Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Ha már úgy benne vagyok... csináltam egy uj IC kábelt
Ez Neotech KHS-441 SM?
Ha igen, érdekelne, hogy szerinted milyen. Mondjuk nem is tudom, eddig mit használtál.
UPSakku.hu
-
Vendég
Ha már úgy benne vagyok... csináltam egy uj IC kábelt
- dominique29
- V.I.P.

- Értékelés: 235
dominique29 fórumtárs kérésére előállt a 15 méter hosszú IC kábel Cat5-ből és működik is :kira
Köszi
"Az audiofília nem betegség, csupán egy olyan krónikus elégedetlenség tünete, mely a hangreprodukciós rendszerekről tévesen kialakított képzetekből fakad" (részlet a Meridian cég prospektusából)
DVD-imért? A sajátaidról beszélsz? Minimális törlesztés a sok kedvességért!
Üdv
van két átadó biztonsági másolat DVD-m...
mi van rajta?
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
-
Vendég
DVD-imért? A sajátaidról beszélsz? Minimális törlesztés a sok kedvességért!
Üdv
van két átadó biztonsági másolat DVD-m...
Végre, 3 hét után volt időm kicsit a saját dolgaimmal is foglalkozni Így átdobozoltam a HFK-t, szép új fekete dobozba, és bekerült a helyére, az Alto-val együtt
Hali Lacy!
Mi lett a Naddal?
Egyelőre visszatért a helyére nyugállományba
(off: mikor jössz a DVD-idért? vagy vigyem én vissza?)
DVD-imért?
A sajátaidról beszélsz? Minimális törlesztés a sok kedvességért!
Üdv
UPSakku.hu
-
Vendég
Végre, 3 hét után volt időm kicsit a saját dolgaimmal is foglalkozni Így átdobozoltam a HFK-t, szép új fekete dobozba, és bekerült a helyére, az Alto-val együtt
Hali Lacy!
Mi lett a Naddal?
Egyelőre visszatért a helyére nyugállományba
(off: mikor jössz a DVD-idért? vagy vigyem én vissza?)
Hali Lacy!
Mi lett a Naddal?
Amúgy !
UPSakku.hu
-
Vendég
dominique29 fórumtárs kérésére előállt a 15 méter hosszú IC kábel Cat5-ből és működik is :kira
ha mégegyszer szétszeded és veszel a festékboltban aerozolos lakkot, akkor még fényes is lesz!
amúgy szuper így is! gratula!
gordon314.fw.hu
Na lefestettem feketére a taurus előlapját és elhelyeztem a polcon.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
-
Vendég
Ilyen lett...
Sokkal jobb lett, nagyon szép és ízléses! Nekem nagyon tetszik.
Na,gratula!És hogy szól?
Fogalmam sincs, egyelőre az előlapot festettem le és várom míg megszárad. Ha kész bekerül a helyére.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
-
Vendég
Ma vettem egy heed taurus végfokot. Itt szét van szedve, mert az előlapot feketére fogom festeni. A belsejéről vannak még képek a "Készülékbelsők" topicban.
Na,gratula!És hogy szól?
Ma vettem egy heed taurus végfokot. Itt szét van szedve, mert az előlapot feketére fogom festeni. A belsejéről vannak még képek a "Készülékbelsők" topicban.
Ötlet elvetve...
hova vetetted?
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11229
- Kapcsolat:
Szerintetek hülyeség lenne nyitni egy olyan topicot itt a galériában hogy Mobiltelefonnal készült képek??
Illetve lehetne egy balkézzel, fejjel lefelé, vacsora után, kedden készült felvételek topicja is.
Ötlet elvetve...
Helyes.
Ötlet elvetve...
Szerintetek hülyeség lenne nyitni egy olyan topicot itt a galériában hogy Mobiltelefonnal készült képek??
Szerintem igen...
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Jövöhéten a B&L Kft kereskedelmi fórumában részletes ár és technikai információt is megtalálsz.
OK, akkor majd megnézem...
Dugóim nekem is vannak.
Semmi sallang csak ami mindenképpen kell.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "