Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
Cd játszók
Nemrég vettem sztereó erősítőt, és most szeretnék hozzá valami cd játékost.
Vegyél-ha még kapsz Cyberhome DVD-t az remek CD játszónak is...
DVD lejátszót?Én úgy hallottam hogy a szimpla cd lejátszónak jobb a hangja.Egyébként nincs Tv-m(és más megjelenítőm se), a dvd-t nem tudnám kihasználni.
Cyberhome márkáról pedig még életemben nem hallottam(na persze ez még semmit nem jelent,van egy pár dolog amiről még nem hallottam).
Erősítő:Denon PMA-720A, Harman/Kardon AVR 132; Front: Jamo S606;Center: KEF C6LCR; Kábel: Monitor Mikado 4,0; PC (Gigabyte P35-DS3 +Core2Quad Q6600+Sapphire Radeon 2900XT+Sb Xfi XtremeMusic + Samsung Syncmaster 223BW+Geil Ultra Ram DDR2 1066 2Gb)
Cd játszók
Nemrég vettem sztereó erősítőt, és most szeretnék hozzá valami cd játékost.
Vegyél-ha még kapsz Cyberhome DVD-t az remek CD játszónak is...
Cd játszók
Nemrég vettem sztereó erősítőt, és most szeretnék hozzá valami cd játékost.Egyébként azért kérdeztem ezt a használt témát, mert eléggé meg van fogyva a pénzügyi keretem, amit ilyen célra kiadhatok.De lehet akkor még spórolgatok egy kicsit és valami újba ruházok be inkább.Egyébként túl sokat a jövőben se szánnék rá.Denon erősítőm van.Lehet hogy spórolok még és veszek valami alap Denon cd lejátszót újan.
Még 1x köszönöm mindenkinek a tanácsokat.
Erősítő:Denon PMA-720A, Harman/Kardon AVR 132; Front: Jamo S606;Center: KEF C6LCR; Kábel: Monitor Mikado 4,0; PC (Gigabyte P35-DS3 +Core2Quad Q6600+Sapphire Radeon 2900XT+Sb Xfi XtremeMusic + Samsung Syncmaster 223BW+Geil Ultra Ram DDR2 1066 2Gb)
Cd játszók
Húzós...
3-4 éves az pont az a kor, amikor tönkre szoktak menni a dolgok
Ezeket a műszaki holmikat sajna mostanában már nem egy életre készítik
Egy jó állíípotú 10 éves cucc valószinű tovább fog tartani, mint egy mostani 3-4 éves
Cd játszók
meg írd jól tele (79.59 perc) és az utoló track-re léptesd, tekerj bele, stb.én nem vennék 3-4 évnél öregebb gépet.
Szvsz. az idősebb generációjú CD lejátszókat is érdemes lehet megvenni. Jómagam jelenleg is egy kb. 17-18 éve gyártott lejátszót hallgatok.
Szerintem, ha valaki ilyet választ, annak érdemes utánnanéznie, hogy mennyire megbízható a mechanika valamint a lézer a készülékben, és hogy van-e alkatrész utánpótlás, ha szükség lesz rá.
A close652 által leírt teszt viszont mindenképp ajánlatos, ha nincs jobb megoldás.
Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek
Négy láb jó, két láb rossz
Cd játszók
Nagyon köszönöm a tanácsokat mindenkinek.Megfogadom.
Cd játszók
meg írd jól tele (79.59 perc) és az utoló track-re léptesd, tekerj bele, stb.
én nem vennék 3-4 évnél öregebb gépet.
system
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Cd játszók
Üdv mindenkinek.Azt kérdeném tőletek, hogy érdemes e használtan cd lejátszót vásárolni?Ez nyilván függ a cd lejátszó állapotától is.De szerintetek nem nagy a rizikó?Eléggé bizalmatlan vagyok, mert egy cd játszó azért elég finom felépítésű és sérülékeny.Van itt a közelemben egy használt hifi berendezéseket árusító üzlet(itt vettem az erölködőmet is, hibátlan), szerintem megbízhatóak.
Mindezt azért kérdem mert 10k-ért láttam egy onkyo R1 cd játszót és külsőre semmi problémát nem láttam rajta, és nagyon tetszik.Még nem próbáltam ki, de valszínű ki fogom.
