Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

dékány
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: dékány »

a plazmához akkor vennék hdmi kábelt is és érdekelne hogy a profigold hdmi kábelekről mi a véleményetek? nem a legolcsóbb kábelek, de a minőségük arányban van az árukkal?
TV:Pioneer 4280XA; Erősítő:Marantz SR-5200; DVD-lejátszó: Denon DVD-1910; Front: TDL RTL 3; Center: Wharfedale Diamond 8 Center; Surround: Wharfedale Diamond 8.1 Surrond; Sub: Wharfedale Power Cube 12A Konzol: XBOX 360; HD lejátszó: Popcorn Hour NMT-100A

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: szekeresb »

Kéne gyorsban segítség: hogyan tudom megnézni Pana 42PV60-nál a PANEL-PDROM verzióját?Elég belépni a szervizmenübe?

Keresd meg oddman szaktársat, az ő tv-jén frissítettek szoftvert. Szerintem fogja tudni.

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

www.digitalplaza.huerről a boltrol van valami tapasztalat? ők 507.000-ért 3 év basys garanciát adnak.

Tapasztalatom nincs, de megnéztem a honlapjukat.

Nem tudom valójában milyen cég lehet, de én nem vennék olyantól ahol a SONY VPL-HS3 projektor mint "új" termék van kitéve 364700 ft.-ért

Miért? Ha nekik új. Vagy nem arra gondoltak, hogy újat árulnak és nem használtat?

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hali! 
Én a Netdeponál vettem az aláírásomban szereplő hangfalakat, cd játszót és a pioneer dvd-t is. Teljesen megvoltam elégedve mind a termékekkel, mind az üzlettel. Amikor a hangfalakat rendeltem (2005. december) 2006. januártól olcsóbbak lettek és a januári áron adták annak ellenére, hogy már decemberben megrendeltem. Én így jártam velük.

Nem is akkor szokott gond lenni amikor viszed a pénzt, akkor minden tökéléletes, hanem amikor nem jönnek el a TV-dért, neked kell becipelni a szervízbe és heteket kell várnod.
Tehát nem az a korrektség, hogy előre köszönnek amikor mész a teli pénztárácával....
Hanem amikor gond van, akkor azt hogyan és mennyi idő alatt intézik.
Nekem a majdnem 3 éves dvd-nél a basyses jótálásban 10 nap alatt megjavították a kijelzőt.

Lehet, hogy kimaradt valami. Mi köze van a netdepónak a szervízbe történő bejuttatáshoz?

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

Plazma

Hozzászólás Szerző: Skipper »

Kéne gyorsban segítség: hogyan tudom megnézni Pana 42PV60-nál a PANEL-PDROM verzióját?
Elég belépni a szervizmenübe?
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Plazma

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Hali! 
Én a Netdeponál vettem az aláírásomban szereplő hangfalakat, cd játszót és a pioneer dvd-t is. Teljesen megvoltam elégedve mind a termékekkel, mind az üzlettel. Amikor a hangfalakat rendeltem (2005. december) 2006. januártól olcsóbbak lettek és a januári áron adták annak ellenére, hogy már decemberben megrendeltem. Én így jártam velük.

Nem is akkor szokott gond lenni amikor viszed a pénzt, akkor minden tökéléletes, hanem amikor nem jönnek el a TV-dért, neked kell becipelni a szervízbe és heteket kell várnod.
Tehát nem az a korrektség, hogy előre köszönnek amikor mész a teli pénztárácával....
Hanem amikor gond van, akkor azt hogyan és mennyi idő alatt intézik.
Nekem a majdnem 3 éves dvd-nél a basyses jótálásban 10 nap alatt megjavították a kijelzőt.

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: Ratman »

www.digitalplaza.huerről a boltrol van valami tapasztalat? ők 507.000-ért 3 év basys garanciát adnak.

Tapasztalatom nincs, de megnéztem a honlapjukat.

Nem tudom valójában milyen cég lehet, de én nem vennék olyantól ahol a SONY VPL-HS3 projektor mint "új" termék van kitéve 364700 ft.-ért

dékány
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

A Netdeponal rendeltem egy DVD jatszot reggel nyolckor.10 ora korul jott egy e mail toluk :sajnos pont ma dragult meg az
altalam rendelt termek. Hat ez erdekes.
                                                            udv. M.T.

Én két lejátszót vettem eddig tőlük, velem mindkétszer korrektek voltak.
Talán egyedi árajánlatot kellene tőlük kérni a tv-re, meg a lejátszóra, ha egyszerre veszed meg náluk. Persze a többiektől is meg lehet kérdezni ugyanezt, meg itt a fórumon is vannak kereskedők, akiket megkereshetsz.

