Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Képek Magyarországról
Képek Magyarországról
Nekem továbbra is túleffekteltek Haga képei. No meg szegény Balaton dől is, nem kicsit.
Szintén így gondolom. Kár volt elrontani a szép képeket és még dolgozott is vele jó sokat (gondolom én).
Képek Magyarországról
Nekem továbbra is túleffekteltek Haga képei. No meg szegény Balaton dől is, nem kicsit.
Hát igen, próbálkozunk.
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Házimozi II. :Tv: Thomson 28WS24E 16:9, DVD+erősítő: Panasonic SC-Ht75 kompakt
Fotó: Konica Minolta Dynax 5D
Gép: Acer Aspire 3023 WLmi
A másik életem: Seat Ibiza, Piaggio NRG
Képek Magyarországról
A pécsi kép hangulata és színvilága tetszik, de léphettél volna párat balra, hogy az a bokor ne legyen benne.
inkább felfelé, mert ha balra lépne akkor esne egy nagyot
ok, ezt te biztosan jobban tudod
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11014
- Kapcsolat:
Képek Magyarországról
A pécsi kép hangulata és színvilága tetszik, de léphettél volna párat balra, hogy az a bokor ne legyen benne.
Képek Magyarországról
system
Képek Magyarországról
Tihanynál meg nagyon zajos lett a tulzott utomunka miatt.
Képek Magyarországról
Magyar Korfu öböl:
Házimozi I. :: Erősítő: Yamaha RX-V357 Hangfalak: Clarus Charon Monitor, Koda 860 center és háttér, Clarus Charon II sub Tv:Thomson 32WM402 16:9, DVD: Panasonic DVD-S295
Képek Magyarországról
Pécs:
Képek Magyarországról
még egy utolso, pedig van bőven...
Képek Magyarországról
voltak néhányan...
Képek Magyarországról
Baja, Szentháromság-tér. Készülődés a bajai halászléfőző népünnepélyre: A kép még reggel készült.
nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Képek Magyarországról
Merci
Képek Magyarországról
Combinok
Képek Magyarországról
Baumgartner
Képek Magyarországról
fapaci:
A Canon saját converterét a DPP-t.
gemini:
Csaj-tó
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Képek Magyarországról
Pel: Hol fotóztad ezeket?Néhány hónapja a Kis-Balatonnál jártam és ott is voltak ilyen madarak, és állítólag a kárókatona itthoni kedvenc "telephelye". Nekem közel sem sikerült ilyen képet készíteni róla.
Néhány éve kárókatonák beköltöztek Budapestre. 2 éve volt olyan, hogy átteleltek. Lehetett nézegetni őket - akár a Margit-hídról - halászás közben.
Képek Magyarországról
Pel: Hol fotóztad ezeket?
Néhány hónapja a Kis-Balatonnál jártam és ott is voltak ilyen madarak, és állítólag a kárókatona itthoni kedvenc "telephelye". Nekem közel sem sikerült ilyen képet készíteni róla.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11014
- Kapcsolat:
Képek Magyarországról
Pelican! Feltételezem, RAW formátumba fotózol. Milyen programot használsz az előhívásra?
Képek Magyarországról
Sorry, a képeket nem akartam újra berakni, de végül is ezekért nem kár az ismétlés.
Médialejátszó: HDI Dune Base 3.0, Mede8er 600X3D AVR: Pioneer SC 2023 CD receiver: Denon UD-M30/Denon DRR-M30 DVD: CyberHome 635S Hangfalak: Quadral Ascent 80LE 5.0 TV: Samsung 55JU7000, Samsung 65MU7002, Panasonic 42ST60 Hangsugárzó kábel Front: Gotham Táp: Fapaci T3
Képek Magyarországról
Kárókatona (kormorán)
Szürke gém
Nagykócsag
Kanalasgém
Gratulálok, ismét nagyon szépek ezek a madaras képeid.
Médialejátszó: HDI Dune Base 3.0, Mede8er 600X3D AVR: Pioneer SC 2023 CD receiver: Denon UD-M30/Denon DRR-M30 DVD: CyberHome 635S Hangfalak: Quadral Ascent 80LE 5.0 TV: Samsung 55JU7000, Samsung 65MU7002, Panasonic 42ST60 Hangsugárzó kábel Front: Gotham Táp: Fapaci T3