Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Apple
Apple
elvben ez a beállítás jó lehet (az áltelem nem igazán kedvelt) mp3 esetén?
Elvben jó, a vbr-t nem kapcsolnám be.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Apple
dmg file-t hogyan csinálok?mi a technikája?ill. miért jobb?
dmg-t a disk utility-ben lehet csinálni, de hasonlót csinál a toast is toast kiterjesztéssel, ez azért lehet jó, mert 1 az 1-ben ua. lesz, mint a cd.
tehát ez nam azonos azzal, mikor a "lementem", és mielött kilépek a toast-ból, megkérdezi, hogy mentse-e?
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Apple
2. kérdés: a toast 6 - nál, lehet (bár én baromira nem találom) ilyen beállításokat csinálni?
ja igen: a toast-nál amúgy nincsen ilyen beállítási lehetőség?
Szerintem van, de 6-ost régen használtam.
Apple
dmg-t a disk utility-ben lehet csinálni, de hasonlót csinál a toast is toast kiterjesztéssel, ez azért lehet jó, mert 1 az 1-ben ua. lesz, mint a cd.
- GTomi
- V.I.P.
Apple
illetve
(viszont, van a 48.000khz beállítás is.
erre érdemes-e beállítani, ebben az esetben?)
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- GTomi
- V.I.P.
Apple
elvben ez a beállítás jó lehet (az áltelem nem igazán kedvelt) mp3 esetén?
- GTomi
- V.I.P.
Apple
2. kérdés: a toast 6 - nál, lehet (bár én baromira nem találom) ilyen beállításokat csinálni?
ja igen: a toast-nál amúgy nincsen ilyen beállítási lehetőség?
- GTomi
- V.I.P.
Apple
Az itunes-on, nincsen beállítási lehetőség arra, hogy a lemezt "változatlan" formában, gondolok én a számok közti szünetekre , megmaradjanak?csak így lehet?
Ha változatlan formában szeretnéd a lemezt kiírni, akkor én a helyedben dmg-t csinálnék (image file) és utána a rendszer írójával (vagy toast-al) kiírnám.
Egyébként cd-rôl cd-re akarsz írni?
ez a toastnál nem gond, hiszen ha aiff-ben felírom, akkor kérdezi, hogy menteni akarom-e: "save" és ha fel szeretném írni cd-re, akkor csak rákattintok és ahogy eredetileg van a lemezen, azt tölti be a toast-ba.
cd-ről cd-re közvetlenül gondoltad?
Apple
Sôt az 1. sem kell, elég ha kiírás után lejátszód az írott cd-rôl.
Apple
ez a beállítás így jó ?
(csak megtanulom használni az imac-em 7 év után )
Én a settinget automaticon hagynám, de így is jó, error connection ki kell kapcsolni. Szerintem 2. sem kell fölösleges és mást sem csinál csak folyamatosan kapcsolatot teremt a nettel. tehát 1 pipa, 2 none, 3 pipa, 4 none.
Apple
Az itunes-on, nincsen beállítási lehetőség arra, hogy a lemezt "változatlan" formában, gondolok én a számok közti szünetekre , megmaradjanak?csak így lehet?
Ha változatlan formában szeretnéd a lemezt kiírni, akkor én a helyedben dmg-t csinálnék (image file) és utána a rendszer írójával (vagy toast-al) kiírnám.
Egyébként cd-rôl cd-re akarsz írni?
Apple
ez a beállítás így jó ?
Az Error Correction-t nem használnám helyedben audio CD másoláskor.
hARMoNIkUStoRzitÁs.bLog
fül-, és fejhallgató blog
- GTomi
- V.I.P.
Apple
ez a beállítás így jó ?
- GTomi
- V.I.P.
Apple
Az itunes-on, nincsen beállítási lehetőség arra, hogy a lemezt "változatlan" formában, gondolok én a számok közti szünetekre , megmaradjanak?
csak így lehet?
- GTomi
- V.I.P.
Apple
én ezeket látom:1.
Még egy kis trükk a screenshothoz (így nem kell vágni) az alma-shift-4 után ha nyomsz egy space-t, akkor megjelenik egy kis gép és így bármelyik ablakot lefotózhatod, úgy, hogy csak ô látszik, még a dock-ot is le tudod így fotózni. Próbáld ki.
Bocs, de ebbôl a képbôl láttam, hogy nem így csináltad. Ha már tudtad, akkor elnézést, csak egy aprócska trükk volt a sok közül.
köszi, nézem ezeket
- GTomi
- V.I.P.
Apple
ill. az itunes
Le kell tölteni a patchburn nevű alkalmazást és annak a segítségével rávehető a rendszer, hogy lássa a nem támogatott cd és dvd külső írókat is. Az iTunes-hoz szükséges lehet ilyesmi, a Toast valamivel toleránsabb.
http://www.patchburn.de/
köszi a segítséget, így látja!
Apple
Még egy kis trükk a screenshothoz (így nem kell vágni) az alma-shift-4 után ha nyomsz egy space-t, akkor megjelenik egy kis gép és így bármelyik ablakot lefotózhatod, úgy, hogy csak ô látszik, még a dock-ot is le tudod így fotózni. Próbáld ki.
Bocs, de ebbôl a képbôl láttam, hogy nem így csináltad. Ha már tudtad, akkor elnézést, csak egy aprócska trükk volt a sok közül.
Apple
A system profiler-ben nézd meg, hogy így látja-e:
Apple
Nálam itt a toast van beállítva, nem ask what…
Az itunes azért nem látja az írót, mert nincs konfigurálva alapértelmezettként. Az író mindig legyen bekapcsolva.
Én nem is csodálkozom, hogy az itunes nem látja, próbáld meg a patchburnnel, mert hardware-ileg nincs jelen az író, ez nem itunes próbléma.
Apple
ill. az itunes
Le kell tölteni a patchburn nevű alkalmazást és annak a segítségével rávehető a rendszer, hogy lássa a nem támogatott cd és dvd külső írókat is. Az iTunes-hoz szükséges lehet ilyesmi, a Toast valamivel toleránsabb.
http://www.patchburn.de/
- GTomi
- V.I.P.
Apple
A preferences menuben, az advanced alatt van egy olyan, hogy burning. Ha ott nem látja az írót, akkor a system pref-ben be kell állítani, hogy az alapértelmezett író mi legyen. Lehet, hogy ezeket már mind megcsináltad, de érdemes végigmenni rajta, mert lehet, hogy valami hibádzik. Egyébként tényleg érdemes alapból hamarabb bekapcsolni, mint a gépet.
nem látja (de el is siklottam felette ) de nem tudom beállítani....
én ezeket látom:
1.
Apple
A preferences menuben, az advanced alatt van egy olyan, hogy burning. Ha ott nem látja az írót, akkor a system pref-ben be kell állítani, hogy az alapértelmezett író mi legyen. Lehet, hogy ezeket már mind megcsináltad, de érdemes végigmenni rajta, mert lehet, hogy valami hibádzik. Egyébként tényleg érdemes alapból hamarabb bekapcsolni, mint a gépet.
- GTomi
- V.I.P.
Apple
- ha kulso az iro lehetoleg a gep elott kapcsold be, lehet ez a baja..., tegy egy probat.
ugyanaz.roxio toast-nál nincsen ez, nem is volt.
idáig nem használtam az itunes-t, csak mostanában ismerkedek vele (nem is tudom, ha vmi ott van az ember gépén, miért nem használja...)