Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mi a legjobb vétel 20-30e között?
-
Vendég
Helló Vendég (alias "buta")!
Köszi a tisztázást. Én a DVD625-el nagyon meg voltam elégedve (2 hónapig volt nálam).
A DVD625 tudja az RGB-t a Scart-on, ez olyan biztos, mint hogy itt ülök. A DVD625-n ezt azért nem tudod ezt váltogatni a menüben mivel valóban nincs rajta SVideo opció (ezt soha nem is állítottam), mert alapból kiadja az RGB-t együtt a Composittal (mivel ez is kell a képszinkron miatt). MINDIG.
A korábbi Sony DVD-dben (meg a korábbi high-end Philips-eknél is) csak azért van szükség a menüben az SVideo/RGB közötti váltogatásra, mivel az SVideo esetén ugyanazt a 15-ös Scart lábat használja a készülék az Svideo Chrominance jel kiadásához, mint egy RGB jelkiadás esetén a Vörös jelhez. Úgyhogy egyszerre nem tudja kiadni mindkét jelet, emiatt kell váltani. Mivel a 625-nél nincs Svideo opció, azért nem is kell váltogatni.
Hogy milyen különbséget láttál/nem láttál a TV-n az átváltáskor, nem tudom. Lehet, hogy az zavart meg, hogy a DVD625 composit kimenete olyan minőségű, mint más készülék RGB-je ! (ez csak vicc volt).
A legtöbb TV-n ha átváltasz pl Program1-ről EXT1-re, akkor a TV egy rövid ideig ki szokta írni a sarokban, hogy RGB-t vagy CVBS-t talált. Ezek szerint a TV-d mindig CVBS-t írt ki ?
Ha mégsem adott ki magából a DVD625 ilyen jelet, akkor az hibás készülék kellett hogy legyen, de ettől még NEM MINDEN DVD625 rossz... --> javítás vagy 3 napon belüli csere (vagy 3 napon túli csere, ha nem tudják megjavítani)
Ha lecseréled egy NileLine-ra, lelked rajta. Én mindenképp utánanéznék a teszjeinek előtte. A dvd625-öt azért szeretik annyira, mert gyakorlatilag mindent olvas, de hogy egy cost-down modell milyen loader-t tartalmaz... Én kipróbálnám egy-két saját írott VCD-vel a vásárlás előtt.
Ha már mindenképp váltani akarsz a Philipsről, akkor azért mégiscsak Pana-t vegyél.
Üdv: MMS
Köszi a választ! Akkor Pana S35...
Üdv.: buta
Helló Vendég (alias "buta")!
Köszi a tisztázást. Én a DVD625-el nagyon meg voltam elégedve (2 hónapig volt nálam).
A DVD625 tudja az RGB-t a Scart-on, ez olyan biztos, mint hogy itt ülök. A DVD625-n ezt azért nem tudod ezt váltogatni a menüben mivel valóban nincs rajta SVideo opció (ezt soha nem is állítottam), mert alapból kiadja az RGB-t együtt a Composittal (mivel ez is kell a képszinkron miatt). MINDIG.
A korábbi Sony DVD-dben (meg a korábbi high-end Philips-eknél is) csak azért van szükség a menüben az SVideo/RGB közötti váltogatásra, mivel az SVideo esetén ugyanazt a 15-ös Scart lábat használja a készülék az Svideo Chrominance jel kiadásához, mint egy RGB jelkiadás esetén a Vörös jelhez. Úgyhogy egyszerre nem tudja kiadni mindkét jelet, emiatt kell váltani. Mivel a 625-nél nincs Svideo opció, azért nem is kell váltogatni.
Hogy milyen különbséget láttál/nem láttál a TV-n az átváltáskor, nem tudom. Lehet, hogy az zavart meg, hogy a DVD625 composit kimenete olyan minőségű, mint más készülék RGB-je ! (ez csak vicc volt).
A legtöbb TV-n ha átváltasz pl Program1-ről EXT1-re, akkor a TV egy rövid ideig ki szokta írni a sarokban, hogy RGB-t vagy CVBS-t talált. Ezek szerint a TV-d mindig CVBS-t írt ki ?
Ha mégsem adott ki magából a DVD625 ilyen jelet, akkor az hibás készülék kellett hogy legyen, de ettől még NEM MINDEN DVD625 rossz... --> javítás vagy 3 napon belüli csere (vagy 3 napon túli csere, ha nem tudják megjavítani)
Ha lecseréled egy NileLine-ra, lelked rajta. Én mindenképp utánanéznék a teszjeinek előtte. A dvd625-öt azért szeretik annyira, mert gyakorlatilag mindent olvas, de hogy egy cost-down modell milyen loader-t tartalmaz... Én kipróbálnám egy-két saját írott VCD-vel a vásárlás előtt.
Ha már mindenképp váltani akarsz a Philipsről, akkor azért mégiscsak Pana-t vegyél.
TV: Philips Ambilight LCD 32PF9731D
DVD+Erősítő+hangfal: Philips LX7100SA, Philips DVP5980
TV+VCR Kombi: Philips 25PV815ST;
HTPC: Shuttle SN95G5 XPC, AMD64 3000, 1GB, Radeon HD2600Pro AGP, 160GB Samsung (a legcsöndesebb...)
Digicam: KODAK V803 + 1GB SD
Verda: Skoda Fabia 1.4MPI (1.4GB :-) )
A METRO-s Nileline ND2818-as készülékről (bruttó 18.487,- Ft) meg nem találok semmit az Interneten. Van valakinek?
Aztán lehet, hogy Pana S35 lesz belőle, de arról is olvastam negatív dolgokat...
Ti most mit ajánlanátok jó szívvel?
Hát azért azt el kellene döntened, hogy az olcsóságra mész rá, és noname készüléket veszel, vagy valami márkásasabb cuccott.
Mert azért a Nileline és a Pana nem egy kategória...
Szerintem jó szivvel, pedig mindenki csak azt tudja ajánlani, amit már ismer meg használ. Mert különben milyen alapon ajánlaná? Hogy olvasta a prospektusban az adatait? Meg hallotta, hogy az ismerősének az ismerősének olyan készüléke van?
-
Vendég
Hali Gordon,
Egyetértek, az RGB a Scart-on alapkövetelmény egy jó minőségű házimozizáshoz.
1. Az utolsó olyan készülék, melynél Svideo támogatva volt a Scart-on, de RGB-t nem tudott, az egy 6-7 éves LOEWE TV volt.
Nehezen tudok elképzelni egy olyan opciót, hogy egy modern TV CSAK SVideo-t támogasson a Scart-on, RGB-t pedig nem, pont fordítva szokott működni. Különös tekintettel arra, hogy közismert, hogy az RGB jobb minőségű, mint az Svideo. Egyébként az "SVideo a Scart-on" éppen a High-End készülékek szokták támogatni, mint opciót.
De azért ebben csak nem a DVD625 a bűnös, hogy gyenge a TV??? Most egyébként is DVD-nézésről beszélünk, meg jó képminőségről, ehhez már csak ne 14"/20" készülékeket meg Videoton TV-ket hozzunk fel példának, azon a képméreten (meg elektronikán és képcsövön) egyébként sem nagyon jönne ki az RGB jobb minősége, bőven elég a composit... A nagyobb TV-k meg támogatják az RGB-t.
2. A lenti hozzászóló épp a Svideo kimenetet hiányolta, nem pedig, hogy a Scart-on keresztül nincs Svideo kimenet (ugyanemiatt nem találta meg az RGB-t sem, mert Ő külön csatlakozót keresett !).
3. Az Svideo valóban a része a Scart szabványnak, kb annyira, mint az RGB. Nem kötelező jellegű. Meg lehet nézni a régebbi DVD-k közül pár csak compositot nyomott a Scart-on is, emiatt külön kiírták, mint plusz funkciót, hogy "RGB on Scart", illetve "SVideo on Scart".
Mivel a DVD625 támogatja a LEGJOBB minőségű opciót (ami a Scart-on és ebben az árkategóriában elérhető), ezért szerintem kár leszólni a képminőségét...
