Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Sziasztok!
Kb. 1 hónapja vettem egy Panasonic TH-42PV70 plazmát. Ma vettem észre, hogy a bal felső felében az egyik képpont nem működik rendesen. Folyamatosan zölden világít, vagy zölden villog. Lehet csinálni ezzel valamit? Garancia vonatkozik az ilyen hibára?
Köszi: nagygabe
Plazma
"A senki csak egy szóvic vicc volt, nem véletlenül volt ott a sok smiley...Azt meg nem tudom hol szóltam neked máshol, szerintem sehol..."
Valaki vett egy Fr. webboltban egy "Olcsóprojektor"-t. Ahol ezt megbeszéltük, ott már elsütötted ugyanezt.
"De továbbra is tartom, hogy az ilyen kategórikus kijelentéseknek semmi értelme, hogy ha engem nem érdekel, akkor senkit, te is írtad, sheletem is írta, egy pillanatig sem vonom kétségbe, hogy titeket nem érdekel...."
Ilyet sehol nem írtam. Én azt írtam, hogy: "Ezek után azt mondom, hogy lehet, hogy mást érdekel, meg az is lehet, hogy nem. Engem nem." Ez semmiféleképpen nem jelenti azt, aminek te titulálod.
"Enegem meg nem zavar a rainbos proji, akkor most senkit nem zavar...?"
Attól még, hogy Téged nem zavar, mást zavarhat is, meg nem is. Pl. engem sem zavar.
A lényeg, hogy figyelmetlenül olvasol és megkockáztatom, hogy a szövegértéssel is gondod van. De gondolom ez Téged nem zavar, és talán másokat sem.
Most megpróbálod kimagyarázni a dolgot és egy állítólagos régi beszólásrat is belekeverni....
Az elején azt írtátok amit, vissza lehet keresni, az tényleg az én hibám volt, hogy összekeveretelek egy másik emberkével...
Érdekes itt korábban it ilyen problémák nem voltak, most meg állandóan a vita mega provokálás megy...
No minegy, legyen neked igazad, tényleg beléd akarok kötni, bár azt sem tudom ki vagy.... nevetséges...
Erről ennyit.
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
- pille
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 9
Plazma
A senki csak egy szóvic vicc volt, nem véletlenül volt ott a sok smiley...Azt meg nem tudom hol szóltam neked máshol, szerintem sehol...
Igazad van, nem te, hanem sheltem77 írta, hogy csak 16:9-es filmet néz.
De továbbra is tartom, hogy az ilyen kategórikus kijelentéseknek semmi értelme, hogy ha engem nem érdekel, akkor senkit, te is írtad, sheletem is írta, egy pillanatig sem vonom kétségbe, hogy titeket nem érdekel....
Enegem meg nem zavar a rainbos proji, akkor most senkit nem zavar...?
"A senki csak egy szóvic vicc volt, nem véletlenül volt ott a sok smiley...
Azt meg nem tudom hol szóltam neked máshol, szerintem sehol..."
Valaki vett egy Fr. webboltban egy "Olcsóprojektor"-t. Ahol ezt megbeszéltük, ott már elsütötted ugyanezt.
"De továbbra is tartom, hogy az ilyen kategórikus kijelentéseknek semmi értelme, hogy ha engem nem érdekel, akkor senkit, te is írtad, sheletem is írta, egy pillanatig sem vonom kétségbe, hogy titeket nem érdekel...."
Ilyet sehol nem írtam. Én azt írtam, hogy: "Ezek után azt mondom, hogy lehet, hogy mást érdekel, meg az is lehet, hogy nem. Engem nem." Ez semmiféleképpen nem jelenti azt, aminek te titulálod.
"Enegem meg nem zavar a rainbos proji, akkor most senkit nem zavar...?"
Attól még, hogy Téged nem zavar, mást zavarhat is, meg nem is. Pl. engem sem zavar.