Szerintetek ha meghallgatom, kipróbálgatom a gombokat rajta és működőképesnek tűnik akkor megérné megvenni?Erről a típusról nem tudtok vmit?
írj fel egy zenei cédét 8-12* sebességgel,egy kicsit amortizáld le.(karcok stb)
ha beolvasási gondja van, vagy ha a számok között léptetsz, nem müxik megbizhatóan, akkor a fejjel gond lehet.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Cd játszók
Üdv mindenkinek.
Azt kérdeném tőletek, hogy érdemes e használtan cd lejátszót vásárolni?Ez nyilván függ a cd lejátszó állapotától is.De szerintetek nem nagy a rizikó?Eléggé bizalmatlan vagyok, mert egy cd játszó azért elég finom felépítésű és sérülékeny.Van itt a közelemben egy használt hifi berendezéseket árusító üzlet(itt vettem az erölködőmet is, hibátlan), szerintem megbízhatóak.
Mindezt azért kérdem mert 10k-ért láttam egy onkyo R1 cd játszót és külsőre semmi problémát nem láttam rajta, és nagyon tetszik.Még nem próbáltam ki, de valszínű ki fogom.
Szerintetek ha meghallgatom, kipróbálgatom a gombokat rajta és működőképesnek tűnik akkor megérné megvenni?Erről a típusról nem tudtok vmit?
Cd játszók
Hallotta már valaki a PIO új CD játékosát?
Én nem hallottam,de a hétvégén láttam élőben.MM-ben van.Nagyon tetszetős darab,szerintem a hangja sem lehet rossz.Sőt ha belegondolok hogy a régi pio lejátszók voltak az egyik legjobbak a kommersz márkák közül.
Nekem régen PD S901-em volt, de hamar lecseréltem, pedig 1000 DM volt és sokat kellett várnom rá, mire behozták...
Szóval én csalódtam a Pioneer-ben és nem gondolom, hogy olyan jók a régiek.
A Pioneer Reference szériája bizony nagyon jó volt, ebbe tartozott a két zongoralakkos-faoldalas PD91 és PD75 CD játszó. Mintaszerűen megépített gépek voltak, csak ugye a DAC-juk fölött eljárt az idő, de futóműnek ma is kiválóak, 12 kg, szétverhetetlen mechanika. Nekem sokáig volt PD75-öm, ami ma a bátyámnál szolgáltatja a zenét.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
- rudulf
- V.I.P.
- Értékelés: 46
Cd játszók
Én nem hallottam,de a hétvégén láttam élőben.MM-ben van.Nagyon tetszetős darab,szerintem a hangja sem lehet rossz.Sőt ha belegondolok hogy a régi pio lejátszók voltak az egyik legjobbak a kommersz márkák közül.
Nekem régen PD S901-em volt, de hamar lecseréltem, pedig 1000 DM volt és sokat kellett várnom rá, mire behozták...
Szóval én csalódtam a Pioneer-ben és nem gondolom, hogy olyan jók a régiek.
Roksan Xerxes/Origin Live Silver/Ortofon HMC30, Audiomeca/Mephisto I., Soner Audio/nagy DAC, Soner Audio/előfok, végfok, Soner Audio/SL1 hangfal, HighWire/1100 összekötő kábelek, Harmonic Technology/Magic Power, JPS/Digital AC, Soner Audio/DAC táp kábel, Harmonic Technology/Magic Woofer
Cd játszók
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Cd játszók
Cd játszók
Nem tudom számít -e de már a cd17mk3 is tudta a cd-textet, persze szerintem nincs sok értelme mivel a lemezek 95% nincs cd -text info, max az írottakon.
Cd játszók
Nekem nincsen CD-text-es lemezem, de volt nálam kölcsön egy lemez amelyiknél lekesen írta a számcímeket a kijelzőn. Én erre alapozva válaszoltam. Nem tudom van-e különbség CD és CD között ilyen téren. Engem ez a szolgáltatás nem igazán érdekel (kikapcsolt kijelzővel használom a lejátszót). Ha esetleg a tudatlanságom miatt rosszat válaszoltam, akkor ezúton kérek elnézést!
Sajti
Cd játszók
Ha nem nagy gond, akkor nézd meg légyszi CD-vel is!Nagyon köszönöm a segítséged.
