Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Thomson házimozi szett 60e

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hi!

Én vettem egy ilyet. Szerintem ennyi pénzért nagyon is megéri.
Nekem egy 20 négyzetméteres szobám van és abba tökéletes.
Mellesleg van aki inkább egy tágasabb lakásra vagy egy kertes házra
költi a pénzét, nem pedig arra, hogy bezsúfoljon egy 12 négyzetméteres
szobába mindent. (nemis értem egy jobb házimozi cuccot, hogy lehet
kihasználni egy kb. 3x4 m-es szobában.)

Atee: igazad van sok ilyen ember van... elég sokan tologatták a tescoban
a kosarukban.

Vendég

Vagy ha van eg 20 négyzetméteres szobád. Oda bőven megfelel, s szerintem sokan vagyunk,akiknek egy ekkora rendszer is megfelelne...Nem?
A hangfalakat az ember nem négyzetméterre veszi. Nem diszkó ez kérem. Az én hangfalaim egy 12 négyzetméteres szobában vannak (háló). Ha az ember hangfalat vesz a fülét vigye ne a számológépét.

Vendég

Hi, a szórólapban "Thomson házimozi-erősítő+hangfalszett" a neve, úgyhogy lejátszó nyista.Amúgy az ilyen katagóriájú hagfalszett maximum egy számítógépes munkasarokhoz használható, játékra vagy monitor előtti film nézésre.

Vagy ha van eg 20 négyzetméteres szobád. Oda bőven megfelel, s szerintem sokan vagyunk,akiknek egy ekkora rendszer is megfelelne...Nem?

ropi01
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: ropi01 »

Hi, a szórólapban "Thomson házimozi-erősítő+hangfalszett" a neve, úgyhogy lejátszó nyista.
Amúgy az ilyen katagóriájú hagfalszett maximum egy számítógépes munkasarokhoz használható, játékra vagy monitor előtti film nézésre.
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.

TechnoMan
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: TechnoMan »

Május 3-tól a TESCO áruházakban 59.990 Ft-ért lehet kapni egy Thomson házimozi szettet, a leírás és a fénykép alapján a típusa DPL570HT lehet. Itt egy link hozzá.Van-e valakinek tapasztalata a készüléktől és megéri-e megvenni ennyiért?

Na várjunk csak, ebbe nem látom a lejárszót (ill. semmi nem utal arra), igy már annyira nem gyanusan olcsó. Azért a francia cég annyira nem gagyi (bár én nem szeretem), hogy ne lenne érdemes legalább egy próbára elmenni és meghallgatni
TV: Panasonic TX-32PF10, HD: Western Digital - WD TV HD,DVD: Panasonic DVD-S42 / Bellagio AD2020 (DivX), HGF:Technics SB-EX3(front) SB-CSS14(Sur/Cent), AMP: Yamaha RX-V350

NiCE
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 35

Hozzászólás Szerző: NiCE »

Május 3-tól a TESCO áruházakban 59.990 Ft-ért lehet kapni egy Thomson házimozi szettet, a leírás és a fénykép alapján a típusa DPL570HT lehet. Itt egy link hozzá.
Van-e valakinek tapasztalata a készüléktől és megéri-e megvenni ennyiért?

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”