A lényeg, hogy figyelmetlenül olvasol és megkockáztatom, hogy a szövegértéssel is gondod van. De gondolom ez Téged nem zavar, és talán másokat sem.
Plazma
Össze-vissza beszélsz, hol azt irod, hogy csak 16:9-es dvd-t nézel, most meg azt, hogy nagyrészt tv-t.De mindeyg én elhiszem neked, csak ilyet kijelenteni, hogy ha téged nem érdekel valami vagy te nem látod, akkor senkit sem érdekel, azt merész....
Vagy esetleg senki vagy?
Baromságot írsz.
1. Én olyat soha nem mondtam, hogy csak 16/9-es dvd-t nézek. Te ezt hol olvastad?
2. Én olyat szintén nem mondtam, hogy ha engem nem érdekel valami, akkor mást sem.
Figyelmesen kellene olvasnod. Esetleg a hsz-om időpontját ha megadod, okasabbak leszünk. Én is, nem csak Te. Te Valaki...
A senki csak egy szóvic vicc volt, nem véletlenül volt ott a sok smiley...
Azt meg nem tudom hol szóltam neked máshol, szerintem sehol...
Igazad van, nem te, hanem sheltem77 írta, hogy csak 16:9-es filmet néz.
De továbbra is tartom, hogy az ilyen kategórikus kijelentéseknek semmi értelme, hogy ha engem nem érdekel, akkor senkit, te is írtad, sheletem is írta, egy pillanatig sem vonom kétségbe, hogy titeket nem érdekel....
Enegem meg nem zavar a rainbos proji, akkor most senkit nem zavar...?
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Plazma
Így már világos. Illetve fehér Kösz a választ!
- pille
- Kezdő Fórumlakó
Plazma
Heló!Panas. PV7-nél a beállítások között az oldalpanel fényerejét lehet állítani. Ez mire jó? A leírás magas fényerőt ajánlja, hogy valami képkimerevítést megakadályozzon. Nem tudom pontosan ez mit takar, csak sejtem. Ha tudtok segítsetek!
Köszi!
Ha 4:3-ban nézed a tv-t, akkor a két szélén ugye van egy sáv, aminek a színét állíthatod. Ha ezt feketén hagyod, akkor elvileg nem használódik annyit a panel széle, mint a belső része és ez elvileg meg fog látszani.
Én amikor megvettem a tv-t, akkor szürkére, vagy fehérre állítottam. A 60-asnál még a fényerőt nem lehet állítani, csak az oldalpanel színe közül lehet választani: ki (ez fekete), sötét, közép, (ezek szürkék), és fehér. Egy idő után megúntam, és mindig feketén hagytam. Szerintem, ha gyakran váltogatod, 4:3 és teljes képernyőmód között, tehát nem nézed hetekig, hónapokig így, akkor nem lesz más színű ezen a részen a panel, akkor sem, ha mindig fekete az oldalsáv. Én ezt így tapasztaltam, de használd úgy, ahogy Téged megnyugtat.
Szerintem a képkimerevítésen ők vagy ghostingot értenek, vagy beégést.
- pille
- Kezdő Fórumlakó
Plazma
Szerintetek , ha hivatalos pana garanciám van. Akkor tudok olyan lehetöséggel élni hogy a szerviz a lakásomon csináljon szoftver frissitést? A tv-m , a Ps3-menüjét , kissé töredezetten jeleniti meg. Az egyszinü háttére gondolok.
Szerintem nem frissítik otthan, de hívd fel őket és tájékoztass minket is!
Ha visszakapom a szervízből a PS3-at, akkor megnézem, hogy ilyen az enyém is. De úgy rémlik, mintha ilyen lenne.
- pille
- Kezdő Fórumlakó
Plazma
"Az meg elég merész kijelentés, hogy a ghosting senkit nem érdekel... "
Engem sem érdekel, és szerintem senki mást sem.
Hát,engem érdekel...Főleg ha látszik.
Ha nem látszik,nem érdekel...
