Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Blu-Ray lejátszók
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok.Mi a véleményetek a Panasonic DMP-BD30-ról?
500 dollár körüli árról írnak.Az jól hangzik.
Nem tudom nálunk mikor lesz kapható.
Tudtok róla valamit?
link:My Webpage
Állítólag a samu kombónál hamarabb. Bár nem bizti
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok.
Mi a véleményetek a Panasonic DMP-BD30-ról?
500 dollár körüli árról írnak.Az jól hangzik.
Nem tudom nálunk mikor lesz kapható.
Tudtok róla valamit?
link:My Webpage
Mozi:Optoma HD 73 Beamax R-Black 106' Philips 32PW 8707 Panasonic DMR-ES 20 Popcorn Hour MT 100
Harman-Kardon AVR 235 Echotech-M 8000
Blu-Ray lejátszók
Erről mit hallottatok?Érdemes lenne ezt vennem,vagy inkább Pioneer LX70-est.
BDP-S500 a nagyobb készülék neve, mely £600-ért a kistestvér funkcióin kívül 1080p-s DVD lejátszást, motoros mozgatású lemeztálca-ajtót, hi-fi minőségű hangzást és digitális (bitstream) kimenetet (HD Audio formátumokhoz) nyújt.
Várj a Sonyra. Mindenképpen jobb, olcsóbb. A Pio-ból a 70A-jelű tudja azt amit a Sony 500-asa.
Köszi az infót.
Megvárom a Sonyt és az uj Samsungot,mely mindkét formátumot lejátsza majd.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Blu-Ray lejátszók
Erről mit hallottatok?Érdemes lenne ezt vennem,vagy inkább Pioneer LX70-est.
BDP-S500 a nagyobb készülék neve, mely £600-ért a kistestvér funkcióin kívül 1080p-s DVD lejátszást, motoros mozgatású lemeztálca-ajtót, hi-fi minőségű hangzást és digitális (bitstream) kimenetet (HD Audio formátumokhoz) nyújt.
Várj a Sonyra. Mindenképpen jobb, olcsóbb. A Pio-ból a 70A-jelű tudja azt amit a Sony 500-asa.
Házimozi: InFocus X10 FullHD DLP projektor -=- Sony 52W3000 FullHD LCD TV -=- Samsung BD-P2500 és Sony PS3 Blu-ray -=- Onkyo TX-SR805 THX Ultra2 HD erősítő -=- Sony RDR-HX825 DVD -=- HTPC (Xbox360 HD DVD kiegészítővel) -=- Jamo E8 széria 7.1 -=- Logitech Harmony 1000 rendszertáv
Házimozi galéria
Blu-Ray lejátszók
Erről mit hallottatok?
Érdemes lenne ezt vennem,vagy inkább Pioneer LX70-est.
Webáruház:
Blu-Ray lejátszók
Viszont tudja e valaki hogy a ps3 lejátsza az mkv file okat ? ?
Nem,egyik aztali Blu-ray sem tudja lejátszani az MKV file-okat,ez alól a PS3 sem kivétel!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Blu-Ray lejátszók
Most állok Blue Ray vásárlás előtt.Kipróbáltuk a Sony 1-es modellt,de egy csomó DVD filmet nem játszott le.
A tesztek alapján a Pioneer 70-es modellt tartják a legjobbnak.
Kinek mik a tapasztalatai és mit javasoltok?
Én tök igy vagyok csak a ps3 40 gb modelt választom...
ár érték arányában ez a legjobb választás én szerintem .
Viszont tudja e valaki hogy a ps3 lejátsza az mkv file okat ? ?
Blu-Ray lejátszók
Most állok Blue Ray vásárlás előtt.Kipróbáltuk a Sony 1-es modellt,de egy csomó DVD filmet nem játszott le.
Firmware update mindegyik lejátszó esetében erősen ajánlott.
A német "Video" magazin tesztje szerint a Samsung BDP-1400 képminőségben csak egy picit marad el, hangminőségben még kisebb a különbség. Egyértelműen az ár-érték viszonyban jobb a Samu! (A Pio kb. 2x annyiba kerül....)
Az LX70-el vigyázz, mert az okosabb változat az LX70A ami 1.3-es HDMI-vel és még egy-két plusszal fel van szerelve az Régebbi LX70-hez képest....
Egy valamit még mindenképpen vegyél figyelembe, még egyikük sem támogatja a BD-Profile 1.1-et, ami a későbbi lemezekkel inkompatibilitáshoz vezethet ....
Blu-Ray lejátszók
Firmware update mindegyik lejátszó esetében erősen ajánlott.
Blu-Ray lejátszók
Most állok Blue Ray vásárlás előtt.
Kipróbáltuk a Sony 1-es modellt,de egy csomó DVD filmet nem játszott le.
Webáruház:
Blu-Ray lejátszók
-ék...
...két szomszédos betű az á és é...
