Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Htpc (Home Theatre PC)

Vendég

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: Vendég »

és az én kis kérdéseim?

moczy
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: moczy »

Én egy ilyet használok, igaz ez "kicsit" magasabb árfekvésű, viszont tökéletes: Logitech DiNovo Edge

jvangyia
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: jvangyia »

Így néz ki:
ez eleg jol nez ki

Kép 1
Kép 2
Kép 3

Hááát a dobozán az van hogy 5m en túl is jó lehet, az ára sem rossz, egyedül az a kérdés, hogy az optikai egér(mert ugye ez nem lézeres) működik-e a fotel bőr karfáján.

Szerintem annyira működik a bőr karfán amennyire egy másik átlagos optikai egér, ez sem szeretei ha egyenetlen az alatta lévő felület. Nálam a piros fotelen megy, csak a kis hely miatt kényelmetlen így a használata. Fontos, hogy az adót (vevőt) ne árnyékolja le fém felület, mert akkor jelentősen lecsökkenhet a hatótávolság. Ami még tetszik benne, hogy nem kell szinkronizálni egyik eszközt sem, magától megteszi ha rátalál az adóra.

GuMiSZu
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: GuMiSZu »

nekem ilyenem van
http://www.trust.com/products/default.aspx?item=14736

ez is cool, ennél van komolyabb is akinek igénye van rá

supercharley
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: supercharley »

Így néz ki:
ez eleg jol nez ki

Kép 1
Kép 2
Kép 3

Hááát a dobozán az van hogy 5m en túl is jó lehet, az ára sem rossz, egyedül az a kérdés, hogy az optikai egér(mert ugye ez nem lézeres) működik-e a fotel bőr karfáján.

Vendég

Htpc (Home Theatre PC)

Na, megosztom a tpasztalatokat, hogy mit sikerült alkotnom.VLC Media Player-rel nem ismeri fel a házimozi erősítő a hangot, csak akadozva megy, hiába állítom az audio decodert SPDIF-re.
Media Player Classicban már működik, de amikor indítom a filmet, elég sokáig gondolkozik, konkrétan villog az erősítő kijelzője, hogy felismerte-nem ismerte fel, aztán olyan 5 másodperc után magáhoztér a rendszer. Ez csak HD filmeknél van.
DVD-knél semmi gond, ugymond pöcc-röffre felismeri a hangformátumot, és megy.
A lejátszóprogikkal van a gond, az biztos. Nincs ezeken kívül valami jobb progi?

Amit még próbálj meg, hogy a default audio renderert Direct Sound-ról állítsd Wave Out-ra.

ezt én is megpróbáltam, így meg se nyitja az mkv t:(

Vendég

Htpc (Home Theatre PC)

na a haali n kívül a többi már eddig is volt, ez van ottan
Rakd fel a legújabb ffdshow-t. Ezt kell hogy lásd:

na mindent lekaptam és újraraktam,

ha spdif re állítom egyáltalán nem is szól semmi:(

ha alul még plussz bepötyizem a Use spdif.. sort akkor sincs hang

jvangyia
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Htpc (Home Theatre PC)

Így néz ki:
ez eleg jol nez ki

Kép 1
Kép 2
Kép 3

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

Így néz ki:
ez eleg jol nez ki

o v e r p o w e r e d

jvangyia
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Htpc (Home Theatre PC)

Igazán nem tudom mi baj lehet vele, normálisan működik és kész. Nekem 20 rugót nem ér meg egy billentyűzet meg egér.
Most vetted? Mert akkor elszaladok a LIDL-be én is. Ennyit simán megér.

A múlt héten vettem, de úgy tudom, hogy nem volt akciós, szóval valószínű, hogy most is ennyi az ára. Állítólag 36 hó garancia van rá. A pénztáros csajszi azt mondta, hogy ha bedöglik, akkor oda kell visszavinni és kicserélik. Ha nincs, akkor viszaadják a pénzt, tehát sok rizikó nincs benne.

Scott
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 2

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: Scott »

Na, megosztom a tpasztalatokat, hogy mit sikerült alkotnom.VLC Media Player-rel nem ismeri fel a házimozi erősítő a hangot, csak akadozva megy, hiába állítom az audio decodert SPDIF-re.
Media Player Classicban már működik, de amikor indítom a filmet, elég sokáig gondolkozik, konkrétan villog az erősítő kijelzője, hogy felismerte-nem ismerte fel, aztán olyan 5 másodperc után magáhoztér a rendszer. Ez csak HD filmeknél van.
A lejátszóprogikkal van a gond, az biztos. Nincs ezeken kívül valami jobb progi?

