Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
- szabo_pitty
- V.I.P.

- Értékelés: 97
Kábelezzünk
Néhány hete megvettem a Monitor Atmos Air 309 Cu kábeleimet. A center kapott ilyet és a frontok, ez utóbbiak duplán kábelezve. A változás minimum drámainak nevezhető, a villanykábel után. Mindenkinek tudom ajánlani ezt a kábelt, aki nem akar/tud egy vagyont kábelre költeni.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
-
Vendég
Kábelezzünk
Akár filléres kábellel is kipróbálhatod, hogy nálad is beválik-e és aztán ráérsz szórakozni (ha akarsz) a milyen drótot használjak című dologgal.
Kábelezzünk
Célszerű minden fogyasztónak külön ösvényt építeni, ugyan a hálózat nem lesz terhelésmentesebb, de hang jobb lesz.
Én is erre gondoltam.
Erölködö:Marantz PM-66SE,CD Pioneer pd-8700,DVD Pioneer DV600AV .Lp játszo ,Project RPM 1,3 Genie.Dac: Adcom gda600 .Tv: Myria 32 lcd(lg)Hangfal:Epos m 12.2,Hangfal Kabel:Diy fonot.Táp és ic:hiVOX kabelek +diy tüzalo tápkabelek és hiVOX alces one tápszürö.
-
Vendég
Kábelezzünk
Célszerű minden fogyasztónak külön ösvényt építeni, ugyan a hálózat nem lesz terhelésmentesebb, de hang jobb lesz.
Kábelezzünk
És gondoltam arra hogy egyböl két vonalat vezetni a villanyorátol,pl egy az erösitöknek a masik a lejátszoknak tv nek,igy elméletileg terhelésmentesebb lenne a hálozat abba a szobában.
Már ne haragudj, de mit jelent az, hogy "terhelésmentesebb lenne a hálozat"?
Mit terhelné kevésbé? A villanyóra mögötti villamoserőművet? Attól, hogy két kábelt vezetsz ugyanattól a villanyórától?
Én csak arra gondoltam hogy pl nálam hosszabitoval megy a hifihez ,amit 3x3mm es elektromos kabellel oldotam meg .
De viszont ott hat felé oszlik ,van két fejegység meg egy laptop ,tv és két erösittö.
Szerinted nem sok ez ,ha pl megy a számitogép a két erösittö (max tejesitményfelvételük 600wat) plusz megy a tv és a dvd mondjuk mikor fimet nezek és nagy hangerövel használom .
Erölködö:Marantz PM-66SE,CD Pioneer pd-8700,DVD Pioneer DV600AV .Lp játszo ,Project RPM 1,3 Genie.Dac: Adcom gda600 .Tv: Myria 32 lcd(lg)Hangfal:Epos m 12.2,Hangfal Kabel:Diy fonot.Táp és ic:hiVOX kabelek +diy tüzalo tápkabelek és hiVOX alces one tápszürö.
- szabo_pitty
- V.I.P.

Kábelezzünk
A készülékek közelében futó hálózati kábelek árnyékolásán gondolkodom, hogy elektromágneses terük ne zavarja a készülékeket. Gondolok itt a fali ajzatból az elosztóig futó kábelre, illetve a készülékek saját kábelére.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D
Kábelezzünk
Gondolom úgy, hogy mikor már a saját szemével látta sem hitte el, hogy ilyen állatok léteznek.
Így van. Meglátta a zsiráfot az állatkertben, és felkiáltott. Ilyen állat nincs is!
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
-
Vendég
Kábelezzünk
Gondolom úgy, hogy mikor már a saját szemével látta sem hitte el, hogy ilyen állatok léteznek.
Kábelezzünk
Amúgy a hálózati kábelekkel kapcsolatos kijelentésedet alaposan újragondolnád, ha figyelmesen meghallgatnál néhány próbát, mondjuk akár nálunk is egyet, szivesen megmutatjuk, hogy is van ez valójában. Csak aztán nehogy úgy járj, mint a vidéki bácsi az Állatkertben...
Különben az hogy járt?
- fülelek
- V.I.P.

- Értékelés: 5347
Kábelezzünk
Hálózati kábelek árnyékolására milyen módszert ajánéotok?
A hálózati kábelek csereberéje csak pszichoakusztikus dolog, az önbecsapás módszerén alapszik, placebó hatás.
A pszichoakusztikáról ezek szerint halvány lila gőzöd sincs, az nem betegség vagy eltévelyedés, hanem az akusztika egyik ága, aminek sokminden köszönhető a mindennapi életben.
Amúgy a hálózati kábelekkel kapcsolatos kijelentésedet alaposan újragondolnád, ha figyelmesen meghallgatnál néhány próbát, mondjuk akár nálunk is egyet, szivesen megmutatjuk, hogy is van ez valójában. Csak aztán nehogy úgy járj, mint a vidéki bácsi az Állatkertben...
- Andromedius
- Nincs visszaút