Sziasztok!
Nem, az Euroszkarton sem jött ki az S-VIDEO jel! Azért kerestem, mert a korábbi DVD-lejátszómon (SONY DVP NS 405) tudtam váltogatni. Természetesen az RGB adja a legjobb minőséget, és természetesen a TV-men (SONY FQ29) van! A Philips 625-ön viszont csak és kizárólag kompozit kimenet volt. A TV-men váltogatva az RGB, az S-VIDEO és a kompozit bemeneteket, erről tökéletesen meggyőződtem. Vagy valamit rosszul csináltam? Nem hiszem, mert a lejátszó menüjében meg egyáltalán nincsen választási lehetőség a kimenet tekintetében...
Szóval nekem amolyan átvágás hangulatom támadt, de szerencsémre volt a boltban ismeretség és visszavették...
A METRO-s Nileline ND2818-as készülékről (bruttó 18.487,- Ft) meg nem találok semmit az Interneten. Van valakinek?
Aztán lehet, hogy Pana S35 lesz belőle, de arról is olvastam negatív dolgokat...
Ti most mit ajánlanátok jó szívvel?
Üdv.: buta
Hali Gordon,
Egyetértek, az RGB a Scart-on alapkövetelmény egy jó minőségű házimozizáshoz.
1. Az utolsó olyan készülék, melynél Svideo támogatva volt a Scart-on, de RGB-t nem tudott, az egy 6-7 éves LOEWE TV volt.
Nehezen tudok elképzelni egy olyan opciót, hogy egy modern TV CSAK SVideo-t támogasson a Scart-on, RGB-t pedig nem, pont fordítva szokott működni. Különös tekintettel arra, hogy közismert, hogy az RGB jobb minőségű, mint az Svideo. Egyébként az "SVideo a Scart-on" éppen a High-End készülékek szokták támogatni, mint opciót.
De azért ebben csak nem a DVD625 a bűnös, hogy gyenge a TV??? Most egyébként is DVD-nézésről beszélünk, meg jó képminőségről, ehhez már csak ne 14"/20" készülékeket meg Videoton TV-ket hozzunk fel példának, azon a képméreten (meg elektronikán és képcsövön) egyébként sem nagyon jönne ki az RGB jobb minősége, bőven elég a composit... A nagyobb TV-k meg támogatják az RGB-t.
2. A lenti hozzászóló épp a Svideo kimenetet hiányolta, nem pedig, hogy a Scart-on keresztül nincs Svideo kimenet (ugyanemiatt nem találta meg az RGB-t sem, mert Ő külön csatlakozót keresett !).
3. Az Svideo valóban a része a Scart szabványnak, kb annyira, mint az RGB. Nem kötelező jellegű. Meg lehet nézni a régebbi DVD-k közül pár csak compositot nyomott a Scart-on is, emiatt külön kiírták, mint plusz funkciót, hogy "RGB on Scart", illetve "SVideo on Scart".
Mivel a DVD625 támogatja a LEGJOBB minőségű opciót (ami a Scart-on és ebben az árkategóriában elérhető), ezért szerintem kár leszólni a képminőségét...
HTPC: Shuttle SN95G5 XPC, AMD64 3000, 1GB, Radeon HD2600Pro AGP, 160GB Samsung (a legcsöndesebb...)
Az RGB-t azért furcsállom, hogy hiányolod, mivel ez a Scart-nak a része, és Scart van rajta, természetesen RGB jelekkel. Úgyhogy ebben sajnos tévedsz, és a képminőségnek semmi baja, amennyiben a TV-dnek van Scart bemenete.
A S-Video is "része a scartnak". Ráadásul nagyon sok mai kisebb tv nem támogatja az RGB-t csak az S-Video-t akár scartról (sok még az S-Videot sem). Még több ilyen nagyobb régi tv van.
Szóval ha van a tv-den scart, az még közel sem jelenti, hogy fogadni képes az RGB jeleket. Így maradna az S-Video, de mivel azt meg a lejátszó nem tudja, így kényszerűségből a leggyengébb minőségű kompozit marad.