Amit még próbálj meg, hogy a default audio renderert Direct Sound-ról állítsd Wave Out-ra.

Vendég

Htpc (Home Theatre PC)

zoomplayer? smplayer?

én esküszöm, hogy a konfogtól meg az oprendszertől meg mindentől függ, hogy éppen mi szeret működni:)

t97eat
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 208

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: t97eat »

Na, megosztom a tpasztalatokat, hogy mit sikerült alkotnom.
VLC Media Player-rel nem ismeri fel a házimozi erősítő a hangot, csak akadozva megy, hiába állítom az audio decodert SPDIF-re.

Scott
Fórumlakó
Fórumlakó

Htpc (Home Theatre PC)

Igazán nem tudom mi baj lehet vele, normálisan működik és kész. Nekem 20 rugót nem ér meg egy billentyűzet meg egér.
Most vetted? Mert akkor elszaladok a LIDL-be én is. Ennyit simán megér.

Scott
Fórumlakó
Fórumlakó

Htpc (Home Theatre PC)

Rakd fel a legújabb ffdshow-t. Ezt kell hogy lásd:

Vendég

Htpc (Home Theatre PC)

nemtudom, de nekem a HP egerem 6 évig bírta amikor eltört a gomb a genius meg fél.
billentyűzetemet is 6-7 éve használom és sokszor csapkodtam már az 1-2 ezres gagyikat melóhelyen emikor nem érintkeztek a gombok pár hónap után.
szerintem egyszer kell jót venni és azzal elvagy, nem az ócskákat cserélgetni és mindig vackot haszánlni:)
mondjuk aki keveset gépezik annak mind1.

ez vajon mi?

A csuda tudja, egy bilentyűzet sosem tudott felvillanyozni. Most is egy tök olcsó Genius-t használok, az egér úgyszintén. Az említett bil., egér páros HTPC-hez lesz, valószínű, hogy nem lesz agyon nyomogatva. Az egéren ráadásul vannak plusz gombok, amivel a chapter váltás, előre-hátra tekerés, play, pause megoldható, akár tavirányítóként is funkcionál. Nekem ennél nem kell több. Ja és a munkahelyen a könyvelő kolleganőim már nem egy drága billentyűzetet vertek agyon fél év alatt, azóta csak olcsókat veszek.

ja ha csak filmet bizgetni kell akkor jó az ócsó is:)
amúgy nem az ár számít, hanem a minőség, eddig nekem HP meg IBM vált be,
külön nem is tudom hogy nyomatják e ezeket, de pl azokat a fekete bill ek egerek amiket IBM szerverekhez adnak azok nagyon tutik:) szervernek meg jó a 200ft os is, hogy porosodjon mellette ha egyáltalán rá van dugva valami.

jvangyia
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Htpc (Home Theatre PC)

nemtudom, de nekem a HP egerem 6 évig bírta amikor eltört a gomb a genius meg fél.
billentyűzetemet is 6-7 éve használom és sokszor csapkodtam már az 1-2 ezres gagyikat melóhelyen emikor nem érintkeztek a gombok pár hónap után.
szerintem egyszer kell jót venni és azzal elvagy, nem az ócskákat cserélgetni és mindig vackot haszánlni:)

ez vajon mi?

A csuda tudja, egy bilentyűzet sosem tudott felvillanyozni. Most is egy tök olcsó Genius-t használok, az egér úgyszintén. Az említett bil., egér páros HTPC-hez lesz, valószínű, hogy nem lesz agyon nyomogatva. Az egéren ráadásul vannak plusz gombok, amivel a chapter váltás, előre-hátra tekerés, play, pause megoldható, akár tavirányítóként is funkcionál. Nekem ennél nem kell több. Ja és a munkahelyen a könyvelő kolleganőim már nem egy drága billentyűzetet vertek agyon fél év alatt, azóta csak olcsókat veszek.

