Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Bodor Audio erősítők
Moderátor: Bodoraudio
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Értékelés: 742
- Kapcsolat:
Bodor Audio erősítők
Az elektris nem jó! Szépen elkezdi forrasztgatni a végeket hogy flexivel hozza ki. Bassa meg a flexi vezetékét, nekem hozza ki a tekercs végét! Idióta Hifinél az a lényeg hogy ne búgjon, de akkor meg leginkább alulgerjesztik a vasat.
Nem olyan könnyű jó trafó tekercselőt találni, annál több az olyan aki tojik a te szempontjaidra és alig lehet meggyőzni arról, máshogy csinálja, a 20 éves rutintól eltérően, mert neked nem ugyanaz a szar kell mint másnak...
A hazai trafó tekercselők hozzáállása miatt rendeltem trafót a Svájci HUBER cégtől akiknek ugyanúgy sikerült a nagy mellényük ellenére azt a zúgó búgó minőséget produkálni amit itthon félpénzért.
A garancia alól kibújtak mindenféle mondvacsinált kifogás miatt.Aztán mielőtt kidobtam volna az egészet a kukába kiimpregnáltam én magam, így sikerült az elbaszott Svájci munkát megmenteni.
A bunkó HUBER-es csapat legalább kihozta a tekercs végeket persze valami ótvar PVC szigeteléssel amit szintén cserélni kellett hőállóra.
Burgenland-ban van 2-3 trafós üzem,esetleg meg lehet próbálni őket.
Erre szokták azt mondani,nem minden arany ami fénylik
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Bodor Audio erősítők
Én eddig mindig, impregnáltattam 3x, igaz az 30%+, de soha nem volt a trafókkal semmi gond, hulla csödes nem búg vagy ilyesmi.
Így van,megkérik az árát,de nincs gond utána.
-
Vendég
Bodor Audio erősítők
Én eddig mindig, impregnáltattam 3x, igaz az 30%+, de soha nem volt a trafókkal semmi gond, hulla csödes nem búg vagy ilyesmi.
- arzachel
- V.I.P.

- Értékelés: 771
Bodor Audio erősítők
Az elektris nem jó! Szépen elkezdi forrasztgatni a végeket hogy flexivel hozza ki. Bassa meg a flexi vezetékét, nekem hozza ki a tekercs végét! Idióta Hifinél az a lényeg hogy ne búgjon, de akkor meg leginkább alulgerjesztik a vasat.
Nem olyan könnyű jó trafó tekercselőt találni, annál több az olyan aki tojik a te szempontjaidra és alig lehet meggyőzni arról, máshogy csinálja, a 20 éves rutintól eltérően, mert neked nem ugyanaz a szar kell mint másnak...
A hazai trafó tekercselők hozzáállása miatt rendeltem trafót a Svájci HUBER cégtől akiknek ugyanúgy sikerült a nagy mellényük ellenére azt a zúgó búgó minőséget produkálni amit itthon félpénzért.
A garancia alól kibújtak mindenféle mondvacsinált kifogás miatt.Aztán mielőtt kidobtam volna az egészet a kukába kiimpregnáltam én magam, így sikerült az elbaszott Svájci munkát megmenteni.
A bunkó HUBER-es csapat legalább kihozta a tekercs végeket persze valami ótvar PVC szigeteléssel amit szintén cserélni kellett hőállóra.
Burgenland-ban van 2-3 trafós üzem,esetleg meg lehet próbálni őket.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
Bodor Audio erősítők
Úgy néz ki,hogy lassan, de biztosan de bejáratódott az új végfok. Érdemes meghallgatni
Én meghallgattam
Egyszóval szerintem jó, nagyon jó és egyben van az a rendszer (Music Hall mod cd, Bodor elő és végfog, Triangle hangfal).
Kellemes tér, jól megfogott mélyek, a másik oldalon szép magashangok.
Én úgy ahogy volt bevállalnám
Üdv
Rag
Feri, a Presser-Kis történetek-Majd Leonárd végén azért otthon is meg volt a fügyülés, bár nem olyan tisztán és teljesen elválta a többi zenétől.
Sajna...
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Bodor Audio erősítők
Te Feri van egy ismerősöm, elég jó Fotós a srác, jó gépe is van....Nem akarod felvenni vele a kapcsolatot? Lehet bevállalná a fotózást a termékekről... Ja és Pesten Lakik egyenlőre...
de
-
Vendég
Bodor Audio erősítők
Te Feri van egy ismerősöm, elég jó Fotós a srác, jó gépe is van....Nem akarod felvenni vele a kapcsolatot? Lehet bevállalná a fotózást a termékekről... Ja és Pesten Lakik egyenlőre...
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Bodor Audio erősítők
Úgy néz ki,hogy lassan, de biztosan de bejáratódott az új végfok. Érdemes meghallgatni
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Bodor Audio erősítők
Árlistafélét valahonnan el lehet érni esetleg?
miféle árlistát?