én is a netdepo-nál vettem a denon dvd lejátszót. szerintem is az egyik legkorrektebb cég. de ha van másik cégnél 12-vel olcsobban akkor inkább onnan venném.
az az igazság hogy nekem "csak egy tévé" kéne majd ha lesz denon blu-ray lejátszó akkor majd egy olyan mellé
szóval szerintetek lehetne alkudni esetleg az árból?
TV:Pioneer 4280XA; Erősítő:Marantz SR-5200; DVD-lejátszó: Denon DVD-1910; Front: TDL RTL 3; Center: Wharfedale Diamond 8 Center; Surround: Wharfedale Diamond 8.1 Surrond; Sub: Wharfedale Power Cube 12A Konzol: XBOX 360; HD lejátszó: Popcorn Hour NMT-100A

karlosz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 307

Plazma

Hozzászólás Szerző: karlosz »

Hali!

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

A Netdeponal rendeltem egy DVD jatszot reggel nyolckor.10 ora korul jott egy e mail toluk :sajnos pont ma dragult meg az
                                                            udv. M.T.

Én két lejátszót vettem eddig tőlük, velem mindkétszer korrektek voltak.
Talán egyedi árajánlatot kellene tőlük kérni a tv-re, meg a lejátszóra, ha egyszerre veszed meg náluk. Persze a többiektől is meg lehet kérdezni ugyanezt, meg itt a fórumon is vannak kereskedők, akiket megkereshetsz.

dékány
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

www.digitalplaza.hu
erről a boltrol van valami tapasztalat? ők 507.000-ért 3 év basys garanciát adnak.

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Plazma

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Két fajta garancia van a kötelező ami egy év és a önként vállalt ami ezen felűl bármi lehet.
A hivatalos pioneer képviselő a Basys, ők három évet adnak rá.
A többiek meg szabadon választottan, de min. 1 évet.
Ettől függetlenül még lehet jó a többi bolt is és intézhetik korrektűl a jótállási ügyeket.

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

mtibor
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: mtibor »

A Netdeponal rendeltem egy DVD jatszot reggel nyolckor.
10 ora korul jott egy e mail toluk :sajnos pont ma dragult meg az
udv. M.T.

dékány
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

közben utánnajártam. electro store-nál csak 2 év garancia.
az av planet elég érdekes emailt küldött a kérdésemre:
kérdés:
Érdeklődni szeretnék, hogy a Pioneer PDP-4280XA és a Pioneer PDP-5080XA plazma televíziókra hivatalos 3 éves basys garancia van?
válasz:
Minden garancia hivatalos, nincs nem hivatalos garancia.
Amennyiben olyat szeretne, onnan is tudunk rendelni, az aktuális árat, akkor le kell kérdezzük.
na most akkor ezen igazodjon el az ember. hivatalos a garancia, de ha olyat szeretnék akkor olyat is tudnak rendelni nem értem a levelet
marad a netdepo...

dékány
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, hogy az interneten hol vásároljak tévét.
Nézegettem a neten a Pioneer PDP-4280XA plazmát és találtam 3 cégnél ilyet 507.000-ért (electro store, av planet meg mégegy) ,netdepo 519.900 de a basys árlistán az ára 569.000. ezeknél a cégeknél miért ilyen olcso? lehet hogy a gari-val nem stimmel valami? mondjuk netdepo-n kivan írva hogy 36 hónap garancia.
szoval érdemes a fent említett boltokból beszerezni?

mtibor
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: mtibor »

Sziasztok.Én most vettem LG42PC51 típusú plazma televizíót. A TV adás minősége 4 méterről nézve már szép legalábbis szerintem, bár én nem nézek annyit TV-t. A DVD (Panasonic S42) egy egyszerű (nem árnyékolt, nem aranyozott, ára kb.:500Ft) SCAR-t kábellel van összekötve a TV-vel, mégis gyönyörű szép képet ad , a tömörített DVD-knek is. Annyi kérdésem lenne ahhoz akinek úgyanilyen készüléke van mármint TV, hogy műkődés közben az ővé serceg-e? A boltban ahol vettem szólt a zene meg sokan voltunk és lehet hogy én nem hallottam meg, de itthon ahogy üzembe helyeztem és készenléti állapotból bekapcsoltam folyamatosan serceg a bal hátulja felől és picit zavaró. Arra lennék kiváncsi hogy ez normális vagy már vihetem is a szervízbe a TV-t?
Válaszokat előre is köszönöm.

Sziasztok!
Az ocsem epp ma vett egy ilyen LG 42PC51-es plazmat, es az is serceg,
de inkabb zizges fele hangot ad. A csendes szobaban egy kisse zavaro.
Nem a plazma panel mukodesebol fakadoan adja ezt a hangot?
Mert gazkisules elven mukodik hasonloan a fenycsohoz.
Udv. M.T.

