Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Autós topik autósoknak

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 10

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: Ronin »

Persze jó kérdés, hogy mindehhez mit szól a Porsche, mint 30%os tulajdonos. Arról nem is beszélve, hogy a Porschet mostmár lassan a CO2 átlagkvóta betartása is elkezdi sanyargatni..
Mennyi az annyi?

andix
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: andix »

A gáz majd jövőre lesz,mert akkor jön ki a 10 hengeres változat ami 500 LE felett lesz.
Nem tudom az Audi megmeri-e ezt lépni. Kicsit sok lesz úgy már a belső konkurrencia. Ugye eleve ott a Lamborghini, aztán arról nem is beszélve, hogy be van már reklámozva a Buggati is a Veyronnal. Itt is voltak pletykák, hogy lesz kisebb modell, hátha az hozná is a pénzt, nem csak vinné, mint a Veyron.

Persze jó kérdés, hogy mindehhez mit szól a Porsche, mint 30%os tulajdonos. Arról nem is beszélve, hogy a Porschet mostmár lassan a CO2 átlagkvóta betartása is elkezdi sanyargatni..

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3310

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: AVX »

- egy kicsit kulfoldon tartozkodtam, es megneztem egy nemet autos tesztmusort, ahol teszteltek az audi uj S8-asat, a nemet csoka osszefoglalva ennyit mondott: "Porsche killer" - kulsore nagyon jolnezki a kocsi!   valszeg nem veletlenul aggodik a porsche

Az inkább az R8 volt, nem?

Az az R8 volt.
Én is azt fogom tesztelni kedden.
A gáz majd jövőre lesz,mert akkor jön ki a 10 hengeres változat ami 500 LE felett lesz.

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: Tami »

- egy kicsit kulfoldon tartozkodtam, es megneztem egy nemet autos tesztmusort, ahol teszteltek az audi uj S8-asat, a nemet csoka osszefoglalva ennyit mondott: "Porsche killer" - kulsore nagyon jolnezki a kocsi!   valszeg nem veletlenul aggodik a porsche
- megmondom oszinten nemtom mar... 100%-ra
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: 21st »

- egy kicsit kulfoldon tartozkodtam, es megneztem egy nemet autos tesztmusort, ahol teszteltek az audi uj S8-asat, a nemet csoka osszefoglalva ennyit mondott: "Porsche killer" - kulsore nagyon jolnezki a kocsi! valszeg nem veletlenul aggodik a porsche

"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: Tami »

- egy kicsit kulfoldon tartozkodtam, es megneztem egy nemet autos tesztmusort, ahol teszteltek az audi uj S8-asat, a nemet csoka osszefoglalva ennyit mondott: "Porsche killer"
- kulsore nagyon jolnezki a kocsi! valszeg nem veletlenul aggodik a porsche
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 15

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: tsc »

had ajánljam mindenkinek nekem nagyon bejött  http://www.wr-evolution.hu/
A 15.000 Ft-ért - ha jól veszem ki - egy kört (6.7km) lehet menni?
Vagy esetleg mindkét irányba és akkor 13.4km = 15.000 Ft

Hű...

De azért kipróbálnám.

Sysco
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: Sysco »

had ajánljam mindenkinek nekem nagyon bejött http://www.wr-evolution.hu/
Mik vannak
Ha sikerül totálkárra törnöm a gépet kell e + pénzt fizetni? :smile19:

Sysco
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: Sysco »

Mik vannak
Ha sikerül totálkárra törnöm a gépet kell e + pénzt fizetni? :smile19:

bendeguz76
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: bendeguz76 »

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

Autós topik autósoknak

Elhiszem! Egyik egyenletesebben gyorsul, másik nem annyira, vagy egyik 3000-nél adja le a nagy nyomatékot, másik meg mondjuk 5000-nél. Egyik 0-60ig baromi jól húz, aztán már nem annyira, míg a másik mondjuk 50-60-nál indul meg.

Lehet sok különbség, de mondjuk egy jól eltalált váltó/ áttétel / motor egyenletesen tud húzni, míg átülve egy olyanba, ami az elején beprésel az ülésbe lehet olyan érzése az embernek, hogy az jobban menne. Na meg alapból a feeling is más sokszor.

andix
Törzsvendég
Törzsvendég

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: andix »

Ezek már nagyon kis difik. Nekem mondjuk számít a gyorsulás, de hogy 6 alatt, vagy 4,5 alatt van 100-on, az már annyira nem lényeg. 7 alatt bőven jó szerintem.

Hát ezzel azért vitatkoznék.
Vezettem már egy pár járgányt.
Ez egyik cégünknek egy A3-3,2Q 260LE-s autója van.
Óriási a külömbség,pedig az is bőven 7 alatt van.
Szerintem nagyon meglepődnél ,ha a 3-asból átülnél az RS6-ba.

Kinek mi a preferneciája ugye.. Ilyenen kár vitázni!

Én pl. ha megengedhetném biztos két autót tartanék. Egy dízel kombit, meg vmi zúzós benzines sportkupét.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Autós topik autósoknak

Amúgy ahogy andix is írta, könnyen meg lehet szeretni, hogy magasan ül az ember és sok mindent belát. Szerintem érdekesség képpen próbálj ki ilyesmit is, hátha. Ráadásul 320-as motorral is elég jól mennek. Nézz meg pár gyorsulási adatot. 7s körül 0-100-ig gyorsulnak. Az szerintem már elég jó. Vagy veszel nagyobb motorral és akkor már az 5s-et közelítheted, bár kérdés, hogy megéri-e a felárat + a nagyobb fogyasztást...
Én maradok a jó kis kombimnál.
4,6S/100 ez nekem megfelel.
Ha kijön az uj ami kb 4,2 alatt lesz 100-on akkor majd veszek olyat használtan.
Kedden az R8-ast megfogom rendesen hajtani a hungaroringen.
Itt legalább nem mérnek.

Ezek már nagyon kis difik. Nekem mondjuk számít a gyorsulás, de hogy 6 alatt, vagy 4,5 alatt van 100-on, az már annyira nem lényeg. 7 alatt bőven jó szerintem.

Hát ezzel azért vitatkoznék.
Vezettem már egy pár járgányt.
Ez egyik cégünknek egy A3-3,2Q 260LE-s autója van.
Óriási a külömbség,pedig az is bőven 7 alatt van.
Szerintem nagyon meglepődnél ,ha a 3-asból átülnél az RS6-ba.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

Autós topik autósoknak

Amúgy ahogy andix is írta, könnyen meg lehet szeretni, hogy magasan ül az ember és sok mindent belát. Szerintem érdekesség képpen próbálj ki ilyesmit is, hátha. Ráadásul 320-as motorral is elég jól mennek. Nézz meg pár gyorsulási adatot. 7s körül 0-100-ig gyorsulnak. Az szerintem már elég jó. Vagy veszel nagyobb motorral és akkor már az 5s-et közelítheted, bár kérdés, hogy megéri-e a felárat + a nagyobb fogyasztást...
Itt legalább nem mérnek.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

Autós topik autósoknak

Itt legalább nem mérnek.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Autós topik autósoknak

Próbáltam képeket feltenni,de túl nagy méretűek voltak.

D-O-M-I
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 138

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: D-O-M-I »

Mansory GT 63 Ez az.A lámpájáról fel lehet ismerni.
Igen. Meg a lökhárítóról, meg a kis hátsó szárnyról, meg a felniről.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Autós topik autósoknak

Continental GT meg egy abszolút túlértékelt kocsi Hát nemtudom, szerintem gyönyörű.Vezetni logikusan nem tudom milyen lehet, de nekem mind a külső, mind a belső nagyon bejön.
Ebben a színben, ezzel a felnivel, meg egyenesen tökéletes.
Ha egyszer igazán szép Bentleyt akarsz látni akkor a Mansory tuningot nézd meg.
Láttam már olyat A Nyugatitól 2 sarokra állt a körúton, a Noa Grill étterem előtt És tényleg nagyon szép. Mansory GT 63

Ez az.A lámpájáról fel lehet ismerni.

D-O-M-I
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 138

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: D-O-M-I »

Continental GT meg egy abszolút túlértékelt kocsi Hát nemtudom, szerintem gyönyörű.Vezetni logikusan nem tudom milyen lehet, de nekem mind a külső, mind a belső nagyon bejön.
Ha egyszer igazán szép Bentleyt akarsz látni akkor a Mansory tuningot nézd meg.
Láttam már olyat A Nyugatitól 2 sarokra állt a körúton, a Noa Grill étterem előtt És tényleg nagyon szép. Mansory GT 63

AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Autós topik autósoknak

Itt legalább nem mérnek.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Autós topik autósoknak

Itt legalább nem mérnek.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Autós topik autósoknak

No látod ezért járok én kombi,de erős autóval.A terepjárókat én betiltanám,mert ezek csak arra jók,hogy feltünést keltsenek.
A fogyasztásuk legalább 30%-al több mint más autóké.Ezeket egyiket sem terepre használják.
Megnézném terepen ezeket a 20"-os lapos gumikkal.

Nem olyan vészes a fogyasztásuk, ha olyat veszel. Persze nem Porche Cayanne Turbot kell venni. Egy 320-as diesel motor terepjárónál is jó fogyasztást nyújt. 10-12l-el elmennek simán és ráadásul az új diesel motorok már szépen húznak. Vagy vehetsz egy RX400h-s Lexust. Baromi jól néz ki belülről, jól felszerelt és nagyon jó a fogyasztása. Az normál használatnál 10l alatt fog enni. Városban talán még kevesebb. Szóval nem hiszem, hogy annyira kellene félni ezektől a vasaktól. Általában a nagy motoros autók esznek sokat. Szóval szerintem nem kéne betiltani őket.

Svájcban a betiltás mellett vannak sokan.
Akinek nincs vadászati engedélye annak hamarosan gondjai lesznek,ha benzines nagyfogyasztású terepjárót tart.
A lexus 400H tényleg jó példa.
Nagyon keveset eszik és ténylég szép.
Az ára is nagyon jó ugyanis erre a regadó 200 alatt ven,ezzel szemben a bezines több mint 3MFt.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

Autós topik autósoknak

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég

Autós topik autósoknak

No látod ezért járok én kombi,de erős autóval.A terepjárókat én betiltanám,mert ezek csak arra jók,hogy feltünést keltsenek.
A fogyasztásuk legalább 30%-al több mint más autóké.Ezeket egyiket sem terepre használják.
Megnézném terepen ezeket a 20"-os lapos gumikkal.

Nem olyan vészes a fogyasztásuk, ha olyat veszel. Persze nem Porche Cayanne Turbot kell venni. Egy 320-as diesel motor terepjárónál is jó fogyasztást nyújt. 10-12l-el elmennek simán és ráadásul az új diesel motorok már szépen húznak. Vagy vehetsz egy RX400h-s Lexust. Baromi jól néz ki belülről, jól felszerelt és nagyon jó a fogyasztása. Az normál használatnál 10l alatt fog enni. Városban talán még kevesebb. Szóval nem hiszem, hogy annyira kellene félni ezektől a vasaktól. Általában a nagy motoros autók esznek sokat. Szóval szerintem nem kéne betiltani őket.

Azuroo andrew
Fórumlakó
Fórumlakó

Autós topik autósoknak

Hozzászólás Szerző: Azuroo andrew »

Hát nemtudom, szerintem gyönyörű.
Vezetni logikusan nem tudom milyen lehet, de nekem mind a külső, mind a belső nagyon bejön.

Feketében amilyen Fabolous klipjében is van, abba tényleg szép ...
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...

Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán

Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic

Válasz küldése

Vissza: “Autó Sport és szórakozás”