A Te jelenlegi Pio-don látszik? Az itteni fórumozók döntő többsége, - de lehet, hogy mindegyike - más kategóriájú plazmával rendelkezik. Ezeken van ghosting, de drágább, igényesebb plazmákon is van? Ezt meg valószínűleg itt csak Te tudod megmondani.
Plazma
Heló!
Panas. PV7-nél a beállítások között az oldalpanel fényerejét lehet állítani. Ez mire jó? A leírás magas fényerőt ajánlja, hogy valami képkimerevítést megakadályozzon. Nem tudom pontosan ez mit takar, csak sejtem. Ha tudtok segítsetek!
Köszi!
Plazma
Szerintetek , ha hivatalos pana garanciám van. Akkor tudok olyan lehetöséggel élni hogy a szerviz a lakásomon csináljon szoftver frissitést? A tv-m , a Ps3-menüjét , kissé töredezetten jeleniti meg. Az egyszinü háttére gondolok.
Sound & Vision :
Marantz- Sony - Playstation - XOX
Plazma
Hát,engem érdekel...Főleg ha látszik.
Ha nem látszik,nem érdekel...
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
- pille
- Kezdő Fórumlakó
Plazma
Össze-vissza beszélsz, hol azt irod, hogy csak 16:9-es dvd-t nézel, most meg azt, hogy nagyrészt tv-t.De mindeyg én elhiszem neked, csak ilyet kijelenteni, hogy ha téged nem érdekel valami vagy te nem látod, akkor senkit sem érdekel, azt merész....
Vagy esetleg senki vagy?
Baromságot írsz.
1. Én olyat soha nem mondtam, hogy csak 16/9-es dvd-t nézek. Te ezt hol olvastad?
2. Én olyat szintén nem mondtam, hogy ha engem nem érdekel valami, akkor mást sem.
Figyelmesen kellene olvasnod. Esetleg a hsz-om időpontját ha megadod, okasabbak leszünk. Én is, nem csak Te. Te Valaki...
Plazma
Az meg elég merész kijelentés, hogy a ghosting senkit nem érdekel...
Azt nem tudom, hogy kit érdekel, meg kit nem, de engem már nem. Amikor megvettem a plazmát egy este elaludtam Dvd-zés alatt. Hajnalban felébredtem és a lemez menüje már ki tudja mennyi ideje ment. Na akkor nagyon érdekelt, mert ahogy kikapcsoltam a tv-t, akkor meglehetősen jól látszott a lemezmenü még reggel is, amikor elindultam itthonról. Aztán este, amikor hazaértem, már semmi nem látszott. Azóta pl. engem - nem érdekel. Annyira nem, hogy közel 3600 üzemóra van a tv-ben, aminek jelentős része logós tv műsor, a kisebb szintén jelentős része Dvd, akár alul-felül fekete sávval, egy kis része játék PC-n, illetve játék konzolon.
Ezek után azt mondom, hogy lehet, hogy mást érdekel, meg az is lehet, hogy nem. Engem nem. Gondolom Sheltem77-et sem.
És téged Pjotr ilyen tapasztalat után érdekelne?
Össze-vissza beszélsz, hol azt irod, hogy csak 16:9-es dvd-t nézel, most meg azt, hogy nagyrészt tv-t.
De mindeyg én elhiszem neked, csak ilyet kijelenteni, hogy ha téged nem érdekel valami vagy te nem látod, akkor senkit sem érdekel, azt merész....
Vagy esetleg senki vagy?
- pille
- Kezdő Fórumlakó
Plazma
De LCD-nél is láttam már beégést. Igaz nem sokat.
Én meg CRT-nél láttam.
szkópra gondoltál? mert ott én is láttam már.
Egy Németországból hozott tv-n láttam ilyet. A tulaja állítólag egy idős pacák volt, aki folyamatosan "rádióhallgatásra" használta egy olyan csatornán, ahol eközben digitális órát mutattak. A képernyő középső részén 18:88 volt látható.
