Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Clarus hangfalak
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
Clarus hangfalak
január 3.-ától ismét szeretettel várok mindenkit a miskolci bemutatóteremben.
A nyitvatartás ideje változott: hétfő péntek: 10-17 óra között
Természetesen ha valakinek kizárólag szombaton van lehetősége bejönni, s hallgatózni, akkor kérem előtte hívjon, s időpontot egyeztetünk.
Bóta Józsi
Naim-ZU
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

Clarus hangfalak
A CLARUS- 5.1 Bt. nevében szeretnék minden kedves ügyfelünknek, s fórumozónak Boldog, s Békés Új Évet Kívánni!
Bóta Józsi
Naim-ZU
Clarus hangfalak
Furcsállom, hogy az Europának nincs mélye Csabinál, a bemutatóteremben brutális mélye volt, de nem döngött, hanem pontosan szólt, s lement a pincébe. Az új magassal szerelve max 1-2 ezer forint különbség van, viszont a kevláros hangszóró miatt már nagyobb differencia alakul ki az aluval szemben. ha jól emlékszek, akkor 89990 Ft volt az ára a charon SE-nek. Abban a keresztváltó is jobb, nem csak a hangszóró.
A TVK: "prezentációra" kellett nekik cucc, s a végleges megoldás SIM2 vetítő, s 9.2-es Rhea Pro fali szett.
Részletfizetést megbeszéljük privátban, vagy személyesen, de van megoldás.
Összességében nagyon szép hangja van, mint írtam korábban, megbabonázott. A szoba elrendezése és berendezése miatt olyan a mély, amilyen.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

Clarus hangfalak
A TVK-s képeket meg lehet találni valahol?
Az Io.-rol nem tudok semmit még nem hallottam de a Charon valóban nagyon korrekt.
A tere pedig kiváló, a mai napig még mindig csodálkozom...
Ennyi pénzért egy ilyen kitűnő dobozt!
A képeket még nem kaptam meg, de előbb-utóbb közkinccsé teszem.
Naim-ZU
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Clarus hangfalak
A TVK-s képeket meg lehet találni valahol?
Az Io.-rol nem tudok semmit még nem hallottam de a Charon valóban nagyon korrekt.
A tere pedig kiváló, a mai napig még mindig csodálkozom...
Ennyi pénzért egy ilyen kitűnő dobozt!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

Clarus hangfalak
Furcsállom, hogy az Europának nincs mélye Csabinál, a bemutatóteremben brutális mélye volt, de nem döngött, hanem pontosan szólt, s lement a pincébe.
Az új magassal szerelve max 1-2 ezer forint különbség van, viszont a kevláros hangszóró miatt már nagyobb differencia alakul ki az aluval szemben. ha jól emlékszek, akkor 89990 Ft volt az ára a charon SE-nek. Abban a keresztváltó is jobb, nem csak a hangszóró.
A TVK: "prezentációra" kellett nekik cucc, s a végleges megoldás SIM2 vetítő, s 9.2-es Rhea Pro fali szett.
Részletfizetést megbeszéljük privátban, vagy személyesen, de van megoldás.
Naim-ZU
Clarus hangfalak
Akkor írok ide is:)
Szóval még maradt pár nyitott státuszú felvetésem a hangfalas topicból.
Részletfizetés megoldható-e nálatok?
A Charon mennyibe kerülne (1 pár) új magassugárzóval, vagy akár kevlár hangszóróval?
Az Europáról:
Nekem képről nagyon nem tetszett az a hangfal, sőt, kifejezetten csúnyának találtam - ellentétben a többi Clarus ládával.
Viszont élőben! Gyönyörű munka. Valamint a talpba mart Clarus felirat.. szerintem rendszeresíteni kéne A hangjáról nem merek írni, mert Csabinál a körülnmények nem épp ideálisak, így a mély szinte teljesen elveszett, de ezt egy az egyben az elhelyezésnek, meg a szobának (és a bútorzatnak) tudom be. Kár, mert érdeklne mit tud az új mély.
/A TVK-ba miért kellett mozi? Ha már úgyis itt vagyok Tiszaújvárosban, valamikor beugrok megnézni, ha ráér az após - ő ott dolgozik./
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

Clarus hangfalak
Szerintem ez a magas az. Charont ajánlanám inkább, Calisto centerrel (mozihoz).
Szóval akkor a magas ugyanaz bennük? Az Io-ról mondhatnál pár szót azért, ha már ilyen gyorsan átestünk rajta
s ha gondolod, akkor van Clarus kereskedői topik is, oda is írhatsz. , azt hamarabb észreveszem általában.
Naim-ZU
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