- Értékelés: 4
Kábelezzünk
Érdekes mindig feltűnik egy-egy ilyen oktondi. Ahelyett, hogy hallgatózna, spontán kinyilatkoztat.
Kinyilatkoztatni a misztikus zűrzavarosságban hívők szoktak.
Én csak az én személyes véleményemet írtam le, megtéríteni nem akarok senkit, mert nem vagyok önkéntes híttérítő, amúgy is demokrácia van, mindenki arra költi a pénzét amire akarja.
Zene: "Az élet csak arasznyi repülés földtől a földig. A világnak mindegy hogy meddig élsz. De neked és nekem ez az egyetlen, az első és utolsó bevetés"
Film: "Nem a munkád vagy. És nem is a bankszámlád. Nem a kocsid vagy. És nem is a tárcád tartalma."
Film: "Nem a munkád vagy. És nem is a bankszámlád. Nem a kocsid vagy. És nem is a tárcád tartalma."
- Andromedius
- Nincs visszaút

Kábelezzünk
És gondoltam arra hogy egyböl két vonalat vezetni a villanyorátol,pl egy az erösitöknek a masik a lejátszoknak tv nek,igy elméletileg terhelésmentesebb lenne a hálozat abba a szobában.
Már ne haragudj, de mit jelent az, hogy "terhelésmentesebb lenne a hálozat"?
Mit terhelné kevésbé? A villanyóra mögötti villamoserőművet? Attól, hogy két kábelt vezetsz ugyanattól a villanyórától?
Zene: "Az élet csak arasznyi repülés földtől a földig. A világnak mindegy hogy meddig élsz. De neked és nekem ez az egyetlen, az első és utolsó bevetés"
Kábelezzünk
Kábelezzetek
Kábel VS ruhafogas
Kábelezzünk
Nem akarok hálózati kábelt cserélni, csak a készülékek meglévőit árnyékolni. Van értelme?
Elméletileg haszna lenne ,gyakorlatilag nem biztos hogy hallanad a kulömbséget.
Persze attol is függ hogy mi van a falba Pl. valakinek egy régi házban még aluminium kabelek vannak ott nem lenne értelme.
- szabo_pitty
- V.I.P.

Kábelezzünk
Nem akarok hálózati kábelt cserélni, csak a készülékek meglévőit árnyékolni. Van értelme?
Kábelezzünk
A hálózati kábelek csereberéje csak pszichoakusztikus dolog, az önbecsapás módszerén alapszik, placebó hatás.
Te még itt tartasz?
Miért, te hol tartasz?
Érdekes mindig feltűnik egy-egy ilyen oktondi. Ahelyett, hogy hallgatózna, spontán kinyilatkoztat.
Az viszont már más kérdés, hogy tényleg jobban, szebben vagy csak másként.
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
-
Vendég
Kábelezzünk
Van aki hisz benne és cseréli, van aki nem hisz benne és nem cseréli. A lényeg hogy egyik fél se téritsen erőszakosan és ne legyen belőle személyeskedés...
Kábelezzünk
Tisztelt Andromedius!
Azt hiszem, ön igazán nagy tudója lehet a dolgoknak, és gondolom sok hálózati kábelt összehasonlított már pl. vakteszt formájában.
Vagy lehet, hogy önnek nincs is erre szüksége, mert veleszületett képessége, hogy tudja, nincs köztük különbség?
Tisztelettel: Kaporka.Microstudio
Tisztelt Kaporka.Microstudio!
Igen, sokat összehasonlítottam.
És meggyőződtem róla, hogy pénzéhes hifi kereskedők parasztvakításáról van szó, akik így akarnak még több pénzt legombolni naív emberekről.
Tisztelettel:
Andromedius
Szerinted akkor mejik lenne az ideális tüzálo kábel ami megfizethetö?
- Andromedius
- Nincs visszaút

Kábelezzünk
Te még itt tartasz?
Miért, te hol tartasz?
- Andromedius
- Nincs visszaút

Kábelezzünk
Tisztelt Andromedius!
Azt hiszem, ön igazán nagy tudója lehet a dolgoknak, és gondolom sok hálózati kábelt összehasonlított már pl. vakteszt formájában.
Vagy lehet, hogy önnek nincs is erre szüksége, mert veleszületett képessége, hogy tudja, nincs köztük különbség?
Tisztelt Kaporka.Microstudio!
Igen, sokat összehasonlítottam.
És meggyőződtem róla, hogy pénzéhes hifi kereskedők parasztvakításáról van szó, akik így akarnak még több pénzt legombolni naív emberekről.
Tisztelettel:
Andromedius
-
Vendég
Kábelezzünk
Te még itt tartasz?
-
Vendég
Kábelezzünk
Tisztelt Andromedius!
Kábelezzünk
Reluxa?
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)