Magyarul ezt a lejátszót annak érdemes megvennie, akinek tudja a tévéje az RGB-t.
gordon314.fw.hu
Hali,
Svideo kimenet tényleg nincs rajta, ezt egy korábbi fórumtémában mondtam is valahol. Ez egy elbökés a Philips Honlapon (ugyanúgy, mint az Optikai digitális kimenet), de a Leaflet a www.p4c.philips.com-on jó.
Az RGB-t azért furcsállom, hogy hiányolod, mivel ez a Scart-nak a része, és Scart van rajta, természetesen RGB jelekkel. Úgyhogy ebben sajnos tévedsz, és a képminőségnek semmi baja, amennyiben a TV-dnek van Scart bemenete.
Ha nnics scart-ja a TV-nek, úgy tényleg marad a CVBS csatlakoztatás, ami tényleg nem a legszuperebb, de hát így jár, aki távol-keleti TV-t vesz...
Amire szerintem Te gondolsz, az az YUV kimenet, de az nem is teljesen RGB jel (amennyire tudom, de nem értek hozzá annyira). YUV ennek a készüléknek a Távol-keleti és Ameriakai verzióján van rajta, de Európában egy alapkészüléknél szerintem nem is létszükség...
Egy európai ember Európában haszáljon Euro-Scart-ot !
-
Vendég
Azért vigyázzatok a Philips625-el mert csak kompozit kimenetet találtam rajta! Se S-VIDEO se RGB. Azért ez nagy pofon a képminőségnek... Innentől engem nem is érdekel mit olvas és mit nem...
Üdv.:buta
A DVD-R/MP3 azt jelenti, hogy DVD-R lemezre felírt MP3 állományok lejátszása működik-e
szerintem ez érthető volt, hiszen két oszloppal előtte ott a "MP3 / CD-R"
nem hülyeség a másik oszlop valóban, nagyon sok fórumon fölmerült már a kérdés, h "ha DVD-R-t irok tele MP3-al, fog-e működni"
ok srácok értettem a célzást, máskor jobban körül futom ezt a teutonos dolgot ))
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350
A DVD-R/MP3 azt jelenti, hogy DVD-R lemezre felírt MP3 állományok lejátszása működik-e
szerintem ez érthető volt, hiszen két oszloppal előtte ott a "MP3 / CD-R"
nem hülyeség a másik oszlop valóban, nagyon sok fórumon fölmerült már a kérdés, h "ha DVD-R-t irok tele MP3-al, fog-e működni"
Hali TechnoMan,
Újra elolvastam a leveledet, szerintem az általad említett pont egy félreértés eredménye.
1. A DVD-R és az MP3 (CD-n!) támogatott a Pana által, és ez látszik is a táblázatból a DVD-R és az MP3 CD-R oszlopokban.
A DVD-R/MP3 azt jelenti, hogy DVD-R lemezre felírt MP3 állományok lejátszása működik-e.
Normál körülmények között az MP3-at CDR/CDRW-re írják meg (ezzel általában nincs is gond, ez az MP3 CD-R a lenti táblázatban), viszont a PC-s DVD-írók elterjedése óta sokan DVD-R-re írnak fel sok-sok-sok MP3-állományt, így egy lemezen nem 7, hanem 45-50 albumnyi MP3 állomány fér el.
Erre viszont alapból nem minden DVD-lejátszó van felkészítve, ennek tipikus példája, hogy az első egy-két szám után lefagynak, nem tudnak track-et váltani, stb. Pl a régebbi Philips készülékek szintén meghaltak ettől, emiatt lett továbbfejlesztve a funkció az újabb készülékekben (ebből a szempontból a DVD963SA régi konsrtukciójúnak számit az STi IC-vel).
