Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Értékelés: 742
- Kapcsolat:
Cd játszók
Kérlek szépen benneteket, hagyjátok már abba
-
Vendég
Cd játszók
No és az sem wolna egy hátrány, ha ezeket a célozgatos beirásokat is törölnék, ahol nincs megjelölt xemély, de a sorok közt ott wan, h te wagy a földrexállt , és mindenki más feketeseggü... -Ugye?
Megjegyezném még, h DigitalSTD semmilyen érwet nem tud felhozni, kizárolag xemélyeskedésben éli ki magát és meglett embereket, kiwálo xakembereket küld minden soráwal melegre.
Az ilyen embernek waloban nem osztok lapot.
Nagyon xiwesen elwitázgatok weled, wagy bárki mással, de olyannal nem, aki nem tud mást, csak és kizárolag pocskondiázni a más wéleményen léwöket.
Ja és én mint látod, newesitem azt, akiröl xo wan és nem célozgatok a wakwilágba...
Megjegyezném még, félreértések elkerülése miatt, h nagyon sok fekete börü barátom wan itthon és külföldön egyaránt, ezenkiwül semmi bajom semellik nemzetséggel.
Ugyanis xámomra nem a börxin, wagy howatartozás a mérwado.
Remélem neked sem.
Hmm.. Ez megint a félremagyarázás esete...
Azért írtam, hogy nem a személyekről van szó, mert nem arról van szó. Hanem a jelenségről. A példáim a jelenség azonosítását és nem a személyek azonosítását mutatták, azt, hogy egy rosszul megfogalmazott vélemény, egy hibásan idézett hozzászólás milyen problémákat okozhat, még ha mondjuk azt feltételezzük, hogy véletlen is volt. Én ezért inkább nem mondok véleményt és kínosan ügyelek az idézeteim ellenőrzésére, mielőtt postáznám. Ráadásul a példáim nem is egy személy magatartására vonatkoztathatóak. Semmilyen érdekem nincs mellesleg abban, hogy ne nevesítsem az(oka)t, akikkel esetleg bármikor is problémám lenne.
Cd játszók
nálunk van épp egy 777-es felültöltős gép átépítésen, majd meg lehet fülelni ha készen lesz.
Jó hangja van nagyon... Még én is hallottam a különbséget.
kevered a gépeket ezt még nem láthattad de aranyos vagy,puszi
Azóta javítottam, valóban félreérthető volt.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Cd játszók
nálunk van épp egy 777-es felültöltős gép átépítésen, majd meg lehet fülelni ha készen lesz.
kevered a gépeket ezt még nem láthattad de aranyos vagy,puszi
Cd játszók
szerk: mármint nem ezt a konkrét lejátszót hallottam, hanem egy nem modifikáltat
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
-
Vendég
Cd játszók
A baj sokszor csak az, ha valaki keresi az alkalmat a leírtak folyamatos félremagyarázására. Nevet nem írok, mert nem a személy lényeges, hanem a jelenség, de elég csak az Altmannos, a kábelezős vagy most a Zu topikos dolgok kezdetére visszagondolni és pontosan ki fog derülni, hogy mire is gondolok. A "neked itt nem osztottak lapot", meg a pákózás vagy a "Te fajtád" emlegetését sem biztos, hogy kellene hagyni... mert ezekből alakulnak ki a mélyen gyökerező ellenszenvek, aminek a felszínre kerüléséhez később már igen kicsi félreértés is elegendő.
No és az sem wolna egy hátrány, ha ezeket a célozgatos beirásokat is törölnék, ahol nincs megjelölt xemély, de a sorok közt ott wan, h te wagy a földrexállt , és mindenki más feketeseggü... -Ugye?
Megjegyezném még, h DigitalSTD semmilyen érwet nem tud felhozni, kizárolag xemélyeskedésben éli ki magát és meglett embereket, kiwálo xakembereket küld minden soráwal melegre.
Az ilyen embernek waloban nem osztok lapot.
Nagyon xiwesen elwitázgatok weled, wagy bárki mással, de olyannal nem, aki nem tud mást, csak és kizárolag pocskondiázni a más wéleményen léwöket.
Ja és én mint látod, newesitem azt, akiröl xo wan és nem célozgatok a wakwilágba...
Megjegyezném még, félreértések elkerülése miatt, h nagyon sok fekete börü barátom wan itthon és külföldön egyaránt, ezenkiwül semmi bajom semellik nemzetséggel.
Ugyanis xámomra nem a börxin, wagy howatartozás a mérwado.
Remélem neked sem.
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Cd játszók
Cd játszók
később már igen kicsi félreértés is elegendő.
OFFTOPIC:
Egyetértve Gandalffal, ha ilyen esetet észleltek, a legjobb, ha szóltok nekünk. Sajnos nekem nincs erőm - időm folyton az összes topicot követni, bár szúrópróba szerűen igyekszem mindenhova belesni legalább néha. De azért nagy könnyebbség, ha tudunk és főleg időben tudunk közbeavatkozni.
Sok esetben az elején még egészen könnyen tisztázható a dolog, míg később már mindenki erőből és sértettségből tüzel.
No vissza a témához.. CD lejátszók!
Egyébként az SCD-555ES jó gép, de nem annyira, mint a két nagyobbik tesó. Ezzel együtt erre is létezik jópár modifikáció kb. ugyanott ahol az 777ES-nek is.
Érdemes egyébként foglalkozni a témával, mert tényleg jó hangot lehet kivarázsolni belőle. - ráadásul, bár ez már igen szubjektív, nekem tetszenek is ezek a gépek.
-
Vendég
Cd játszók
Én sajnálnám, ha bárki apró csprő ügyek miatt nem látogatná a fórumot. A kérésem az lenne ha vita van akkor jelezzétek nekem és próbáljuk privát vonalra terelni a dolgot. A tapasztalat az, hogy nagyon gyorsan kiderül ilyenkor, hogy a vitát valamiféle félreértés okozza.
Ez egy igen hasznos és pozitiv javaslat, hálás köszönet érte.
A baj sokszor csak az, ha valaki keresi az alkalmat a leírtak folyamatos félremagyarázására. Nevet nem írok, mert nem a személy lényeges, hanem a jelenség, de elég csak az Altmannos, a kábelezős vagy most a Zu topikos dolgok kezdetére visszagondolni és pontosan ki fog derülni, hogy mire is gondolok. A "neked itt nem osztottak lapot", meg a pákózás vagy a "Te fajtád" emlegetését sem biztos, hogy kellene hagyni... mert ezekből alakulnak ki a mélyen gyökerező ellenszenvek, aminek a felszínre kerüléséhez később már igen kicsi félreértés is elegendő.
Cd játszók
Én sajnálnám, ha bárki apró csprő ügyek miatt nem látogatná a fórumot. A kérésem az lenne ha vita van akkor jelezzétek nekem és próbáljuk privát vonalra terelni a dolgot. A tapasztalat az, hogy nagyon gyorsan kiderül ilyenkor, hogy a vitát valamiféle félreértés okozza.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
-
Vendég
Cd játszók
Nem Skipperrel volt a gond, hanem H_G ahogy szokott belekötött pennába a hificityn, aztán anyáztak egy sort ott, végül kibökte, hogy kiszedi mind az avx-t, mind a hificityt a kedvencek közül. Aztán ezt ide is megírta...
Anyázás nem volt, csak páran megírták (én is), hogy a "The Boss" nevű ideiglenesen az AVX-en állomásozó adminisztrátor ki is valójában, és ettől egy kicsit tarthatatlanná vált hg konspirációs elmélete a magyar hifi ipar általam történő elnyomásáról. Szomorú eset volt.
Cd játszók
Nem Skipperrel volt a gond,
Azt hittem, vmit nagyon elrontottam
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
Cd játszók
Hogy emberek két fillér haszonért mire képesek, az már túlmegy minden erkölcsi normán.
Ez sajna eddig is így volt szvsz...
Ezt most nem értettem. Skipper semmi sértőt nem mondott.
Nem Skipperrel volt a gond, hanem H_G ahogy szokott belekötött pennába a hificityn, aztán anyáztak egy sort ott, végül kibökte, hogy kiszedi mind az avx-t, mind a hificityt a kedvencek közül. Aztán ezt ide is megírta...
Cd játszók
sztem adjunk pár napot és mindenki le fog higgadni, nem hiszem hogy egy forum a hibás az elkövetett bakikért, hosszútávon úgyis a korrekt magatartás a nyerő, a gauss görbének is két vége van, egyike a másik nélkül nem létezik, a nagy többség úgyis középen mocorog, de milyen unalmas is lenne ha mindenki csak mocorogna...
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Cd játszók
Hogy emberek két fillér haszonért mire képesek, az már túlmegy minden erkölcsi normán.
Ezt most nem értettem. Skipper semmi sértőt nem mondott.