Beégett LCD-ről valaki már írt ebben a topicban. Ő egy benzinkútnál használt monitorra mondta ezt.
- pille
- Kezdő Fórumlakó
Plazma
Azt nem tudom, hogy kit érdekel, meg kit nem, de engem már nem. Amikor megvettem a plazmát egy este elaludtam Dvd-zés alatt. Hajnalban felébredtem és a lemez menüje már ki tudja mennyi ideje ment. Na akkor nagyon érdekelt, mert ahogy kikapcsoltam a tv-t, akkor meglehetősen jól látszott a lemezmenü még reggel is, amikor elindultam itthonról. Aztán este, amikor hazaértem, már semmi nem látszott. Azóta pl. engem - nem érdekel. Annyira nem, hogy közel 3600 üzemóra van a tv-ben, aminek jelentős része logós tv műsor, a kisebb szintén jelentős része Dvd, akár alul-felül fekete sávval, egy kis része játék PC-n, illetve játék konzolon.
Ezek után azt mondom, hogy lehet, hogy mást érdekel, meg az is lehet, hogy nem. Engem nem. Gondolom Sheltem77-et sem.
És téged Pjotr ilyen tapasztalat után érdekelne?
Plazma
Én meg CRT-nél láttam.
Nem LCD TV /Philips 37PF7320/!!!
Plazma
Én meg CRT-nél láttam.
Plazma
Gyerekek hagyjuk már a fenébe ezt a beégés dolgot egyszer és mindenkorra. Egyszerűen Pioneer/Pana/Samsung 2007 es modellt kell venni vagy majd az új idei modellből és nincs beégés. NEM LÉTEZIK MÁR ILYEN. Ghosting van ami nem érdekel senkit. Minden fórum a beégés miatt kétkedő emberkékkel van tele, holott már végtelenszer le lett írva, hogy a fenn említett 3 gyártó egyikétől kell venni plazmát és nem lesz gond(csak szélesvásznú filmet nézek a panán 4 hónapja és semmi beégés nincs).2008 at írunk ébresztő.
Akkor esetleg nézzél tv-t is a sok logóval és karikával egy évig és utána nyilatkozz...
Plazma
Gyerekek hagyjuk már a fenébe ezt a beégés dolgot egyszer és mindenkorra. Egyszerűen Pioneer/Pana/Samsung 2007 es modellt kell venni vagy majd az új idei modellből és nincs beégés. NEM LÉTEZIK MÁR ILYEN. Ghosting van ami nem érdekel senkit. Minden fórum a beégés miatt kétkedő emberkékkel van tele, holott már végtelenszer le lett írva, hogy a fenn említett 3 gyártó egyikétől kell venni plazmát és nem lesz gond(csak szélesvásznú filmet nézek a panán 4 hónapja és semmi beégés nincs).
2008 at írunk ébresztő.
TV: Panasonic TH-42PV70P
Asztali DVD: Sony DVP-NS930V
Hangfalszett: Altec lansing 621 2.1 Ultimate
Plazma
Bocsesz, de a feliratra rá sem klikkeltem. A nevéből arra következtettem, a google fog megnyílni. Máskor kattintgatok majd, agyba-főbe. Még egyszer bocs a kirohanásért.
Plazma
Sziasztok! El tudná nekem valaki magyarázni egyszerűen és érthetően, mi az az Anynet? Samsung PS42Q92HX plasma menüjében van. A hasznutasításban leírtakból egy kukkot sem értek.
Google a barátod
Köszi a segítséged!!!!!!!!!!! De bunkó vagyok, hogy meg mertem kérdezni! Ha neked is a Google a barátod akkor miért írkálsz ide a fórumba!
Szia,
Azt mondjuk nem tudom min akadtál ki, szerintem semmi bunkóság nem volt abban, hogy belinkeltem egy oldalt, amin erről írnak.