Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hivox Tuning

Moderátor: fülelek

Vendég

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: Vendég »

még mit nem az autó szerelöhőz sem úgy mész,hogy mondja meg mi a hiba,meg hol a legolcsóbb az alkatrész
Én de! Unokatesom az autószerelöm!Ez amúgy is más és egyszerűbb téma meg volna hozzá kedvem.Nem a pénzen akarok sporolni ezzel mert ez nem akkora tétel csak egyszerűbb is volna ha én csinálnám nem kéne megint elvinni Pestre öket stb.Azt mondta,hogy kétféle kábelt használt a frontoknál egy ezüstözött kábelt a közép-magas váltónál meg egy vastagabb másikat a mélynél.Az érdekelne,hogy azok milyen kábelek és hol lehet beszerezni?

Bodoraudio
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 742
Kapcsolat:

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: Bodoraudio »

még mit nem az autó szerelöhőz sem úgy mész,hogy mondja meg mi a hiba,meg hol a legolcsóbb az alkatrész

Vendég

Hivox Tuning

Fülelek!Milyen kábeleket raktál a hangfalamba?Hol lehet olyat venni?Lehet érdemes volna lecserélnem a többi hangfalamba is mert azokba is olyan kék szinű ALR Jordan van de leginkább a saruk aggasztanak.
Hozd el, és megcsináljuk!

Én is megtudom! Sima kábelcsere nem nagy cucc!Csak ugyanolyannal szeretném mint a frontok!Milyen vastag és milyen tipus?Vagy azok saját gyártmány?

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5150

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: fülelek »

Fülelek!Milyen kábeleket raktál a hangfalamba?Hol lehet olyat venni?Lehet érdemes volna lecserélnem a többi hangfalamba is mert azokba is olyan kék szinű ALR Jordan van de leginkább a saruk aggasztanak.
Hozd el, és megcsináljuk!

Vendég

Hivox Tuning

Vendég

Hivox Tuning

Meghoztam a hangfalakat tuningról.Már az elsö lemeznél elsö számnán éreztem a különbséget!Megfogotabb testesebb mélyeket hallok korábban kevesebb mély érzödött az is dongos féle volt.Szerintem a normálisabb csillapitás jótékony hatása. A közép meg talán visszafogotabb,finomabb lett ami egyáltalán nem baj!Az meg biztos a kondicsere jótékony hatása! De mindenféleképpen sokkal jobban tetszik a hangja! Na hallgatom tovább!

Vendég

Hivox Tuning

Ez bizony igaz...

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: Doky »

Valamiről valószínűleg lemaradtam.  
Kérlek, segíts ki: Te most úgy akarsz hallatlanban hangfalat venni, hogy egyből tuningolási lehetőséget keresel hozzá? Mert ha így van, akkor miért nem keresel egy olyat, ami egyből jó a számodra?

Pont neked kell ezt elmagyarázni?
Az összes dobozban (még a drágábbakban is) olcsó, gyengébb minőségű kábelek vannak.
És a belső csillapítás is hasonló történet. Sok esetben a váltóval is van munka.

Ezért érdemes szakemberhez vinni a készülékeket "szervátültetésre".
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

Vendég

Hivox Tuning

Kérlek, segíts ki: Te most úgy akarsz hallatlanban hangfalat venni, hogy egyből tuningolási lehetőséget keresel hozzá? Mert ha így van, akkor miért nem keresel egy olyat, ami egyből jó a számodra?

AT ez nekem szólt? Nekem már megvan a hangfal, tuningra lenne ő az áldozat De az aláírásom tartalmazza is amit használok!

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: AVX »

Ártani nem árt neki az biztos.
A kábelezés és a csillapítás egyikben sem a legjobb,bármelyiket is választja.

Vendég

Hivox Tuning

Köszönöm megvolt, a válasz írás tejes mértékben kielégítő volt.

Egyébként ha már itt tartunk, egy Dali C6 lenne az áldozat, nem tudom csináltátok, vagy ismeritek -e. Van e értelme őt is kicsit megorvosolni?

fülelek
V.I.P.
V.I.P.

Hivox Tuning

Meglehet tudni, h a hangfalaknál a tuning mit takar, már a kábelek cseréjén kívül? Köszi!
Kérlek, nézd meg az április 19-i hozzászólásomat hangsugárzó tuning ügyben.

Vendég

Hivox Tuning

Meglehet tudni, h a hangfalaknál a tuning mit takar, már a kábelek cseréjén kívül? Köszi!

Vendég

Hivox Tuning

Jövöhét ilyenkor már lehet tuningoltan hallgatom dobozaim!
Eeer... Unicummal, vagy vodka-naranccsal tuningolod magad? És miért kell erre a jövő hétig várni?

Bocs az offért, de akkora volt a magas labda...

