Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Mi a legjobb vétel 20-30e között?
Szal akkor mindenképp Pana?
visz mindent?
minősége jó?
felejtsem el a yamada-t?
Dferee:
Van a Pana S35-ről egy topic itt, a hardver fórumban; olvasd el, mit írnak róla.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
31900-ért szinte ingyen van ez a lejátszó! Vedd meg!
-
Vendég
Szal akkor mindenképp Pana?
visz mindent?
minősége jó?
felejtsem el a yamada-t?
Foti Coraban Panasonic S35 31990 Ft... En mindenkeppen ezt javasolnam, korrekt lejatszo, 2 ev jotallassal..
haver most vett az Auchan-ba 29900-ért Samsungot, amihet 10 filmet adnak ajándékba
Budaörsi és Szigethalmi Auchan-baN Thomsont adnak így, nem Samsungot...
Zorro - Thomson DTH-210E, DPL-660HT, VTH-6050G; Panasonic DS-28EG; Pionerr DVR-A106D; Thomson 29DM182G
nekem mindenképp olyan player kell ami mindent visz jo minőségben.
Jó alatt azt értem ami egy 51cm-es tv-hez jonak mondhato
Szerintem is érdemes a Panára ráhajtani, nagyon korrekt kis lejátszó. De ha nagyon ragaszkodsz a 30e-hez, haver most vett az Auchan-ba 29900-ért Samsungot, amihet 10 filmet adnak ajándékba. (Jó a reklámszöveg: Most veszel 10 filmet 29890-ért, akkor 10 Ft-ért adunk egy DVD lejátszót ) Talán érdemes megnézni, én még nem láttam, de havernak tetszik.
a Yamada DVD 5220 DVD lejátszóról mi a véleményetek?
visz mindent, mint a 2100, mert 2100at nem lehet már kapni.
köszi.
Mi ma a legjobb vétel asztali dvd lejátszók terén ami mindent visz esetleg rádiós és max 30ba belefér?
persze a minőség sem utolsó.
Köszi.
Lehet, hogy le vagyok maradva, de tudomásom szerint rádiót az erősítőkbe szoktak építeni, nem lejátszókba. Mellesleg az igazán mindenevő Pana DVD-S35 már 34 rugóért kapható, Karácsonyra biztos lemegy 30 alá. Minőségben veri a nonameket.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
-
Vendég
Kispest,Europark,az átépítés alatt álló Mediamarkt, ELTA típusú DVD szett, 5.1DTS,DolbyD, svcd,vcd,mp3,stb...stb.. tegnap még volt belőle, 29.990Ft, szerintem nem rosszabb,mint a többi!És nem kell tökölni az erősítővel,hangfalakkal,mert minden ott van a dobozban.
tescoban: cma vagy valami ilyesmi 18 00Ft. minden van benne ac3 dekóder analóg 5.1 kimenet optikai, spdif kimenetek, mindent lejátszik hibátlan. Kínai ugyan de ennyiért tuti jót kapsz, minek vennél 35000 ért thomsont? vagy mást?
-
Vendég
Kispest,Europark,az átépítés alatt álló Mediamarkt, ELTA típusú DVD szett, 5.1DTS,DolbyD, svcd,vcd,mp3,stb...stb.. tegnap még volt belőle, 29.990Ft, szerintem nem rosszabb,mint a többi!És nem kell tökölni az erősítővel,hangfalakkal,mert minden ott van a dobozban.
Mi ma a legjobb vétel asztali dvd lejátszók terén ami mindent visz esetleg rádiós és max 30ba belefér?
persze a minőség sem utolsó.
Köszi.