Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

Vendég

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Félek, nem megoldható a sztereó RCA - Jack ezzel a kábellel, ez 2*8 mm-es kábel, nem nagyon van olyan Jack, amibe ilyen vastag kábelt be lehetne húzni! 
A kábel egyébként méterre is kapható!

Lehet, hogy maradok a Basic sorozatú szerelt kábelnél? Végül is az is árnyékolt....

De elő-végfok közé semmi akadálya a silvernek!

Na de ha lebontod a szigetelést akkor nem 8 mm-es...

EMMZETT
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: EMMZETT »

Félek, nem megoldható a sztereó RCA - Jack ezzel a kábellel, ez 2*8 mm-es kábel, nem nagyon van olyan Jack, amibe ilyen vastag kábelt be lehetne húzni!

A kábel egyébként méterre is kapható!

Lehet, hogy maradok a Basic sorozatú szerelt kábelnél? Végül is az is árnyékolt....

De elő-végfok közé semmi akadálya a silvernek!

Vendég

Kábelezzünk

Erről a KáCsa Silver IC kábelről eddig ezt hallottam.... 
Ez a kábel vajon szerelhető sztereó RCA - Jack kivitelben is?

Elvileg megoldható, de nem tudom, h ezek vannak -e méterre, mert a Kácsa ezeket szerelve árulja....

Ha kimondottan a Kácsa kábelére gondoltál, h magasba húz az elképzelhető, nem ismerem. De ha húz is akkor nem azért mert ezüstözött...Akiktől én hallottam róla azok meg épp azt mondták, h ennyi pénzért jó vétel

EMMZETT
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Kábelezzünk

Erről a KáCsa Silver IC kábelről eddig ezt hallottam....

Ez a kábel vajon szerelhető sztereó RCA - Jack kivitelben is?

Vendég

Kábelezzünk

Ezt meg én nem írom alá, h azért mert Ezüstözött magasba húzna...Az enyém sem húzott magasba egyáltalán...De egyik ismerősömnek tiszta ezüst van és az sem megy magasra...Lehet egy kábel magasra húzó rézből is... Vagy dinamikátlan kevés méllyel..

EMMZETT
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Kábelezzünk

Jó minőségű 3,5 mm Jack - sztereó RCA IC kábelt is keresek, csak árnyékoltat természetesen! Jah, és sajnos 5 m-es kéne!
Kácsa csinál Neked ha jókor mész meg is várhatod

A KáCsa kínálatában láttam 5 m-es szerelt Jack - 2 x RCA kábelt, árnyékolással. Basic Line sorozatú kábel, az jó lehet?

Elő-végfok közé még nem tudom, hogy Expert, vagy Silver line sorozatból válasszak IC kábelt. Jah, az is szerelt, mind2 végén sztereó RCA!

Szerintem Silver Line, mert az SPC...

Ez viszont szerintem egyeltalán nem garancia a jobb hangra! Állítólag magasba húz, lehetséges, hogy az OFC természetesebben hat.

Vendég

Kábelezzünk

De meghálálja a melót. Amúgy a Linzinél is van.

http://www.linzi.hu/p3.php?o_id=8&tp_id=52

Vendég

Kábelezzünk

Én ilyet vettem, tűzálló ugyanis nekem tápkábelhez kellett és oda a 2,5mm-es a jó. A tipusjelölés gyártónként vátozhat ezért ami fontos, tömör vetője legyen, rajta csillám szigeteléssel (emiatt tűzálló), hiszen úgyis ezt a részét fogod használni, a többi árnyékolást és fóliát, külső szigetelést, le kell szedni róla, jó kis meló egyébként.

Wireman
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Wireman »

Jó minőségű 3,5 mm Jack - sztereó RCA IC kábelt is keresek, csak árnyékoltat természetesen! Jah, és sajnos 5 m-es kéne!

A KáCsa kínálatában láttam 5 m-es szerelt Jack - 2 x RCA kábelt, árnyékolással. Basic Line sorozatú kábel, az jó lehet?

Elő-végfok közé még nem tudom, hogy Expert, vagy Silver line sorozatból válasszak IC kábelt. Jah, az is szerelt, mind2 végén sztereó RCA!

Szerintem Silver Line, mert az SPC...

CD: Denon DN-C635 AMP: Electrocompaniet Ampliwire 100 Front: Chario Hiper 2000MKII, Tannoy ST50, Söund Arts DT1600 Headphones: Sennheiser HD25-1 MKII
DVD: Samsung HD945, Marantz DV 4001 Receiver: Marantz SR4500 AV Front: Mission m33 MOD Center: Mission m3c2i Surround/SBack: Mission m31i SUB 2db Tannoy R15 MOD (készülőben) Kábelek: D.I.Y. ezüst RCA&SPKR Rendszer állvány: OEM Spider TV: Panasonic TH42PZ8ES Media Player: HP Pavilion DV7-4070eo

EMMZETT
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Kábelezzünk

Wireman
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Wireman »

Hosszútávon használható 3.5mm Jack csatlakozót a Neutrik gyárt...

