Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kazettás deckek
Kazettás deckek
Én pl. sokat várnék.Ha már bedigizem az utókornak,akkor azt az elérhető legjobb minőségben szeretném tenni,minimum valami izmosabb 3 fejes géppel.
A 3 fej a felvételi monitorozáshoz jó. Egy átlagos ferrit fej 4 évig bírja normál használat mellett, egy GX üvegfejnek sem adok többet 10-12 évnél.
Egy jobb állapotú izmos gépnek ma is megvan az ára, lásd a Nakamichiket. Ha nem akarja évekig használni, érdemesebb lenne talán bérmunkába kiadni a digizést.
Ad absurdum megszerezni CD-n az anyagot.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Kazettás deckek
Mit vársz el egy olyan készüléktől, amivel csak lejátszani akarsz digitalizálás céljára?
Én pl. sokat várnék.Ha már bedigizem az utókornak,akkor azt az elérhető legjobb minőségben szeretném tenni,minimum valami izmosabb 3 fejes géppel.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Kazettás deckek
amikor régebben hirdetted oket, már akkor is gondolkoztam rajta, de vmiért ezek a pultos aiwak nekem nem jottek be soha annyira, hiába jok, de azért gondolkozom még rajta, mert tényleg kéne vmi, és inkább innen vásárolok mint a vaterárol.
Mit vársz el egy olyan készüléktől, amivel csak lejátszani akarsz digitalizálás céljára?
Nekem van egy olyan Kenwoodom, amiben tavaly novemberben cseréltem a mechanikát fejjel együtt vadi újra. Alkatrészár a Sininél 15 eFt.
Van egy Sony 435-ösöm is, aminek csúnya az előlapja, de alig használtak a mechanikái, a lejátszási sebesség is állítható rajta. Univerzális távval szintén irányítható.
Mindkét deck 2000 utáni gyártású kétkazettás, tehát minden mechanikájuk kevesebbet futott, mint a 90-es évekbeli egykazisoké.
Kazettás deckek
én épp a napokban keresgéltem decket a vaterán. be kéne digiznem néhány régi kazettámat...
Most vettem egy Sony 475-öst a német eBay-ről, egyébként itthon is kapható újonnan 50-62 ezer között. Nekem 15e volt szállítással együtt Drezdából, totál karcmentes, szerintem még nem sok kazit láthatott, mert a fejei és a görgők is totál újnak néznek ki. Ráadásul van benne infra vevő, tanítható távval tudom kezelni mindkét oldalt.
A fotón lévő táv opcionális, ha valaki tud ilyet reális áron, vevő vagyok rá.
Kazettás deckek
Ott porosodik a polcomon.
Komolyan egy Dragon porosodik a polcodon?
Porosodik ott még egy pár más is.
Van két nagy szalagos gép is.
És a Dragontól mennyiért válnál meg?
Nem eladó.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Kazettás deckek
És a Dragontól mennyiért válnál meg?
Kazettás deckek
Így
Jól mutatna ez mellet az 1250-es magnó.
No, az 1250 tényleg csak dísznek való!
Kazettás deckek
én épp a napokban keresgéltem decket a vaterán. be kéne digiznem néhány régi kazettámat...
Esetleg megválnék valamelyik Aiwa deckemtől,ha érdekel...
Amúgy is mostanában akarok meghirdetni belőük.
amikor régebben hirdetted oket, már akkor is gondolkoztam rajta, de vmiért ezek a pultos aiwak nekem nem jottek be soha annyira, hiába jok, de azért gondolkozom még rajta, mert tényleg kéne vmi, és inkább innen vásárolok mint a vaterárol.
Kazettás deckek
megcsinalom szivesen neked, de meg az is lehet, hogy a deck is a tied lehet, ha kell...
milyen deckrol lenne szo? (közben rátaláltam)
azért annál tobb kazirol van szo , hogy csak ugy rásozzam vkire, de azért koszi
Kazettás deckek
Esetleg megválnék valamelyik Aiwa deckemtől,ha érdekel...Amúgy is mostanában akarok meghirdetni belőük.
melyiket?
mennyiért?
mikor?
system
Kazettás deckek
Hol az 1250-es magnóm Rea?
Eladtad másnak?
Webáruház:
Kazettás deckek
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Kazettás deckek
megcsinalom szivesen neked, de meg az is lehet, hogy a deck is a tied lehet, ha kell...
system
Kazettás deckek
Őket hogy hívják?
-
Vendég
Kazettás deckek
A digizéshez nem deck kell, hanem mondjuk PC.
Ja és hogy túrod be a cd olvasóba a kazettát?
Kazettás deckek
A digizéshez nem deck kell, hanem mondjuk PC.
Elkúrtuk
Kazettás deckek
Webáruház:
Kazettás deckek
Nyitunk majd kőbaltás topicot is?
A megjegyzésed téged minősít, nem a kazettás magnókat.
Kazettás deckek
Kazettás deckek