Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Htpc (Home Theatre PC)
Htpc (Home Theatre PC)
Én egy ilyet használok, igaz ez "kicsit" magasabb árfekvésű, viszont tökéletes: Logitech DiNovo Edge
Htpc (Home Theatre PC)
Így néz ki:
ez eleg jol nez ki
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Hááát a dobozán az van hogy 5m en túl is jó lehet, az ára sem rossz, egyedül az a kérdés, hogy az optikai egér(mert ugye ez nem lézeres) működik-e a fotel bőr karfáján.
Szerintem annyira működik a bőr karfán amennyire egy másik átlagos optikai egér, ez sem szeretei ha egyenetlen az alatta lévő felület. Nálam a piros fotelen megy, csak a kis hely miatt kényelmetlen így a használata. Fontos, hogy az adót (vevőt) ne árnyékolja le fém felület, mert akkor jelentősen lecsökkenhet a hatótávolság. Ami még tetszik benne, hogy nem kell szinkronizálni egyik eszközt sem, magától megteszi ha rátalál az adóra.
Htpc (Home Theatre PC)
nekem ilyenem van
http://www.trust.com/products/default.aspx?item=14736
ez is cool, ennél van komolyabb is akinek igénye van rá
- supercharley
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
Htpc (Home Theatre PC)
Így néz ki:
ez eleg jol nez ki
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Hááát a dobozán az van hogy 5m en túl is jó lehet, az ára sem rossz, egyedül az a kérdés, hogy az optikai egér(mert ugye ez nem lézeres) működik-e a fotel bőr karfáján.
Htpc (Home Theatre PC)
Na, megosztom a tpasztalatokat, hogy mit sikerült alkotnom.VLC Media Player-rel nem ismeri fel a házimozi erősítő a hangot, csak akadozva megy, hiába állítom az audio decodert SPDIF-re.
Media Player Classicban már működik, de amikor indítom a filmet, elég sokáig gondolkozik, konkrétan villog az erősítő kijelzője, hogy felismerte-nem ismerte fel, aztán olyan 5 másodperc után magáhoztér a rendszer. Ez csak HD filmeknél van.
DVD-knél semmi gond, ugymond pöcc-röffre felismeri a hangformátumot, és megy.
A lejátszóprogikkal van a gond, az biztos. Nincs ezeken kívül valami jobb progi?
Amit még próbálj meg, hogy a default audio renderert Direct Sound-ról állítsd Wave Out-ra.
ezt én is megpróbáltam, így meg se nyitja az mkv t:(
Htpc (Home Theatre PC)
na a haali n kívül a többi már eddig is volt, ez van ottan
Rakd fel a legújabb ffdshow-t. Ezt kell hogy lásd:
na mindent lekaptam és újraraktam,
ha spdif re állítom egyáltalán nem is szól semmi:(
ha alul még plussz bepötyizem a Use spdif.. sort akkor sincs hang
Htpc (Home Theatre PC)
Így néz ki:
ez eleg jol nez ki
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Htpc (Home Theatre PC)
Igazán nem tudom mi baj lehet vele, normálisan működik és kész. Nekem 20 rugót nem ér meg egy billentyűzet meg egér.
Most vetted? Mert akkor elszaladok a LIDL-be én is. Ennyit simán megér.
A múlt héten vettem, de úgy tudom, hogy nem volt akciós, szóval valószínű, hogy most is ennyi az ára. Állítólag 36 hó garancia van rá. A pénztáros csajszi azt mondta, hogy ha bedöglik, akkor oda kell visszavinni és kicserélik. Ha nincs, akkor viszaadják a pénzt, tehát sok rizikó nincs benne.
Htpc (Home Theatre PC)
Na, megosztom a tpasztalatokat, hogy mit sikerült alkotnom.VLC Media Player-rel nem ismeri fel a házimozi erősítő a hangot, csak akadozva megy, hiába állítom az audio decodert SPDIF-re.
Media Player Classicban már működik, de amikor indítom a filmet, elég sokáig gondolkozik, konkrétan villog az erősítő kijelzője, hogy felismerte-nem ismerte fel, aztán olyan 5 másodperc után magáhoztér a rendszer. Ez csak HD filmeknél van.