Tán a Bodor-féle erősítők listáját
oksa,mindjárt
miféle árlistát?
Bodor Audio erősítők
miféle árlistát?
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Bodor Audio erősítők
miféle árlistát?
Bodor Audio erősítők
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
-
Vendég
Bodor Audio erősítők
Na ja, az audiofilizmus az egyik legártalmatlanabb defektus, ami ritkán ölt közveszélyes méreteket.
Bár már erre is volt itt példa, lásd "egy magyar gyártó"(nem a Bodor)!
Bodor Audio erősítők
... Gondolja, "na még egy idióta hifista"
Es milyen igaza van
Bocs ez nem szemelyesen neked szol otlm, hanem mindenkinek, magamat is beleertve ... igaz en nem görcsölök ennyit a trafon es mas dolgokon sem, de mindegy ...
- hangszórók, hangsugárzók eletro-akusztikai mérése (Thiele/Small paraméterek, átvitel, torzítás, fázis, impedancia)
- aktív / passzív hangváltók, hangsugárzók tervezése, kivitelezése
- meglévő hangsugárzók vizsgálata, esetleges feljavítása
- akusztikai mérések
- esztétikus akusztikai elemek tervezése, kivitelezése
-
Vendég
Bodor Audio erősítők
Lehet külön kérni, hogy a tekercs kivezetéseket hozza ki, illetve a gerjesztést is meg lehet beszélni.
Nem lehet, hanem kell. No és persze húzkodják a szájukat meg felárat kérnek a problémás ügyféltől. Ha elkezded sorolni az igényeidet, már kérdezi is, "erősítőbe lesz"? Gondolja, "na még egy idióta hifista"
-
Vendég
Bodor Audio erősítők
Lehet külön kérni, hogy a tekercs kivezetéseket hozza ki, illetve a gerjesztést is meg lehet beszélni.
-
Vendég
Bodor Audio erősítők
Az elektris nem jó! Szépen elkezdi forrasztgatni a végeket hogy flexivel hozza ki. Bassa meg a flexi vezetékét, nekem hozza ki a tekercs végét! Idióta
Hifinél az a lényeg hogy ne búgjon, de akkor meg leginkább alulgerjesztik a vasat.
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Bodor Audio erősítők
az Elektris2000 az = Gyöngyos akkor ezt rövidrezártátok
igen,ők is jók.Csak mondani kell hogy hifista vagy:-)
Bodor Audio erősítők
az Elektris2000 az = Gyöngyos akkor ezt rövidrezártátok
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Bodor Audio erősítők
Elindulsz az Üllőin, lemész a Török utcába, s máris kilyukadtál az Elektris2000 Kft.-nél.Ha jól emlékszem a Heed is Elektris toroidokat használt a Canopusokban (is). Ha ez jelent valamit...
Üdv.
Bodor Audio erősítők
Elindulsz az Üllőin, lemész a Török utcába, s máris kilyukadtál az Elektris2000 Kft.-nél.
Ha jól emlékszem a Heed is Elektris toroidokat használt a Canopusokban (is). Ha ez jelent valamit...
Üdv.
Bodor Audio erősítők
Üdv,
igen a trafó rettenetesen sokat számít. Sajnos toroidot párti vagyok, viszont ezt házilag elég nehéz elkészíteni. így marad a rendelés, ill a gyári pl.: TALEMA. Kipróbáltam a talemát (500VA 2x24V), de nem volt akkora szám és zúgott eléggé. Azért szépen meg volt csinálva. Próbáltam Letkést( Tiszaalpárt, és Gyöngyöst mert ezek nagyobb gyártók, és van hátterük. Sajnos nemcsak árban volt eltérés. Tudom, ez itt nem szakmai fórum, de érdekelne néhány dolog. úgy gondolom ti is több trafót használtok gépenként, s nem egy malomkereket. Szerintem is így jobb. Ti rábízzátok a méretezést a gyártóra? (úgy is átszámolja ).
Elindultam a Kálvin tértől nagy hittel az Üllőin, térdig jártam a lábam, (a Klinikáknál meggyógyíttatom ) de még trafóst nem találtam
Bodor Audio erősítők
Rengeteg trafós van csak pesten is. A lényeg hogy tudd mit szeretnél,mi az amit fontosnak tartasz,és mit tudsz kifizetni.Nagyjából mind ugyanazt a minőséget fogja adni.
Feri!
Nagy igazságot mondtál! Ha elmegyek 10 trafóshoz elmondom, hogy mit szeretnék, hogy, hogy csinálja valóban hasonló lesz a végeredmény, csak az ár lesz eltérő.
De szerinem Tó bias nem erre kíváncsi
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Bodor Audio erősítők
Rengeteg trafós van csak pesten is. A lényeg hogy tudd mit szeretnél,mi az amit fontosnak tartasz,és mit tudsz kifizetni.Nagyjából mind ugyanazt a minőséget fogja adni.