Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
-
Vendég
Kábelezzünk
2,5-öst vettem hangfalkábelnek és egy picit keveslem a basszust. Furcsa, hogy a 1,5-essel több marad.
Ha végre eljutok Hozzád, tudnál kölcsönadni 1,5-est kipróbálásra?
Üdv
Nos nekem nincs...
Többféle drotot kerestünk, keresünk a saját kinálatunk böwitéséhez.
Interconnekteket már gyártunk.
Hangfalkábelt és Powert még keresünk.
A tüzálloak nagyon joknak bizonyultak, de wéleményünk xerint nem érik el azt a hangzást, amit az általunk gyártott kábelek wiszont igen.
Ezért olcso rendxerekbe bátran ajánlom a tüzállot, mert sokkal jobb a hangja, mint amire egy kispénzü hifistának különben telne.
Sajnos azonban a mi elwárásainknak nem felel meg, ezért aztán nem is tartunk belöle.
Remélem megérted, h habár ajánlom, de mégsem tartok belöle.
Kábelezzünk
A 2,5-ös hangfalkábelnek akkor jo, ha tulsulyos a basszus és te inkább gyorsabbat xeretnél. Különben az 1,5-ös a jo. Powernek wixont mindenképp a 2,5-ös a jo.
Basszus, ha ezt hamarabb tudom!
2,5-öst vettem hangfalkábelnek és egy picit keveslem a basszust. Furcsa, hogy a 1,5-essel több marad.
Ha végre eljutok Hozzád, tudnál kölcsönadni 1,5-est kipróbálásra?
Üdv
UPSakku.hu
Kábelezzünk
Kovibali, te miért vettél négyereset? Hogyan kötötted be, úgy ahogyan Bigi mondta egyet kihagyva?
Szia!
Azért vettem 4 ereset, mert elsősorban hangfalkábelnek vettem, így fele annyi kellett.
Tervbe van tápkábel is belőle, annak elég a 2 v. 3 ér is. A sárga héját mindenképp szedd le, mert az olyan merev, hogy nem igazán tudnád hajtogatni.
UPSakku.hu
Kábelezzünk
2,5-t kipróbáltam elosztónak, és óriásit javult minden: tér, dinamika, stb.. De volt egy olyan vélemény, hogy a magasak "eltűnhetnek". Ezt én is tapasztaltam, mintha kevesebb lenne. Ez mitől lehet?
-
Vendég
Kábelezzünk
Kovibali, te miért vettél négyereset? Hogyan kötötted be, úgy ahogyan Bigi mondta egyet kihagyva?
-
Vendég
Kábelezzünk
Köszönöm, holnap beurgom az egyik üzletbe ahol lehet ilyeneket venni, majd valahogyan elmagyarázom mit szeretnék.
Kábelezzünk
Felépítésben, szigetelőanyagokban teljesen külömböző a két tipus, jó lenne tudni melyik is a tuti
Kovibali, amit te vettél a sodrott?
Nem, tömör réz és narancssárga.
Üdv
UPSakku.hu
-
Vendég
Kábelezzünk
Régebben ezt ajánlottad, igaz hangszóró kábelnek, ez már egyeres.
Van narancssárgában is
Linzi kft
Most is ezt ajánlom.
A 2,5-ös hangfalkábelnek akkor jo, ha tulsulyos a basszus és te inkább gyorsabbat xeretnél. Különben az 1,5-ös a jo. Powernek wixont mindenképp a 2,5-ös a jo.
-
Vendég
Kábelezzünk
Felépítésben, szigetelőanyagokban teljesen külömböző a két tipus, jó lenne tudni melyik is a tuti
Kovibali, amit te vettél a sodrott?
-
Vendég
Kábelezzünk
Régebben ezt ajánlottad, igaz hangszóró kábelnek, ez már egyeres.
Van narancssárgában is
Linzi kft
-
Vendég
Kábelezzünk
Akko mé nem jó a három eres? Más a hangja, pedig felépítésben azonosnak tűnnek, no mindegy nem kötözködöm hanem kipróbálom.
A tömörben axxem csak 4 eres wan.
De mosmá semmi sem biztos. Fene ezt az öregséget...
-
Vendég
Kábelezzünk
Ez tuti?, mert ezen tipusszám alatt mindenhol rézsodrat van megjelölve, igaz ez öteres de ez mindegy.
Akko lapozz wixxa jo erösen ebben a topicban, me lehet, h elirtam a pontos tipusát, de itt mán wolt erröl xo és walaki mán berakta a tutit.
Bocsi.
-
Vendég
Kábelezzünk
Tömör réz különben...
Ez tuti?, mert ezen tipusszám alatt mindenhol rézsodrat van megjelölve, igaz ez öteres de ez mindegy.
-
Vendég
Kábelezzünk
Akko mé nem jó a három eres? Más a hangja, pedig felépítésben azonosnak tűnnek, no mindegy nem kötözködöm hanem kipróbálom.
-
Vendég
Kábelezzünk
Most nézem van egy pár féle ebből a tűzálló kábelből, miért pont a 4x2,5mm-est ajánlottad? Amúgy ez tömör vagy sodrott? A 4eret hogyan kell bekötni, 2x2 (fázis,nulla)?Electro-Cord kft.
3-at bekötsz, a negyediket kihagyod. Tömör réz különben.
Azé azt, mert az jo.
He?
-
Vendég
Kábelezzünk
Most nézem van egy pár féle ebből a tűzálló kábelből, miért pont a 4x2,5mm-est ajánlottad? Amúgy ez tömör vagy sodrott? A 4eret hogyan kell bekötni, 2x2 (fázis,nulla)?
Electro-Cord kft.
-
Vendég
Kábelezzünk
Köszi, a Hungarokábelnél van ilyen szerinted?
Nix, ha wan is wéletlen, bizti lehecc benne, h 100m-nél alább nem adják.
Googlit ismized?
Nem mi az?
Olyan, mint a kuugli, csak ez neten wan.
-
Vendég
Kábelezzünk
Szia!
Én a Haluxvill kft-nél vettem.
Rendelésre tudnak hozni, annyit amennyit kérsz.
4m(4*2,5-ös) 5043 Ft volt.
Köszi
-
Vendég
Kábelezzünk
Googlit ismized?
Nem mi az?
Kábelezzünk
Szia!
Én a Haluxvill kft-nél vettem.
Rendelésre tudnak hozni, annyit amennyit kérsz.
4m(4*2,5-ös) 5043 Ft volt.
UPSakku.hu
Kábelezzünk
Euro-kábelnél azt írták van még, de valójában ez már elfogyott, viszont hármas még van.
Kábelezzünk
Inkább adj valami jó tippet, olcsó hálózati drótra.
NHXH FE 180/E 90 4x2.5 nmm tüzállo
És a négyből melyiket, hova kötöd? Most én háromból csináltam elosztót..
Érdekes módon a TV-n szebbek lettek a színek!!
-
Vendég
Kábelezzünk
Googlit ismized?
Üsd be, oszt magyar odalak közt keresgélj...
-
Vendég
Kábelezzünk
Inkább adj valami jó tippet, olcsó hálózati drótra.
NHXH FE 180/E 90 4x2.5 nmm tüzállo