Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
Egyik ismerősnek ilyenje van. Nagyon jó doboz.Az alábbi oldalról szedtem én is a képet le.
Wilson B. hehe vele én is eltudnék élni
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Egyik ismerősnek ilyenje van. Nagyon jó doboz.
Az alábbi oldalról szedtem én is a képet le.
Naim-ZU
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Remélem így már el tud indulni a helyes irányba a laikus érdeklődő.
És valóban cd, dvd, használtban rizikós...
De a vas, tuner, dobozok nem rizikósak.
Persze az esetek 99,5%-ban.
Én mikor kezdtem normális láncot építeni akkor új-at vettem (nem volt aki segítsen).
Ha bepróbálkoztam volna a használtakkal akkor már feljebb lennék min 1 kategóriával.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Válasszatok hangfalat!
Jó hogy beraktad ezt az oldalt,mert legalább az árarány jól látszik.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Válasszatok hangfalat!
Választottam:
Акустическая пара: CAV MD-I EX (Brown)
Webáruház:
Válasszatok hangfalat!
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
Ezek nagyon jó ajánlatok egy kezdő rendszernek!...
Ad-1:
Tavaly ilyenkor majdnem ilyen összeállításom volt: Denon 1706, és mellé a két 2030-as SF. Ez a szettről készült képen lévő hátterek nagytesója. Öröm volt hallgatni!
Ad-2:
Tekintve, h nem vagyok senki Dagobert bácsija, nekem az esetek 99%-ában használt cuccaim voltak. Ha rendesen megnézed, akkor nem fürdesz be. (Amim újonnan volt, az a DVD, a TV, egy AVR, és egy szub. Ez négy dolog, de volt nálam vagy 40. Ami ezek közül tönkre ment, az egy 20 éves Technics erősítő volt. De ennek is nyilván két szomszédszelídítő szocializációs este tett be )
Röviden: egy erősítő vagy szól, vagy nem. Ha nem szól, akkor nyilván nem kell megvenni.
A hangfalon meg látod, h hogy néz ki. Ha nem látod, akkor meg hallod. Mármint a hangját. Ezek nem woodoo-izék, hanem satuegyszerű elektronikai készülékek.
Remélem, bumper, mostmár kellően összekavartunk...
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1686
én már többször vettem használt holmit, és nem volt gond még. ugyanúgy mikor eladtam a cuccaim, aki megvette annak se volt félnivalója, mert vigyáztam a cuccokra. az hogy hangosan hallgatsz vmit az nem jelenti azt, hogy nem vigyázol rá (feltéve hogy addig hangosítasz amíg nem torzít semmi )
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2556
Mondjuk én feltétlen új erősítőt vennék, vagy esetleg havertól valamilyet.Rejtett hibák előjöhetnek...A hangfal esetében pedig nem lehet tudni mire használták.Én ezt is megértem.
Ha egy holmit ütöttek-vágtak akkor az többnyire meg is látszik.
A házimozi cuccokat eleve úgy tervezik, hogy belekalkulálják a nagy hangerőn való hallgatást, szvsz ezzel nem lehet a készülékekeket tönkretenni.
Viszont a kis kockázatért cserébe ugyanazért a pénzért 1 esetleg 2 kategóriával jobbat tudsz venni, ami nagyon nem mindegy. Cd-nél DVD-nél már nagyobb a rizikó, arra én is azt mondom, vegyél újat, de erőlködőnél-hangfalnál legyél bátrabb nyugodtan!
Ja, és ha itt a fórumon keresgélsz, az olyan mintha haveroktól vásárolnál, légy nyugodt, itt nem fog átverni senki!
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2556
Ha Bp-i vagy akkor pl. ezekben:http://www.expressz.hu/szorakoztatoelek ... 34355.html
http://www.expressz.hu/szorakoztatoelek ... 17850.html
Ezek nagyon jó ajánlatok egy kezdő rendszernek!
Szerintem is ilyesmikben érdemes gondolkodnod, és ezeken még zenét is tudsz hallgatni!
Mondjuk én feltétlen új erősítőt vennék, vagy esetleg havertól valamilyet.Rejtett hibák előjöhetnek...A hangfal esetében pedig nem lehet tudni mire használták.Én ezt is megértem.
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
- -KP-
- V.I.P.
60-70-ből lehetne egy normális kezdő cuccod, ami fényévekre van az általad említett kompakt 5.1-es szettől.
igen, ezt próbálom megmagyarázni neki én is.
Sziasztok!
Számítógépem jobb minőségű 20" monitorán szoktam HD filmeket nézni.
Új lakásba költözök, a nagyobb helyen már elférne egy 5.1-es hangrendszer. :taps:
A szoba kb 20nm-es.
Néha hallgatnék rajta zenét is, de leginkább filmezésre lenne.
A büdzsé 20-60e közt van.
-Milyen hangfalat érdemes vennem? !36_7_11.gif' />' /><!--endemo-->' /><!--endemo-->'
-Elég ha a számítógépre kötöm a hangfalakat ?(alaplap tudja kezelni az 5.1et.)
-Mivel a kijelző elég kicsi, amit kb 1 méterről néznénk, adódik a hangfalak elhelyezésének kérdése is... !36_7_11.gif' />' /><!--endemo-->' /><!--endemo-->'
Köszi
bumper
Hali!
Ha csak tényleg ennyi a keret és 5.1 kell, akkor mindenképpen használtban gondolkodj.
Ha Bp-i vagy akkor pl. ezekben:
http://www.expressz.hu/szorakoztatoelek ... 34355.html
http://www.expressz.hu/szorakoztatoelek ... 17850.html
A hangfalakat nem ismerem, de pp szerint nem rossz.