Működik.
sajti
Momba,
most nézem az SACD-det Egy összehasonlító teszt érdekelne...
......
Nekem van egy SA-11-em. Kíváncsi lennék a különbségre. Érdemes volt-e kiadni rá annyival többet.
A hozzászólás persze momba fórumtársnak ment...
sajti
Mióta megvan a gép foglalkoztat, hogy az alábbit leírjam-e, mivel magam sem vagyok 100%-ig biztos az igazamban, de mindegy legyen, egy életem, egy halálom:
Én meg arra lennék kíváncsi, mikor úgy egy éve megkérdeztem, hogy tud-e CD-text-tet a 11-esed és Te azt írtad, hogy megnézted és tud, akkor azt tényleg megnézted-e vagy csak úgy mondtad! Nem mintha ez befolyásolt volna bármit is a döntésemben, csak kicsit elszomorít, hogy még egy ilyen egyszerű dolgot se tud úgy megkérdezni az ember itt a fórumon, hogy ne kelljen kételkednie a válasz igazságtartalmában. Ha tényleg megnézted volna és a tiéd tudja, bár ilyen téren a két modell szerintem 100%-ig egyforma, akkor előre is elnézést kérek!
Az szerintem nem kérdés, hogy hangban jobb-e a 11-es, a kérdés valóban inkább az, hogy megéri-e azt az árkülönbözetet. Én úgy voltam vele, hogyha netán nem lennék ilyen téren megelégedve a 15-sel, akkor később még vehetek hozzá tuning kittet úgy, hogy árban még mindig kevesebb lesz, mint a 11-es viszont hangban már túllép azon. Emellett nekem fontos volt, hogy legyen rajta fejhallgató kimenet, ráadásul ebbe egy elég jó minőségű fejhallgató erősítőt építettek.
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Cd játszók
Sziasztok!
Ide írom, ha már itt volt szó róla!
Nekem itt: http://www.nightcomp.hu/ sikerült Cybert vásárolnom.
Van ezüst és fekete is, a készlet itt is véges, de azért van még.
Üdv
UPSakku.hu
Cd játszók
Már megwan a forrás.
Ne tartsd magadban az infót!
A régi helyre megjött az utolso xállitmány. Mán a boltos sem hitt benne.
Tehát XIII. ker. Pannonia ut 42/b.
Egyet hagyjatok nekem is.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11014
- Kapcsolat:
Cd játszók
Nyugtassatok meg, hogy egy készülékről beszélünk, ugye?Cyberhome CH DVD635
Melyik színben nyújt minőségibb hatást?
Már megwan a forrás.
Cd játszók
Nyugtassatok meg, hogy egy készülékről beszélünk, ugye?Cyberhome CH DVD635
A fekete xebb. Az ezüst meg elegánsabb...
Tényleg érdekel, h hol lehet kapni. Jo magánban is.
Cd játszók
Nyugtassatok meg, hogy egy készülékről beszélünk, ugye?
Cyberhome CH DVD635
UPSakku.hu
Cd játszók
Hi Bigdewil!
Szóval azt mondod egy ~40.000-es cd játszó(pl. CA 540C-640C labdába sem rúgna mellette.
Akkor azt hiszem elvetem a cd lejátszó vásárlását.
Amúgy a cd hangján kívül is egy jó készülék(megbízható,jó dvd hang,-kép...? Valahogy mindig tartottam ezektől a számomra "noname" készülékektől.
Ha nálam lesz egy elárulom honnan van. :smile19:
UPSakku.hu
Cd játszók
Hejj ha lett volna nekem is egy másfél millás cd játszóm - én is lecseréltem volna CyberHomera, de nem azért mert az olyan jó, hanem hogy vehessek abból a valag pénzből valami hasznosat. :smile19: Pl. autó update igazi Civic Type-R -re végre (nem csak úgy kinéző lenne, mint most ). :smile19:
Mán wan egy autos topic a sonerba.
Cd játszók
Hejj ha lett volna nekem is egy másfél millás cd játszóm - én is lecseréltem volna CyberHomera, de nem azért mert az olyan jó, hanem hogy vehessek abból a valag pénzből valami hasznosat. :smile19: Pl. autó update igazi Civic Type-R -re végre (nem csak úgy kinéző lenne, mint most ). :smile19:
Mán wan egy autos topic a sonerba.