Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cd játszók

c2d
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: c2d »

Nemrég vettem sztereó erősítőt, és most szeretnék hozzá valami cd játékost.
Vegyél-ha még kapsz Cyberhome DVD-t az remek CD játszónak is...

DVD lejátszót?Én úgy hallottam hogy a szimpla cd lejátszónak jobb a hangja.Egyébként nincs Tv-m(és más megjelenítőm se), a dvd-t nem tudnám kihasználni.
Cyberhome márkáról pedig még életemben nem hallottam(na persze ez még semmit nem jelent,van egy pár dolog amiről még nem hallottam).
Erősítő:Denon PMA-720A, Harman/Kardon AVR 132; Front: Jamo S606;Center: KEF C6LCR; Kábel: Monitor Mikado 4,0; PC (Gigabyte P35-DS3 +Core2Quad Q6600+Sapphire Radeon 2900XT+Sb Xfi XtremeMusic + Samsung Syncmaster 223BW+Geil Ultra Ram DDR2 1066 2Gb)

Vendég

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nemrég vettem sztereó erősítőt, és most szeretnék hozzá valami cd játékost.
Vegyél-ha még kapsz Cyberhome DVD-t az remek CD játszónak is...

c2d
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Cd játszók

Nemrég vettem sztereó erősítőt, és most szeretnék hozzá valami cd játékost.Egyébként azért kérdeztem ezt a használt témát, mert eléggé meg van fogyva a pénzügyi keretem, amit ilyen célra kiadhatok.De lehet akkor még spórolgatok egy kicsit és valami újba ruházok be inkább.Egyébként túl sokat a jövőben se szánnék rá.Denon erősítőm van.Lehet hogy spórolok még és veszek valami alap Denon cd lejátszót újan.
Még 1x köszönöm mindenkinek a tanácsokat.
Erősítő:Denon PMA-720A, Harman/Kardon AVR 132; Front: Jamo S606;Center: KEF C6LCR; Kábel: Monitor Mikado 4,0; PC (Gigabyte P35-DS3 +Core2Quad Q6600+Sapphire Radeon 2900XT+Sb Xfi XtremeMusic + Samsung Syncmaster 223BW+Geil Ultra Ram DDR2 1066 2Gb)

Vendég

Cd játszók

Húzós...
3-4 éves az pont az a kor, amikor tönkre szoktak menni a dolgok
Ezeket a műszaki holmikat sajna mostanában már nem egy életre készítik
Egy jó állíípotú 10 éves cucc valószinű tovább fog tartani, mint egy mostani 3-4 éves

forgi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: forgi »

meg írd jól tele (79.59 perc) és az utoló track-re léptesd, tekerj bele, stb.én nem vennék 3-4 évnél öregebb gépet.

Szvsz. az idősebb generációjú CD lejátszókat is érdemes lehet megvenni. Jómagam jelenleg is egy kb. 17-18 éve gyártott lejátszót hallgatok.
Szerintem, ha valaki ilyet választ, annak érdemes utánnanéznie, hogy mennyire megbízható a mechanika valamint a lézer a készülékben, és hogy van-e alkatrész utánpótlás, ha szükség lesz rá.

A close652 által leírt teszt viszont mindenképp ajánlatos, ha nincs jobb megoldás.

Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek

Négy láb jó, két láb rossz

c2d
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Cd játszók

Nagyon köszönöm a tanácsokat mindenkinek.Megfogadom.

close652
Beköltözött
Beköltözött

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: close652 »

meg írd jól tele (79.59 perc) és az utoló track-re léptesd, tekerj bele, stb.
én nem vennék 3-4 évnél öregebb gépet.
system

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 668

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Üdv mindenkinek.Azt kérdeném tőletek, hogy érdemes e használtan cd lejátszót vásárolni?Ez nyilván függ a cd lejátszó állapotától is.De szerintetek nem nagy a rizikó?Eléggé bizalmatlan vagyok, mert egy cd játszó azért elég finom felépítésű és sérülékeny.Van itt a közelemben egy használt hifi berendezéseket árusító üzlet(itt vettem az erölködőmet is, hibátlan), szerintem megbízhatóak.
Mindezt azért kérdem mert 10k-ért láttam egy onkyo R1 cd játszót és külsőre semmi problémát nem láttam rajta, és nagyon tetszik.Még nem próbáltam ki, de valszínű ki fogom.
Szerintetek ha meghallgatom, kipróbálgatom a gombokat rajta és működőképesnek tűnik akkor megérné megvenni?Erről a típusról nem tudtok vmit?