2. Kodak Photo-CD.
Mivel jó minőségű képgyűjtemények érhetők el ilyen formátumban, még mindig van igény erre, bár sok értelmét nem látom a JPEG-es PictureCD támogatása után. Lejjebb elérhetőek a részletek róla. Egyébként nincs technikai akadálya, csak egy másik formátum...
http://tedfelix.com/PhotoCD/PCDMakeYourOwn.html
3. WMA támogatása:
Tényleg kicsit meglepő lenne, ha valami támogatja a WMA-t, az MP3-at pedig nem, de jelenleg még nincs is ilyen a listán (ha jól láttam). Viszont nem tudni, mit hoz a jövő. A WMA tartalmaz copyright információkat, míg az MP3 nem. Ergó a kiadók nyomására (különösen azokéra, akik érdekeltek ebben az üzletben, pl Sony) akár meg is szűnhet az MP3 támogatása, bár kiváncsi lennék, ki lesz az a bátor, aki ezt az első lépést megteszi, valószínűleg nem a Thomson...
Hali Mindenki,
A második oldala az említett tesztnek, itt az Írható lemezeket tesztelve (ami a lenti kérdések egyike volt). Ez a teszt végső soron tisztázza a DVD-RAM támogatottságát is, a két Panasonic DVD lejátszók kívül semmi más nem ismeri fel. Vagyis ha valaki DVD-lejátszókkal kompatibilis DVD írót akar, vagy -RW vagy +RW-st vegyen és nézze át a listát lejjebb. A pöttyök természetesen a tesztelt, és lejátszott lemezeket jelentik. A4-re kinyomtatva és a másikkal összeillesztve egy A3-as áttekintőt kaptok.
Helló TechnoMan:
Igazából nem egészen értem amit leírtál a Fülke című filmről, légyszi kicsit bővebben fejtsd ki, a magyar nyelv sajnos nem olyan tömör, mint az angol. Az biztos, hogy ha a NET-ről letöltött Fülke az DivX film, akkor egyik sem fogja lejátszani...
Én nem tudom igazából kommentálni a lenti kérdéseket, csak postás szerepet játszok ebben az esetben, és emiatt a tesztek minőségéért sem tudok felelősséget vállalni. Arra akartam többek között felhívni a figyelmet, hogy
1. Vannak nagyon drága készülékek, melyek nem az áruknak megfelelő szolgáltatást nyújtják
2. A legolcsóbb kategóriában sem minden készülék mindenevő és mindentudó
Gyakorlatilag a Philips DVD625-öt tudom érdemben kommentálni (mivel ez 25 alatt van): tényleg mindent benyel (amit támogat, WMA-t tényleg nem), nem szaggat, stabil, stb. A Philips DVD728/729/731 ugyanez, csak van optikai digi kimenete is, és kicsit design-osabb, valamint drágább is.
Mivel ez nem a reklám helye, ezért már most mondom, hogy van még olyan termék a piacon, ami hozza ezt a feature-listát és stabilitást, nézzétek át. Mindenki döntse el saját szája íze szerint, mit vesz, ez csak egy mankó, haogy megelőzze az esetleges szívást ("én azt hittem, hogy vinni fogja...").
Hello MMS:)
Pedig egyértelmű voltam (szerimtem) Összegezve egy mondatban: a német teszt pontatlanságát akartam leírni. Ja, a Fülke c. film, rendes DVD szabvány, nem DIVX-es (azt nem a netről lett letöltve, csak az mp3)
Üdv
TechnoMan
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350
Hali Mindenki,
A második oldala az említett tesztnek, itt az Írható lemezeket tesztelve (ami a lenti kérdések egyike volt). Ez a teszt végső soron tisztázza a DVD-RAM támogatottságát is, a két Panasonic DVD lejátszók kívül semmi más nem ismeri fel. Vagyis ha valaki DVD-lejátszókkal kompatibilis DVD írót akar, vagy -RW vagy +RW-st vegyen és nézze át a listát lejjebb. A pöttyök természetesen a tesztelt, és lejátszott lemezeket jelentik. A4-re kinyomtatva és a másikkal összeillesztve egy A3-as áttekintőt kaptok.
