Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Htpc (Home Theatre PC)
Htpc (Home Theatre PC)
de sztem az a gáz, hogy a wave out plugin (default wave out device) bemászik a Ac3filter elé, és elhappolja az adatot. azt nem lehet valahogy kiszedni onnan?
Nem mert alulról felfelé kell nézni. Én is beleestem az elején ebbe a hibába, hogy fordítva néztem.
Töltsd le a grapheditet és ott használd a "render media file" opciót, ami kirajzolja a render graph-ját a media fájlnak.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Htpc (Home Theatre PC)
Itt vannak az ac3filter beállítások
Köszi szépen.
de sztem az a gáz, hogy a wave out plugin (default wave out device) bemászik a Ac3filter elé, és elhappolja az adatot. azt nem lehet valahogy kiszedni onnan?
Htpc (Home Theatre PC)
USB drive letter manager
Ez vagy egy ehhez hasonló progi megoldja a dolgot.
(Ugy látom, hogy magán célra ingyenes)
Projector: Mitsubishi HC-3000; Forrás: HTPC
Htpc (Home Theatre PC)
- elviekben ha a lemezkezeloben egy cumonak adtal eltero betut, az onnantol azt fogja magarahuzni, nekem ez muxik szepen a kulso hdd-nel. Igen, de ez csak az adott konkrét eszközre érvényes, nálam pedig sok pendrive megfordul. (ha mindig ugyanazt a pendriveot rakom be, nincs gond. Feltételezem te is mindig ugyanazt a külcső wincsit használod)
- haat ha mindig mast dugsz ra, akkor ez van, ilyenkor fel kell szabaditani az a betut amit az usb-s eszkoz szeretne magara huzni...
- osx, linux rulz
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Htpc (Home Theatre PC)
- elviekben ha a lemezkezeloben egy cumonak adtal eltero betut, az onnantol azt fogja magarahuzni, nekem ez muxik szepen a kulso hdd-nel.
Igen, de ez csak az adott konkrét eszközre érvényes, nálam pedig sok pendrive megfordul. (ha mindig ugyanazt a pendriveot rakom be, nincs gond. Feltételezem te is mindig ugyanazt a külcső wincsit használod)
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
Htpc (Home Theatre PC)
Itt vannak az ac3filter beállítások
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Htpc (Home Theatre PC)
GuMiSZu először is hogyan csatlakozol az AVR-re, márha van AVR a rendszerben?
Pontosabban írd le mi mivel és hogyan van kapcsolatban.
persze DVD megy is rendesen van egy őskövület Yamaha 630-asom. jelenleg üvegen van összekötve.
Mutasd meg azt, hogy milyen beállításokkal használod az ac3filtert. Továbbá a hangkártyádon hogyan konfiguráltad az spdif kimenetet. Megpróbálok betenni egy képet arról, hogy szerintem hogyan kell kinéznie egy jól konfigurált ac3 filternek, ha digitálisan van avr-re kötve. Legalábbis szerintem.
a hangkarim egy nForce2 alaplapi MCP (a DD kódolos)
eddig nem volt vele gond..
az AC3filtert otthonról tudom előre is köszi
Htpc (Home Theatre PC)
persze DVD megy is rendesen van egy őskövület Yamaha 630-asom. jelenleg üvegen van összekötve.
Mutasd meg azt, hogy milyen beállításokkal használod az ac3filtert. Továbbá a hangkártyádon hogyan konfiguráltad az spdif kimenetet. Megpróbálok betenni egy képet arról, hogy szerintem hogyan kell kinéznie egy jól konfigurált ac3 filternek, ha digitálisan van avr-re kötve. Legalábbis szerintem.
Htpc (Home Theatre PC)
Htpc (Home Theatre PC)
Htpc (Home Theatre PC)
Halihóó
Ismét szükségem lenne 1 kis helpre. Valami történt a codeceim agyában, mert az AC3-as filmeket nem hajlandó normális minőségben lejátszani. A hang olyan, mintha egy medence alján szólna.
Próbáltam az ffdshowval, most pedig felraktam az AC3filtert.
az ac3 filter beindul, de zörög és iszonyat...
filter
mi az a wave out device?
az AC3 filter "setup"jában az van, hogy ő már nem is kap jelet,
mit kellene beállítanom és hol
köszi
Htpc (Home Theatre PC)
lajos001 : igen, erre a megoldásra céloztam, csak kevés időt szántam rá h normálisan megfogalmazzam a mondanivalom bocsánat.
Nem kell bocsánatot kérned, maga a szándék is dícsérendő!
Ha nem jövök rá, úgyis összehoztuk volna.
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Htpc (Home Theatre PC)
- elviekben ha a lemezkezeloben egy cumonak adtal eltero betut, az onnantol azt fogja magarahuzni, nekem ez muxik szepen a kulso hdd-nel.
T A M I . H U
Htpc (Home Theatre PC)
lajos001 : igen, erre a megoldásra céloztam, csak kevés időt szántam rá h normálisan megfogalmazzam a mondanivalom bocsánat.
acme: nálam is előjött ez, én is várom a megoldást ... (nem azt, h rakjam át másra a mappelt hálozati meghajtom, mert az H, mint HTPC marad )
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Htpc (Home Theatre PC)
Még egy kérdés. Nem annyira házimozi, ikább PC.
A munkahelyi gépem (ahol kiterjedt helyi hálózat van) az idegen Pendrive-okhoz mindig az F: meghajtót rendeli (E:-ig vannak amúgy fizikai meghajtók benne), de az első hálózati meghajtó is F:, így a Pendrive nem látszik. Idegesítő, hogy állandóan át kell állítgatni a Drive Managementben a betűjelét.
