Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Igen, ez jellemző a plazmákra. Mindegyikre. És ezt mindenki tudja, nem mondtál újat. De most beégésről beszélsz, vagy nem? Mert ha elmúlik a jelenség, az már nem beégés. Ezt ghosting-nak nevezik és mindegyikre jellemző.
A beégés szvsz inkább készülékre, vagy sorozatokra jellemző, mint típusra, de tudni kell róla, hogy elkerülhető! Ebben a fórumban is, meg máshol is időszakonként egyikről, később meg a másikról írnak ilyen jellegű tapasztalatokat. Ha meg valaki beleolvas a témába, de nem olvassa el az egészet, akkor arra a következtetésre jut, mint Te. A munkahelyeden. Ja, hol dolgozol?
Sokat olvasok egyébként plazmákról, de olyat, hogy Pio beégett volna még nem hallottam. Ennek két oka lehet.
1. A Pio tv-k nem égnek be.
2. Aránylag (!) keveset adnak el belőle, így nincs akkora "irodalma" ilyen támában ennek a gyártónak.
Inkább az utóbbi lehet igaz.
Electro World
A 2. lehet az igazi ok.
Már mi sem tartjuk.
Az eset amit leírtam csak több hónap alatt tűnt el és tény hogy nem ez a jellemző.
Különben tényleg nem értem miért szereti mindenki a Pana plazmákat. Nekem nem tetszik a képük, sem a színviláguk. De ez szubjektív dolog.
De LCD-nél is láttam már beégést. Igaz nem sokat.
Plazma
Sziasztok! El tudná nekem valaki magyarázni egyszerűen és érthetően, mi az az Anynet? Samsung PS42Q92HX plasma menüjében van. A hasznutasításban leírtakból egy kukkot sem értek.
Google a barátod
Köszi a segítséged!!!!!!!!!!! De bunkó vagyok, hogy meg mertem kérdezni! Ha neked is a Google a barátod akkor miért írkálsz ide a fórumba!
Plazma
Az biztos, hogy ez csak a komolyabb plazmákra igaz/Pioneer, Pana/
Ez egy jó nagy baromság.
- pille
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 9
Plazma
Gyerekek nagyon óvodás dolog ennyire védeni a márkát, hiszen mindenki elismeri hogy jó készülékek, csak páran mégsem azt választottuk.
Mi volt itt az óvodás? De most akkor Te mit választottál? Nem Samsungot?
- pille
- Kezdő Fórumlakó
Plazma
Az alatt, hogy kényes azt értsd a TV nagyon könnyen beég. Pl.: ha egy DVD menü véletlenül tovább marad a képernyőn(kb.:10 perc) már nyoma marad rajta + a TV adók jele is egy bizonyos idő múlva beég. És elég nehezen szeded ki belőle.A munkahelyemen már egypár ilyenbe belefutottam.
Igen, ez jellemző a plazmákra. Mindegyikre. És ezt mindenki tudja, nem mondtál újat. De most beégésről beszélsz, vagy nem? Mert ha elmúlik a jelenség, az már nem beégés. Ezt ghosting-nak nevezik és mindegyikre jellemző.
A beégés szvsz inkább készülékre, vagy sorozatokra jellemző, mint típusra, de tudni kell róla, hogy elkerülhető! Ebben a fórumban is, meg máshol is időszakonként egyikről, később meg a másikról írnak ilyen jellegű tapasztalatokat. Ha meg valaki beleolvas a témába, de nem olvassa el az egészet, akkor arra a következtetésre jut, mint Te. A munkahelyeden. Ja, hol dolgozol?
Sokat olvasok egyébként plazmákról, de olyat, hogy Pio beégett volna még nem hallottam. Ennek két oka lehet.
1. A Pio tv-k nem égnek be.
2. Aránylag (!) keveset adnak el belőle, így nincs akkora "irodalma" ilyen támában ennek a gyártónak.
Inkább az utóbbi lehet igaz.
Plazma
Nem értem miért vagytok beleszerelmesedve a Panákba. Szerintem semmival sincsen jobb képe mint az LG v. Samsungnak. Ráadásul piszkosul kényes, nagyon gyorsan beég. A régi PV60/600 párosnak szerintem sokkal jobb képe volt.
Nincs itt mindenki beleszerelmesedve a Panába-ba. Ha visszaolvasnál egy kicsit, akkor konkrétan tudnád mi a véleményük az itteniek egy jelentős részének a Samuról.
Arról még nem hallottam, hogy egy Pana nagyon gyorsan beégne.
Meg volna egy kérdésem. Mit jelent az a Te fogalmi rendszeredben, hogy a Pana plazma kényes? Ezt fejtsd már ki bővebben.
Az alatt, hogy kényes azt értsd a TV nagyon könnyen beég. Pl.: ha egy DVD menü véletlenül tovább marad a képernyőn(kb.:10 perc) már nyoma marad rajta + a TV adók jele is egy bizonyos idő múlva beég. És elég nehezen szeded ki belőle.
A munkahelyemen már egypár ilyenbe belefutottam.
Plazma
Sziasztok! El tudná nekem valaki magyarázni egyszerűen és érthetően, mi az az Anynet? Samsung PS42Q92HX plasma menüjében van. A hasznutasításban leírtakból egy kukkot sem értek.
Google a barátod
Plazma
Plazma
Gyerekek nagyon óvodás dolog ennyire védeni a márkát, hiszen mindenki elismeri hogy jó készülékek, csak páran mégsem azt választottuk.
Az, hogy konkrétumra kiváncsiak a problémákról azok, akiknek tapasztalata is van, nem hiszem, hogy óvodás dolog lenne
TV: Panasonic 42PV60 DVD író : Panasonic DMR-EH57 DVD:Panasonic S-100 CD: Cambridge Audio 540 Video: Thomson VTH6210 AVR: Yamaha RX-V657 Front: Dali Concept6 Center: Concept center Surround: Concept1 Sub: Heco Vitas30A Stereo: NAD C325BEE
Plazma
- pille
- Kezdő Fórumlakó
Plazma
Nem értem miért vagytok beleszerelmesedve a Panákba. Szerintem semmival sincsen jobb képe mint az LG v. Samsungnak. Ráadásul piszkosul kényes, nagyon gyorsan beég. A régi PV60/600 párosnak szerintem sokkal jobb képe volt.
Nincs itt mindenki beleszerelmesedve a Panába-ba. Ha visszaolvasnál egy kicsit, akkor konkrétan tudnád mi a véleményük az itteniek egy jelentős részének a Samuról.
Arról még nem hallottam, hogy egy Pana nagyon gyorsan beégne.
Meg volna egy kérdésem. Mit jelent az a Te fogalmi rendszeredben, hogy a Pana plazma kényes? Ezt fejtsd már ki bővebben.
Plazma
Szerinted!
Plazma
"Ráadásul piszkosul kényes, nagyon gyorsan beég."
A nagyon gyorsan mit takar pontosan ? Én elég szélsőségesen használom TV-DVD + napi 1-1.5 óra konzol hétvégén 3-4 folyamatosan, ghostingot persze láttam néha de beégésnek nyoma nincs. Miért Pana ? Ez olyan mintha autósoktól kérdeznéd Miért VW ? Passz.
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Plazma
Plazma
Pontosabban valami elírás történt, mert a paraméterek alapján nem lehet plazma, ha meg plazma, akkor 37"-nál kisebbet nem láttam.
Van 37"-tól kisebb plazma. Mondjuk én sem láttam, csak olvastam róla. Talán a Sony-nak, vagy a Panának volt 32"-os plazma kijelzője. Tehát nem Tv, csak monitor volt. Valamelyik német oldalon láttam bő egy éve.
