Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Miskolcon élek. Imertek esetleg ott vagy a környékén (Debrecen) boltot, ahol meg lehet hallgatni a dobozokat vagy mindenképpen Pesten vásároljak?
Köszi!
Miskolcon Bóta Jocóéknál meg tudod hallgatni a Clarus-okat és a JBL-eket, sőt még vasat is próbálgathatsz...
Biztos sok segítséget is kapsz tőle.
Főleg azt figyelembe véve hogy hasonló a zenei ízlésetek (ünk).
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Sziasztok!
Házimozi szett vásárlását tervezem.
Elsősorban a házimozi célra szeretném használni.
Zenehallgatásra kevésbé használnám a rendszert, de ha zenét hallgatok, akkor az rock/metal stílusú.
Van valakinek tapasztalata az alábbi két szettel kapcsolatban? Melyiket vegyem meg?
1.
Denon AVR-1306
Wharfedale Crystal II 30
Wharfedale Crystal II 8
Wharfedale Crystal II Centre
2.
Denon AVR-1306
Jamo S416
Jamo S412
Jamo S41CEN
Köszönöm a segítséget!
Szia!látom moziépítés előtt állsz!Mindenképpen a jamo-t s416 vedd meg ha a crystalon filózol.Egyébként szerintem ha nincs pénzed és jót akarsz jamo s416--tuningolni is lehet otthon akár, mozira nagyon nagy, és zenére is.Centere is nagyon jó.Kjó magasai vannak a jamonak--állítom a wharfi diamondéval vetekszik.50EFt-ért kapsz 5.0-át.veri az összes ebben az árkategóriában levőt (magnat 990 együttvéve a crystallal és szerintem a diamonddal).De a cav, hivi stb-kel jól jársz csak drágábbak.
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1685
sztem csak van debrecen vagy miskolc környékén Clarus viszonteladó. bár nem vok biztos ebben.
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat és segítséget!
Gyere el a novemberi hifishowra.
Ott bizonyára jó kis akciók is lesznek és ráadásul mindenki ott lesz egy helyen
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat és segítséget!
A vásárlás előtt mindeképpen rászánok egy napot ezek után, hogy meghallgassam melyik hangfal legyen.
Legalább leszűkült a kör kb. 4 gyártó hangfalára (Clarus Callisto Pro, JBL, CAV, HIVI). Már ez is nagyon jó irányadás! Ezek közül majd választok egyet.
A vásárlást december környékére tervezem, addig eldöntöm...
Miskolcon élek. Imertek esetleg ott vagy a környékén (Debrecen) boltot, ahol meg lehet hallgatni a dobozokat vagy mindenképpen Pesten vásároljak?
Köszi!
Igy van. Egy napot rá kell száni minimum h több féle dobozt meghallgasson
OFF
Az ékezeteket javítsd ki az aláírásodban.
Webáruház:
Én mikor vettem az enyém, 3 várost jártam körbe...Az egyik oka az volt, h nem mindenhol volt az ami engem érdekelt, a másik meg az ára
Persze az egyértelmű...De írtam is neki, hogy végső konklúziót a meghallgatásból lehet levonni...Legalábbis közelebb van a valósághoz mint amit mi eltudunk róla mondani...
Igy van. Egy napot rá kell száni minimum h több féle dobozt meghallgasson
TV: Panasonic 42PX80 Amp: NAD T754 Speaker: Klipsch RF-62 front, Magnat Motion 210 center, DIY surround Sub: Martin Logan Dynamo Konzol: PS3
Persze az egyértelmű...De írtam is neki, hogy végső konklúziót a meghallgatásból lehet levonni...Legalábbis közelebb van a valósághoz mint amit mi eltudunk róla mondani...
sztem a jbl e series-t mindenkepp feljtsd el...csimbumm az egesz....
Nekem sem jött be az a széria...De attól még másnak tetszhet
de elotte feltetlen hallgasson meg mas ertelmesebb hangfalakat is, mert lehet ha csa kazt hallgatna, tetszene neki
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
sztem a jbl e series-t mindenkepp feljtsd el...csimbumm az egesz....
Nekem sem jött be az a széria...De attól még másnak tetszhet
sztem a jbl e series-t mindenkepp feljtsd el...
csimbumm az egesz....
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
szenszei: JBL E60at mindenképp hallgasd meg ha ilyen zenékre gerjedsz. Sztem ugy jársz a legjobban ha elmész hallgatozni és mindenhol a kiszemelt erősítővel hallgatod meg a dobozokat. Vagy elöbb megveszed az erösitöt és viszed magaddal
h/k 132 jo választás egyébként ebben az árkategoriában
TV: Panasonic 42PX80 Amp: NAD T754 Speaker: Klipsch RF-62 front, Magnat Motion 210 center, DIY surround Sub: Martin Logan Dynamo Konzol: PS3
Az komázza a keményebb zenéket? Én igazából a Swans 3.2BF re gondoltam...
ok de az a duplájába kerül.
tudom de ha már van 86 akkor van 90 is , vagy mennyibe van az most pontosan...
89000 akciós áron
Webáruház:
tudom de ha már van 86 akkor van 90 is , vagy mennyibe van az most pontosan...
Webáruház:
sztem vegyél az akciós dp880ból még amíg van...
még 1 napig akciós.