Bocsánat!
Németh Miklós
Mark Levinson, Bladelius, Harbeth
Blu-Ray lejátszók
-ék...
...két szomszédos betű az á és é...
Blu-Ray lejátszók
Európában már megint bekapjuk a cumit.Japánban már évvégén lesznek BD felvevők is tárolóval együtt.
Minket pedig ehelyett hangzatos "frissített BD PROFILE" és társaival etetnek.
Annak idején a VHS videóknál mt szóltatok volna, hogyha csak lejátszani tudott volna a videó???
Én biztos nem veszek addig HD-playert, amíg "felvétel indulj" nincs!!!
nekem volt sima 3 fejes, asszem fisher márkájú playerem. tök boldog voltam vele, meg egy rft színestévével, aminek akkor az itthon kapható legnagyobb képernyője volt (még sarkított szélekkel és nem 4:3 képaránnyal)
mellesleg hova is lenne érdemes itthon hd asztali felvevőt venni? sőt, egyáltalán bd/hddvd lejáccót? mert még az utóbbi is egy elég szűk rétegnek szól. se olcsó korong, se olcsó film hozzá.
Legalább 400 órányi zenei adást tudnák felvenni HD-ben az EURO1080 EXQI adójáról már most is...
Blu-Ray lejátszók
Európában már megint bekapjuk a cumit.Japánban már évvégén lesznek BD felvevők is tárolóval együtt.
Annak idején a VHS videóknál mt szóltatok volna, hogyha csak lejátszani tudott volna a videó???
nekem volt sima 3 fejes, asszem fisher márkájú playerem. tök boldog voltam vele, meg egy rft színestévével, aminek akkor az itthon kapható legnagyobb képernyője volt (még sarkított szélekkel és nem 4:3 képaránnyal)
mellesleg hova is lenne érdemes itthon hd asztali felvevőt venni? sőt, egyáltalán bd/hddvd lejáccót? mert még az utóbbi is egy elég szűk rétegnek szól. se olcsó korong, se olcsó film hozzá.
Hobbi szinten űzöm a filmfikázást itt.
Blu-Ray lejátszók
Európában már megint bekapjuk a cumit.
Japánban már évvégén lesznek BD felvevők is tárolóval együtt.
Blu-Ray lejátszók
Szeva Mindenkinek!Ps-3 kb 1 évre , jó alternativa szerintetek BR-filmnézésre ?
Teljesen.Blu ray-en kiváló a kép,tud 24P-t.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Blu-Ray lejátszók
NEM.
miért ne lenne jo ?? Szerintem akár 2 évre is ok !!
Blu-Ray lejátszók
Következő generációs Blu-ray-lejátszó a Panasonictól
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
Blu-Ray lejátszók
NEM.
TV: PANASONIC TH-37PV70P, ERŐSÍTŐ: YAMAHA RX-V661, SAT VEVŐ: DREAMBOX DM7020Si, DVD:Pioneer DV-600 , HANGFAL: 2x Dali Concept2, 2x DALI Concept 1, DALI Concept Center.
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Tud esetleg valaki valamit konkrétumot a Samsung HT-BD2 házimozi rendszer megjelenéséről? Azt tudom, hogy a BD-UP5000 csúszik, de remélem ez azért még megjelenik idén...
Előre is köszi!
Szerintem azt is felkészítik a BD Profile 1.1-re
Műszaki cucc:
Blu-Ray lejátszók
Sziasztok!
Tud esetleg valaki valamit konkrétumot a Samsung HT-BD2 házimozi rendszer megjelenéséről? Azt tudom, hogy a BD-UP5000 csúszik, de remélem ez azért még megjelenik idén...
Előre is köszi!
Sony KDL-40W4000; Sony KDL-32V2500; Sony PS3; Onkyo TX-SR606
Blu-Ray lejátszók
puff
Műszaki cucc:
Blu-Ray lejátszók
Ma kiderül van-e Samu legyen igazatok!
szvsz nem lesz...
Tudtam én is hogy nem lesz, ezáltal a fenkölt csak "6 helyen kapni" beírás nem helytálló.Szerintem kissé hiányosak Imuthesz személyes tapasztalatai ezügyben!
én se tudhatok mindent
Sony KDL-40X2000 FullHD; Sony 32S2510
AsusPW201; CoolerMaster830; Tagan 580W; E6700; ABIT IX38 QuadGT s775; Kingston HyperX 2GB 1066MHz DDR2; 150GB RAPTOR 10000rpm; Asus GF8800GTX; Cooler CNPS9500; Logitech Z5500 5.1; Hitachi 1000 GB; Bill: Razer Lycosa eger: Lachesis egerpad: Razer Bundle
Blu-Ray lejátszók
Szeva Mindenkinek!
Ps-3 kb 1 évre , jó alternativa szerintetek BR-filmnézésre ?
Sound & Vision :
Marantz- Sony - Playstation - XOX