írj fel egy zenei cédét 8-12* sebességgel,egy kicsit amortizáld le.(karcok stb)
ha beolvasási gondja van, vagy ha a számok között léptetsz, nem müxik megbizhatóan, akkor a fejjel gond lehet.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

c2d
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Cd játszók

Üdv mindenkinek.
Azt kérdeném tőletek, hogy érdemes e használtan cd lejátszót vásárolni?Ez nyilván függ a cd lejátszó állapotától is.De szerintetek nem nagy a rizikó?Eléggé bizalmatlan vagyok, mert egy cd játszó azért elég finom felépítésű és sérülékeny.Van itt a közelemben egy használt hifi berendezéseket árusító üzlet(itt vettem az erölködőmet is, hibátlan), szerintem megbízhatóak.
Mindezt azért kérdem mert 10k-ért láttam egy onkyo R1 cd játszót és külsőre semmi problémát nem láttam rajta, és nagyon tetszik.Még nem próbáltam ki, de valszínű ki fogom.
Szerintetek ha meghallgatom, kipróbálgatom a gombokat rajta és működőképesnek tűnik akkor megérné megvenni?Erről a típusról nem tudtok vmit?

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

Hallotta már valaki a PIO új CD játékosát?
Én nem hallottam,de a hétvégén láttam élőben.MM-ben van.Nagyon tetszetős darab,szerintem a hangja sem lehet rossz.Sőt ha belegondolok hogy a régi pio lejátszók voltak az egyik legjobbak a kommersz márkák közül.

Nekem régen PD S901-em volt, de hamar lecseréltem, pedig 1000 DM volt és sokat kellett várnom rá, mire behozták...

Szóval én csalódtam a Pioneer-ben és nem gondolom, hogy olyan jók a régiek.

A Pioneer Reference szériája bizony nagyon jó volt, ebbe tartozott a két zongoralakkos-faoldalas PD91 és PD75 CD játszó. Mintaszerűen megépített gépek voltak, csak ugye a DAC-juk fölött eljárt az idő, de futóműnek ma is kiválóak, 12 kg, szétverhetetlen mechanika. Nekem sokáig volt PD75-öm, ami ma a bátyámnál szolgáltatja a zenét.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

rudulf
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 46

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: rudulf »

Én nem hallottam,de a hétvégén láttam élőben.MM-ben van.Nagyon tetszetős darab,szerintem a hangja sem lehet rossz.Sőt ha belegondolok hogy a régi pio lejátszók voltak az egyik legjobbak a kommersz márkák közül.

Nekem régen PD S901-em volt, de hamar lecseréltem, pedig 1000 DM volt és sokat kellett várnom rá, mire behozták...

Szóval én csalódtam a Pioneer-ben és nem gondolom, hogy olyan jók a régiek.
Roksan Xerxes/Origin Live Silver/Ortofon HMC30, Audiomeca/Mephisto I., Soner Audio/nagy DAC, Soner Audio/előfok, végfok, Soner Audio/SL1 hangfal, HighWire/1100 összekötő kábelek, Harmonic Technology/Magic Power, JPS/Digital AC, Soner Audio/DAC táp kábel, Harmonic Technology/Magic Woofer

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 15

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Kacsento »

" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "

zsolti.1
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: zsolti.1 »

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 14

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: tsc »

Nem tudom számít -e de már a cd17mk3 is tudta a cd-textet, persze szerintem nincs sok értelme mivel a lemezek 95% nincs cd -text info, max az írottakon.

sajti
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: sajti »

Nekem nincsen CD-text-es lemezem, de volt nálam kölcsön egy lemez amelyiknél lekesen írta a számcímeket a kijelzőn. Én erre alapozva válaszoltam. Nem tudom van-e különbség CD és CD között ilyen téren. Engem ez a szolgáltatás nem igazán érdekel (kikapcsolt kijelzővel használom a lejátszót). Ha esetleg a tudatlanságom miatt rosszat válaszoltam, akkor ezúton kérek elnézést!

Sajti

momba
Törzsvendég
Törzsvendég

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: momba »

Ha nem nagy gond, akkor nézd meg légyszi CD-vel is!Nagyon köszönöm a segítséged.  

Működik.

sajti

Momba,

most nézem az SACD-det Egy összehasonlító teszt érdekelne...