Helló TechnoMan:
Igazából nem egészen értem amit leírtál a Fülke című filmről, légyszi kicsit bővebben fejtsd ki, a magyar nyelv sajnos nem olyan tömör, mint az angol. Az biztos, hogy ha a NET-ről letöltött Fülke az DivX film, akkor egyik sem fogja lejátszani...
Én nem tudom igazából kommentálni a lenti kérdéseket, csak postás szerepet játszok ebben az esetben, és emiatt a tesztek minőségéért sem tudok felelősséget vállalni. Arra akartam többek között felhívni a figyelmet, hogy
1. Vannak nagyon drága készülékek, melyek nem az áruknak megfelelő szolgáltatást nyújtják
2. A legolcsóbb kategóriában sem minden készülék mindenevő és mindentudó
Gyakorlatilag a Philips DVD625-öt tudom érdemben kommentálni (mivel ez 25 alatt van): tényleg mindent benyel (amit támogat, WMA-t tényleg nem), nem szaggat, stabil, stb. A Philips DVD728/729/731 ugyanez, csak van optikai digi kimenete is, és kicsit design-osabb, valamint drágább is.
Mivel ez nem a reklám helye, ezért már most mondom, hogy van még olyan termék a piacon, ami hozza ezt a feature-listát és stabilitást, nézzétek át. Mindenki döntse el saját szája íze szerint, mit vesz, ez csak egy mankó, haogy megelőzze az esetleges szívást ("én azt hittem, hogy vinni fogja...").
Technoman!!!
Illetve mindenki akinek pana 35-je van.
Mindent lejátszik?
érdemes ilyet venni?
Azt hallottam mindenevő és jobb minőségben játszik mint a nonamek pl.: yamada.
Vendég_dferee : Nekem nagyon bejött a lejátszó. Nem ez az első Panám (talán az ötödik), de ha a procitól eltekintünk, akkor azt mondanám, hogy ez az első olyan lejátszó, amiből nem hiányolok semmit, sem szolgáltatást sem kompatibilitást:))))
-
Vendég
Van valakinek tapasztalata a Philips 737-es dvd-vel???!!!
Lejátsza az írott dvd-ket?
Kép hang?
Köszi!
A.
-
Vendég
Technoman!!!
Illetve mindenki akinek pana 35-je van.
Mindent lejátszik?
érdemes ilyet venni?
Azt hallottam mindenevő és jobb minőségben játszik mint a nonamek pl.: yamada.
-
Vendég
Ez a DVD lejátszó akciósan kapható a Tesco-ban. Aki vett ilyet és tud róla mondani valamit, az plz írjon...
A helyzet az, hogy vennék egyet abban az esetben, ha játssza a DVD-R/RW vagy DVD+R/RW-s lemezeken lévő filmeimet .
Illetve mik a vélemények tapasztalatok írjatok le mindent!
Köszi: A.
Sziasztok!
Én azt szeretném kérni, hogy mondjatok olyan dvd-lejátszókat, amik letudják játszani a megírt dvd-r-ket és persze árban is megállják a helyüket!!
Orion. 18EfT körül van Minden írott lemezt elvisz+MP3.
TV:Philips 29PT9007 Matchline,Videó:Philips VR820 Matchline,DVD lejátszó: Philips DVD957 Matchline, DVDíró: Philips DVDR75, Hifi: Panasonic SCPM28 microcenter /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />
Lejátszó és író megpusztultak, új gép: Sony RDR-HXD970
warezlinks.eu
Helló,
Az említett teszt első oldala, a 180Euro-s készülékek mennek 23-30 eFt között.
MMS:Nagyon rendes volt tőled, hogy ide "behúztad" a tesztoldalt, köszönet érte, de mint minden tesztet ezt sem tudom komolyan venni. Érdemes egy kis figyelmet szentelni a Panasonic sávra. Ha az IQ-m nem csal, akkor a táblázatban szereplő pöttyök a lejátszhatóságot hivatottak jelölni egy adott márkánál. HA ez így van, akkor jót röhögve a "precíz" németeken odamenvén a Pana 35-ösömhez és betevén a teszt szerinti nem MP3-as és DVD-R-es lejátszómba a Fülke c. filmet vagy a tegnapi NET-röl letöltött zenémet (!).
