Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
iPod Touch 16 GB
- MacGenius@rzz
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
iPod Touch 16 GB
Eladva
(Zárható)
iPod Touch 16 GB
Igazat is adnék neked, de ez a forum arrol is szol hogy aki vásárol ne hogy palimadár legyen...
Aki nem tudja használni az internetet egy szimpla keresésre, az meg is érdemli.
iPod Touch 16 GB
Nem értem miért kell mindenbe beleugatni és nem lehet hagyni, h az eladó szabja az árat. Ha nem megy el, majd rájön és olcsóbban adja. Ha nem, megtartja. Ennyi. Akit meg érdekel, erre találták ki azt a rohadt privát gombot.
Igazat is adnék neked, de ez a forum arrol is szol hogy aki vásárol ne hogy palimadár legyen, igy a többiek felhivják a figyelmet, hogy ez kicsit gázos ár. Attól fügetlenül hogy vásárolni akar vagy nem.
És elnézést a forum inditótól ez a kütyü fogalmam sincs hogy mennyi ugyhogy nem erre a termékre értem a érvelésem, hanem csak általában.
Ui: azt a válasz korektebnek tartom aki belinkelte az oldalakat, azt meg lehet nézni az árakat és még oda is irta hogy lehet kerezsgélni ha valaki tud olcsobbat. Evvel ki is rugta a széket a okoskodó alól.
És még egy érv erről az áfa dologról ha ezt céges számlára vette valaki, visszarántja az áfát azt már 75-röl beszélünk csak.És ugye használtan visszakérheti még pluszban az áfát ugyhogy ne áfázzunk egy használt dolognál mert nem minde esetben állja meg a helyét.
iPod Touch 16 GB
ennek 75+áfa ám a bolti ára
Tévedés, nemhogy a bolti ára, de a viszonteladók ára, amennyiért beszerzik az importőr HDSYS-től is számottevően magasabb, mint 75e plusz ÁFA. Szóval egy kicsi körültekintés ajánlott.
iPod Touch 16 GB
És? Meg akarod venni? Úgy utálom azokat az embereket, akik vásárlási szándék vagy anélkül ide irogatnak, amivel próbálnak betenni az eladónak. Vagy azt remélve, h majd az jól leárazza a kínált terméket, vagy csak beokoskodik, h ez drága, mert itt meg ott annyi. Kit érdekel? Nem te árulod, nem a te bajod. Ha segíteni akarsz, adományozz pénzt kórházaknak vagy mittomén.
Nem értem miért kell mindenbe beleugatni és nem lehet hagyni, h az eladó szabja az árat. Ha nem megy el, majd rájön és olcsóbban adja. Ha nem, megtartja. Ennyi. Akit meg érdekel, erre találták ki azt a rohadt privát gombot.
iPod Touch 16 GB
egyébiránt megjegyezném h a pixmania semmilyen körülmények között nem képez összehasonlítási alapot, mert hát khm.. mondjuk azt h nincs jó híre (mondom ezt személyes tapasztalat nélkül)
- MacGenius@rzz
iPod Touch 16 GB
Számoljunk egy kicsit: 75000*1.2=90000
Kutattam egy kicsit, hogy megtaláljam azt az Apple boltot ahol ennyiért vesztegetnék a Touch-t és arra jutottam, hogy egyik bolt sem őrült meg:
Apple.hu 107990
iStyle 107990
Starking 119990
XMS 119990
Az egyetlen cég aki közel állt az ominózus 75000+áfás értékhez az a Pixmania.com volt akiknél 94243 Forintért lehet hozzájutni a 16 gigás változathoz, de mivel a pixmania netes cég ezért még szállítási költséget is kell fizetni ami attól függ, hogy mennyi, hogy milyen gyorsan akarjuk a cuccot+a nyűg amit az online vásárlások általában okoznak.
Tehát a 75000 amit én kérek az iPodért egy korrekt használt ár.
Ui.: Ha esetleg a kutatásom nem lett volna eléggé körültekintő és nem találtam meg a boltot ahol 75k+fa a Touch kérlek linkeld be.
- MacGenius@rzz
iPod Touch 16 GB
up!
75000 Ft
iPod Touch 16 GB
Ha mobilon keresztül akarsz netezni akkor ajánlom az itt hirdetett n800amat (wifi, mobilos lehetőség netre..mplayer - bármit lejátszik - gps.)
Nem hiszem, hogy üzletrontás lenne, de bocs az offért!
- MacGenius@rzz
iPod Touch 16 GB
Netezni csak a benne lévő wifin keresztül tudsz, mivel bluetooth nincs benne így nem lehet felkonfigurálni egy mobilt modemnek. A fotók még az iPodra optimalizált felbontásban is szépen néznek ki rajta, hát még ha eredeti felbontásban hagyom, hogy átrakja. Videót mpeg4-et és h264-et játszik le mp4 vagy quicktime os csomagolásban.
Ui.: Ment egy PÜ
iPod Touch 16 GB
Na! Talán öt nap múlva érdekelhet!
Bocs a poénkodásért! Ezzel lehet netezni, mobilon keresztül?
A kijelző akkora felbontású mint a régi Palm T3-asom volt, viszont a 16M szin biztosan sokat számít.. A fotók gondolom szépen mutatnak rajta, de milyen videókat bír lejátszani? Laci
- MacGenius@rzz
iPod Touch 16 GB
up!
Ára 80000 Ft
- MacGenius@rzz
iPod Touch 16 GB
Eladó 16 gigás iPod Touch. Dobozzal, fehér fülessel, műanyag állvánnyal. Októberig még garanciális.
Ára: 90000 Ft
Érdeklődni david.koscso@icedsl.hu mail-en, vagy 06303998333-as telefonszámon lehet.