Az észosztás előtt: volt. A múlt időt a Sony miatt szeretném kihangsúlyozni.
Igen
LG 32PC51 a típusa. A képe az LCD-k hez képest érdekes, nagyon látszik a raszter háló és majdnem 200W-ot fogyaszt.
Plazma
Egy kis angol nyelvű sajtóanyag a Panasonic USA-tól a 2008-as (amerikai) plazmakínálatról:http://www2.panasonic.com/webapp/wcs/st ... 8122716568
A csúcsmodellek IPTV képességgel (közvetlen YouTube és Picasa online eléréssel, THX minősítéssel, és 30000:1 natív kontrasztaránnyal (1080p-s full HD esetén!), de a "mezei" full HD-s modellek is 20000:1 kontrasztarányúak. Sajnos a 720p-s PX80 (mindössze két ilyen modell lesz 42" és 50" kivitelben)szériáról nincs adat, mivel a Pana már elsődlegesen a full HD-s modellekre koncentrál.
Kíváncsi vagyok, mit kapunk mi itt Európában.
És még egy kis nyálcsorgatás az új technológiákról:
http://www2.panasonic.com/webapp/wcs/st ... 8044330094
Már meg is van. Egy másik cikk végén táblázatos formában ott vannak az adatok, a PX80 széria kontrasztaránya 15000:1
http://www2.panasonic.com/webapp/wcs/st ... 8124647947
Na persze ezek az USA modellek, és egyelőre ár nélkül.
TV: Panasonic TH-42PV80P, DVD: Pioneer DV600-AV-s, VHS: Panasonic NV-HD680,
Erősítő: Technics SA-EH750, Hangprocesszor: Technics SH-EH750, CD: Technics SL-EH750, Deck: Technics RS-EH750,
Front: Technics SB-EH750, Center: Technics SB-PC75, Surround: Technics SB-PS75
Plazma
Egy kis angol nyelvű sajtóanyag a Panasonic USA-tól a 2008-as (amerikai) plazmakínálatról:
http://www2.panasonic.com/webapp/wcs/st ... 8122716568
A csúcsmodellek IPTV képességgel (közvetlen YouTube és Picasa online eléréssel, THX minősítéssel, és 30000:1 natív kontrasztaránnyal (1080p-s full HD esetén!), de a "mezei" full HD-s modellek is 20000:1 kontrasztarányúak. Sajnos a 720p-s PX80 (mindössze két ilyen modell lesz 42" és 50" kivitelben)szériáról nincs adat, mivel a Pana már elsődlegesen a full HD-s modellekre koncentrál.
Kíváncsi vagyok, mit kapunk mi itt Európában.
És még egy kis nyálcsorgatás az új technológiákról:
http://www2.panasonic.com/webapp/wcs/st ... 8044330094
TV: Panasonic TH-42PV80P, DVD: Pioneer DV600-AV-s, VHS: Panasonic NV-HD680,
Erősítő: Technics SA-EH750, Hangprocesszor: Technics SH-EH750, CD: Technics SL-EH750, Deck: Technics RS-EH750,
Front: Technics SB-EH750, Center: Technics SB-PC75, Surround: Technics SB-PS75
- pille
- Kezdő Fórumlakó
Plazma
Sztem ez irreális gondolat, sztem kb úgy lehet gondolkozni, hogy pl a PV70 utódja több tudással annyiért jön ki amennyi most a a PV70, és majd pár hónap múlva esik az ára.
Itt mire gondolsz? Milyen több tudással? A PV70 csak az 1080p-vel tud többet a PV60-nál. Egy ilyen felbontásnál, meg ennek nem is biztos, hogy van értelme. Tud valamit még?
Plazma
Sztem ez irreális gondolat, sztem kb úgy lehet gondolkozni, hogy pl a PV70 utódja több tudással annyiért jön ki amennyi most a a PV70, és majd pár hónap múlva esik az ára.