CD: Denon DN-C635 AMP: Electrocompaniet Ampliwire 100 Front: Chario Hiper 2000MKII, Tannoy ST50, Söund Arts DT1600 Headphones: Sennheiser HD25-1 MKII
DVD: Samsung HD945, Marantz DV 4001 Receiver: Marantz SR4500 AV Front: Mission m33 MOD Center: Mission m3c2i Surround/SBack: Mission m31i SUB 2db Tannoy R15 MOD (készülőben) Kábelek: D.I.Y. ezüst RCA&SPKR Rendszer állvány: OEM Spider TV: Panasonic TH42PZ8ES Media Player: HP Pavilion DV7-4070eo

Vendég

Kábelezzünk

EMMZETT
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Kábelezzünk

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 97

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: szabo_pitty »

Az Inakustik és a Monitor egy és ugyanaz a gyártó?
Az Inakustik a gyártója a Monitor kábeleknek.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

EMMZETT
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Kábelezzünk

tűzálló tűzálló 2

Köszike!

Ez lenne az?
RFC FE180 2x1,5

Vendég

Kábelezzünk

tűzálló
tűzálló 2

EMMZETT
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Kábelezzünk

Köszi mindenkinek! Az Atmos Air-ről meg már olvastam tesztet, ezek alapján a Neotechet választanám. A Monitor ezen kábelei magasbahúzóak a tesztek szerint.Jah, és persze a Neotech olcsóbb is!

Miért nem próbálsz ki egy tűzállót vagy egy CAT7 kábelt?

Tigris, tudsz adni egy linket az említett tűzálló kábelhez?

EMMZETT
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Kábelezzünk

Az Inakustik és a Monitor egy és ugyanaz a gyártó?

lamalas
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 373

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: lamalas »

Valoban? Es megis honnan? CD-rol? LP-rol?
Igen. Igen.

Ok, rendben, akkor Te super tweeterezel ... en nem. Szep napot! :taps:

- hangszórók, hangsugárzók eletro-akusztikai mérése (Thiele/Small paraméterek, átvitel, torzítás, fázis, impedancia)

- aktív / passzív hangváltók, hangsugárzók tervezése, kivitelezése

- meglévő hangsugárzók vizsgálata, esetleges feljavítása

- akusztikai mérések

- esztétikus akusztikai elemek tervezése, kivitelezése

Vendég

Kábelezzünk

Attól mert nem hallod teljesen másként szól, és a 2 magas közti kölönbséget fogod hallani....Sztem igenis van létjogosúltsága....

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1051

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: csövi »

Ha nem működne nem is gyártanák a szuper tweeterreket …ugye??Pedig nem is egy cég kínál ilyen kütyüket.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

Igen. Igen.

Jogos a kérdés. Mi szükség van szuper tweeterre, meg 100 kHz-ig átvivő erősítőre, ha a források is csak 20 kHz-ig szólnak? Kivéve, az új, nagyfelbontású formátumokat.

Azért mert a létrejövö torzitások a felharmonikusokban jön létre vagyis mondjuk 30kHz és 50kHz közötti tartományban és az nagyon jó mert az életben nem fogod hallani viszoont 20KHz alatt meg szép muzsikált fogsz valszeg élvezni.

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Doky »

Kivéve, az új, nagyfelbontású formátumokat.

OFFTOPIC:

Én erről sem vagyok meggyőződve.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 97

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: szabo_pitty »

Igen. Igen.

Jogos a kérdés. Mi szükség van szuper tweeterre, meg 100 kHz-ig átvivő erősítőre, ha a források is csak 20 kHz-ig szólnak? Kivéve, az új, nagyfelbontású formátumokat.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

lamalas
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 373

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: lamalas »

... de mi a gond egy olyan kis apró szerkezettel, ami képessé teszi a hagdobozt arra, hogy egy csomó-csomó felharmonikust le tudjon játszani, ...
Valoban? Es megis honnan? CD-rol? LP-rol? Na ne má Ezen hanghordozok felso hatarfrekvenciajanak a lejatszasahoz nincs szukseg szupertweeterre. Magasabb frekis osszetevok (ultrahangok) ugyanis nincsenek rogzitve ezeken a hanghordozokon. Nagyobb mintaveteli frekvenciaju digitalisan rogzitett felveteleim pedig nincsenek igy koszonom, de nincs szuksegem szuper tweeterre. Olyannyira nincs, hogy nekem egy szelessavu hangszoro altal nyujtott magastartomany is tokletesen elegendo a zene hallgatasahoz es elvezetehez, pedig a jo szelessavuak nem mennek olyan magasra mint egy hagyomanyos, jo minosegu dom sugarzo. :taps: De szerintem erre a temara kar tobb idot fecserelni. Te szuper tweeterrel vagy boldog, en anelkul. Kell ennel tobb?

- hangszórók, hangsugárzók eletro-akusztikai mérése (Thiele/Small paraméterek, átvitel, torzítás, fázis, impedancia)

- aktív / passzív hangváltók, hangsugárzók tervezése, kivitelezése

- meglévő hangsugárzók vizsgálata, esetleges feljavítása

- akusztikai mérések

- esztétikus akusztikai elemek tervezése, kivitelezése

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”