Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

Vendég

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A másik kérdés:

NHXH 4*2,5 TÛZÁLLÓ KÁBEL 90PERCES

Ez jó hangfalkábelnek is??? Azt tudom használni csati nélkül is ugyhogy ez menni fog

Vendég

Kábelezzünk

qnagyNálam az 1m-resen kácsás arany (3000ft), a 3m-resen sima mezei (300ft), és még így sem rontotta le, az utóbbi a gyengébb dugóval is jobb volt valamiért. Nem akartam forraszgatni, most meg úgy érzem, hogy hozzá sem érek a rendszeremhez!!!!!!! csak a cédékhez, halgatom a zenét:kiraly:

Köszi az infót!

Végiggondoltam ezt a DIY tápkábel projektet és elég reménytelen...

Forrasztópisztoly még életembe nem volt akezembe, a különböző kábeles forumokon röpködnek a ferritgyűrűk, árnyékolól, meg hasonlók én meg csak pislogok...

Nincs véletlenül egy szociálisan túlfűtött forumtárs, aki jelképes ellentételezés fejében összerakná az általam összevásárolt cuccokat????

Nagyon hálás lennék!

omen8
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 26

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: omen8 »

Szórakozol Majd ha látom a tiéden

omen8
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kábelezzünk

Szeva bigi, mé nem alszol :
Úgy kaptam, nem tudom a nevét, szürke , német, 1.5 négyzetcenti, 3 ér, védö harisny, ami itt be van kötve. Az 1m-resnél nincs, én is mindent elvagdostam, csak hogy rövidebb legyen, képes voltam a nagy dög monókat is álványra fölrakni, az asszony nem kis bánatára, csak hogy rövidebb legyen a hangkábel. De most, itt más a helyzet, ez jött be.

Vendég

Kábelezzünk

qnagyNálam az 1m-resen kácsás arany (3000ft), a 3m-resen sima mezei (300ft), és még így sem rontotta le, az utóbbi a gyengébb dugóval is jobb volt valamiért. Nem akartam forraszgatni, most meg úgy érzem, hogy hozzá sem érek a rendszeremhez!!!!!!! csak a cédékhez, halgatom a zenét:kiraly:

25e/db Furutech csatiwal is proxáltad? Ugy mi a helyzet?

omen8
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kábelezzünk

qnagy
Nálam az 1m-resen kácsás arany (3000ft), a 3m-resen sima mezei (300ft), és még így sem rontotta le, az utóbbi a gyengébb dugóval is jobb volt valamiért. Nem akartam forraszgatni, most meg úgy érzem, hogy hozzá sem érek a rendszeremhez!!!!!!! csak a cédékhez, halgatom a zenét:kiraly:

Vendég

Kábelezzünk

A jelutnál biztos, a hangfal kábelem meg 10cm-es, de ez az áram, fogalmam sincs, (no azé van) miért jobb nálm a 3m-es az 1m-esnél. Mellesleg centik vannak az elö-vég fokokban, mármint jelutak, smd az egész némi minimál jó kábel kiséretében. Megkéne halgatni ezt a xar rendszert, vagy tudod mit a fxaszom bánja ki mitt mond, én nagyon élvezem igy rajta a zenét, pedig 30 éve reszelem, és csak mostanában állt össze, sokszor vért idzattam, most meg ezzel szerencsém volt.
Milyen kábel, mámint mi az anyaga és a belsö ér wastagsága?
Különben xerintem IC-nek max 1m, de inkább 80cm a nyerö...

Vendég

Kábelezzünk

Van még esetleg jófajta MIG kábel IC-nek?

Talán akad... Hétfön hiwj fel.

omen8
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kábelezzünk

A jelutnál biztos, a hangfal kábelem meg 10cm-es, de ez az áram, fogalmam sincs, (no azé van) miért jobb nálm a 3m-es az 1m-esnél. Mellesleg centik vannak az elö-vég fokokban, mármint jelutak, smd az egész némi minimál jó kábel kiséretében. Megkéne halgatni ezt a xar rendszert, vagy tudod mit a fxaszom bánja ki mitt mond, én nagyon élvezem igy rajta a zenét, pedig 30 éve reszelem, és csak mostanában állt össze, sokszor vért idzattam, most meg ezzel szerencsém volt.

Vendég

Kábelezzünk

Sziasztok,

A Bals dugó ok, a tűzálló kábel szintén, de mit rakjak a másik végére. úgy értem milyen csatlakozót ami olcsó és jó. Ja és hol lehet kapni?

Köszi!

Illetve Bigi,

Van még esetleg jófajta MIG kábel IC-nek?

omen8
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kábelezzünk

Nem kerekitett az semmit, csak nagyon részletezö és a dinamikát megtartó közepe lett. Teljesen rendbe hozta tonálisan az egészet, volt egy kicsi bevéknyulás a középen, de ez megszünt. És soha ennyi részlet, úgy hogy a dinamika, gyorsaság is megmaradt.

Vendég

Kábelezzünk

Bigi, 
Mielőtt szétszabnám a drótot, a hosszúság hangra van befolyással, próbáltátok?

Powernek 2-2,5 m a jo.

Vendég

Kábelezzünk

Bigi,

Mielőtt szétszabnám a drótot, a hosszúság hangra van befolyással, próbáltátok?

Vendég

Kábelezzünk

Annál nem de hátha powernál számít, végülis van drót bőven majd kipróbálom.

Vendég

Kábelezzünk

Nem próbáltatok több eret párhuzamosítani, nekem eddig a dinamikát a vastagabb átmérőjű drótok hozták meg.
A MIG-nél is, mi?

Vendég

Kábelezzünk

Nem próbáltatok több eret párhuzamosítani, nekem eddig a dinamikát a vastagabb átmérőjű drótok hozták meg.

Vendég

Kábelezzünk

A narancs szigetelést alatt még van egy kék, talán addig le lhetne bontani, nem kellene az ereket kiszedni.
A külsö burkot xedd le.
A két eret xedd ki a közös kék, wagy xürke lágy burokbol és lazán, m-ként 3-4 menettel tekerd öxxe. Lehetöleg olyan csatlakozokat haxnálj, amik csawarosan xoritják be a drotwégeket.

Vendég

Kábelezzünk

A lekerekített hang nálam nem a javulás jele, legalább is én nem szeretem a lekerekített, lágy hangot.

Ilyet vettem,
NHXH 4*2,5 TÛZÁLLÓ KÁBEL 90PERCES, vastag és merev, nem minden esetben rossz , de most kifejezetten az.

plukacs7
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: plukacs7 »

Néhai Én kicseréltem az 1m-est IC-t ugyan olyan 3m-esre, megdöbbbbentö volt a javulás, dinamikában, jelenlétérzésben. (az én rendszeremben) Külön ösvény van mind a cd , mind az elö-végfokhoz, 2.5 tömör réz. Az IC 1.5-es réz, árnyékolt.

Hát régi topicok között böngészve ez a legújabb fejlemény érdekes (főleg ha divat és hype lesz belőle, mint sok mindenből). Mindig, mindenki, mindenhol a rövid jelutat dícséri.

Valószínűleg el fogja magyarázni valaki, hogy xar a rendszer, és a hosszú IC itt-ott levagdos, kerekít, lágyít ezt-azt, és azért hallod jobbnak Ebben az esetben lehet hogy még igaz is (??)
Számítógép => Edirol UA-101 USB "DAC" => Monitor IC => Yamaha RX-V750 mint előfok => Kácsa Bézik IC => Heed Obelisk kapcsolású quad mono végfok => Cat 5, Cat7, CAV kábelek cserélgetve /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" /> => CAV DP880 Hivox tuninggal.

omen8
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kábelezzünk

Próbáld ki , én is véletlenül, más okból kellet betennem a 3 m-est, de megérte , nagyon megérte.

frankie-
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 1

Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: frankie- »

Ma megjött a tűzálló kábel, aki már kötött be ilyet hogyan csinálta? Mert olyan merev, hogy szinte használhatatlan rövid távolságon belül. Ha szét bontom akkor nem lesz rosszabb a hangja, magyarul szét lehet szedni? A narancs szigetelést alatt még van egy kék, talán addig le lhetne bontani, nem kellene az ereket kiszedni.
Milyen márkájú a kábel? Nagyon kemény vagy csak kemény kemény a külseje?

Vendég

Kábelezzünk

Ma megjött a tűzálló kábel, aki már kötött be ilyet hogyan csinálta? Mert olyan merev, hogy szinte használhatatlan rövid távolságon belül. Ha szét bontom akkor nem lesz rosszabb a hangja, magyarul szét lehet szedni? A narancs szigetelést alatt még van egy kék, talán addig le lhetne bontani, nem kellene az ereket kiszedni.

Vendég

Kábelezzünk

Ez érdekes, sajna nagyon nem akaródzik "fölösleges" 2métert berakni IC-nek.
De kifogom próbálni.

omen8
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kábelezzünk

Ja mégy annyit, hogy a IC sodrott.

omen8
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kábelezzünk

Néhai
Én kicseréltem az 1m-est IC-t ugyan olyan 3m-esre, megdöbbbbentö volt a javulás, dinamikában, jelenlétérzésben. (az én rendszeremben) Külön ösvény van mind a cd , mind az elö-végfokhoz, 2.5 tömör réz. Az IC 1.5-es réz, árnyékolt.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”