Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
Sziasztok!
Hallott már valaki a XINDAK SC-01B hangfalkábelről valamit?
Kínai cuccnak tűnik a neve alapján
Köszi!
Kábelezzünk
Sziasztok!
Hallott már valaki a XINDAK SC-01B hangfalkábelről valamit?
Kínai cuccnak tűnik a neve alapján
Köszi!
Kábelezzünk
Valszeg a hangfal is ludas abban,hogy így kell kompenzálni,mármint kábellel.
De most csak ez van.
Kábelezzünk
Az interconnectem nem CAT5 ,hanem Neotech KHS-154 es.
A VDH First összekötő kábelt csak példának hoztam,összehasonlításnak
és én is tudom ,hogy az jobb.(most is van belőle, már mint Firstből itthon)Azért nem az van bekötve mert messze van a számítógép azerősítőtől.Persze,hogy az lenne a jobb! Eddig a cd játékossal azt használtam.
A Cat 5 csak hangfalkábelként műxik nálam és az is úgy ,hogy vele párhuzamosan megy egy VDH D352-es.(magában írtam már,hogy nem jó!)
Na, szóval a jobb kábelek hangját én is észreveszem(még ilyen egyszerű,"kisfelbontásu" )rendszerben is ami nekem van.De ár/érték arányban ez most nagyon is rendben van.
Nekem ! Hangsúlyozom Nekem.
-
Vendég
Kábelezzünk
Interconnectben pedig a következő jött be, nagyon:
Neotech KHS-154 a maga olcsó árával(kb.2500 pénz/ métere).
A számítógép és erősitő között használok egy,2×2métert és szinte hibátlan hangja van.Részletek,tér,magasak,basszus minden ott van.Még a VDH First -el összemérve is remek.Pedig hát az áruk nem egyforma.
Na majd ha jobb felbontású lesz a rendszer,akkor majd lesznek külömbségek is.Ez is jól példázza azt hogy nem érdemes olcsó rendszerekbe drága kábelt használni,mert mindig az olcsó kábel lesz a jobb,a drágábbat meg szidják hogy nem is ér annyit,meg hogy átverés ez az egész kábelmizéria,stb.
A vdh-nak is van teteje,csak esetleg több a mélye mint a cat kábeleknek és azért tünik magashiányosnak,megfelelő rendszerbe kell tenni és jó lesz.Ez a közösítés meg gyanítom több kárt tehet a hangban mint amennyit első hallásra használ,de ez csak az én személyes véleményem,tőlem ha tettszik hallgathatod.
Kábelezzünk
Majd a Cat5-ös is kap szép aranyozott kábelsarut a KÁCSÁ-ból,ha egyszer eljutok oda is.
Ha már kisérletezel, akkor próbáld ki a CAT 7 -et is...
Majd szeretném azt is ,csak most ez volt ingyen itthon
-
Vendég
Kábelezzünk
Nekem ilyen vdH Orchid XLR összekötöm van a CD-S2000 és az A-S2000 között ez a legjobb kábelem!
Kábelezzünk
Majd a Cat5-ös is kap szép aranyozott kábelsarut a KÁCSÁ-ból,ha egyszer eljutok oda is.
Ha már kisérletezel, akkor próbáld ki a CAT 7 -et is...
Kábelezzünk
Interconnectben pedig a következő jött be, nagyon:
Neotech KHS-154 a maga olcsó árával(kb.2500 pénz/ métere).
A számítógép és erősitő között használok egy,2×2métert és szinte hibátlan hangja van.Részletek,tér,magasak,basszus minden ott van.Még a VDH First -el összemérve is remek.Pedig hát az áruk nem egyforma.
Kábelezzünk
Kisérleteztem egy kicsit kábelekkel,mert a mostani hangfalammal és a mostani erősítőmmel a van Den Hul M.C.D352 Hybrid kábelt nem tartottam elég jónak.
Nagyon jó tere van a kábelnek ,de valahogy magas hiányosnak tartottam. A fejhallgatón sokkal több részlet és magas volt ,mint a hangfalban.
Ezért kicseréltem egy CAT5-ös (sokak álltal favorizál) budget kábelre.
A hiányolt magasak megjöttek, a tér is egészen elfogadható volt de mély az szinte semmi.
Valahogy a kettőből kellett volna ez is az is ,tehát a VDH tere és simasága ,jó baszusa és a CAT 5 friss magasai.És itt kezdődött a kisérlet ,párhuzamosan kötöttem a két kábel,gondolva arra,hogy hátha a kábelek jó karakterei megmaradnak és egymás hibáit kiegészítik.(mármint kijavítják úgyértem)
Tényleg így történt. Így együtt, szinte minden meg van.
Ajánlom mindenkinek ezt a próbát aki VDH D352-őt használ és kicsit hiányolja a
"csillogást" a hangból.
Hasonló ez mint a kettős kábelezés hatása ,csak attól eltekintve, hogy itt nincs a
hangfalnál külön választva a magas és mély.Nekem ez nagyon bejött.
-
Vendég
Kábelezzünk
Igazolom, valóban nagyon kellemes kábel, nyílt, tiszta hangzással.
Kábelezzünk
És mit lehet róla tudni?
Kábelezzünk
Milyen kábelt készített Lacy fórumtárs?
Kábelezzünk
Szombaton elhozta Lacy szegedre a meghallgatásra az ő általa készített kábeleit.
Le a kalappal.Nagyon jó véleménnyel voltak róla a fórumtársak.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Kábelezzünk
A Monitor Thassos Silvert ismeri valaki? Egy par szavas jellemzese ennek is erdekelne.
Kábelezzünk
Akinek Monitor Atmos Air Silver kábelje volt az légyszi jellemezze már a hangját, mert baromira kíváncsi vagyok rá!
Kábelezzünk
Hali!
Érdekel az ajánlatod! Részletek? Esetleg valami weboldalad is van? Esetleg privátban folytathatnánk....
- arzachel
- V.I.P.

- Értékelés: 831
Kábelezzünk
Jó minőségű 3,5 mm Jack - sztereó RCA IC kábelt is keresek, csak árnyékoltat természetesen! Jah, és sajnos 5 m-es kéne!
Szia!
Tudok neked gyártani ilyen kábelt amit keresel.Az Arzachel kábel árnyékolt.Ilyet használok én is a számítógép és az erősítő közé.
Üdv,
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
Kábelezzünk
Várom az ajánlatod!
-
Vendég
Kábelezzünk
Nem akarnék közbeszólni, de az a kimenet, ami 3,5-es jack aljzaton ad ki jelet, nem a highend kategória, ugyhogy egy "normális" kábel bőven megtenné oda...
-
Vendég
Kábelezzünk
Félek, nem megoldható a sztereó RCA - Jack ezzel a kábellel, ez 2*8 mm-es kábel, nem nagyon van olyan Jack, amibe ilyen vastag kábelt be lehetne húzni!
A kábel egyébként méterre is kapható!
Lehet, hogy maradok a Basic sorozatú szerelt kábelnél? Végül is az is árnyékolt....
De elő-végfok közé semmi akadálya a silvernek!
Na de ha lebontod a szigetelést akkor nem 8 mm-es...
Kábelezzünk
Félek, nem megoldható a sztereó RCA - Jack ezzel a kábellel, ez 2*8 mm-es kábel, nem nagyon van olyan Jack, amibe ilyen vastag kábelt be lehetne húzni!
A kábel egyébként méterre is kapható!
Lehet, hogy maradok a Basic sorozatú szerelt kábelnél? Végül is az is árnyékolt....
De elő-végfok közé semmi akadálya a silvernek!