Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen zenét hallgatsz?
Milyen zenét hallgatsz?
aludni készülve....
kiváló album
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Milyen zenét hallgatsz?
.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Milyen zenét hallgatsz?
aludni készülve....
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2696
Milyen zenét hallgatsz?
...
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Milyen zenét hallgatsz?
Moby Dick...
Még mindig nagyon bejön!!!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Milyen zenét hallgatsz?
Ma ezt vettem:
Renaissance/Satoshi Tomiie: The Masters Series Part 9
Nagyon kellemes, kicsit elektronikus retro feeling az első lemez.
Ez k.rva jó lemez!
Milyen zenét hallgatsz?
Szerintem az ergo által bemásolt definíció teljesen korrekt.
Tehát az a zene,amit annak tartok.
Pontosan
Egy feltétele talán az, hogy audio jelenség legyen.
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
Milyen zenét hallgatsz?
Tehát az a zene,amit annak tartok.
Milyen zenét hallgatsz?
TIMBALAND - SHOCK VALUE
Milyen zenét hallgatsz?
Inkább úgy fogalmaznék,hogy a zene jellemzői a meghatározható ritmika,összhangzat és dallamvonulat elegye.
Szerintem az afrikai dobosok is zenét művelnek, pedig nincs benne dallam és összhangzat.
Pontosan
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11011
- Kapcsolat:
Milyen zenét hallgatsz?
Inkább úgy fogalmaznék,hogy a zene jellemzői a meghatározható ritmika,összhangzat és dallamvonulat elegye.
Szerintem az afrikai dobosok is zenét művelnek, pedig nincs benne dallam és összhangzat.
Milyen zenét hallgatsz?
Hát ez egy kicsit izzadságszagú magyarázata a zenének,szvsz.
Inkább úgy fogalmaznék,hogy a zene jellemzői a meghatározható ritmika,összhangzat és dallamvonulat elegye.Na mos a Nyúmanféle csattogásból éppen az utóbbi kettő hiányzik leginkább.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Milyen zenét hallgatsz?
- mi az hogy zene?
"A zene a hangok és a csend érzelmeket kiváltó elrendezése, létezésének lényege az idő. A pontos meghatározás nem könnyű, de abban általában egyetértés mutatkozik, hogy a zene a hangok tudatosan elrendezett folyamata.
A zene egy művészi kifejezési forma, a hangok és „nem-hangok” (csendek) időbeli váltakozásának többnyire tudatosan előállított sorrendje, mely nem utasít konkrét cselekvésre, viszont érzelmeket, indulatokat kelt és gondolatokat ébreszt.
Az olyan hangkombinációkat, amelyek ugyan tudatosan jönnek létre, de konkrét üzenetük van (vagyis valamilyen cselekvésre ösztönöznek), általában nem nevezzük zenének. Kizárólagos céljuk a figyelem felkeltése. (Autóduda, dallamkürtök, szirénák, telefon, ébresztőóra, tömegközlekedés felhívó hangjelzései, rádióadók szignáljai, áruhoz kapcsolt dallamok, templomi harang, egykoron a vadászok vagy a katonák kürtjelei stb.)
Kizárólag a megfigyelő nézőpontján múlik, hogy mit tekint zajnak vagy zenének. A két fogalom nem zárja ki egymást: bizonyos körülmények között a zene is lehet zaj (például rockzenei koncert átszűrődő hangjai, mikor aludni szeretnénk), máskor a hétköznapi értelemben vett zajt is zeneként értelmezhetjük (vonat ritmikusan zakatoló hangjai, patadobogás). Mindkét csoportba tartozhatnak a természet hangjai, de bizonyosan az emberi beszéd is."
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Milyen zenét hallgatsz?
- mi az hogy zene?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11011
- Kapcsolat:
Milyen zenét hallgatsz?
Azért akkor is volt igényes zene, meg most is van, de a rádiók akkor sem, és most sem igyekeznek ilyesmivel formálni a zenei ízlést...
Ezzel nem értek egyet. Létezik egy Ember, aki a 80as években Lemezbörze helyett című műsorában nagyszerű zenéket mutatott be. Manapság már nehéz elképzelni, de bizony minden héten leadott 2 teljes lemezt egy szöveges bemutatással, én meg jól felvettem mindet. Ott találkoztam olyan muzsikákkal, amikről amúgy nem is tudtam volna. Akkor még rádióként működött a rádió.
