Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

greenbio
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 419

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: greenbio »

Csöves erősitők Hong-Kongból. Nézzétek csak az árakat!
Felismer valaki valamilyen nyugati klónt?

http://stores.ebay.co.uk/apple1917_W0QQ ... QpZ2QQtZkm

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1715

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: -KP- »

oké, nyugodtan töröldd akkor a hozzászólásom, ezzel együtt

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1715

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: -KP- »

sztem nem kell atomjaira darabolni azért a fórumot a vége ugyanaz lenne, hogy különböző userek, ugyanazokat a kérdéseket, különböző topicocban fogják feltenni

kisvizi
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 3

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: kisvizi »

Nem tenném be a használtakat, abból rengeteg van...Nem lehet viszonyítani semmihez őket. Ott millió egy ezer dolgon múlik az ár.
Ez az ár dolog azért nem akkora probléma. Például ha én ajánlanék az 50 000 alatti használt kategóriában egy NAD 3020-at akkor az tök mindegy hogy 22 000 vagy 45 000, mert 50 000 alatt van igyis úgyis.

Ha ajánlottuk és valakit érdekel úgyis utánanéz hogy mennyiért mennek használtan...

Egyébként meg ha kellene akkor oda tudnám irni, hogy általában 25-30 között megy el.

Mi ebben a nehéz?

És miért nem lenne szerintetek hasznos egy ilyen lista is?

Ez így nagyon hasznos,ha van egy ilyen topic.
Használt stereo erősítők 50000 ft alatt.
Nyissatok egyet.
Én még egy 50-100000 ft-ost is nyitnék és ezzel be is zárult a kör.

Tuti

"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"

Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: AVX »

Igen épp ezért írtam én is, h ne keverjük...Ugyan azon márka benne lehet több árkatban is a használtak közt.Nem jó összekeverni, a külön topik nem rossz ötlet. De ott is úgy kellene h adatokat gyűjteni róla és képeket.
Így van.
Nyiss egy topikot.
Köszi
Ez legalább hozzád fog kötődni.
Nyiss egyet 50-100 közöttieknek is.

Vendég

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Vendég »

De az újak sztem menjenek 60-ig ne 50-ig. És mondjuk felmehetne egész 230-240 re a vége.Sok van ami épp valamivel több mint 200 és akkor az már nem fér bele. Ezek után már úgy is a nagyobb drágább gépek vannak szinte.

Vendég

Sztereó erősitők

Igen épp ezért írtam én is, h ne keverjük...Ugyan azon márka benne lehet több árkatban is a használtak közt.Nem jó összekeverni, a külön topik nem rossz ötlet. De ott is úgy kellene h adatokat gyűjteni róla és képeket.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Nem tenném be a használtakat, abból rengeteg van...Nem lehet viszonyítani semmihez őket. Ott millió egy ezer dolgon múlik az ár.
Ez az ár dolog azért nem akkora probléma. Például ha én ajánlanék az 50 000 alatti használt kategóriában egy NAD 3020-at akkor az tök mindegy hogy 22 000 vagy 45 000, mert 50 000 alatt van igyis úgyis.

Ha ajánlottuk és valakit érdekel úgyis utánanéz hogy mennyiért mennek használtan...

Egyébként meg ha kellene akkor oda tudnám irni, hogy általában 25-30 között megy el.

Mi ebben a nehéz?

Ez így nagyon hasznos,ha van egy ilyen topic.
Használt stereo erősítők 50000 ft alatt.
Nyissatok egyet.
Én még egy 50-100000 ft-ost is nyitnék és ezzel be is zárult a kör.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Ajánlok egy kompromisszumot: 
Egyszerűen gyűjtsük össze azokat a készülékeket, amiket érdemes meghallgatni VAGY az új, vagy az általában ismert használt árukkal.

ÉS már kész is van a lista

Szerintem nyissunk egy új topicot a használt stereo erősítőknek.
Pl használt erősítők 50000 Ft alatt.
Ide lehetne berakni az aktuális ajánlatokat.
A vaterán is elég sok cucc van.
Ezek közül is ki lehetne válogatni a top ajánlatokat.
Ez csak egy ötlet a részemről.
én nem keverném össze az új készülékekkel,mert nagyon nehéz a használtakat besorolni,mert vannak újszerű és nagyon elhasznált motyók is.

Vendég

Sztereó erősitők

Végül is ez az új és használt termékek összetevése, egy kétélű fegyver is lehet...Van benne jó és van kevésbé jó is. Persze ez is nézőpont kérdése. De a használtakat nehéz kategorizálni, mert nem biztos azért 20 vagy 50 mert jó is. Nem támpont a használt ár. Van egy készülék 60 ért, lehet ugyan az máshol 45 de akkor hova teszed? Ezért nem célszerű a használtakat idekavarni. Nem tudni mi miatt annyi amennyi, és azért az nem mindegy. Míg az újakból lehet egy megközelítőleges kategóriát összeállítani. Persze ez még nem zárja ki, h használtakat is betegyünk párat, mert lehetnek nagyon jó vételek. No akkor mi legyen?

kisvizi
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 3

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: kisvizi »

Egyszerűen gyűjtsük össze azokat a készülékeket, amiket érdemes meghallgatni VAGY az új, vagy az általában ismert használt árukkal.

ez jó ötlet,végül is csak kiindulási pontnak kell a lista

"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"

Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!

Vendég

Sztereó erősitők

Ez tényleg kompromisszum, nekem tetszik.

A másik lehetőség, hogy maradjon külön és mindenki ajánlhasson 1 használt erősítőt az adott kategóriában, aztán amikor összejött 8-10 ajánlás csináljunk egy szavazást ahol minden forumos szavazhat a korábban ajánlottakra és válaszuk ki a TOP 3-5 használt erősítőt és azokat tüntessük fel az azonos árkategóriához tartozó újak mellett mint alternatívát

Nem tudom mennyire volt érthető...

Vendég

Sztereó erősitők

Azért újból is van egy csomó, azokat sem mindet rakjuk be csak amit jónak gondolunk. Ugyanezt alkalmazhatnánk használtra is. A felvetésed másik felére már reagáltam az előző posztban!

Vendég

Sztereó erősitők

Mi ebben a nehéz?

Vendég

Sztereó erősitők

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Használtból nagyon nehéz lenne összeállítani egy ilyent. 50 000 ft alatt rengeteg van.

na pont ezt írtam én is.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

kép.:
Köszönöm tippeket.
Ez nekem nagyon tetszik.
Olyat írjunk be csak,ami kapható üzletben.

És ha lenne igény külön használtra is? Mert azért a forumozók egy igen jelentős része használt hifit vásárol kizárólag.

Pl én!

Szóval szerintem hasznos lenne, ha használtból is lennének ilyen kategóriák...

Az is ok,de hogy tudod berakni a kategórákba?
Szerintem legyen egy aktuális top ajánlat külön a használt motyókra,amit frissítenénk állandóan.

Vendég

Sztereó erősitők

Használtból nagyon nehéz lenne összeállítani egy ilyent. 50 000 ft alatt rengeteg van.Mondhatnám, hogy ajánlom a régebbi Harman/Kardon -okat, de akkor sokan mondanák rá a "kis" NAD -ot, stb,stb. És ott vannak az Old Hifi erősítők, amiből rengeteg van. Elég ha csak a Vaterán körűlnézünk. Használt erősítőknél szerintem célravezetőbb, ha az illető aki vásárláson töri a fejét, beírja ide a kritériumait (mennyit szán rá, miket hajtana vele, milyen stílus legyen?), és itt biztos segítenek neki.

gnagy! Csak nem erősítőt akarsz venni?

Nem. Akarok. Ha meg majd akarok fogom tudni mit vegyek....

Csak azért gondoltam, mert anno amikor elkezdtem hifizni nagyon hasznos lett volna egy "50 alatt ezeket hallgasd meg" hasznlt erősítő lista.

Arra gondoltam most is vannak olyan kezdők akiknek ez jól jönne.

Szóval szerintem ha összeírnánk 10-15 modellt használtban az biztos nem ártana, csak használna, persze végülis nekem tökmindegy...

(és nem vagyok érdekelt anyagilag a listakészítésben, egyébként)

bikabeka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 58

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: bikabeka »

Használtból nagyon nehéz lenne összeállítani egy ilyent. 50 000 ft alatt rengeteg van.
Mondhatnám, hogy ajánlom a régebbi Harman/Kardon -okat, de akkor sokan mondanák rá a "kis" NAD -ot, stb,stb. És ott vannak az Old Hifi erősítők, amiből rengeteg van. Elég ha csak a Vaterán körűlnézünk. Használt erősítőknél szerintem célravezetőbb, ha az illető aki vásárláson töri a fejét, beírja ide a kritériumait (mennyit szán rá, miket hajtana vele, milyen stílus legyen?), és itt biztos segítenek neki.

gnagy! Csak nem erősítőt akarsz venni?

Vendég

Sztereó erősitők

kép.:
Köszönöm tippeket.
Ez nekem nagyon tetszik.

És ha lenne igény külön használtra is? Mert azért a forumozók egy igen jelentős része használt hifit vásárol kizárólag.

Pl én!

Szóval szerintem hasznos lenne, ha használtból is lennének ilyen kategóriák...

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

kép.:
Köszönöm tippeket.
Ez nekem nagyon tetszik.

Vendég

Sztereó erősitők

Nálam a kis NAD-ok voltak egy egész napra tesztelni is...Sztem ebben az árban verhetetlen páros a CD -vel...Persze van amiket a felsoroltak közül még én sem hallottam, pld. Béla erősítőit. Igy addig nem is mondok semmit...

bikabeka
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Én azért a Yamahát is megfülelném...

bikabeka
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Hát ha azokat (használt cuccok) is be kéne másolnom, akkor sokáig tartana...
Az lenne jó, ha valaki lát egy tényleg jó (ár-értékű) használt erősítőt, belinkelné ide. Bár ez lehet, hogy nem érdeke ATC-nek.
Meg felmerülne megint az ár-érték vita.....
És átalakulna egy hirdetési topikká.
Ezért talán az lenne jó, ha azok mutatnák meg akik vették, nem az eladók.
Hmmm... Bocs, hogy itt gondolkodok.

Vendég

Sztereó erősitők

Számomra ezek közül a Nad emelkedik ki, a Jungsonra nagyon kíváncsi leszek, mert az még borzasztó szimpatikus. Majd meghallghatjuk, illetve remélhetőleg hozzánk is kerülhet majd Miskolcra.A Cambridge is jó alternatíva lehet, csak háklisabb a hangfalra.

igen hasonlóan vélekedek én is...

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”