Vendég

Htpc (Home Theatre PC)

ez vajon mi?

jvangyia
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Htpc (Home Theatre PC)

Vendég

Htpc (Home Theatre PC)

Sziasztok! 
Új helyre költöztem, jó nagy a nappalim, a HTPC-m így jó messzire került a fotelemtől(kb. 5m). Most derült ki hogy a hiperszuper Logitech lézeres, rádiós billentyűzet-egér kombóm nem viszi át ezt a távolságot.
Nézegettem ezeket a levegőben is működtethető 3D-s egereket, de még nagyon drágák. Megfelelne valamilyen lézeres(hogy a fotel bőr karfájáról is működjön), rádiós, 5-10m hatótávolságú egérke is, de nem nagyon van ilyenből választék. Esetleg van valakinek valami jól bevált eszköze ilyen célra?
Esetleg ezek a prezentációs célokra készített egerek? Ezeknek lehet a gombjait hagyományos egérgombokként is használni? Gondolom hogy igen, de biztos nem vagyok!

Én 5e Ft-ért vettem a Lidl-ben 2.4GHz-es egér, billentyűzet párost. Ha az előlapi USB-be dugtam, akkor nem tudtam olyan messze menni, hogy ne működjön.

ezekkel is csak az a baj, hogy kábeles billentyű, egér párost se kapsz 5 ért olyat ami használható vagy csak engem zavar ha szar az egér, meg hajlik a billentyúzet és nem lehet rendesen kopogni a gombokon.

amúgy ezt érdemes szvsz meglesni

Microsoft Wireless Optical Destop 3000

10k van benne egér meg billentyű, természetesen semmiylen pontos adat nem derül ki róla sehol:(

valami ilyesmi nekem is tetszene HP vagy IBM be görgős egérrel, bár nemhiszem hogy lenne még ilyesmi görgővel:(

jvangyia
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Htpc (Home Theatre PC)

Így néz ki:

jvangyia
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Htpc (Home Theatre PC)

Sziasztok! 
Új helyre költöztem, jó nagy a nappalim, a HTPC-m így jó messzire került a fotelemtől(kb. 5m). Most derült ki hogy a hiperszuper Logitech lézeres, rádiós billentyűzet-egér kombóm nem viszi át ezt a távolságot.
Nézegettem ezeket a levegőben is működtethető 3D-s egereket, de még nagyon drágák. Megfelelne valamilyen lézeres(hogy a fotel bőr karfájáról is működjön), rádiós, 5-10m hatótávolságú egérke is, de nem nagyon van ilyenből választék. Esetleg van valakinek valami jól bevált eszköze ilyen célra?
Esetleg ezek a prezentációs célokra készített egerek? Ezeknek lehet a gombjait hagyományos egérgombokként is használni? Gondolom hogy igen, de biztos nem vagyok!

Én 5e Ft-ért vettem a Lidl-ben 2.4GHz-es egér, billentyűzet párost. Ha a vevőt az előlapi USB-be dugtam, akkor nem tudtam olyan messze menni, hogy ne működjön.

Vendég

Htpc (Home Theatre PC)

bocs, elnéztem, az is fennt van

Vendég

Htpc (Home Theatre PC)

erre az SPDIF es dolby, dts kivezetésre nincs tippje senkinek akkor?a playerekben nem találtam ilyen opciót

Fussunk neki mégegyzer :
Az MPC-ben kapcsold ki az összes internal filtert ( vedd ki az összes pipát ). Telepítsd fel az ffdshowt és a Haali Media splittert. Ezután az MPC External filtersnél add hozzá ( Add ) az ffdshow video és ffdshow audio decodert, majd állítsd mindkettőt "prefer"-re. Ezután megnyitod az ffdshow audio decoder settingset itt a file formats-nál a listában megkeresed az AC3 és DTS-t és "disable"-ről "SPDIF"-re állítod. Ennyi

Scott
Fórumlakó
Fórumlakó

Htpc (Home Theatre PC)

erre az SPDIF es dolby, dts kivezetésre nincs tippje senkinek akkor?a playerekben nem találtam ilyen opciót

Fussunk neki mégegyzer :
Az MPC-ben kapcsold ki az összes internal filtert ( vedd ki az összes pipát ). Telepítsd fel az ffdshowt és a Haali Media splittert. Ezután az MPC External filtersnél add hozzá ( Add ) az ffdshow video és ffdshow audio decodert, majd állítsd mindkettőt "prefer"-re. Ezután megnyitod az ffdshow audio decoder settingset itt a file formats-nál a listában megkeresed az AC3 és DTS-t és "disable"-ről "SPDIF"-re állítod. Ennyi

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”