Viszont vannak olyan dolgok , amiről nekem halvány sejtelmem sem volt ezidáig:
1. állítólag lejátsza a Kodak Photo lemezét, amit -bár én még sosem probáltam, de nem nagyon tudom elképzelni
2. érdekes, de létezik olyan lejátszó a világon, ami kompatibilis a WMA-val, de nem játsza le az MP3-at ????
3. A 35-ös nem játsza le a HIGHMAT formátumot, arra csak a 75-ös képes
ÉS EZEKET CSAK EGY MÁRKÁNÁL VETTEM ÉSZRE!!!!!!![/b]
Félreértés ne essék, nem magamat akarom itt polirozni, csak a -sajnos- külföldi/hazai tesztek pontatlanságára és az ezzel járó szakmai megkérdőjelezést akartam rivaldafénybe állítani.
-
Vendég
Sziasztok!
Én azt szeretném kérni, hogy mondjatok olyan dvd-lejátszókat, amik letudják játszani a megírt dvd-r-ket és persze árban is megállják a helyüket!!
Hello!
A tablazatban a HighMAT CD-R mit jelent?
Udv!
Smelo
Helló,
Az említett teszt első oldala, a 180Euro-s készülékek mennek 23-30 eFt között.
Hali,
Most jelent meg a legutóbbi német Video Magazine-ban egy Lejátszhatósági teszt, hogy 31 jelenleg kapható (márkás) DVD-lejátszó közül melyik hogyan boldogult a beletömködött 15-féle formátumú lemezzel.
Gondolom nektem sem mindegy, hogy a megvásárolt cucc hogyan kezeli a CDRW-t vagy a JPEG-CD-t, esetleg pont amiért megvettétek. Igen érdekes, hogy pár igen drága és középkategóriás cucc is elvérzett az legolcsóbb készülékekkel szemben, úgyhogy nem biztos, hogy a drágább a jobb, de ezt csak a márkás cuccokra értem!
A tesztben vannak Sony, Pana, Thomson, Samsung, Daewoo, Philips készülékek is, meg még egy-két finomság pl. Tag McLaren (remélem jól írom).
Külön érdemes a legolcsóbb kategóriát megnézni, ami itt 180Euro-t jelent (de ez nem jelent semmit, mert pl. a Philips DVD625-öt most láttam 25ezer alatt a boltban (100Euro), holott 180Euronak írják), innen kerülnek ki a legtöbb formátumot támogató készülékek.
Így tiszta a helyzet, ki mit akar, és utólag sem kell panaszkodni, ha nem játssza a készülék az MP3-at a megírt DVD+R-ről (mert ilyet is teszteltek).
Kínai cuccok nem voltak a tesztben, de én ezt nem is sajnálom nagyon....+6000, és normális gyárból származó cuccod van, ahol azért tesztelik is a cuccot eladás előtt. Ebből az árkülönbségből max 1-2 film jön ki, míg a nem korrektül működő készüléktől meg elszáll az ember agya, és nem egyszer.
Nem tudom, hogy kell-e valakinek, de a beszkennelt lapokat berakhatom, csak nem tudom mekkora a limit.
Auchan, 18e.Ft Orion dvd. Nagyon baba, mindent visz, MP3 is. Magyar menü.
TV:Philips 29PT9007 Matchline,Videó:Philips VR820 Matchline,DVD lejátszó: Philips DVD957 Matchline, DVDíró: Philips DVDR75, Hifi: Panasonic SCPM28 microcenter /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" />
Lejátszó és író megpusztultak, új gép: Sony RDR-HXD970
warezlinks.eu
a Yamada DVD 5220 DVD lejátszóról mi a véleményetek?
visz mindent, mint a 2100, mert 2100at nem lehet már kapni.
köszi.
Szerintem tuti vétel a yamada 5220, a maradék 10000-ből meg vehetsz filmeket
Nekem eddig mindent visz, még az ominózus Asterix dvd-t is viszi, amivel a pc-ben lévő pio sem bírt!