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
Cd játszók
HG: az SCD-555ES-ről mit tudsz mondani a témában?
Semmit!
Nem ismerem, de részemről az AVX törölve a kedvencek listájáról.
Ahogy erősen gondolkodom a Hificity kitörlésén is.
Én a továbbiakban sem olvasni, sem írni nem vagyok hajlandó egy ilyen világban.
Béke Veletek:
Hg
Ezt most picit túlreagálod... (olvastam a hificity-s csörtét is...)
Cd játszók
Cd játszók
Semmit!
Nem ismerem, de részemről az AVX törölve a kedvencek listájáról.
Ahogy erősen gondolkodom a Hificity kitörlésén is.
Én a továbbiakban sem olvasni, sem írni nem vagyok hajlandó egy ilyen világban.
Béke Veletek:
Hg
mi a pontos neve egy ilyen trafónak, amin rá lehet keresni?
E-BAY.COM, "ALL" CATEGORIES, AUTO TRANSFORMERS
- tunerman
- V.I.P.

- Értékelés: 3431
Cd játszók
E-BAY.COM, "ALL" CATEGORIES, AUTO TRANSFORMERS
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009
Cd játszók
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
Cd játszók
A készülékbe nem szabad belenyúlni, de egy külső trafó (én az autotrafót kerülném) tökéletesen megfelelő.
Hg
A leválasztó és autótrafó között elképesztő diferencia van - nem csak az elvi különbségre gondolva. Az eredeti amerikai autótrafók nagyon jól kiszolgálják még a high-end gépeket is, mig leválasztó trafók nem játszanak ezen a pályán (lásd E-BAY eladások).
- tunerman
- V.I.P.

- Értékelés: 3431
Cd játszók
A készülékbe nem szabad belenyúlni, de egy külső trafó (én az autotrafót kerülném) tökéletesen megfelelő.
Hg
A leválasztó és autótrafó között elképesztő diferencia van - nem csak az elvi különbségre gondolva. Az eredeti amerikai autótrafók nagyon jól kiszolgálják még a high-end gépeket is, mig leválasztó trafók nem játszanak ezen a pályán (lásd E-BAY eladások).
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: 2SK180 unity coupled SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther P7M silver vc, TICONAL, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009
Cd játszók
Sony SCD 777ES amerikai típust (110V) lehet valahogy Európaivá alakítani és 220vra alkalmasság tenni? Trafó csere? Vagy külön trafóval? Vagy teljesen felejtős?
Azert érdemes utanaolvasni az audiogonon vagy az audioasyliumon mit irnak ezekrol a régi sony gépekröl. Mintha ugy rémlene nekem, hogy van valami gyári tipushibája ennek a futoműnek, ami pár év után előjön. Ráadásul, mivel csak elég idős gépet tudsz beszerezni, annak is érdemes utánanézni, hogy be lehet -e szerezni transzportot a géphez, mert ha nem... Legjobb ha irsz valamelyik modifikációval foglalkozó cégnek (pl. vacuumstate.com) s tölük kérsz infot.
Tice Powerblock IIIA ármtisztító- Sony DVD-S7700- Apoge Rosetta 200 AD/DA Firewire kártyával-Accuphase T101 Tuner - Pioneer PL 707 lemezjátszó-Technics 205 MM pickup - Philips AH 572 előfok beépített MM phono előfokkal-Philips MFB545 aktív hangfal.
Cd játszók
Még egy kérdés: úgy tom, hogy vezérelhető kiemenete miatt esetleg megspórolhaok egy előfokot az én szintemen?
Sajnos nem.
Az SCD 777ES és az SCD-1-es kimenete fix.
Így vagy integrált, vagy elő- és végfok kombináció kell hozzá.
Mindkét gép a valaha épített egyik legjobb futóművel rendelkezik, amiből egy kis mutatvánnyal elképesztően jó hangot lehet kicsikarni. A gyári kivitel is negyon jó már, de óriási tartalékok maradtak még e két gépben. Ezért is van sok mod cég palettáján e két gép.
Hg
Cd játszók
Tudom HG voltam nálad, és azóta szeretnék SCD1/777-et. Talán most befut egy 777es amerikai model. CD játszóm van, egy MF A3-as egyenlőre annál biztos jobb CD hangot produkálna.Aztán esetleg egy külső DAC.
Még egy kérdés: úgy tom, hogy vezérelhető kiemenete miatt esetleg megspórolhaok egy előfokot az én szintemen?