Clarus hangfalak
Az io belépő-szintű, én csak a régebbi változatát hallottam, ami kellemes hangú, főleg kis szobába javasolt szett.
A Callistoban s Charonban ugyanaz a magas van valóban.
Naim-ZU
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

Clarus hangfalak
Szóval akkor a magas ugyanaz bennük? Az Io-ról mondhatnál pár szót azért, ha már ilyen gyorsan átestünk rajta
Na itt is vagyok.
Csabi Europájában az új magassugárzó van, ami az én callisto pro falamba került legelőször beépítésre. Miskolcon van a Callisto Proból, tehát meghallgatható.
Amúgy a Callisto is rendelhető az új magassal. A Charonból is készült SE változat már, azzal a hangszórókészlettel, mint ami az Europában is van, csak nyilván mélysugárzó nélkül. de a sima Charon is nagyon jól szól, jó térrel, terhelhető is.
Naim-ZU
Clarus hangfalak
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Clarus hangfalak
Ez nagyon jó dolog hogy lehet cserélni mert a spanom Calisto-val kezdte de most már Titan Pro-nál tart.
Ja a magasrol meg csak annyit hogy járatás alatt hajlamos a "cicegésre" de utánna nagyon szép lessz.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Clarus hangfalak
Szerintem ez a magas az.
Charont ajánlanám inkább, Calisto centerrel (mozihoz).
Clarus hangfalak
József, elsősorban tőled kérdeznék!
Már nagyon rég tervezem hangfalszett vásárlását, de én kisebb kategóriákban gondolkodhatok egyelőre - tekintve, hogy több komponenst most vettem meg a házimozihoz. Ezért IS nagyon szimpatikus a Clarus, hisz a későbbi fejlesztést nagyban megkönnyíti az 1 éves beszámítási lehetőség.
Na de, a lényeg:
Ha kevés pénzem van, mit ajánlasz? Leginkább mozi.
Néztem az Io-t, az meglepően olcsó. Hirtelen úgy voltam vele, ha most tényleg meg is vehetem 77-ért, akkor bemegyek, elhozom. Mennyire hallgatható ez a szett? Főleg a hátterektől félek, a papír magas miatt..
Sokat hallgattam a Sanyi idejében a Callistokat és nekem az kicsit csattogós volt. Moziban ez néha még előnnyé is kovácsolódhatott, de hosszútávon zavarna. Akkor ezt a magasnak tudtuk be, s ígéretet kaptam, hogy nemsokára jönni fog az új csipogó, az klasszisokkal jobb lesz.
Ma viszont elmentem meghallgatni egy barátom (Csabi) Europáját és valami elképesztően baráti hangja volt! Ebben milyen magas van? Mert bár nagyságrendbeli különbség van egy Callisto és egy Europa ára között (meg a hangszórókészlet között is - főleg a Csabiénál), mégis ránézésre ugyanaz a magas hangszóró ül bennük.
Nagyon leszűkítve a mondandóm, mióta ma meghallgattam az Europát, elhatároztam, hogy Clarust veszek (Szépen lassan ha be-becserélgetem a hangfalalim minden fél év, vagy év után, apró lépésekben eljutok odáig )
A tervem az volt, hogy ha megjön az új magas (egyáltalán igaz ez?? sőt, azóta már új mélyközépről is hallottam) és bekerülne a Charonba, akkor vennék 3 párat belőle. Ma megnéztem az Io-t az meg megdöbbentően olcsó. Mit javasolsz?
Még valami! Részletfizetési lehetőség van nálatok? Ha esetleg belelovallnám magam valami nagyobba..
Clarus hangfalak
József, elsősorban tőled kérdeznék!
Már nagyon rég tervezem hangfalszett vásárlását, de én kisebb kategóriákban gondolkodhatok egyelőre - tekintve, hogy több komponenst most vettem meg a házimozihoz. Ezért IS nagyon szimpatikus a Clarus, hisz a későbbi fejlesztést nagyban megkönnyíti az 1 éves beszámítási lehetőség.
Na de, a lényeg:
Ha kevés pénzem van, mit ajánlasz? Leginkább mozi.
Néztem az Io-t, az meglepően olcsó. Hirtelen úgy voltam vele, ha most tényleg meg is vehetem 77-ért, akkor bemegyek, elhozom. Mennyire hallgatható ez a szett? Főleg a hátterektől félek, a papír magas miatt..
Sokat hallgattam a Sanyi idejében a Callistokat és nekem az kicsit csattogós volt. Moziban ez néha még előnnyé is kovácsolódhatott, de hosszútávon zavarna. Akkor ezt a magasnak tudtuk be, s ígéretet kaptam, hogy nemsokára jönni fog az új csipogó, az klasszisokkal jobb lesz.
Ma viszont elmentem meghallgatni egy barátom (Csabi) Europáját és valami elképesztően baráti hangja volt! Ebben milyen magas van? Mert bár nagyságrendbeli különbség van egy Callisto és egy Europa ára között (meg a hangszórókészlet között is - főleg a Csabiénál), mégis ránézésre ugyanaz a magas hangszóró ül bennük.
Nagyon leszűkítve a mondandóm, mióta ma meghallgattam az Europát, elhatároztam, hogy Clarust veszek (Szépen lassan ha be-becserélgetem a hangfalalim minden fél év, vagy év után, apró lépésekben eljutok odáig )
A tervem az volt, hogy ha megjön az új magas (egyáltalán igaz ez?? sőt, azóta már új mélyközépről is hallottam) és bekerülne a Charonba, akkor vennék 3 párat belőle. Ma megnéztem az Io-t az meg megdöbbentően olcsó. Mit javasolsz?
Még valami! Részletfizetési lehetőség van nálatok? Ha esetleg belelovallnám magam valami nagyobba..
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

