Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kef hangsugárzók

Vendég

Kef hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Aztán megnézem közelebbről ezt az IQ3-at , szekrény tetejére jó lesz valamilyen tüskékkel.
Oda jó a Somogyi is. Nem írok többet, még én érzem magam hülyén.

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 15

Kef hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Kacsento »

Én halottam már nekem nagyon tetszett. Igaz állatkodásra nem való,,, 
Csak Eminemet nem kelett volna ráküldenem olyna hangerőn ahogy én szeretem mert azt nem komálta 

HA majd lenyugzsom és nem nagyon van lehetőségem hangosan zenét hallgatni akkor nem fogom kihagyni tuti.. 

Ezt a zenét a sub meghálálja és lehet állatkodni. A sub/sat-al is lehet állatkodni, mert van sub.
Csak a jó erősítő kell, ami kihajtja frankón 100 Hz-ig a satelliteket.

Aztán megnézem közelebbről ezt az IQ3-at , szekrény tetejére jó lesz valamilyen tüskékkel.
Csak jussak el az Árkádba valamikor, nem vagyok egy plázapárti, rühellem őket.

Jó sok kedvenc kisbolt zárt és zár be miattuk.

Nem vagy te véletlenül pécsi?
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "

jondoe
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Kef hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: jondoe »

Csak Eminemet nem kelett volna ráküldenem olyna hangerőn ahogy én szeretem mert azt nem komálta 

HA majd lenyugzsom és nem nagyon van lehetőségem hangosan zenét hallgatni akkor nem fogom kihagyni tuti.. 

Ezt a zenét a sub meghálálja és lehet állatkodni. A sub/sat-al is lehet állatkodni, mert van sub.

Csak jussak el az Árkádba valamikor, nem vagyok egy plázapárti, rühellem őket.

Jó sok kedvenc kisbolt zárt és zár be miattuk.

TV: PANASONIC TH-37PV70P, ERŐSÍTŐ: YAMAHA RX-V661, SAT VEVŐ: DREAMBOX DM7020Si, DVD:Pioneer DV-600 , HANGFAL: 2x Dali Concept2, 2x DALI Concept 1, DALI Concept Center.

Vendég

Kef hangsugárzók

Khaosz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 23

Kef hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Khaosz »

iQ5-ost annyira agyondicseri a what-hifi uk szama.. 
s most 120-130e ft atszamolva az ara idekint..
megeri megvenni ennyiert?
meg nem hallottam soha ...

Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax

richies
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Kef hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: richies »

iQ5-ost annyira agyondicseri a what-hifi uk szama..

s most 120-130e ft atszamolva az ara idekint..
megeri megvenni ennyiert?
meg nem hallottam soha ...
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 15

Kef hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: tsc »

Én meg is venném ezt a hangfalat de az elliptikus doboza miatt nem fogom megvenni.Egyszerűen szerelhetetlen: állványra, falikonzolra képtelenség feltenni.

Hmm.. csinálnom kéne neked egy fotót, milyen baromi jól néz ki nekem itthon az IQ1 egy JmLab állványon...

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 10

Kef hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Ronin »

Igazából azt nem értem, hogy az íves forma miatt miért nem tudod állványra tenni? Amúgy a formája miatt kevesebbet foglal, mint egy szögletes társa.
Ne hülyéskedj már, úgy hülyén fog kinézni.

Jah bocs.

Anno láttam egy N805-ös Bowert egy Phonar állványon a satsystemben. Nekem az úgy tetszett. De persze ízlések és...

Vendég

Kef hangsugárzók

Igazából azt nem értem, hogy az íves forma miatt miért nem tudod állványra tenni? Amúgy a formája miatt kevesebbet foglal, mint egy szögletes társa.
Ne hülyéskedj már, úgy hülyén fog kinézni.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

Kef hangsugárzók

jondoe
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Kef hangsugárzók

Egyszerűen szerelhetetlen: állványra, falikonzolra képtelenség feltenni.
Nagy problémáid vannak.

Igen: Úgy hívják, hogy HELYHIÁNY.

Örülök, hogy neked nincsen ilyen gondod.

TV: PANASONIC TH-37PV70P, ERŐSÍTŐ: YAMAHA RX-V661, SAT VEVŐ: DREAMBOX DM7020Si, DVD:Pioneer DV-600 , HANGFAL: 2x Dali Concept2, 2x DALI Concept 1, DALI Concept Center.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

Kef hangsugárzók

Nagy problémáid vannak.

Vendég

Kef hangsugárzók

Miért szenvedsz? Képek alapján nem láttad, h milyen a formája azoknak a dobozoknak? Már csak azért kérdem, mert nyitottál is neki egy (felesleges) topicot. Vagy azért tetted, h közöld velünk, h mit nem fogsz megvenni? Különben a Médiákban szokott lenni KEF...

jondoe
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Kef hangsugárzók

Látom neked van ilyen hangfalad de csak azért se mondasz semmit inkább kötözködsz.
Hol látod az aláírásában az IQ-t? (most a hangfalra gondoltam )

Az árkádos MM-ben láttam KEF IQ3-as hangfalakat 99 ezerért.