Barti
Isten Hozott! :)

Plazma

Hozzászólás Szerző: Barti »

Sziasztok.Én most vettem LG42PC51 típusú plazma televizíót. A TV adás minősége 4 méterről nézve már szép legalábbis szerintem, bár én nem nézek annyit TV-t. A DVD (Panasonic S42)  egy egyszerű (nem árnyékolt, nem aranyozott, ára kb.:500Ft) SCAR-t kábellel van összekötve a TV-vel, mégis gyönyörű szép képet ad , a tömörített DVD-knek is. Annyi kérdésem lenne ahhoz akinek úgyanilyen készüléke van mármint TV, hogy műkődés közben az ővé serceg-e? A boltban ahol vettem szólt a zene meg sokan voltunk és lehet hogy én nem hallottam meg, de itthon ahogy üzembe helyeztem és készenléti állapotból bekapcsoltam folyamatosan serceg a bal hátulja felől és picit zavaró. Arra lennék kiváncsi hogy ez normális vagy már vihetem is a szervízbe a TV-t?

nekem ue van csak 50es eddig nem vettem észre, de most meghallgattam... ha ez megnyugtat közelröl valoban hallani hogy serceg... hogy normális-e? nem tudom

Hali!

Én most rendeltem egy ilyet, mármint 50es Pc 51et... neked mióta van meg? meg vagy vele elégedve?

üdv: Barti
Tv:Sony Kp 61PS1, DVD lejátszó: Pio DVD 350 (Philips DVD737), Erősítő: Pio VSX-D1011, Hangfal Front Wharfedale Pacific PI20, Back Pi20, Sorround Back Pi20, Center Wharfedale Pacific, Sub: Wharfedale PC 15

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

KURO

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Fekete

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Pio 508XD

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Sziaszok! TV vásárlás előtt állok. Szeretném a tanácsotokat kérni a PANA 42PV70-essel kapcsolatban. Én dvd nézésre venném, amig a párom elsősorban TV műsorokat nézne rajta. Nektek mi a tapasztalatotok a síma tévéműsorokkal kapcsolatban ezen a TV-n? Tapasztalatatok már beégést?
Ha visszaolvasol, akkor megtalálod a választ. De úgy látom, nincs ehhez kedved.
Nem fog beégni. Az első kétszáz üzemórában célszerű bejáratni a készüléket és nem lesz gondod. Bejáratás módja többször leírva, üzemóra szintén. De bátran vedd meg, nem fog beégni.

edyboj

Plazma

Hozzászólás Szerző: edyboj »

Sziaszok! TV vásárlás előtt állok. Szeretném a tanácsotokat kérni a PANA 42PV70-essel kapcsolatban. Én dvd nézésre venném, amig a párom elsősorban TV műsorokat nézne rajta. Nektek mi a tapasztalatotok a síma tévéműsorokkal kapcsolatban ezen a TV-n? Tapasztalatatok már beégést?

Sheltem77
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Sheltem77 »

Sziasztok.Én most vettem LG42PC51 típusú plazma televizíót. A TV adás minősége 4 méterről nézve már szép legalábbis szerintem, bár én nem nézek annyit TV-t. A DVD (Panasonic S42)  egy egyszerű (nem árnyékolt, nem aranyozott, ára kb.:500Ft) SCAR-t kábellel van összekötve a TV-vel, mégis gyönyörű szép képet ad , a tömörített DVD-knek is. Annyi kérdésem lenne ahhoz akinek úgyanilyen készüléke van mármint TV, hogy műkődés közben az ővé serceg-e? A boltban ahol vettem szólt a zene meg sokan voltunk és lehet hogy én nem hallottam meg, de itthon ahogy üzembe helyeztem és készenléti állapotból bekapcsoltam folyamatosan serceg a bal hátulja felől és picit zavaró. Arra lennék kiváncsi hogy ez normális vagy már vihetem is a szervízbe a TV-t?

Távírati stílusban:
1. Szerintem nem normális. Nekem mondjuk Panám van, az nem serceg, de a haveromnak LG-je és az sem.
2. Három munkanapig cseregarancia van mindenre. Addig intézkedj, amíg lehet!
3. Ha idősebb mint három napos, akkor hívd ki a szervízt, mutatsd meg nekik. De ne hagyd magad!
4. A lejátszó komponens video kimenetén elvileg jobb képet tudsz csinálni, mint a Scart-on.

"4. A lejátszó komponens video kimenetén elvileg jobb képet tudsz csinálni, mint a Scart-on."

Nem elvileg hanem gyakorlatilag is...

Amennyiben a lejátszó képes minimum 108mhz/12bites video dac sávszélességű átalakításra és kábelnek mondjuk egy profigold van betéve ember legyen a talpán aki megkülönbözteti minőségre a HDMI-t a komponenstől...Csodálatos képe van frankó tvn.

TV: Panasonic TH-42PV70P
Asztali DVD: Sony DVP-NS930V
Hangfalszett: Altec lansing 621 2.1 Ultimate

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Igaz nekem pv70-m van, de a Pio plazmák a legjobbak!
Nyugodt szívvel tudom ajánlani őket, no meg a Panákat is!!!

Üdv.

Ez bizony így van.

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”