A hölgy most a Klub rádió zenei szerkesztője és szerencsére még igen aktív, manapság is jó zenéket pakol az adásba. Isten éltesse Göczey Zsuzsát!
Tessék kilépni a Danubius, Sláger rádió bűvköréből! Manapság is vannak jó rádiók, ahol igényes zenék mennek. A jót soha nem adják könnyen, tenni kell érte, hogy hozzáférjünk.
Milyen zenét hallgatsz?
Gyerekkor? Hmm... Szerettem nagyon a Hungáriát, apu miatt a Beatlest, és hupikék törpikéket! Utóbbit kivéve a többit még most is hallgatom! Mostanában Ray Charles, Jamiroquai, Gun's N Roses, de legtöbbnyire full vegyes mindenből egy kicsit!
Milyen zenét hallgatsz?
Kisgyerekkorában ki milyen zenét hallgatott?
Viszonylag későn kezdtem el úgymond zenét hallgatni, kb. általános iskola 8. osztályától kezdve. Nagy kedvenceim voltak Dire Straits Qeen, Chris Rea, Vangelis, Simon & Garfunkel, magyarok közül KFT. Egyébként ezek közül sokat szívesen meghallgatok most is.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Milyen zenét hallgatsz?
Azé ezeken a "tingli tangli szarokon" mint látod nemzedékek nőttek fel, és még 100 év múlva is meg fogják hallgatni, amit jópár mostani előadóról nemigen mernék állítani. Amúgy én sokkal jobban értékelem ezeket, mióta belehallgattam Newman linkjén abba a borzalomba
Azok az akkori igénytelenség volt. A Newman-éi meg a mostaniak. Azért akkor is volt igényes zene, meg most is van, de a rádiók akkor sem, és most sem igyekeznek ilyesmivel formálni a zenei ízlést...
sajti
Milyen zenét hallgatsz?
A Padlás című musical zenei anyaga megvan valakinek? Esetleg le lehet tölteni torrent-be valahonnan??
Milyen zenét hallgatsz?
Sweet, Slade, stb.
PC: GigabyteB550M K, Ryzen5600G, 32GBKingstonDDR4, 9.5TB HDD
Tv: TCL85C735, PC
HANG: FractalDesign HTPC, USB if: Musician Pisces, DAC: LOXJIED40PRO, Amplifier: KrellKAV400xi, Front: DIY TL, Sub: DIY+RockfordFosgateP1S4-12, Hs kábel: KRELL klón, Interc. :ChosealFlagship coax
Egyéb: Pawalle tp80
Tv: TCL85C735, PC
HANG: FractalDesign HTPC, USB if: Musician Pisces, DAC: LOXJIED40PRO, Amplifier: KrellKAV400xi, Front: DIY TL, Sub: DIY+RockfordFosgateP1S4-12, Hs kábel: KRELL klón, Interc. :ChosealFlagship coax
Egyéb: Pawalle tp80
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Milyen zenét hallgatsz?
abba, boney m, hungária, benkó d b, presley, 100 folk, komár lászló, rod stewart, gombay d b, ill. a 3 évvel fiatalabb öcsém "miatt" halász jutka, napoleon b + vincze lilla (akivel jó barátságban van, egy gyekekkori álom megvalósulása ).
később: hbb, iron maiden, scorpions stb
aztán, lehet, hogy + 1-2-(3) év ebben még benne van
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Milyen zenét hallgatsz?
Gyerekkor: Nekem is ABBA, Boney M, meg egyéb ilyen tingli tangli szarok. Aztán általános 6-7-től Hobó...
sajti
Azé ezeken a "tingli tangli szarokon" mint látod nemzedékek nőttek fel, és még 100 év múlva is meg fogják hallgatni, amit jópár mostani előadóról nemigen mernék állítani.
Amúgy én sokkal jobban értékelem ezeket, mióta belehallgattam Newman linkjén abba a borzalomba
Milyen zenét hallgatsz?
Gyerekkor: Nekem is ABBA, Boney M, meg egyéb ilyen tingli tangli szarok. Aztán általános 6-7-től Hobó...
sajti
Milyen zenét hallgatsz?
Miért nem lehet többet is jelölni? Én rockot és bluest is szoktam hallgatni...
sajti
Milyen zenét hallgatsz?
Így hogy mondjátok... a Boney M-et imádtam... lehettem vagy 6-7 éves, mikor feloszlott, de sírtam miatta.
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.