Clarus hangfalak
Halihó Mindenkinek!
Nagyon (NAGYON) régen jártam erre. Nincs gond, csak minden jól működik és nem marad idő a netre a sok filmezés mellett.
Igaz eddig csak egy számítógépen keresztül jelenítettem meg a képet egy 19 colos LCD-n. Most viszont elgondolkodtam a TV-n. Sajnos mindenhol (pl: Index) csak azt olvasom, hogy még várni kell, mert nagyon gyors még a TV fejlődés és kicsit várni kellene, hogy mindn kiforja magát. Nekem meg egy elvakult gondolatomban felvetődött a projektor kérdése, mivel egy TV (egy jó TV) ára simán eléri a projektorok árait. Szerintetek érdemes a projektoron gondolkodnom? Mik az alapfeltételek egy jó projektoros megjelenítő eszköz kiépítéséhez? (Kérdek itt távolságokra, magasságokra, projektor típusokra, vag fontos jellemzőkre)
Előre köszi a segítséget
Üdv: P
üdv itt ismét!
Írok neked privátban egy kis segítséget.
Naim-ZU
Clarus hangfalak
Halihó Mindenkinek!
Nagyon (NAGYON) régen jártam erre. Nincs gond, csak minden jól működik és nem marad idő a netre a sok filmezés mellett.
Igaz eddig csak egy számítógépen keresztül jelenítettem meg a képet egy 19 colos LCD-n. Most viszont elgondolkodtam a TV-n. Sajnos mindenhol (pl: Index) csak azt olvasom, hogy még várni kell, mert nagyon gyors még a TV fejlődés és kicsit várni kellene, hogy mindn kiforja magát. Nekem meg egy elvakult gondolatomban felvetődött a projektor kérdése, mivel egy TV (egy jó TV) ára simán eléri a projektorok árait. Szerintetek érdemes a projektoron gondolkodnom? Mik az alapfeltételek egy jó projektoros megjelenítő eszköz kiépítéséhez? (Kérdek itt távolságokra, magasságokra, projektor típusokra, vag fontos jellemzőkre)
Előre köszi a segítséget
Üdv: P
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

