Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Ezt már próbáltátok?
samsungtv.extra.hu
Samsung PS-42Q7H - 214.990 Ft
Itt van garancia!
Plazma
Nincs link, de az apronet-en keresztül történt.
Szolnoki vagyok, lehozták ingyen Szolnokra, beállították...
Mondjuk elég nagy lutri + ennyi pénzt kockázatos így elkölteni, de azóta semmi baja a TV-nek!
De vannak kereskedők is, akik hirdetnek.
Egy példa. Igaz, nem plazma:
LCD-t is nézegettem. Találtam egy jászberényi illetőt, aki a LED-es Samsungot 340-ért adta volna. Megnéztem a MM-ban. Éppen "akciós" volt: aszem 500 körül.
A kereskedő elmondta, hogy ő a Samsungot Németországból hozza, mert úgy olcsóbb! A jászfényszarui gyár ott van egy köpésre! Nem értem még most sem a dolgot!!
Elég nagy lutri, ahogy írod, gondolom erre semmilyen garancia nincs, vagy mégis??
Eddig nemkem is Jászfényszaruról hozták a samuimat, tehát ''csak'' egy ember keresett rajtuk, és van a csomagolássérült verzió, amin lehet 10-20 ezret alkudozni, de ezt a 220 árat még így sem értem??
George
A TV-k általában pont a garanciaidő letelte után romlanak el. A kis kínaiak szerintem időzítőt is beleépítenek, ami mondjuk 2 év után valamit tönkretesz.
Mondjuk néhány éve felcipeltünk a feleségemmel a 3. emeletre egy Samsungot (nem plazmát), bekapcsoltuk és pukkant egy szép nagyot!
Utána lecipeltük, vissza a boltba, kicseréltük, majd felcipeltük az újabbat...
Plazma
Mondjuk elég nagy lutri + ennyi pénzt kockázatos így elkölteni, de azóta semmi baja a TV-nek!
LCD-t is nézegettem. Találtam egy jászberényi illetőt, aki a LED-es Samsungot 340-ért adta volna. Megnéztem a MM-ban. Éppen "akciós" volt: aszem 500 körül.
A kereskedő elmondta, hogy ő a Samsungot Németországból hozza, mert úgy olcsóbb! A jászfényszarui gyár ott van egy köpésre! Nem értem még most sem a dolgot!!
Elég nagy lutri, ahogy írod, gondolom erre semmilyen garancia nincs, vagy mégis??
Eddig nemkem is Jászfényszaruról hozták a samuimat, tehát ''csak'' egy ember keresett rajtuk, és van a csomagolássérült verzió, amin lehet 10-20 ezret alkudozni, de ezt a 220 árat még így sem értem??
George
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Home Cinema: Yamaha Rxv - 1800 - Coincident cable
http://facebook.com/fourjam
Plazma
"A haverom 320-ért vette a Q92-est, én a Q96-ot 220-ért."
Q96-ot 220-ért???A TV-t is adták hozzá???:-)))
Kérünk linket!!!!Gyanítom nem fog menni;-)
Plazma
Az egyetlen előnye talán annak, ha egy nagy üzletláncban veszed meg, ha elromlik egyszerűbben tudod érvényesíteni a garanciát.
A haverom 320-ért vette a Q92-est, én a Q96-ot 220-ért.
Ebben egyetértek,de nagyban függ a ''dealer'' korrektségétől az üzlet szvsz, eddig én is így vásároltam, és mondhatni a samsungokkal eddig nem volt problémám, kivéve a slimfit (csodát)
Q96 220-ért , hmm, hol vetted-érdekelne, jó lesz privátban is???
George
Stereo: Macbook pro - Apogee one - eSL dac -eSL amplifier - Spendor S8 speakers - Fostex pm 0.4
Plazma
"A haverom 320-ért vette a Q92-est, én a Q96-ot 220-ért."
Q96-ot 220-ért???A TV-t is adták hozzá???:-)))
Kérünk linket!!!!Gyanítom nem fog menni;-)
PLAZMA :Pioneer 5080XA * Panasonic TX-P42G20 * CRT :Grundig Elegance TV-DVD Combo
ERŐSTŐ :Denon 1306 * BLU-RAY :LG BD350V * DVD :Panasonic S52
HANGFALAK :Wharfedale Valdus 2db 400-as,2 db 200-as * Jamo Center * Jamo Subwoofer
MEDIA :ASUS O!PLAY HDP-R1 * WD GreenPower 1TB * WDTV HD Media Player
Samsung Story Station 2x1,5TB+1TB * WD MY PASSPORT 500GB White+320GB Black
Plazma
A Jövő hét folyamán szeretnék plazma tv-t vásárolni,de nem akarok semmit elkapkodni:nagyjából 250e ft lenne a keret.A Media marktban lesz nagy valószínüséggel a vásárlás,mert itt Miskolcon max még elektrpont,meg euronics van..de azok..na mind1...szal szétnéztem a minap és elég jó árban volt a következő készülék:Samsung PS-42C91
239.900ft Eről a készülékről mi a véleményetek?Főleg dvdre meg tv-tésre használnám.
Sokat hallottam a az un 24p fontosságáról a blu ray filmeknél.Persze a közeljövőben nem tervezem blu ray lejátszó beszerzését,de nem is akarom majd nem is tudnám egyhamar lecserélni a leendő plazmát..szal egy olyan tv kellene a már említett keretből aminek a jövőben nem lesz gondja a hd (blu ray) filmekkel..
egyesektől az hallottam h a 24 p csak a full hd tvk tudják...ez igaz?
szal elkéne a segítség!!
Előre is kösz!!!!!!
Sziasztok!
Bár már sokan leírták, de hátha én is tudok segíteni egy kicsit!
Samsungot a Q-s sorozatból vegyél! Ezerszer jobb a képe!!!
Vásárlásnál meg azt tanácsolnám, hogy nézd ki a pontos típust mondjuk a MM-ban és keress rá az Interneten. Vagy esetleg kérdezd meg itt néhány kollégától, hátha be tud szerezni olyat.
Rengeteget lehet spórolni!!! A különbözetből vehetsz egy blu-ray lejátszót!
Az egyetlen előnye talán annak, ha egy nagy üzletláncban veszed meg, ha elromlik egyszerűbben tudod érvényesíteni a garanciát.
A haverom 320-ért vette a Q92-est, én a Q96-ot 220-ért.
Plazma
A jövő héttől kiszállitásra kerülő Plazmák egy újabb softal jönnek ki és a Hardver részen is javitottak.
Telehold!
Küldtem privit a q92-vel kapcsolatban!
George
Plazma
Más fórumokon többen le akarnak beszélni a Samsungokról..mondván hajlamosak a beégésre és inkább Panasonicot vegyek....ebből mi lehet az igazság?
Rövid leszek- Semmi
THX
Plazma
Más fórumokon többen le akarnak beszélni a Samsungokról..mondván hajlamosak a beégésre és inkább Panasonicot vegyek....ebből mi lehet az igazság?
Rövid leszek- Semmi
Plazma
Plazma
OFF:
a képed alapján látom hogy szereted az AvP-t, csekkdisz, ha érdekel a téma: AVP Univerzum.hu
koszi
tv: pana TH42PV70 + TX32LE7 dvd: pana SA-HT545w
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Plazma
A Jövő hét folyamán szeretnék plazma tv-t vásárolni,de nem akarok semmit elkapkodni:nagyjából 250e ft lenne a keret.A Media marktban lesz nagy valószínüséggel a vásárlás,mert itt Miskolcon max még elektrpont,meg euronics van..de azok..na mind1...szal szétnéztem a minap és elég jó árban volt a következő készülék:Samsung PS-42C91
239.900ft Eről a készülékről mi a véleményetek?Főleg dvdre meg tv-tésre használnám.
Sokat hallottam a az un 24p fontosságáról a blu ray filmeknél.Persze a közeljövőben nem tervezem blu ray lejátszó beszerzését,de nem is akarom majd nem is tudnám egyhamar lecserélni a leendő plazmát..szal egy olyan tv kellene a már említett keretből aminek a jövőben nem lesz gondja a hd (blu ray) filmekkel..
szal elkéne a segítség!!