A lejátszóprogikkal van a gond, az biztos. Nincs ezeken kívül valami jobb progi?
Amit még próbálj meg, hogy a default audio renderert Direct Sound-ról állítsd Wave Out-ra.
Htpc (Home Theatre PC)
zoomplayer? smplayer?
én esküszöm, hogy a konfogtól meg az oprendszertől meg mindentől függ, hogy éppen mi szeret működni:)
Htpc (Home Theatre PC)
Na, megosztom a tpasztalatokat, hogy mit sikerült alkotnom.
VLC Media Player-rel nem ismeri fel a házimozi erősítő a hangot, csak akadozva megy, hiába állítom az audio decodert SPDIF-re.
Htpc (Home Theatre PC)
Igazán nem tudom mi baj lehet vele, normálisan működik és kész. Nekem 20 rugót nem ér meg egy billentyűzet meg egér.
Most vetted? Mert akkor elszaladok a LIDL-be én is. Ennyit simán megér.
Htpc (Home Theatre PC)
Rakd fel a legújabb ffdshow-t. Ezt kell hogy lásd:
Htpc (Home Theatre PC)
nemtudom, de nekem a HP egerem 6 évig bírta amikor eltört a gomb a genius meg fél.
billentyűzetemet is 6-7 éve használom és sokszor csapkodtam már az 1-2 ezres gagyikat melóhelyen emikor nem érintkeztek a gombok pár hónap után.
szerintem egyszer kell jót venni és azzal elvagy, nem az ócskákat cserélgetni és mindig vackot haszánlni:)
mondjuk aki keveset gépezik annak mind1.
ez vajon mi?
A csuda tudja, egy bilentyűzet sosem tudott felvillanyozni. Most is egy tök olcsó Genius-t használok, az egér úgyszintén. Az említett bil., egér páros HTPC-hez lesz, valószínű, hogy nem lesz agyon nyomogatva. Az egéren ráadásul vannak plusz gombok, amivel a chapter váltás, előre-hátra tekerés, play, pause megoldható, akár tavirányítóként is funkcionál. Nekem ennél nem kell több. Ja és a munkahelyen a könyvelő kolleganőim már nem egy drága billentyűzetet vertek agyon fél év alatt, azóta csak olcsókat veszek.
ja ha csak filmet bizgetni kell akkor jó az ócsó is:)
amúgy nem az ár számít, hanem a minőség, eddig nekem HP meg IBM vált be,
külön nem is tudom hogy nyomatják e ezeket, de pl azokat a fekete bill ek egerek amiket IBM szerverekhez adnak azok nagyon tutik:) szervernek meg jó a 200ft os is, hogy porosodjon mellette ha egyáltalán rá van dugva valami.
Htpc (Home Theatre PC)
nemtudom, de nekem a HP egerem 6 évig bírta amikor eltört a gomb a genius meg fél.
billentyűzetemet is 6-7 éve használom és sokszor csapkodtam már az 1-2 ezres gagyikat melóhelyen emikor nem érintkeztek a gombok pár hónap után.
szerintem egyszer kell jót venni és azzal elvagy, nem az ócskákat cserélgetni és mindig vackot haszánlni:)
ez vajon mi?
A csuda tudja, egy bilentyűzet sosem tudott felvillanyozni. Most is egy tök olcsó Genius-t használok, az egér úgyszintén. Az említett bil., egér páros HTPC-hez lesz, valószínű, hogy nem lesz agyon nyomogatva. Az egéren ráadásul vannak plusz gombok, amivel a chapter váltás, előre-hátra tekerés, play, pause megoldható, akár tavirányítóként is funkcionál. Nekem ennél nem kell több. Ja és a munkahelyen a könyvelő kolleganőim már nem egy drága billentyűzetet vertek agyon fél év alatt, azóta csak olcsókat veszek.
Htpc (Home Theatre PC)
ez vajon mi?
Htpc (Home Theatre PC)
Htpc (Home Theatre PC)
Sziasztok!
