Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Gratula Lacy! Hmm... érdekesen néz ki ez az Alto... Ez tényleg 10 kiló? Nem látszik annyinak a kép alapján...
Mi lesz a menő manóval? Nyugdíjba vonul?
Lehet nincs tíz, de mikor az autóig vittem 30-nak tűnt... (valami ostoba rendezvény miatt lezárták azt az utcát, ahová érte kellett mennem, és 2 sarokra tudtam csak parkolni )
a NAD marad, mert amit érte kérni vagyis kapni lehet, az annyira aprópénz, hogy márcsak el van itt.
Meg ha esetleg az Alto is uppgrade áldozata lenne egyszer, akkor el tudom adni úgy, hogy a következő megvételéig nem kell nélkülözni a sztereo zenehallgatást.
- Torzonborz
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Lett egy ilyenem, egyelőre ideiglenesen van itt a dvd-n majd bekerül a helyére nemsoká
Gratula Lacy!
Hmm... érdekesen néz ki ez az Alto... Ez tényleg 10 kiló? Nem látszik annyinak a kép alapján...
Mi lesz a menő manóval? Nyugdíjba vonul?
Hi Lacy, frankó ez az új cuccod.
Hű, micsoda kábel-dzsumbuj van nálad is a gépezet mögött.
Pont azért van hátul
neked is köccike
Lett egy ilyenem, egyelőre ideiglenesen van itt a dvd-n majd bekerül a helyére nemsoká
Első ránézésre nekem túl futurisztikus, azért kíváncsi lennék a hangjára.
Gratulálok, használd megelégedéssel!
Tudod... gyere el és hallgasd meg
Amúgy köszike
Hi Lacy, frankó ez az új cuccod.
Hű, micsoda kábel-dzsumbuj van nálad is a gépezet mögött.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Tudod... gyere el és hallgasd meg
Amúgy köszike
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
2/2.
"Díszítés" nélkül:
Gratulálok!
Nekem is van tőle egy tv állványom.
Rendes srác!
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Ha van vagy 10kg akkor behorpad a panád
Kemény játékos az
Posza, Lacy! Gratula! Nagyon jók a cuccok! Lacy, ez jobban szól mint a nad? Elég törpének tűnik a cucc milyen teljesítményű?
Törpeee??? vagy 10 kiló.. és pont olyan széles, mint a DVD-k vagy akár a NAD
Másképpen szól, még nem döntöttem, kinek van igaza
Ha van vagy 10kg akkor behorpad a panád
Posza, Lacy! Gratula! Nagyon jók a cuccok! Lacy, ez jobban szól mint a nad? Elég törpének tűnik a cucc milyen teljesítményű?
Törpeee??? vagy 10 kiló.. és pont olyan széles, mint a DVD-k vagy akár a NAD
Másképpen szól, még nem döntöttem, kinek van igaza
Posza, Lacy! Gratula! Nagyon jók a cuccok!
Lacy, ez jobban szól mint a nad? Elég törpének tűnik a cucc milyen teljesítményű?
2/2.
"Díszítés" nélkül:
nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
2/1.
Megjött a GalgaHang hifi-állványom!
nagyban
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Találós kérdés 10ft-ért.Ezmiez?
Vazz....!!! Ez az 1000-es full HD pana proji
Találós kérdés 10ft-ért.
Ezmiez?
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Jó kis vetőítő, de a feliratok fordítva vannak rajta
egyébként
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
Életem első Projektora. Mitsubishi HD1000
Gratula!
Jó áron vetted!
- D-O-M-I
- Törzsvendég
- Értékelés: 138
Gratulálok a vetítődhöz! Én mikor bekötöttem az enyémet Karácsony környékén, kb. 2 napig alig akartam kikapcsolni, filmet akartam nézni folyamatosan!
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
- Khaosz
- V.I.P.
- Értékelés: 23
a 2. kép. Majd csinálok képer a vetítésről is
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
- Khaosz
- V.I.P.
- Értékelés: 23
A baráti körömben senkinek sincs projektor, és mindenkinek nagyon tetszett. Főleg a Játékok... Csak azért mondom mert én nem láttam több millkás gépeket még és nekem most jelenleg ez is nagyon megfelel, úgyhogy nem bántani. 230-at megért
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
Mi a helyzet, ha gipszkartonba, annak is abba a részébe szeretnék fúrni és felfüggeszteni rá valamit, ahol a fémprofilok vannak? Ide az önmetsző csavar biztos jó, jól tart, de ha van spécibb megoldás, jöhet.
igy van, a fatipliről sem szabad megfeledkezni...
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
PAnelbe meg már néha az is elég ha egy 8-as lyukba fatiplit tesz az ember olyan erős lesz hogy elég becsavarni és persze fel is köthetné rá magát az ember.
Persze ilyet csak akkor használok ha véletlenül nincs nálam tipli