Clarus hangfalak
Szerencsére tényleg van mit csinálni, éppen most fejeztük be a TVK-nál egy nagy mozit, hamarosan képek a galériában.
Hát nem sűrűn vagy itt az már bizonyos.
Hát igen a napi 12-16 óra meló mellet nem nagyon marad idő sokmindenre.
Látod BÓTAJÓZSEF sem síelni van.
Kitartást nekik.
De azért dolgoznak hogy nekünk is jóbb legyen.
Meg is ragadnám a lehetőséget: Köszönöm, köszönöm, köszönöm.
üdv!
Pedig szeretem a téli sportokat is, de arra semmi időm. Ahogy clarus írta, tegnap késő estére sikerült befejeznünk a TVK moziját, ami fali Rhea Pro szett lett, 9.2 rendszerben, kb 240 légköbméterre.
Nem tűntem el, csak sajnos igazán kevés az időm netezni, de igyekszek mihamarabb hírt adni mindenről.
Naim-ZU
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Clarus hangfalak
Szerencsére tényleg van mit csinálni, éppen most fejeztük be a TVK-nál egy nagy mozit, hamarosan képek a galériában.
Hát igen a napi 12-16 óra meló mellet nem nagyon marad idő sokmindenre.
Látod BÓTAJÓZSEF sem síelni van.
Kitartást nekik.
De azért dolgoznak hogy nekünk is jóbb legyen.
Meg is ragadnám a lehetőséget: Köszönöm, köszönöm, köszönöm.
Clarus hangfalak
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Clarus hangfalak
Nos...Clarus... Kicsit még az elozo témákrol...a Hiltonos bemutaton nagyon jol képviselzék magukat...dicséret érte!
2 honap vergodés után végre bejárathattam a "kis" Titan pro front hangsugárzokat a "megkisebb" helios végerositovel....a hangfalak nagyon birják a terhelést és tényleg kell hozzá a 40m2
Az elején kicsit csalodottnak éreztem magam, de szerencsére csodálatosan bejárodott a hangfal. Nem csak a Jean Micheal Jarre de a progressive zene is csoda fuleimnek, na és persze a kedves kollégiumi barátaimnak, akik nem tudnak tolem zenét hallgatni.
A mélysugárzót elsore kevésnek tartottam...látomásra pedig a magasakat. A magasak teljesitménye nagyon jo, a közép pedig gyögyörüen tiszta. A mély kituno, bár kezdem ugy érezni hogy a 7.1 még jobb lenne persze ezzel ki ne lenne igy.
Szó ami szó, nagyon jo terméket sikerult késziteniuk, csak a gyártási időre panaszkodhatok...bár ez csak az én balszerencsém volt :S
Ajánlom mindenki figyelmébe! Nagyon rensdes emberek és minőségi termékkel.
Szervusz Kasya!
Elnézést kérünk, hogy valóban egy kicsit nehezen jött össze a dolog!
Örülök viszont, hogy miután megoldottuk a problémádat, most már megelégedéssel használod a Titan Pro-at és a Heliost. És nagyon szépen köszönjük az elismerő szavakat!
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Clarus hangfalak
Ez tény hogy nem ok nélkül van annyi megrendelés.
És néha valóban csúszik a határidő viszont érdemes várni egy kicsit.
Clarus hangfalak
Szó ami szó, nagyon jo terméket sikerult késziteniuk, csak a gyártási időre panaszkodhatok...bár ez csak az én balszerencsém volt :S
Örüljünk ennek.
Végre egy magyar cég aki le van kötve eléggé melóval.
Bizonyára ez is azért van,mert sok a megelégedett ügyfél.
Webáruház:
Clarus hangfalak
Nos...Clarus...
Kicsit még az elozo témákrol...a Hiltonos bemutaton nagyon jol képviselzék magukat...dicséret érte!
2 honap vergodés után végre bejárathattam a "kis" Titan pro front hangsugárzokat a "megkisebb" helios végerositovel....a hangfalak nagyon birják a terhelést és tényleg kell hozzá a 40m2
Az elején kicsit csalodottnak éreztem magam, de szerencsére csodálatosan bejárodott a hangfal. Nem csak a Jean Micheal Jarre de a progressive zene is csoda fuleimnek, na és persze a kedves kollégiumi barátaimnak, akik nem tudnak tolem zenét hallgatni.
A mélysugárzót elsore kevésnek tartottam...látomásra pedig a magasakat. A magasak teljesitménye nagyon jo, a közép pedig gyögyörüen tiszta. A mély kituno, bár kezdem ugy érezni hogy a 7.1 még jobb lenne persze ezzel ki ne lenne igy.
Clarus Titan Pro front + Helios stereo 600w erősítő
Clevo M57A (GeForce GO 7800GTX 256 + 7.1 SRS)
O2 XDA ATOM (GPS + GSM + PDA)
KTM Ultra Sport (Shimano Deor XT szett)
Nota bene! Nihil nimis! But enjoy the life, hogy jo legyen a közérzeted is!
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

Clarus hangfalak
Nem az én tisztem de be jelentem hogy végre meg nyitott a "Clarus Shop".És egy fórum is. Akit érdekel nézze meg.
http://www.clarus-shop.hu/aruhaz.php
Köszi, akartam si szólni, de sajna haldolik a számítógépem éppen.
Tehát mindenkit szeretettel várunk ott is.
Naim-ZU