......

Nekem van egy SA-11-em. Kíváncsi lennék a különbségre. Érdemes volt-e kiadni rá annyival többet.
A hozzászólás persze momba fórumtársnak ment...

sajti

Mióta megvan a gép foglalkoztat, hogy az alábbit leírjam-e, mivel magam sem vagyok 100%-ig biztos az igazamban, de mindegy legyen, egy életem, egy halálom:

Én meg arra lennék kíváncsi, mikor úgy egy éve megkérdeztem, hogy tud-e CD-text-tet a 11-esed és Te azt írtad, hogy megnézted és tud, akkor azt tényleg megnézted-e vagy csak úgy mondtad! Nem mintha ez befolyásolt volna bármit is a döntésemben, csak kicsit elszomorít, hogy még egy ilyen egyszerű dolgot se tud úgy megkérdezni az ember itt a fórumon, hogy ne kelljen kételkednie a válasz igazságtartalmában. Ha tényleg megnézted volna és a tiéd tudja, bár ilyen téren a két modell szerintem 100%-ig egyforma, akkor előre is elnézést kérek!

Az szerintem nem kérdés, hogy hangban jobb-e a 11-es, a kérdés valóban inkább az, hogy megéri-e azt az árkülönbözetet. Én úgy voltam vele, hogyha netán nem lennék ilyen téren megelégedve a 15-sel, akkor később még vehetek hozzá tuning kittet úgy, hogy árban még mindig kevesebb lesz, mint a 11-es viszont hangban már túllép azon. Emellett nekem fontos volt, hogy legyen rajta fejhallgató kimenet, ráadásul ebbe egy elég jó minőségű fejhallgató erősítőt építettek.
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup

kovibali
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 13

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: kovibali »

Sziasztok!
Ide írom, ha már itt volt szó róla!
Nekem itt: http://www.nightcomp.hu/ sikerült Cybert vásárolnom.
Van ezüst és fekete is, a készlet itt is véges, de azért van még.
Üdv

UPSakku.hu

Vendég

Cd játszók

Már megwan a forrás.
Ne tartsd magadban az infót!

A régi helyre megjött az utolso xállitmány. Mán a boltos sem hitt benne.

Tehát XIII. ker. Pannonia ut 42/b.

Egyet hagyjatok nekem is.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11014
Kapcsolat:

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Már megwan a forrás.
Ne tartsd magadban az infót!

Vendég

Cd játszók

Nyugtassatok meg, hogy egy készülékről beszélünk, ugye?Cyberhome CH DVD635
Melyik színben nyújt minőségibb hatást?

Már megwan a forrás.

Vendég

Cd játszók

Nyugtassatok meg, hogy egy készülékről beszélünk, ugye?Cyberhome CH DVD635

A fekete xebb. Az ezüst meg elegánsabb...

Tényleg érdekel, h hol lehet kapni. Jo magánban is.

kovibali
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Nyugtassatok meg, hogy egy készülékről beszélünk, ugye?
Cyberhome CH DVD635

UPSakku.hu

kovibali
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Hi Bigdewil!
Szóval azt mondod egy ~40.000-es cd játszó(pl. CA 540C-640C labdába sem rúgna mellette.
Akkor azt hiszem elvetem a cd lejátszó vásárlását.
Amúgy a cd hangján kívül is egy jó készülék(megbízható,jó dvd hang,-kép...? Valahogy mindig tartottam ezektől a számomra "noname" készülékektől.
Ha nálam lesz egy elárulom honnan van. :smile19:

UPSakku.hu

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 14

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: tsc »

Hejj ha lett volna nekem is egy másfél millás cd játszóm - én is lecseréltem volna CyberHomera, de nem azért mert az olyan jó, hanem hogy vehessek abból a valag pénzből valami hasznosat.  :smile19:  Pl. autó update igazi Civic Type-R -re végre (nem csak úgy kinéző lenne, mint most ).  :smile19:
Mán wan egy autos topic a sonerba.

Vendég

Cd játszók

Hejj ha lett volna nekem is egy másfél millás cd játszóm - én is lecseréltem volna CyberHomera, de nem azért mert az olyan jó, hanem hogy vehessek abból a valag pénzből valami hasznosat. :smile19: Pl. autó update igazi Civic Type-R -re végre (nem csak úgy kinéző lenne, mint most ). :smile19:
Mán wan egy autos topic a sonerba.

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”