Webáruház:
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1685
sztem vegyél az akciós dp880ból még amíg van...
Megmondom őszintén ajánlani nem akarok konkrétan, mert elég sok kereskedő is van a fórumon, és sok jó doboz van...Mindet én sem hallottam...De ebben az árkatban Ott a Clarus is, a HIvi dobozai, De még a JBL is együtt tud dolgozni a Harmannal ezeken a műfajokon...Mindenképpen rá kellene szánnod 1 napot, h elmégy hallgatózni...Az lehet a döntő tényező nem ami nekem vagy a másiknak bejött...
De hangfalat mindenképp olyan darabot kell venned ami hangkarakterben inkább a keményebb zenéket részesíti előnyben...Egy ismerősöm is elvittem hangfalat vásárolni, Monitor Audiot hallgatott meg, 300 ezres dobozt. Ami neki kellett azt nem találta meg benne, és tudod mit vett helyette egy 120 ezres Wharfedale Diamond 9.6-ot...Nem volt az MA számára elég dögös a keményebb zenéken, túl naturálisnak tartotta....Ha jazz és komolyzenét hallgatna , akkor azt mondta mindenképp az MA-t vette volna meg.
Azért hangfalat nem árt olyat venni ami a saját zenei ízlésünket kiszolgálja...A Rubi szerintem nem egy dögös rock-hoz való doboz, és ha jól emlékszem neked olyan doboz kell ami mozin és keményebb zenéken is jól teljesít...
Igen, mozihoz és rock stílusú zenéhez szeretném használni. Nem ragaszkodom a Rubicon-hoz egyáltalán. Tudsz ajánlani valamit helyette? A Jamo-t és a Warfit már megbeszéltük tegnap...
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Azért hangfalat nem árt olyat venni ami a saját zenei ízlésünket kiszolgálja...A Rubi szerintem nem egy dögös rock-hoz való doboz, és ha jól emlékszem neked olyan doboz kell ami mozin és keményebb zenéken is jól teljesít...
Ez így van.
Nálam a Clarus Callisto Pro nagyon jól szólt rock-metálzenével, s mozival egyaránt.
Naim-ZU
Azért az megnyugtató, hogy jobb, teljesebb hangzásvilágra számíthatok a jelenleginél.Teljesen igazad van: inkább apránként legyen meg a teljes szett, de komolyabb legyen. Hosszú távon gondolkodva jobban megéri anyagilag is.
Azt is fogom tenni, amit tanácsolsz: előbb veszek 2 frontot, aztán valamikor majd a többit.
Nézegettem a Rubicon frontokat. Az RP16F-t 86e Ft.-ért láttam a neten. Ehhez még azért gyűjteni kell, de inkább ezt választom, mint a Jamo-t vagy Wharfi-t.
Szerinted érdemes megvenni az RP16F-et? Vagy inkább más gyártó más hangfalát?
Köszi a segítséget! Rendes Tőled, hogy megosztod a tapasztalataidat!
Kérdezd meg _pp_-t, ő nemrég cserélte le a dobozait Rubi-ra.
Elég jó kedve volt...
De nagyon sok jó doboz van, CAV, HIVI, Clarus, Quadral, stb...
Használtban lehet találni nagyon jó áron jó dobozokat, csak később nehéz hozzá találni kiegészítőket...
Kérdés hogy mik az elvárások...
El kell menni hallgatózni.
És érdemes inkább gyűjtögetni még mert nem 1-2 évre vásárol az ember dobozt.
Azért segít az ember mert lehet hogy ő már megjárta és nem akarja hogy más is így járjon...
Én spec így vagyok vele. :taps:
Doky!
Utána nézek az említett hangfalaknak...
Köszönöm Neked is a segítséget!
Sokat jelent ez, hogy segítséget kap a tapasztalatlan ember a hozzáértőktől! :box:
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Azért az megnyugtató, hogy jobb, teljesebb hangzásvilágra számíthatok a jelenleginél.Teljesen igazad van: inkább apránként legyen meg a teljes szett, de komolyabb legyen. Hosszú távon gondolkodva jobban megéri anyagilag is.
Azt is fogom tenni, amit tanácsolsz: előbb veszek 2 frontot, aztán valamikor majd a többit.
Nézegettem a Rubicon frontokat. Az RP16F-t 86e Ft.-ért láttam a neten. Ehhez még azért gyűjteni kell, de inkább ezt választom, mint a Jamo-t vagy Wharfi-t.
Szerinted érdemes megvenni az RP16F-et? Vagy inkább más gyártó más hangfalát?
Köszi a segítséget! Rendes Tőled, hogy megosztod a tapasztalataidat!
Kérdezd meg _pp_-t, ő nemrég cserélte le a dobozait Rubi-ra.
Elég jó kedve volt...
De nagyon sok jó doboz van, CAV, HIVI, Clarus, Quadral, stb...
Használtban lehet találni nagyon jó áron jó dobozokat, csak később nehéz hozzá találni kiegészítőket... :box:
Kérdés hogy mik az elvárások...
El kell menni hallgatózni.
És érdemes inkább gyűjtögetni még mert nem 1-2 évre vásárol az ember dobozt.
Azért segít az ember mert lehet hogy ő már megjárta és nem akarja hogy más is így járjon...
Én spec így vagyok vele. :taps:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.