Térjünk vissza a hangdobozokhoz.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Ne Offoljunk tovább.Én se.
Ok abbahagyom én is az OFF-t.
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
Akkor az enyém a nagybátyjuk lehetne.
Ne Offoljunk tovább.
Én se.
Webáruház:
-
Vendég
Ezek a végfokaim 21évesek!És kibaszott jók! Bocsi :lol!:
Ez a kis szerény 160 kg-os Jadis 500-as erősítőm is 10 éves.
Gyanítom Noe ezt is kidobta volna a bárkájából, csak az elefánt el volt foglalva a párjával, neki meg nem volt daruskocsija.
-
Vendég
Tudod szerintem sok mai cuccos kezitcsokolomot köszönhetne, annak az ócska Orionos rendszernek, és megemelhetné a kalapját előtte.
De mennyire igaz... Természetesen nem lehet általánosítani.
KP: Én inkább bízok egy uj(relatív persze) fejlesztésben és egy bontatlan szettben, mint egy 10 éves agyonhasznált erősítőben meg pár ócska Orion dobozban amit már Noé is kidobott a bárkájából...
Valami azt súgja, nem vagy igazi old-hifi fan. :lol!:
Csak még azt nem tudom, hogy, ha egy 10 éves erősítő agyonhasznált, akkor mit szólnál egy 30 éveshez, mint, ami nekem is van. :lol!:
Tudod szerintem sok mai cuccos kezitcsokolomot köszönhetne, annak az ócska Orionos rendszernek, és megemelhetné a kalapját előtte.
-
Vendég
Volt neki hasonló...Sok cucc van ami hasonló de a hangjuk teljesen más...
Nálunk meg kint van mind a kettő az Office depóban és a Logitech amiben jobb az az sok mély dinamika...Ennyi...Meg szolgáltatásaiban több...De ugye nem vagyunk egyformák, kinek a pap, kinek a paplan :lol!:
Arról nem beszélve, h már vannak fadobozos PC-s hangdobozok is, akkor minek a műanyag? És még olcsóbb is...És nem hiszem, h rosszabb...Sőt...
http://www.c-sale.hu/index.php?akt_menu ... =reszletek
Tigris: Ez a Genius egy repedt fingot nem ér, össze se lehet hasonlítani a Z-5500-al...
Egyik ismerősömnek volt hasonló, aztán meghallota a Z-5500-at nálam, utána ment a kukába a Genius.
Az, hogy vmi fadobozos nem azt jelenti, hogy jol szol. És hogy jobb mint a müanyag.
KP: Én inkább bízok egy uj(relatív persze) fejlesztésben és egy bontatlan szettben, mint egy 10 éves agyonhasznált erősítőben meg pár ócska Orion dobozban amit már Noé is kidobott a bárkájából...
De mind1 hagyjuk ez nem Z-5500 topic
Arról nem beszélve, h már vannak fadobozos PC-s hangdobozok is, akkor minek a műanyag? És még olcsóbb is...És nem hiszem, h rosszabb...Sőt...
Tigris: Ez a Genius egy repedt fingot nem ér, össze se lehet hasonlítani a Z-5500-al...
Egyik ismerősömnek volt hasonló, aztán meghallota a Z-5500-at nálam, utána ment a kukába a Genius.
Az, hogy vmi fadobozos nem azt jelenti, hogy jol szol. És hogy jobb mint a müanyag.
De mind1 hagyjuk ez nem Z-5500 topic
TV: Panasonic 42PX80 Amp: NAD T754 Speaker: Klipsch RF-62 front, Magnat Motion 210 center, DIY surround Sub: Martin Logan Dynamo Konzol: PS3
- zsocc
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 4
a proac eleg hasonlo hangkarakter, mint a quad. legalabbis, amit en hallottam :lol!:
No ez egy jó hír
Egyébként a ProAc is Győr környékén van!
ProAc Studio 110 -Zu Audio Mission mkI - Pioneer X-HM76
Nekem is fadobozos cucc van a számítógépen(Genius),és szerintem is jobb a hangja mint a műanyagoknak,sokkal.Ha lehet inkább ilyesmit vegyél.
üdv
ez hogy jott ide?
Bocs,nem ideakartam!
Nekem is fadobozos cucc van a számítógépen(Genius),és szerintem is jobb a hangja mint a műanyagoknak,sokkal.Ha lehet inkább ilyesmit vegyél.
üdv
ez hogy jott ide?
Bocs,nem ideakartam!