Előre is kösz!!!!!!
mér' mi a probléma velük?
az hogy nincsen 3456 féle plazma, v. lcd?
a médiánál belefér, hogy odarendel 324 féle 42-es plazmát(nemcsak samu, pana, lg...), de az elektro pötty a samu seggét nyalja ott mást nem nagyon fogsz találni(néha lg, de ritkán)
nálunk nagykanizsán az euronicsben is sajnos csak a belépő cuccokat érdemes tartani, most is csak a max 3-400 ezres tv-ink vannak, de ez már 46-50-es lcd/plazma...
sajna aki drága cuccost akar venni, az nem nálunk veszi meg, mert azért nem fogunk egy amúgy csodaszép 6-800 ezres tv-t idehozatni, hogy 3-4 hónap múlva (jobb esetben) beszerzési áron adjuk el
katalógusból azért ritkán sikerül eladni magas kategóriás tv-t, komoly(!!!) érdeklődőm ilyen témakörben utoljára nyáron volt, rendelt is egy 700 ezres sony-t, típust most fejből nem írok...
a hülye nem vagyoknak megéri, de nem hiszem, hogy ők is mindet árréssel tudnák kitolni...
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Plazma
OFF:
a képed alapján látom hogy szereted az AvP-t, csekkdisz, ha érdekel a téma: AVP Univerzum.hu
TV: Panasonic P42C2 | DVD: Panasonic DVD-S53 | HD: Asus O!Play + 1 TB WD | Erősítő: Yamaha RX-V440RDS | Hang: Koda AV707FSC | Fejhallgató: Technics RP-F300
PC: Cooler Master Mystique 632 | Gigabyte M56S-S3 | Athlon64 X2 5000+ | 4 GB DDR2 Kingston HyperX | 1 TB Hitachi + 750 GB WD | Leadtek PX9600GT | Pioneer 216D | FSP 350PNF | Samsung 2253LW 22" TFT |
Plazma
A Jövő hét folyamán szeretnék plazma tv-t vásárolni,de nem akarok semmit elkapkodni:nagyjából 250e ft lenne a keret.A Media marktban lesz nagy valószínüséggel a vásárlás,mert itt Miskolcon max még elektrpont,meg euronics van..de azok..na mind1...
online aruhaz? ekkora osszegnel kb az osszes hazhoz viszi. nezd meg oket: mall.hu
pl pv70 259.000, igaz nem tudja 24p-t, mediaban, meg electroban meg mindig 300 korul van.
Plazma
A viszonyról annyit, hogy ha erős proci / vga lesz benne szuper lesz, nálam semmi akadás nincs 720p filmeknél(persze ezt úgy kell elképzelni, hogy ez akkor van mikor újraindított windows, semmi más nem fut a háttérben csak a media player(!) és a processek között a media player prioritását normalról highra állítom).
szerinted athlon 2500+, 512 ddr400, meg hd2600pro-val jo lesz? mert most fx5600xt van, azzal nem gyengen szaggat, de 2 het kb, es lecserelem. milyen kodek? k-lite van.
Természetesen a 720p re gondolok, az 1080ps filmeket felejtsd el 2500+al.
TV: Panasonic TH-42PV70P
Asztali DVD: Sony DVP-NS930V
Hangfalszett: Altec lansing 621 2.1 Ultimate
Plazma
A viszonyról annyit, hogy ha erős proci / vga lesz benne szuper lesz, nálam semmi akadás nincs 720p filmeknél(persze ezt úgy kell elképzelni, hogy ez akkor van mikor újraindított windows, semmi más nem fut a háttérben csak a media player(!) és a processek között a media player prioritását normalról highra állítom).
szerinted athlon 2500+, 512 ddr400, meg hd2600pro-val jo lesz? mert most fx5600xt van, azzal nem gyengen szaggat, de 2 het kb, es lecserelem. milyen kodek? k-lite van.
Igen szerintem jó lesz, ha viszont még nem lesz tökéletes a 2500+ adat tudod húzni normális ventillátorral az 100% azokat jól lehetett.
Plazma
A Jövő hét folyamán szeretnék plazma tv-t vásárolni,de nem akarok semmit elkapkodni:nagyjából 250e ft lenne a keret.A Media marktban lesz nagy valószínüséggel a vásárlás,mert itt Miskolcon max még elektrpont,meg euronics van..de azok..na mind1...
szal szétnéztem a minap és elég jó árban volt a következő készülék:Samsung PS-42C91
szal elkéne a segítség!!
