Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezjátszó
-
Vendég
Lemezjátszó
Ez nem jó megközelítés, mert az a legjobb hangfal, ami hegedű anyagából készül? Vagy zongorabillentyűből milyen frankó hangszedőt lehetne építeni. Vagy húrból kábelt.))) Az akril nagyon jó anyag elnyeli a rezgéseket, de ehhez tényleg nem érteksokan használják de Clearaudio volt az első.
Felelj a kérdésre.
Wan ilyen anyagu hangxer, wagy nincs?
Az igazi zongora billentyü elefántcsontbol kéxült, mint a biliárdgolyo.
Az akril nagyon döglött anyag. Elnyeli a rezgéseket...
Lemezjátszó
"Regát jobbnak tanálom ennél az operett csiliwili müanyag izénél."
Igen én is így gondoltam, amíg nem hallottam itthon
Olyan csapágya van, hogy fél óra mire kipréselődik belőle a levegő összeszerelés után. De mindenki azt hallgat, amit akar. Különbbe is egy értékes lemezgyűjtemény sokkal nagyobb érték a szemembe.
Akkor jo biztos.
De wéleményem xerint nem attol fog jol xolni egy gyalu, h nem dübörög a csapágy.
Mápeg az én tapasztalatom nem tul jo a müanyagokrol.
Különben láttál már müanyag hangszert, wagy akár csak hangdobozt?
Wajon miért nem?
Ez nem jó megközelítés, mert az a legjobb hangfal, ami hegedű anyagából készül? Vagy zongorabillentyűből milyen frankó hangszedőt lehetne építeni. Vagy húrból kábelt.))) Az akril nagyon jó anyag elnyeli a rezgéseket, de ehhez tényleg nem érteksokan használják de Clearaudio volt az első.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
-
Vendég
Lemezjátszó
Na még egy harmadik és egyben utolso kép. Aki kiwi rá, annak magánban eküdöm a többi képet is.
-
Vendég
Lemezjátszó
Olyan csapágya van, hogy fél óra mire kipréselődik belőle a levegő összeszerelés után. De mindenki azt hallgat, amit akar. Különbbe is egy értékes lemezgyűjtemény sokkal nagyobb érték a szemembe.
Akkor jo biztos.
De wéleményem xerint nem attol fog jol xolni egy gyalu, h nem dübörög a csapágy.
Mápeg az én tapasztalatom nem tul jo a müanyagokrol.
Különben láttál már müanyag hangszert, wagy akár csak hangdobozt?
Wajon miért nem?
Lemezjátszó
És milyen lehet az új mágnescsapágy a clearmodra!! na mindegy csak hangosan gondolkozom
Keresd dominique29 ő is Cleart hallgat.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Lemezjátszó
-
Vendég
Lemezjátszó
Esetleg tudok még egy jo gyalut, de az nem az eddig nézdegélt kaliber.
Cirka 15 éwes, de gyárilag teljesen felujitott studio masinka.
EMT 928 futomü. 220e
EMT 929 hangkar 180e
EMT TSD 15/G pu (s-fine-line)pu 220e
-
Vendég
Lemezjátszó
Mindkét ajánlat tetszetős, csak én félek a használt dolgoktól, volt már, hogy befürödtem (jobban szeretem az üj készülékeket). Na és ekkora összeget túl nagynak tartok kockáztatni.
Mindkét lemezjátszot xakember wizsgál be, ilyenkor ez terméxetes. Ha szeretnéd, h a Limár is bewizsgálja, annak sincs semmi akadálya. De én ilyen kaliberü gyaluknál Szalay Lászlot szoktam megbizni a bewizsgálással, illetwe a helyszini installálással. (nem olcso, de ö a legjobb xakember fél europában)
A Linn LP 12 nagyon olcso, ujan a minimum ára is 2 millio, az alap táppal. Ebben pedig Lingo külön táp wan, ami nem semmit emel a kéxüléken. Egy Benz ACE L-el már nagyon jol teljesit, de ha lex több pized, akkor bármilyen nagyondrága tü is jo lex bele.
A Wilson B. Circle ujan 1millio felett kaphato a Lauditourban. Ez a kéxülék is ott lett wásárolwa. Egy ujságiro, szociologus tulajdonában wan. Családi ok miatt wálna meg töle. Terméxetesen ezt is Szalay Lászlo installálná.
Az alanti kéxülékek, mámint a Clearaudio és a kis Kuzma játékxek e két gyaluhoz képest. Söt az elejiben nézdegélt Regát jobbnak tanálom ennél az operett csiliwili müanyag izénél.
Mint ha Bentlihez és Jaguárhoz hasonlitgatnátok sewroléét és kiat.
Agyam elhagyom, komolyan...
Lemezjátszó
de én inkább a kuzmát választottam. Az is fél millás árba lehet mostanság.
Lemezjátszó
Nálam mikor clearaudio vendégeskedet nagyon jó felbontása és pontos sávszélei voltak minden olyan, mint a neve is sugallna. Én ajánlom de, mindenki a saját fülével döntsön.