Az erősítő szerintem ennyiért nagyon jó, nem is értem miért nem kellt még el.
60-70-ből lehetne egy normális kezdő cuccod, ami fényévekre van az általad említett kompakt 5.1-es szettől.
Üdv
UPSakku.hu
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
nem akarja cserélni.
OFFTOPIC:
Jó neki...
De a lényeg hogy boldog legyen vele.
Viszont amit én hallottam az nagyon halovány volt...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- -KP-
- V.I.P.
nem akarja cserélni.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
azt a 15ezret az utolsó fillérig megérte.
Ha azt nézed hogy mit kapni 15 ropiért... akkor teljes mértékben igazad van.
De ha azt nézed hogy mondjuk 1 éven belül cserélni akarja majd mert nem felel meg...
De persze ez csak feltevés...
- -KP-
- V.I.P.
azt a 15ezret az utolsó fillérig megérte.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
40k egy új erősítő. pár hónapja pl haver vett 15ér egy 5.1es jvc erősítőt. aprónet bazár stb, meg lehet találni csak venni kell a fáradtságot.
vegyen egy jó fülest és téma letudva :taps:
OFFTOPIC:
Na azért a JVC messze van a jótól... Persze vannak jók is de az más kat.
De ez tény hogy az aprókban befigyelnek jó vételek jó áron.
Mondjuk a vaterán régebben sokkal több jó vétel volt jó áron mint most.
- -KP-
- V.I.P.
kompletten 75.000. ennek a z5500nak 60-70közt mozog az ára. kell hozzá vmi olcsó erősítő, fog egy bazárt kinéz belőle egy régi erősítő és csók.
Nem azt irta a srác, hogy 50-60k körüli összegböl kéne kihozni a cuccot?
75k a hangfalak amiket linkeltél+ 40k mondjuk az erösitő. Az alsohangon 115k, de ne zavarjon
40k egy új erősítő. pár hónapja pl haver vett 15ér egy 5.1es jvc erősítőt. aprónet bazár stb, meg lehet találni csak venni kell a fáradtságot.
vegyen egy jó fülest és téma letudva
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Sziasztok !
Lehet kissé elcsépelt amit írok de muszáj pár sort mert szét vet az öröm. Ma megjött a CAV DP880A hangfalpárom. Egész délután hajtottam. Igaz az erőlködő egy 7-8 éves Onkyo de még ezzel is aszt mondom ilyen akciós áron de még talán alapáron is újan ár/érték arányban verhetetlen. Hallgatózás nélkül vettem és nagyon jót csalódtam mert iszonyatosan jól szól, erősek a mélyei és nem utolsó sorban szép is. Csak annyit akarok még hogy köszönöm az ATC-nek és a fórumtársak segítőkészségét. Azt hiszem nagyon jó üzletet kötöttem
Nos az biztos hogy te is nagyon jól jártál. :taps:
Mikor Béláéknál voltam én is megfüleltem ezt is és a testvért is.
Mondjuk a testvér jobban bejött de mást is képvisel...
Ennyi pénzért valóban ajándék volt.
Az hogy nem új vassal használod... nem jelent semmit.
Sőt a régebbi vasak még rendesen össze voltak rakva és anyag is volt bennük.
Ahogy nézem kipucolták a raktár 880A készletét. :box:
Mondom én , yamaha av pack.Király subbal!
kepeket
Ezt a képet is az egyik 880A gazdája fotózta:
Webáruház:
kompletten 75.000. ennek a z5500nak 60-70közt mozog az ára. kell hozzá vmi olcsó erősítő, fog egy bazárt kinéz belőle egy régi erősítő és csók.
Nem azt irta a srác, hogy 50-60k körüli összegböl kéne kihozni a cuccot?
75k a hangfalak amiket linkeltél+ 40k mondjuk az erösitő. Az alsohangon 115k, de ne zavarjon
TV: Panasonic 42PX80 Amp: NAD T754 Speaker: Klipsch RF-62 front, Magnat Motion 210 center, DIY surround Sub: Martin Logan Dynamo Konzol: PS3
Sziasztok !
Lehet kisé elcsépelt amit írok de muszáj pár sort mert szét vet az öröm. Ma megjött a CAV DP880A hangfalpárom. Egész délután hajtottam. Igaz az erőlködő egy 7-8 éves Onkyo de még ezzel is aszt mondom ilyen akciós áron de még talán alapáron is újan ár/érték arányban verhetetlen. Halgatózás nélkűl vettem és nagyon jót csalódtam mert iszonyatosan jól szól, erősek a mélyei és nem utolsó sorban szép is. Csak anyit akarok még hogy köszönöm az ATC-nek és a fórumtársak segítőkésségét. Azt hiszem nagyon jó üzletet kötöttem
kepeket
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
Sziasztok !
Lehet kisé elcsépelt amit írok de muszáj pár sort mert szét vet az öröm. Ma megjött a CAV DP880A hangfalpárom. Egész délután hajtottam. Igaz az erőlködő egy 7-8 éves Onkyo de még ezzel is aszt mondom ilyen akciós áron de még talán alapáron is újan ár/érték arányban verhetetlen. Halgatózás nélkűl vettem és nagyon jót csalódtam mert iszonyatosan jól szól, erősek a mélyei és nem utolsó sorban szép is. Csak anyit akarok még hogy köszönöm az ATC-nek és a fórumtársak segítőkésségét. Azt hiszem nagyon jó üzletet kötöttem
Gyülekezik a Cav banda!