Minden évben sok a munkám nyaralás elött most meg föleg.Most hétközbe nem nagyon tudok elszakadni,hogy elvigyem a hangfalakat igy hétvégén fogom elvinni és talán jövőhét hétfőn vagy kedden este megyek érte ha elkészül.

Vendég

Hivox Tuning

Jövöhét ilyenkor már lehet tuningoltan hallgatom dobozaim!

Vendég

Hivox Tuning

Nekem azt irta Fülelek,hogy jövőhét elején hivjam fel a részleteket megbeszélni.Már csak azon gondolkozom,hogy fog ez beférni a kocsimba! Dobozostól lehet nem fér be nagyon nagy dobozai vannak!Az nélkül meg nagyon kell vigyázni rá mert sérülékeny a lakkozása.

pokrócokba kell becsavarni, akkor nem lesz baj, és óvatosan vezetni főleg a kanyarokban...

Én megoldom majd valahogy csak ti is vigyázzatok ám a kincsemre!

fülelek
V.I.P.
V.I.P.

Hivox Tuning

Sziasztok! 
Szeretnék érdeklődni Heco Argon Reference frontok tuningolásáról (by hiVox természetesen). Lehet? Érdemes? Esetleg volt már ilyen ládával konkrét tapasztalat?
Köszi!

igen, érdemes ezt a tipust tuningolni, tavaly már csináltunk egyet, jobb lett, mint a tulaj remélte...

Akkor hétfőn megkeresnélek telefonon a részletekért, ha lehet... A telefonszám a hiVox honlapján megtalálható 20-as mobil?

igen

Ravic
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 5

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: Ravic »

Sziasztok! 
Szeretnék érdeklődni Heco Argon Reference frontok tuningolásáról (by hiVox természetesen). Lehet? Érdemes? Esetleg volt már ilyen ládával konkrét tapasztalat?
Köszi!

igen, érdemes ezt a tipust tuningolni, tavaly már csináltunk egyet, jobb lett, mint a tulaj remélte...

Akkor hétfőn megkeresnélek telefonon a részletekért, ha lehet... A telefonszám a hiVox honlapján megtalálható 20-as mobil?

fülelek
V.I.P.
V.I.P.

Hivox Tuning

Nekem azt irta Fülelek,hogy jövőhét elején hivjam fel a részleteket megbeszélni.Már csak azon gondolkozom,hogy fog ez beférni a kocsimba! Dobozostól lehet nem fér be nagyon nagy dobozai vannak!Az nélkül meg nagyon kell vigyázni rá mert sérülékeny a lakkozása.

pokrócokba kell becsavarni, akkor nem lesz baj, és óvatosan vezetni főleg a kanyarokban...

fülelek
V.I.P.
V.I.P.

Hivox Tuning

Sziasztok! 
Köszi!

Vendég

Hivox Tuning

Nekem azt irta Fülelek,hogy jövőhét elején hivjam fel a részleteket megbeszélni.
Már csak azon gondolkozom,hogy fog ez beférni a kocsimba! Dobozostól lehet nem fér be nagyon nagy dobozai vannak!Az nélkül meg nagyon kell vigyázni rá mert sérülékeny a lakkozása.

Ravic
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 5

Hivox Tuning

Hozzászólás Szerző: Ravic »

Sziasztok!

Köszi!

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Hivox Tuning

Sokat gondolkodtam rajta!Én max annyit tudnák vele csinálni,hogy kicserélem a váltóba az alkatrészeket ugyanolyan értékű de jóbb minőségűre meg a kábeleket ami egy halom pénz lenne és nem biztos,hogy annyival jóbb volna.Nekem nincs akkora tapasztalatom mint nekik és méricskézni se tudok stb.

már az elején ezt mondtuk neked.
Fülelek nem vesz le pénzzel.
Annyit kér,amennyi reális.

Vendég

Hivox Tuning

Úgy néz ki elválalja Fülelek a hangfalaim tuningját.Szétszedni könnyü öket múltkor kivettem a hangszórókat kiváncsiságból belekukkantottam csináltam pár fotot is róla amit most ide felrakok,hogy lássa Fülelek is mire számitson körülbelül.
na végre megjött az eszed és szakemberre bízod.

Sokat gondolkodtam rajta!Én max annyit tudnák vele csinálni,hogy kicserélem a váltóba az alkatrészeket ugyanolyan értékű de jóbb minőségűre meg a kábeleket ami egy halom pénz lenne és nem biztos,hogy annyival jóbb volna.Nekem nincs akkora tapasztalatom mint nekik és méricskézni se tudok stb.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Hivox Tuning

A belső kábelezés gyári ALR Jordan a hangszórók mindegyike alu öntvény könnyen kivehetőek nincsenek beragasztva.
ezek jól néznek ki,persze ez semmit sem jelent.

Lezárt

Vissza: “Dunaudio (Ex hiVOX)”