üdv
ez hogy jott ide?
- Z.É.T. (exAtcBp)
- Törzsvendég

- Értékelés: 211
Ja főleg 5000wattos
Ja azt nem is figyeltem, sztem egy nullával többet írtak... :lol!: :lol!:
De lehet, h három nulla lemaradt az árcéduláról, észrevették, de rossz helyre írták be.
Szóval 5w hájend minőségben és 27 millió az ára... hú de fáradt vagyok
E-mail: [email protected]: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
a proac eleg hasonlo hangkarakter, mint a quad. legalabbis, amit en hallottam
- zsocc
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 4
Sziasztok!
Hangsugárzó vásárlás előtt állok és ebben kérném nálamnál tapasztaltabbak tanácsait!
Amik adottak. Max 200k és használtba gondolkodok.
Eddigi jelöltek egy Jamo Concert 8 amit már hallgattam és nagyon tetszett de az eladó meggondolta magát
Másik jelölt egy Proac Tablette 2000. Van most egy ilyen a hifipiacon és felkeltette az érdeklődésemet. Ezt még nem hallottam ha esetleg van valakinek és Fővárosi vagy annak közelében van szívesen meglátogatnám :lol!:
A Jamo hoz ment a kiskorsó szerintem de van egy olyan érzésrem hogy a ProAc hoz nem menne így erre is adhattok ötleteket hogy milyen erősítő való egy Proac hoz?
Ami még játszik az az itt is hirdetett Quad 21L. Persze ez is messze van mint minden és még őt se hallottam, de valószínű ez sem az ideális párja a Korsunnak.
Ha a fenti hangsugárzókon kívül van más alternatívája is valakinek ami bele fér a keretbe azt is szívesen veszem.
Ami fontos hogy első a hangfal és ha az megvan akkor maximum az erősítőt cserélem persze nem lenne baj ha maradhatna a Korsun.
ProAc Studio 110 -Zu Audio Mission mkI - Pioneer X-HM76
a házimozi erősítőt ugyanúgy rá lehet kötni a gépre is
Végeredményben mindent össze lehet kötni mindennel, csak az a kérdés, hogy célszerű-e?
Ha valaki nagy "Gamer" és szinte csak játszik a gépen, annak érdemes egy jó számítógépes cuccba befektetni.
TV mellé, viszont én semmi képpen nem vennék számítógépes hangrendszert.
-
Vendég
Ja főleg 5000wattos
Ja azt nem is figyeltem, sztem egy nullával többet írtak... :lol!: :lol!:
- Z.É.T. (exAtcBp)
- Törzsvendég

- Értékelés: 211
Ja főleg 5000wattos
E-mail: [email protected]: +36202224151
"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."
Albert Einstein
-
Vendég
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1731
a házimozi erősítőt ugyanúgy rá lehet kötni a gépre is
Nem értem ezt a dolgot.
Számítógéphez: számítógéphez való hangrendszert (ezeket a játékokhoz élezik ki).
Házimozihoz: házimozihoz valót (ffilmekhez).
50-60k körül már Panasonic egybegyúrt rendszert lehet kapni.
Szerintem ez azért nem olyan rossz belépő szintű cucc, hogy még össze nem gyűlik több pénz, addig ne lehetne használni.
Ha meg 50-60k-ja van, ne várjon csodákat.
Amiben benne van az anyag, az általában már drágább is.
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1731
ki lehet csak használtba
Néha lehet találni ilyeneket ez tény.
Az is kérdés mennyire számít valakinek, hogy néz ki a cucc. Nekem pl nem tetszene, ha minden doboz másféle lenne(és persze másképp is szólna), de ízlések és pofonok...
egy pár orion, 8ezer huf. 1darab jvc front 10ezer huf. vett hozzá vmi olcsó sony centert 5ezer huf. végül vett mm-be egy wharfedale wh 208 subládát.
4.1-et épített?
inkább veszel egy gagyi z5500at csakhogy egyforma színűek legyenek a dobozaid? ha már sokat költ az ember akkor biztos számít, de ebben az ársávban, ahol ha csak pár ezerrel kevesebbet költesz, mégis elég drasztikus minőségromlás következik be, ott ne ez legyen az elsődleges szempont.
az hogy másképp szólnak, hát mozi alatt nagyon nem veszed észre. fülre össze lehet lőni... zenét meg csak sztereóban hallgat...
amúgy nem. 5.1et épített, 1db helyett 1 párat akartam írni. köss már bele légyszi :lol!: