Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11456
- Kapcsolat:
Cd játszók
S akkor egy kérdés feléd, mert látom Pathosod vbn.Hogy illeszkedik hozzá a MF cd, mert ismerősöm keres cd-t a Pathos mellé, igaz neki Logos típusú van erősítőből.Esetleg te mit ajánlanál hozzá cd játszóból?
Logoshoz ezt:
Pathos Endorphin
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
Cd játszók
Megvan az új Arcam cd játszóm. Ez egy Alpha 7 Se, és hát hihetetlenül jól szól. Mindenkinek csak ajánlani tudom az Arcam dolgokat, mert nálam van az erősítő, s végfok is, és azok is nagyon jók. Lehet az integráltat meg is tartom előfoknak.
Gratulálok!
Jó zenehallgatást!!
Köszönöm!
S akkor egy kérdés feléd, mert látom Pathosod vbn.Hogy illeszkedik hozzá a MF cd, mert ismerősöm keres cd-t a Pathos mellé, igaz neki Logos típusú van erősítőből.
Esetleg te mit ajánlanál hozzá cd játszóból?
Naim-ZU
Cd játszók
Megvan az új Arcam cd játszóm. Ez egy Alpha 7 Se, és hát hihetetlenül jól szól. Mindenkinek csak ajánlani tudom az Arcam dolgokat, mert nálam van az erősítő, s végfok is, és azok is nagyon jók. Lehet az integráltat meg is tartom előfoknak.
Gratulálok!
Jó zenehallgatást!!
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

Cd játszók
Naim-ZU
Cd játszók
hali sziasztok van egy barátomnak egy 304 philips cd lejátszoja eladná gyári táv van hozzá 20000 ft ért nagyon szép karcmentes állapotban van.van a szekrényem mélyén egy 304 mk2 kicsit szarakszik a mechanikája 3-4 lemez után-bemelegszik és leáll szétkell szedni megpörgetni mint egy discos a lemezt és ujra müködik.na ahoz venném alkatrésznek ha kompatibilisek egymással.jó lenne ha valaki tudna egy kis segitséget,tanácsot,felvilágositást adni.elöre is köszi
"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"
Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!
-
Vendég
Cd játszók
Az lenne a kérdésem, hogy mennyit ér egy Rotel RCD-970BX?(tehát mennyit szabad érte max. adni). Sűrgős lenne, ha valaki tudja, kérem írjon
Cd játszók
Hali analog kimeneten keresztül tuti a technics viszont a digitális kimeneten már lehet hogy a denon/a futomü miatt/.Persze attól is függ,hogy mire kötöd öket.
"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"
Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

Cd játszók
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy melyik lejátszónak jobb a hangja? Technics SL-PG460A vagy a Denon DVD-1920-as (analóg vagy digitális kimeneten)? Köszi.
Az attól függ, hogy milyen erősítőre kötöd.
A dvd játszóktól nem kell csodákat várni, a Technics szimptaikusabb így elsőre nekem.
Naim-ZU
Cd játszók
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy melyik lejátszónak jobb a hangja? Technics SL-PG460A vagy a Denon DVD-1920-as (analóg vagy digitális kimeneten)? Köszi.
Üdvözlettel: Lex
- rudulf
- V.I.P.

- Értékelés: 51
Cd játszók
Lenne egy Arcam cd jástó, Alpha 7. Valaki ismeri, hogy milyen hangja van? Érdmes beruházni rá, illetve mennyit érhet használtan, tökéletes állapotban.
Nekem Alpha 6 van, utána váltottak 16 bites DAC-ról, ha jól emlékszem 1 bitesre.
És a CDM9-es futómű is más lett.
Még nem hallottam 6-ostól felfelé, de úgy tudom az Alpha, Alpha 5, Alpha 6 rajongótábora nagyobb, mint a 7, 8 9-é.
ARCAM ALPHA 5 TDA1541 CDM9
ARCAM ALPHA 5 PLUS TDA7310 SAA7220P/B TDA1541A CDM9
ARCAM ALPHA 6 SM5864
ARCAM ALPHA 7 PCM1710
ARCAM ALPHA 7SE PCM1716
ARCAM ALPHA 8 SM5864AP
ARCAM ALPHA 9 dCS RingDAC
Arcam Alpha 11.2896MHz
Arcam Alpha Plus 11.2896MHz
Arcam Alpha 5 11.2896MHz
Arcam Alpha 6 22.5792MHz
Arcam Alpha 7 16.9344MHz
Arcam Alpha 9 16.9344MHz
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

Cd játszók
Én is csak 1et tudok érteni, nagyon jó kis hangú gépeke ezek az arcamok, hogy mennyi lehet a használt értéke jó kérdés... érdemes ebayen utána nézni mennyiért mentek el ha mentek el egyáltalán a közelmúltban.Alpha 7
Alpha 7se
Alpha 9 viszonyítás képp
Újabb Alpha 7SE
Hirtelen ezeket találtam, remélem valamennyire irányadó lehet az árat illetően.
Köszi!
Naim-ZU
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

Cd játszók
Lenne egy Arcam cd jástó, Alpha 7. Valaki ismeri, hogy milyen hangja van? Érdmes beruházni rá, illetve mennyit érhet használtan, tökéletes állapotban.
Hali! Nekem volt ilyen, de az SE változat.
Szerintem nagyon jó hangja van, érdemes beszerezni használtan!
Kár, hogy megszűntek ezek a belépő ARCAM-ok, mert igazán jó ár-érték arányt képviseltek.
Én anno 80-ért adtam el, de ez már rég volt.
Köszi, azt hiszem, 1 meghallgatást mindenképpen megér.
Naim-ZU
Cd játszók
Én is csak 1et tudok érteni, nagyon jó kis hangú gépeke ezek az arcamok, hogy mennyi lehet a használt értéke jó kérdés... érdemes ebayen utána nézni mennyiért mentek el ha mentek el egyáltalán a közelmúltban.Alpha 7
Alpha 7se
Alpha 9 viszonyítás képp
Újabb Alpha 7SE
Hirtelen ezeket találtam, remélem valamennyire irányadó lehet az árat illetően.
A400, Dactilus, 575A, M12.2
Cd játszók
Hali! Nekem volt ilyen, de az SE változat.
Szerintem nagyon jó hangja van, érdemes beszerezni használtan!
Kár, hogy megszűntek ezek a belépő ARCAM-ok, mert igazán jó ár-érték arányt képviseltek.
Én anno 80-ért adtam el, de ez már rég volt.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

Cd játszók
Naim-ZU
Cd játszók
A második kép amit belinkeltél az egy Caspian cd belseje.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 744
Cd játszók
Köszi ergo
Ezeket én is láttam.
itt. mintha az egyik képnél web oldal is lett volna.
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono
Cd játszók
Köszi ergo
Ezeket én is láttam.
- GTomi
- V.I.P.

Cd játszók
vagy?
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono
- GTomi
- V.I.P.

Cd játszók
Nem tud valaki olyan linket,ahol Audiomeca Mephisto-t lehet megnézni belülről?
google/képek
Cd játszók
Nem tud valaki olyan linket,ahol Audiomeca Mephisto-t lehet megnézni belülről?
Cd játszók
vagy a készülék fedelét is leszedted és csak rárakod a lézerre a cd-t?
Persze,hogy leszedted,különben hogyan tudnád a cd-t berakni!
Esztétikailag nem zavar? Aztán gondolom némileg jobban porosodik is...
kiváncsi vagyok, megnéznik némi fotókópiát a kicsikéről...
Most azon vagyok hogy kiemeljem a mechanikát(ami maradt ) a dobozból,hogy vissza tudjam rakni a tetejét.Mert így elég kényelmelen a behelyezés.Ha ez meglesz,teszek fel képet.
Cd játszók
Persze,hogy leszedted,különben hogyan tudnád a cd-t berakni!
Esztétikailag nem zavar? Aztán gondolom némileg jobban porosodik is...
kiváncsi vagyok, megnéznik némi fotókópiát a kicsikéről...
Cd játszók