Sose láttam még MM_ben KEF hangfalakat, úgy látszik bővítik a palettájukat az unalmas Wharfedale és JBL mellett.

Én meg is venném ezt a hangfalat de az elliptikus doboza miatt nem fogom megvenni.

DigitalSTD
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

Kef hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: DigitalSTD »

Látom neked van ilyen hangfalad de csak azért se mondasz semmit inkább kötözködsz.

Vendég

Kef hangsugárzók

Kinek a paplan.
Vallásos hálózat...

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 713

Kef hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Na ok. KEF IQ-ról irjatok pro és kontra érdekelne.
Ha semmit nem tudsz róluk. Először használd a keresőt, aztán esetleg hallgasd meg, utánna már lesz miről beszélni. Addig úgysem tud senki többet mondani, mint amit a google és a review-k nyújtanak.

Akkor meg minek a fórum ?

Majd mondja mindenki azt a másiknak hogy vedd meg, hallgasd meg és különben is ott a google......

Használtam a keresőt voltam az importőrnél és katalógusom is van. Gondolom pár embernek van ilyen hangfala ők többet mondanak mint egy internetes oldal.

a füled és az izlésed miatt.
kinek papné, kinek a paplan.
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PaulPang/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

Vendég

Kef hangsugárzók

Köszi Johnny.

Vendég

Kef hangsugárzók

Newman, amióta kevesebbet írsz, sokkal jobb fej vagy.

Vendég

Kef hangsugárzók

Nincs KEF iQ hangsugárzóm. Nem kötöszködöm. Csak most ebből is látszik, h fele annyit nem jártál utánna a dolognak, h utánna legyen miért kérdezned. Azért "kötöszködök", mert előbb járnál utánna annyira, h legyen mit kérdezned. Most komolyan, így mit mondjunk? Tök fasza magasa meg mélye van vagy mi?

ui: az én KEF falaimnak Uni-Q hangszórókészlete van, nem iQ, se nem (régi) Q.

n.drews
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kef hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: n.drews »

Én nagyon szívesen veszek Mercedest, meg Volvót, meg BMW-t, ha ugyanannyiért kapom meg, mint a Skodát.

Más probléma nem volt a hasonlattal...

sajti

Ebben az esetben legtöbbször a skoda drágább mint a többi autó. Nyilván a gyártók az egész EISA-s cécó költségét beépíti a termék árába.

De látod, sokan sokra tartják az EISA logot, és boldogan visznek haza egy skodát drágábban, mintha a Volvot választották volna.

Egyébként amúgy semmi bajom a Kef dobozokkal, hallottam már őket, egyáltalán nem rosszak, sőt.

Vendég

Kef hangsugárzók

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Kef hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: sajti »

Tehát ha egy versenybe benevez a trabant, a wartburg meg a skoda, és a skoda nyer, akkor abból az következik, hogy az audit, mercedest és a volvot már nem is érdemes megnézni, mert a skoda a díjazott?!
Én nagyon szívesen veszek Mercedest, meg Volvót, meg BMW-t, ha ugyanannyiért kapom meg, mint a Skodát.

Más probléma nem volt a hasonlattal...

sajti

n.drews
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Kef hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: n.drews »

Lehet, hogy nem a legjobb az EISA díj de egyfajta iránymutató. Azok közül akik neveznek a legjobbat választják ki. Akik nem neveznek azokat nem fogják díjazni persze attól még lehetnek jók.

Szerintem már az is sokat elárul, ha teszem azt 20 hangfalgyártóból 1 nyer de másik 10 be sem nevezett. Itt a nyerő hangfal biztos nem lehet rossz . Nem azt mondtam, hogy a legjobb, nem is vagyok maximalista csak egy biz. szórásban a legjobb.

Tehát ha egy versenybe benevez a trabant, a wartburg meg a skoda, és a skoda nyer, akkor abból az következik, hogy az audit, mercedest és a volvot már nem is érdemes megnézni, mert a skoda a díjazott?! Pontosan ezt írtad. Az EISA nem a minőségről szól, viszont mivel láthatóan Te is beveszed a marketing bla bla-t, ezért megéri Pl. a kefnek, bowernek sok sok pénzt költeni az EISA matricára. Jobban fogynak a dobozaik tőle. De a minőségről itt nincsen szó.

jondoe
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Kef hangsugárzók

Ha semmit nem tudsz róluk. Először használd a keresőt, aztán esetleg hallgasd meg, utánna már lesz miről beszélni. Addig úgysem tud senki többet mondani, mint amit a google és a review-k nyújtanak.

Majd mondja mindenki azt a másiknak hogy vedd meg, hallgasd meg és különben is ott a google......

Használtam a keresőt voltam az importőrnél és katalógusom is van. Gondolom pár embernek van ilyen hangfala ők többet mondanak mint egy internetes oldal.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”