Új helyre költöztem, jó nagy a nappalim, a HTPC-m így jó messzire került a fotelemtől(kb. 5m). Most derült ki hogy a hiperszuper Logitech lézeres, rádiós billentyűzet-egér kombóm nem viszi át ezt a távolságot.
Nézegettem ezeket a levegőben is működtethető 3D-s egereket, de még nagyon drágák. Megfelelne valamilyen lézeres(hogy a fotel bőr karfájáról is működjön), rádiós, 5-10m hatótávolságú egérke is, de nem nagyon van ilyenből választék. Esetleg van valakinek valami jól bevált eszköze ilyen célra?
Esetleg ezek a prezentációs célokra készített egerek? Ezeknek lehet a gombjait hagyományos egérgombokként is használni? Gondolom hogy igen, de biztos nem vagyok!
Én 5e Ft-ért vettem a Lidl-ben 2.4GHz-es egér, billentyűzet párost. Ha az előlapi USB-be dugtam, akkor nem tudtam olyan messze menni, hogy ne működjön.
ezekkel is csak az a baj, hogy kábeles billentyű, egér párost se kapsz 5 ért olyat ami használható vagy csak engem zavar ha szar az egér, meg hajlik a billentyúzet és nem lehet rendesen kopogni a gombokon.
amúgy ezt érdemes szvsz meglesni
Microsoft Wireless Optical Destop 3000
10k van benne egér meg billentyű, természetesen semmiylen pontos adat nem derül ki róla sehol:(
valami ilyesmi nekem is tetszene HP vagy IBM be görgős egérrel, bár nemhiszem hogy lenne még ilyesmi görgővel:(
Htpc (Home Theatre PC)
Így néz ki:
Htpc (Home Theatre PC)
Sziasztok!
Új helyre költöztem, jó nagy a nappalim, a HTPC-m így jó messzire került a fotelemtől(kb. 5m). Most derült ki hogy a hiperszuper Logitech lézeres, rádiós billentyűzet-egér kombóm nem viszi át ezt a távolságot.
Nézegettem ezeket a levegőben is működtethető 3D-s egereket, de még nagyon drágák. Megfelelne valamilyen lézeres(hogy a fotel bőr karfájáról is működjön), rádiós, 5-10m hatótávolságú egérke is, de nem nagyon van ilyenből választék. Esetleg van valakinek valami jól bevált eszköze ilyen célra?
Esetleg ezek a prezentációs célokra készített egerek? Ezeknek lehet a gombjait hagyományos egérgombokként is használni? Gondolom hogy igen, de biztos nem vagyok!
Én 5e Ft-ért vettem a Lidl-ben 2.4GHz-es egér, billentyűzet párost. Ha a vevőt az előlapi USB-be dugtam, akkor nem tudtam olyan messze menni, hogy ne működjön.
Htpc (Home Theatre PC)
erre az SPDIF es dolby, dts kivezetésre nincs tippje senkinek akkor?a playerekben nem találtam ilyen opciót
Fussunk neki mégegyzer :
Az MPC-ben kapcsold ki az összes internal filtert ( vedd ki az összes pipát ). Telepítsd fel az ffdshowt és a Haali Media splittert. Ezután az MPC External filtersnél add hozzá ( Add ) az ffdshow video és ffdshow audio decodert, majd állítsd mindkettőt "prefer"-re. Ezután megnyitod az ffdshow audio decoder settingset itt a file formats-nál a listában megkeresed az AC3 és DTS-t és "disable"-ről "SPDIF"-re állítod. Ennyi
Htpc (Home Theatre PC)
erre az SPDIF es dolby, dts kivezetésre nincs tippje senkinek akkor?a playerekben nem találtam ilyen opciót
Fussunk neki mégegyzer :
Az MPC-ben kapcsold ki az összes internal filtert ( vedd ki az összes pipát ). Telepítsd fel az ffdshowt és a Haali Media splittert. Ezután az MPC External filtersnél add hozzá ( Add ) az ffdshow video és ffdshow audio decodert, majd állítsd mindkettőt "prefer"-re. Ezután megnyitod az ffdshow audio decoder settingset itt a file formats-nál a listában megkeresed az AC3 és DTS-t és "disable"-ről "SPDIF"-re állítod. Ennyi