Nincs arra mód, hogy ez a sötét Windows MINDEN Pendrive-ot egyből értelmes betűjelhez (pl Q:) rendeljen?
Köszi!
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
Htpc (Home Theatre PC)
csak nem birtam magammal .... érthetően fogom leirni
szoval, a jobb megoldás a több csatornás, de spdifen át NEM vihető anyagok lejátszás közbeni dolby digital 5.1-re áttömöritésére az ac3filter 1.46.
Köszönöm a leírást, mindazok nevében, akik találkoztak a problémával
Htpc (Home Theatre PC)
Megoldva!
Mivel ezt az egészet meg lehet oldani a billentyűzet nyilaival, és az Imont meg lehet tanítani a nyílbillentyűk szimulálására így már meg is oldódott.
Mentségemre legyen mondva, még csak ismerkedem az Imonnal (a zoomplayerről nem is beszélve), de remek párost alkotnak.
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Htpc (Home Theatre PC)
nyilak, enter, ESC ... ezeket adja át a GIRDER a zplayernek, és a távirányodon az adott funkciokhoz rendeld ezt a bill.parancsot
Ne haragudj, de ezt nem értem.
Imont használok a saját szoftverével, nem Girdert.
A léptetésekkel és a képaránnyal nincs gondom, azokat már belőttem. Mivel jóformán csak a rögzített műsorok visszanézésére használom, ezért könnyebb lenne csak megnyitni a fájl navigátort (ez megoldva a távról) és lépkedni a felvett fájlok között. Erre kellene bill. parancs, a le-fel lépkedéshez. Az oldal irányú nyíl (főleg jobbra) pedig azért lenne jó, mert így rögtön törölhetném is a megnézett műsort. Valójában az Imon távjával meg lehet oldani ezt az egészet, mert tudom vele vinni az egeret. Ráviszem a nyilakra és kattingatok. Könnyebb lenne ha mindez megoldható lenne bill. paranccsal, mert a távirányítós egérirányítás kicsit macerás. Célozgatni kell és sokszor mellé lövök.
Tudom, vennem kell hozzá célzó vizet.
Htpc (Home Theatre PC)
Zoomplayerrel kapcsalatban a köv. kérdésem lenne.Amikor megnyitom a fájl navigátort a jobb felső sarokban megjelenik az irányító pult (négy nyíl és középen egy pötty ). Hogyan tudnék bill. parancsokat rendelni a nyilakhoz, hogy távvezérlővel is tudjak lépkedni a fájlnavigátorban?
Van erre mód?
Amúgy nagyon tetszik a program, hálás köszönet érte!
nyilak, enter, ESC ... ezeket adja át a GIRDER a zplayernek, és a távirányodon az adott funkciokhoz rendeld ezt a bill.parancsot
ezen tul még max kell egy bill-t az R betühöz rendelni (képarány) és kb meg is vagy .... mivel a lejátszás közbeni jobbra nyilra be tucc állitani léptetést, tekerést stb
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
Htpc (Home Theatre PC)
Zoomplayerrel kapcsalatban a köv. kérdésem lenne.
Amikor megnyitom a fájl navigátort a jobb felső sarokban megjelenik az irányító pult (négy nyíl és középen egy pötty ). Hogyan tudnék bill. parancsokat rendelni a nyilakhoz, hogy távvezérlővel is tudjak lépkedni a fájlnavigátorban?
Van erre mód?
Amúgy nagyon tetszik a program, hálás köszönet érte!
Htpc (Home Theatre PC)
Állítólag egy hónapot is várnom kell rá, mert nincs raktáron Megint ráébresztettek arra, hogy MO.-on élek...
Én egy Antec NSK1300-as házat rendeltem a VTComp nevű akármitől. Azt mondták kb. két hét. Ennek több mint egy hónapja. A mai napig úgy hirdetik, hogy raktárról tudnak adni.
Akkor jól tettem, hogy az Extreme Digitáltól rendeltem, ott legalább a raktáron tényleg raktáron lévőt jelent. (Thermaltake Bach)
Ez mind szép, csak az edigitalnál nincs SILVERSTONE ház
- James Bond 007
- Nincs visszaút

- Értékelés: 0
Htpc (Home Theatre PC)
Állítólag egy hónapot is várnom kell rá, mert nincs raktáron Megint ráébresztettek arra, hogy MO.-on élek...
Én egy Antec NSK1300-as házat rendeltem a VTComp nevű akármitől. Azt mondták kb. két hét. Ennek több mint egy hónapja. A mai napig úgy hirdetik, hogy raktárról tudnak adni.
Akkor jól tettem, hogy az Extreme Digitáltól rendeltem, ott legalább a raktáron tényleg raktáron lévőt jelent. (Thermaltake Bach)
Htpc (Home Theatre PC)
Htpc (Home Theatre PC)
Megtettem az első lépést a HTPC felé. Rendeltem egy SILVERSTONE LC 10B házat
Állítólag egy hónapot is várnom kell rá, mert nincs raktáron Megint ráébresztettek arra, hogy MO.-on élek. Itt minden ilyen nyögvenyelősen megy. Már bele sem gondolok, mennyi időbe telik a többi alkatrész beszerzése
Htpc (Home Theatre PC)
Szerintem nem a teljesítménnyel van a baj, ugyanaz a dvd powerdvd 7-el gyönyörűen szólt és meg sem akadt sehol.
Próbáltam az ac3filtert, de azzal még digitális 5.1-es hangot sem tudtam elővarázsolni, nemhogy dts-t:) Esetleg tudnál képet küldeni, hogy hogy kell az ac3filtert úgy beállítani, hogy 5.1 ill dts hang szóljon az erősítőből??