Persze hogy az,ezt senki se tudja,de remélem nekem lesz igazam.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Plazma
Gondolom akkor a többi gyártó is meglépi ezt a 24p dolgot.Legalábbis remélem.Mondjuk jövő télre egy 50"-os samu 24p-vel 220-250 körül jó lenne.
Plazma
Gondolom akkor a többi gyártó is meglépi ezt a 24p dolgot.Legalábbis remélem.
Mondjuk jövő télre egy 50"-os samu 24p-vel 220-250 körül jó lenne.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Plazma
+ licenszelhetnének pár dolgot a pioneer-tól
- hypno skate
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Plazma
Apropó: nincs valakinek valamilyen kiszivárogtatott infója a Pana idén megjelenő plazmakollekciójáról?
Most kezdődik a Consumer Electronics Show Vegasban, ott fognak mindent bejelenteni szerintem ők is, meg a többi gyártó is.
Van egy AVS nevű amerikai fórum, amin már elég régóta beszélgetnek erről. (http://www.avsforum.com/avs-vb/showthre ... 371&page=5)
Az idei CES-en sokminden kiderül a G11-ről, de túl nagy fejlődésre nem lehet számitani (még) a pletykák szerint. A nagyobb áttörés csak később várható a Panánál, pláne, hogy az új gyárukat valamikor áprilisban tervezik beindítani. de az 5 (esetleg 10) lumenes technológia ez év végénél előbb nem nagyon várható. Addig meg nem tudok várni, pláne, hogy pillanatnyilag csak egy kölcsön Hyunday 21" CRT-m van.
Amit eddig kiszivárogtattak a G11-ről:
The only items I can say...for now.....what will be available on the G11 consumer Panasonics are 1080p/24 support and a higher contrast ratio.....compared to last years models.
És persze várhatóan az árak nem felfelé fognak menni.
Bárcsak Európában ne lennének annyival drágábbak, mint az USA-ban!
Személy szerint a legjobban a kisebb energiafelhasználásnak örülnék. Mondjuk úgy 30-40%-os fejlődés ezen a pályán nagy királyság lenne.
- ricfiam
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 19
Plazma
"The only items I can say...for now.....what will be available on the G11 consumer Panasonics are 1080p/24 support and a higher contrast ratio.....compared to last years models."
-én is pont erre tippeltem. Nem is lesz más ujdonság, kicsit a kasztnin még változtatnak oszt kész.
Plazma
Apropó: nincs valakinek valamilyen kiszivárogtatott infója a Pana idén megjelenő plazmakollekciójáról?
Most kezdődik a Consumer Electronics Show Vegasban, ott fognak mindent bejelenteni szerintem ők is, meg a többi gyártó is.
Van egy AVS nevű amerikai fórum, amin már elég régóta beszélgetnek erről. (http://www.avsforum.com/avs-vb/showthre ... 371&page=5)
Az idei CES-en sokminden kiderül a G11-ről, de túl nagy fejlődésre nem lehet számitani (még) a pletykák szerint. A nagyobb áttörés csak később várható a Panánál, pláne, hogy az új gyárukat valamikor áprilisban tervezik beindítani. de az 5 (esetleg 10) lumenes technológia ez év végénél előbb nem nagyon várható. Addig meg nem tudok várni, pláne, hogy pillanatnyilag csak egy kölcsön Hyunday 21" CRT-m van.
Amit eddig kiszivárogtattak a G11-ről:
The only items I can say...for now.....what will be available on the G11 consumer Panasonics are 1080p/24 support and a higher contrast ratio.....compared to last years models.
És persze várhatóan az árak nem felfelé fognak menni.
Bárcsak Európában ne lennének annyival drágábbak, mint az USA-ban!
Ez a 1080/24p jó hír - köszi!
Pontosan ennyire is számítottam a Panától a magam részéről.