Előre is kösz!!!!!!
- gottfriedg
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Plazma
Sheltem77: köszi a kimerítő választ!A 24p miatt csak azért aggódok/aggódtam,mert ugye ezek a letöltött filmek ~24fps-el mennek.Ezért gondoltam,hogy a sokat emlegetett probléma nálam is előjöhet a mozgalmasabb jeleneteknél.Egy filmnél láttam eddig furcsa,akadozónak tűnő mozgást,de ez egy egyszerű kisméretű x264-el kódolt 1280*720-as felbontású videóklippnél már nem jelentkezett.A távolság nálam bizony olyan 1,5-2m között lesz.Ha zavaró a maszatolás,akkor majd jobb műsorforrást keresek neten.
gyiku: nálam a jelenleg próbált AMD3200+-os proci+1gb400mhz-es ddr Ram bizony nem mindig a produkálja az elvárhatót,ffdshov kodekkel.Szóval szerintem ez lehet az a konfig,ami a határt vonalat jelenti.Bár az is igaz,hogy én is úgy játszottam le a filmet,hogy kilőttem a vírusírtót és csak a media player futott.
De ez persze csak az én véleményem/tapasztalatom,majd a hozzáértők felvilágosítanak.
TV: Panasonic TH37PV7 AVR: H/K AVR4550 DVD: Yamaha DVD-S550 with Itepe v10/Bearing firmware Front: Polkaudio RTi6 Center: Polkaudio CSi5 Surround: Celestion F15 SUB: Clarus ALU sub
Plazma
Plazma
Aki mostanában akar Q92-őt venni az várjon a jövő hétig.
A jövő héttől kiszállitásra kerülő Plazmák egy újabb softal jönnek ki és a Hardver részen is javitottak.
Ez komoly , honnan van az infó?
George
Plazma
Viszont valaki nyilatkozhatna,a Blu Ray rippek számítógépes lejátszása+ 24p-t nem támogató plazmák viszonyáról,ez úgy érzem engem is érinthet.
A számítógép, legyen szó akármilyen videókártyáról, jelenleg akár 720p akár 1080p file lejátszása esetén 60hz es jelet ad ki(ugye jelenleg van 50hz/60hz/24p jel ezeknél a felbontásoknál).
Ennek a 24p hez köze nincs. A plazma nem árt ha 100hzes, úgy nem villog a 60hzes kép amit a géped ráküld, mivel panát akarsz venni annak a menüjében alapból 100hz re van kapcsolva.
Szuper dolog gépről HD-t nézni, csak nekem az a gondom, hogy most 4méterre van a gép a tvtől és amikor HD zek akkor van bedugva a DVI-HDMI kábel csak(ami ilyenkor keresztben lóg a szobán a földtől kb 20-30cmre).
Ami probléma lesz az nem az akadás, azt nem fogsz tapasztalni normális codeccel, hanem a minőség...HD jelnél sokkal jobban előjönnek az elmosódások, maszatolások. Ugye HD filmnek az a lényege, hogy a tvt az átlag 2-3méter helyett 1-1.5 méterről nézd. Ezek a filmek amiket valószínűleg letölteni fogsz x264 el vannak kódolva, nem a gyári H264 el ami igencsak érzékeny pl a bitrátára is. Tehát ha egy normál dvd filmet ha letöltesz mondjuk 720p ben, és ugyanúgy 4.5gb körüli méretű mint a dvd(legtöbbet ilyet fogsz találni)a film sötétebb részeinél "maszatos" ilyen közelről nézve a tvt. Nálad jobb lesz a helyzet mint nálam mivel kisebb a tvd, de ha igazán szép filmeket akarsz nézni akkor figyelned kell erre is, a blueray filmek nem véletlenül 15-25gbosak...
Plazma
Esetleg tudsz valami bővebbet arról, hogy melyik funkciót/alkatrészt érinti a változtatás a Q92-nél?
Plazma
köszi szépen a válaszokat...nagyjából megerősítést nyert az elképzelésem, azaz a Samu Q92 tűnik a favoritnak...
Aki mostanában akar Q92-őt venni az várjon a jövő hétig.