Igaz csak egy futóművet tudtam hallgatni teljes felszereltségben még inkább jellemzőek, lehetnek az előzőekben leírtak (kar+hangszedő)
Ja és igen ez egy solution volt. A performancét nem hallottam.
Lemezjátszó
A Rega ebben az összeállításban tényleg nem éri meg az árát. Jó tipp a használt Linn LP12 de értekezz a Limarral. Egy Linnt szakavatott kézbe kell adni. Dettó a Roksan Xerxes.
Az újak közül szerintem a Roksan Radius 5 és a Mitchell Gyro izgalmas. A Clearaudio jobban néz ki mint amilyen valójában.
Lemezjátszó
Jobban áttanulmányoztam a Claeraudio performance készülékét, mint új készülék beleférne a költségvetésbe és tatszik is a készülék. Mi a véleményetek?
Lemezjátszó
Ezek szerint a Rega 5,RB 700-as karrak és Exact hangszedővel , TTPSU táppal nem éri a pénzét? Milyen összeállítást javasoltok, kb. 500e -ig.
Jelenleg épp tudok egy rendkiwül jo állapotban léwö Linn LP 12-t, Lingo táppal!
LVII karral hangszedö nélkül 600e-ért.
Karcmentes, fekete szinü.
Ilyen, mint ez a képen.
Rgyébként milyen hagszedőt javasolnál ebbe a készülékbe?
Lemezjátszó
Ezek szerint a Rega 5,RB 700-as karrak és Exact hangszedővel , TTPSU táppal nem éri a pénzét? Milyen összeállítást javasoltok, kb. 500e -ig.
De ha ez nem tetszik, akkor tudok egy ilyent is, épp 500e-ért. Ebben wan hangszedö is. Full gyári kiwitelben, 2 éwesen, nagyon jo állapotban.
Wilson Benesch Circle.
Mindkét ajánlat tetszetős, csak én félek a használt dolgoktól, volt már, hogy befürödtem (jobban szeretem az üj készülékeket). Na és ekkora összeget túl nagynak tartok kockáztatni.
-
Vendég
Lemezjátszó
Az RB 100 kart ismeri valaki? Ez javíthat valamit egy olcsó gyalu hangján?
A Lenco L75-ön egy jo hangxedö tud igazán dobni. Minden mást felejts el!
-
Vendég
Lemezjátszó
De ha ez nem tetszik, akkor tudok egy ilyent is, épp 500e-ért. Ebben wan hangszedö is. Full gyári kiwitelben, 2 éwesen, nagyon jo állapotban.
Wilson Benesch Circle.
-
Vendég
Lemezjátszó
Jelenleg épp tudok egy rendkiwül jo állapotban léwö Linn LP 12-t, Lingo táppal!
LVII karral hangszedö nélkül 600e-ért.
Karcmentes, fekete szinü.
Ilyen, mint ez a képen.
Lemezjátszó
Ha szerencséd van, akkor 500 ezerből már egy Linn LP12-t vagy egy Roksan Xerxes-t is ki tudsz hozni használtan, ami azért nem a Rega 5 kategóriája.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Lemezjátszó
Lemezjátszó
Az RB 100 kart ismeri valaki? Ez javíthat valamit egy olcsó gyalu hangján?
Lemezjátszó
Átnézve a jelzett Rega oldalt, a P5 keltette fel érdeklődésem exact hangszedővel.Valaki ismeri, használja véleményeket és tapasztalatokat kérek. Illetve vetélytárs javaslatokat.
Köszömön: Misi
Csak nem a hifipiac tesztje alapján vontad le ezt a következtetést, Mert ott nagyon inkorrektül a Planar 3-at egy sokkal olcsóbb hangszedővel hallgatták mint a Planar 5-öt.
Az is furcsa a tesztben, hogy mindkét gépet RB-200-as karral tesztelték, holott a P3, RB 301-es karral fut az árlistában, a P5-ös pedig RB 700-assal. Én nem is értem
"Torzítatlan vétel, zavartalan adás, fausti pillanat, örök maradás."
Lemezjátszó
Átnézve a jelzett Rega oldalt, a P5 keltette fel érdeklődésem exact hangszedővel.Valaki ismeri, használja véleményeket és tapasztalatokat kérek. Illetve vetélytárs javaslatokat.
Köszömön: Misi
Csak nem a hifipiac tesztje alapján vontad le ezt a következtetést, Mert ott nagyon inkorrektül a Planar 3-at egy sokkal olcsóbb hangszedővel hallgatták mint a Planar 5-öt.
Igen olvastam a tesztet (befolyásolt feltehetően), bár így érthető a leírt jelentős különbség. Ha jól értem, azonos hangszedővel hasonlóan produkálnának?!
Egyébként ugyanebben az újságban olvastam a Clearaudio lejátszójáról. Arról mi a reális vélemény?